soru başlığındada dedğim gibi kilo almak istiyorum ama alamıyorum herkesin bana çok zayıfsın demesinden bıktım moralim bozuluyo kilo almak için ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılbiz sporcular dönem dönem kilo alıp verdiğimiz için sana bu konuda yardımcı ola bilirim.
ne hamile kalmana nede sıka basa yemene gerek yok.
yanman gereken karbonhidratı ve proteini yüksek yemekler yemek. bunlar nedir...
hamur işi yemekler etli yemekler. eğer iştahın yoksa prakten şurup önere bilirim. ama bu şurubun yan etkisi halsizlik ve uyku yapıyo o yüzden çalışan bi bayansan şurubu tavsiye etmiyorum. günde 2 değilde 5-6 öğün yemek yemelisin. öğünler arasında üzerine bolca kalorisi yüksek kuruyemiş serperek sütlü tatlılar yiye bilirsin...
eğer boyunu ve kilonu söylersen ne kadar kilo olman gerektiğini ve ne kadar zamanda o kiloya ulaşa biliceğini ortalama olarak söyliye bilirim.48 Yorumla- +1 yıl
hmm. 48 kilo civarında olman gerekiyo evet kilon çok düşükmüş.
- +1 yıl
bide yukarda yazdıklarımın yanında sakin bi sinir sistemine sahip olmalısın. sinirli insanlar zayıf insanlardır. ve bide b komplex vitamini tavsiye ederim. b mitamini sinir ve sindirim sistemini düzenler... VE AYRICA GÜZEL YÜZÜNE HİÇ ÜZGÜN SURAT YAKIŞMIYO...
- +1 yıl
Ben 186 boy 80 kilodayım öncelikle sabahları en az 2 tane haslanmis yumurta yiyorsun kasar peyniri bal zeytin normal kahvaltıni yap 12 3 6 9 saatlerinde (makarna, pirinç, bulgur yiyorsun istediğini yiyebilirsin) ara öğünleri atlama sakın tam yağlı suttür meyve suyu taze olmasına dikkat et gece yatmadan 1 avuç çiğ badem felan ye
- +1 yıl
1.68 boy 49 kilo
- +1 yıl
Bana mesj atarmısiniz bir konu hakkında yardm isticemde
En İyi Cevaplar
Kilo Almak istiyorsaniz
Cok dolasmayin
Fazla oturun
Migdeniz cok yemek almiyor diye
Cok cola icin colada cok yüksek seker var günde en az 2 litre sekerli gazli icicekler icin Ve cikolata chips yiyin
Ve hemen sigarayi birakin
Yiyebiliyorsaniz et yiyin makarna pilav yiyin yemekten sonra yukarda dedigim gibi cikolata cola felan yiyin/icin inanin bana 1 ayda 5 kilo alacaksiniz
Ben 3 yil ceza evinde yattim 49 kiloydum size yazdiklarimi aynisini cezaevinde yaptim ciktigimda 68 kiloydum Şu an 63 felan varim doktorlar hastaneler kilo alman imkansiz dediler hepsi yalan dediklerimi yapin
Sakin spor yapmayin yoksa daha cok sayiflarsiniz.24 Yorumla- +1 yıl
Aynen günde en az 2 litre gazlı şekerli içelim de şeker komasına girip ölelim😂
+1 yılBir kere kimin ne dediği umrunda olmasın. boş konuşsan insan çok bu devirde , laf olsun torba dolsun hesabı . kulak ardı ediceksin. senin ne düşündüğün ve kendini nasıl hissetiğin önemli. herneyse kilo almak kilo vermekten daha zordur . bu acı bir gerçek. ama bnu kendi kafana göre yapman zor . doktor kontrolü altında kilo almanı tercih ederim . miden küçüktür şimdi senin . çok ye desem . miden kaldırmaz. hem çok yiyip kilo almayanlarda var. bünye meselesi bu tatlım . ayrıca resimdeki sensen bnce kilon gayet normal.
52 Yorumla- +1 yıl
bence normalsin yani haline şükret canım .
- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir beslenme ve diyet uzmanından yadım alabilirsin.Diğer yöntemler ne kadar sağlıklı ve güvenilir olur bilemem ama yaş tahtaya basma derim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
28Cevap
+1 yıl4 oğun yemeye çalış.kahvaltı kiloyu korumaya yardımcı olur asla atlama sigara içiyorsan bırak. kalorisi yuksek gıdalar tahin, pekmez, bal gibi sağlıklı gıdalar tuket.Zeytinyağından korkma bu şekilde hem sağlıklı beslenerek kilo alabilirsin.
