Bu soruyu cok soran oldu erkek memesi ne işe yarar işte bu işe yarar 😂

Burda soracağına Google'a sorsan bulmuştun, göğüs erkeklik göstergesidir. Kas varsa dişiler düşer
Kadinlar tarafindan emcuklenmeye yarıyor bilimsel acidan aciklamak zor grldi broo 😂😂
@XBaharxx bak iste emcukleyen birisi geldi 😂😃😃
@XBaharxx yaa tabi tabi biz anladik onu ama icimiz fesat bizim 😂😂 napim bilimsel acidan noldugunu aciklamak zor geldi 😃😂😂
😂😂 alemsinizya ama emcüklenmekte guzel oluyobeeee
Baskan ses etme 😅😃😂
@XBaharxx biz biliyorduk seni zaten piss sapik 😃😅😅 once bir elinle yokla ama. ne var ne yok diye 😂😂😂🙈
@XBaharxx ben sana hic bir muamele yapmadim sen nasil konusuyorsun benimle boyle 🤨😃 sen istiyor dujjjj verecek 100dolar 😅😂😂😂🙈
Yav arkadaşlar yapmayınnnn olmuyo bölee😋😋😋😋😛😛😂😂😂
@XBaharxx sen kimsin ki bana laf yetistireceksin breee hatunn kendine gel enerjim yerinde bugun napim 😋 kafa dengi insan olunca boyle oluyor kusura bakma 😂😅
@XBaharxx neyse daha fazla soru sahibini rahatsiz etmiyelim sen istiyor emcuklemek atacak takip sen istiyor sohbet etmek atacak hrm takip hem deeeeee... 😂😂
@XBaharxx sen istiyor dujjj verecek 100dolar sen istiyor sabaha kadar dujj verecek 500dolar 😅😂😂 sen istiyor sohbet atacak takip anliyorsun 😅
@XBaharxx o zaman sana soruyorum seni hic kızılcık sopayla doven oldu mu 😅😂
@XBaharxx tabi tabi anlat anlat guzel oluyor 😅😂
@XBaharxx sen ozele gelsene bir 👿 neyse yazmiycam baska soru sahibine ayip oluyor 😂🙈
@XBaharxx yazilmiyor zwten bee bosuna mi diyorum ben sana takip at diye ne yedin ne ictin sen bu aksam acaba 😃😁
@XBaharxx yoookkk yaa ne yedin ssen yemekte bu aksam acaba merak ettim 😂
😂😂😂
Cevap
3Cevap
Hiçbir işe yaramamasına rağmen, var olan organlardan biridir. Yirmilik diş, kulak kepçesi kasları, apandis gibi organların bir işe yaradığı yoktur.
Vardır dimi bahar
Xbaharxx sen sorumun yıldızı oldun valla 😂😂 emcükledinde habeim olsun
Tamam unutma ben emcuklettim guzel oluyo valla
Xbaharxx naptın😂
Bu kıza kim hap verdi
Kimverdiyse iyi yapmış😂
Evet benimde hayalim tam bu görsel. Ama erkekler hoşlanır mı bilmiyorum. Bazıları gayler hoşlanır bundan diyor. Çok saçma
Geyle. alakası yok ben cok severim ohhh
Erkek memesi kadınları etkilemeye yarar
Emilir k.. a.. l
😂😂
Sonunu anlayamadım 😂
Cidden ne işe yarıo
😃😂 iste bu ise resimde var
Bir işe yaramaz
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar