Dr. Emre ETİ , uzman endodontist (!)?

Yaklaşık 1.5 yıl önce diş enfeksiyonu sebebiyle doktora gittim ben direkt internet yorum ve acele olması sebebiyle Dr. Emre Eti muayene oldum. Kanal tedavisi normalde en fazla 2 ay diye düşünürsünüz neredeyse 1.5 yıl sürdü , zaten seanslar uzadığı için çok sinirleniyordum, kendileri ise her defasında bu durumun kendisinin yararına olmadığını söylüyordu. Garip bir şekilde her seans 5 dk sürüyordu sadece. Benimle aynı durumda olan bir hastasına da denk geldim ama bilmiyorum diğer kadın hastası için de durum aynı mı oldu, doktor tam tabiriyle ÇOK YILIŞIK biri. Özelden yakınlık da kurmaya çalıştı ki kabul etmedim, öncesinde muayenede de hafif dirsek değdirme durumları oluyordu yanında bayan sekreter olması falan yanlış bir durum düşünmemiştim. Son derece pervasız konuşan biri özellikle bayan hastalarının yanında. Sırt sıvazlama gibi dokunsal istemediğim hareketi olunca da sağlık bakanlığına şikayet edeceğimi söyleyip paramı geri aldım. Tedaviyi başka bir doktorda bitirdim. Böyle bir durum için neler yapılabilir?
Dr. Emre ETİ , uzman endodontist (!)?