42 Yorumla- +1 yıl
kuruyemişlerde hem sağlıklı hem çok kalorilidir. akşamları oyalanırken iştahın olmasa bile kuruyemiş yiyebilirsin. bunu herkes yapabilir diye dusunuyorum.
Kilo almak için en az 5 öğün yemeniz gerekiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=8nzncgKfNwk&lc=UgxwAqXXbRzdZTKMWjh4AaABAg&fbclid=IwAR1hC2a3UcXZME9uRTVkQ7H_-Sr8LxpYzhqWOyPbUoxSQhKToqrZvWDQuFc00 Yorumla
+1 yılBen Şu an bir ilaç kullanıyorum belki inanmıyceksınız 2 haftada 8 kilo aldım manyak bisey uyku duzenim yerine geldi 41 kiloydum Şu an 49zum ve cok memnunum herhangi bir yan etkiside yok bni gören soklar icerisinde kalyo yani nasıl aldım diye hedefim 56 olmak allahn izniyle hedefime ulaşıcam :)
1815 Yorumla- +1 yıl
nedir ilacın adı
- +1 yıl
İlacın adı ne
- +1 yıl
İlacın ismini söyleyebilir misin herkesin ihtiyacı var 😊
- +1 yıl
Hangi ilaç acaba çok ihtiyacım var
- +1 yıl
Hangi ilaç acaba çok ihtiyacım var
- +1 yıl
Hangi ilacı kullanıyorsun aynı durmu yaşıyorum
- +1 yıl
İlacın ismi nedir
- +1 yıl
İlacının adı nedir?
çok zayıfım kilo almak istiyorum :((
çok zayıfım iştahım var normal yiyorum ve doyuyorum fakat yemeği çoğaltamıyorum :/ kalori sayacı tuttum ve 3 aydır spor yapıyorum sadece bacaklarım biraz kalınlaştı onun dışında bi değişim yok tecrübesi olanlar yardım edebilirmi?00 Yorumlakilo vermek için yememek kilo almak için yemek tek care bakınız: ben sana bunları yazarken bile tıkınmakla meşgulum istersen ekle özelden de konuşuruz bir iki bi şey önerebilirim
20 Yorumla
+1 yılspora başla sporla kilo mu alınır lan evet alınr...et yemeği seviyo musun
111 Yorumla- +1 yıl
sporla beraber et yemekelrine çök..mesela tavuk sote fırında patatesli tavuk falan filan eksik etme hiç...onun dışında işe yaradığını duyduğum bi ilaç var hiç ayn etkisi yok düşünr müsün..anlatıym sana istersen
- +1 yıl
bak ensure diye bi ilaç var..aslında ilaçda değil beslenmede zorluk çeken yaşlılar veya hastalar için sıvı olarak tüketilmesi için çiğneme zorluğu olmasın diye yapılmış bi besin...içerisinde isanın günlük ihtiyacını karşılıycak besin mevcut..sıvı ve toz olarak satılıyo ben toz olanından istedim adam saolsun sıvı vermiş eve gelince farkettim..sıvı olanları tanesi4buçuk tl ydi sanırım
- +1 yıl
toz olanları daha ucuza geliyomuş kendin sulandırıyosun içiyosun..3 çeşidi vardı vanilyalı çilekli kakaoluydu sanırım.ben vanilyalı aldım tadını beğenmedim.haftaya toz olanından alıcam onu denicem..en büyük avantajı yan etkisi yok doktor görüşlerini falan okudum araştırdım...umarım işine yarar
- +1 yıl
Ensure araştır bi sor çevrene eczacılara..
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
4 gün içmeyle bi faydasını göreceğini sanmıyorum..sadece onu içmekle olmaz zaten yanında yapman gerekenler var
İştahlı bir şekilde yemek yemelisin.İştağın yoksa iştah açıcı al.
04 Yorumlabendeee...yemek yersem kilo alirim bilioyrum ama iste istahim yokki :(
01 Yorumlaşekeri bol tüket makarna ye gazlı içecek iç bak bakalım 1 ayda ne oluyosun.
02 Yorumla- +1 yıl
karbonhidrat ve protein birleşirse yağlanma olur dengeki beslenmek lazım. makarna karbonhidrat deposu yoğurt protein yoğurtlu makarna tavsiye ederim.
+1 yılYapılabilecek en akıllıca hareket kademe kademe günlük kalori alımını arttırman olacaktır. Bunu yaparken vucudun yağ olarak almamalı bu kiloları bu yüzden biraz hareketli olmalısın.Dondurma yiyebilirsin bolca örneğin.
10 Yorumlas.et sen onlara bakarsan oohooo.
kendin memnunsan onlar çöp yesin.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende 1.58 40 kilo falanım alamıyorum bir sorunumda yok ama herkes zayıfsın vs deyince moralim bozuluyor ne yaptın alabildin mi peki?
00 Yorumla
+1 yılsonra da kilo vermek için ne yapmalıyım sorabilirsin.hiç girme o işlere.
12 Yorumla- +1 yıl
kilo alarak sportif yapılı olmaktan feragat edeceksin.hantallık hoşuna gidiyorsa iştah açıcı turşu çay gibi besinleri menüne ekleyerek korkunç kilolara ulaşabilirsin.
+1 yıluyumadan önce bol bol yemek ye, bak bakalım ne oluyorsun 1 ayda :)
00 YorumlaÇok zayıfsın.Şaka tabi :) bak sürekli mayonez ye ve yedikten sonra uzan.yatmadan önce ye.emin ol alırsın.
08 Yorumla- +1 yıl
Bak tanımıyorum filan ama bi kızın sürekli üzgün surat yapıp offlaması çok üzer beni.O yüzden şu halinden bi çık.:) Mesela şey yapabilirsin.Yemeğini çok hızlı yada çok yavaş yememelisiin.Sonra eğer seviyosan pekmez tarzı şeyler acayip kilo yapar.Süt yoğurt ve özellikle şekerli olursa işe yarar.Makarna ye o da kilo yapar.Günde 6 öğün filan yersen iyi olur.Tabi öğün aralığın kısa olmyck.Bu kez yediğini yakarsın.Ve hareketi bırak spor filan bişey yapma.
Keşke transfer mümkün olsaydı böylece herkes istediğini almış olurdu -_-
11 Yorumlabende aynı durumdayım alamıyorum kilo bi türlü=(
12 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yatmadan önce ye yumurta ye bol bol sarısını özellikle
00 Yorumlaresmine baktım zaten guzelsın idealsin ne kılosu bomba gibisin zaten
01 YorumlaYemeği doyana kadar değilde karnın ağrıyana kadar ye, bol bol ye.
00 Yorumlatroit rahatsızlıgın felan varmı?eğer yoksa ekmegı ve aburcuburu cogaltıcaksn dhaa ötesi varmı :)
01 Yorumla- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle boy ve kilonu yazarsan sevinirim.
14 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle bir endokrin uzmanına gidip tsh hormonuna ve kan değerlerine baktır derim.Bayağı bir eksik var çünkü.14.42 vücut kitle endeksin.50 kilo civarında olman lazım normalde.
- +1 yıl
@Esmereeellaaaaa bana da ilacın adini verin lütfen çok ihtiyacım var 183 boyundayim 50 kiloyum
- +1 yıl
@Esmereeellaaaaa bende ilacın adını istiyorum
+1 yıldogal_yasam@windowslive.com
profesyonel yardım isterseniz..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarnın agrıyana kadar yemek ye sadece yemek için ye doymak için değil
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmide fesatı gecirmezsin garanti 1 sene sorna obez yolnda ilerlersin
- +1 yıl
Kilo aldın mı bende aynı kilodayım
Yatmadan yarım saat önce bir kase sütle beraber cici bebe yiyiver göbek bile yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılKilo almak için sıkıntı sitresi biakin otomatikmen istah acilacaktir kendiliginden yemek yeme istegi olacak ve buda kilo olacak bukadar basit
10 YorumlaKolay gelsin benim boyum 159 kilom 41 almak istiyorum kilo ama alamiyorum akşam yatmadan önce pilav yiyorum ama gene almıyorum
00 YorumlaBenim boy 1.75 kilo 55 cok zayifim ne yapacam ya herkes dalga geciyor resmen benimle lutfen yardimci olun...
08 Yorumla- +1 yıl
@Esmereeellaaaaa size mail attım cevap verirseniz sevinirim.
- +1 yıl
@Esmereeellaaaaa banada sölermsnz ilacın adını
- +1 yıl
@Esmereeellaaaaa nedır ılac soylermısınn
- +1 yıl
@Esmereeellaaaaa hangibilax lütfen ulaş bna
- +1 yıl
@Esmereeellaaaaa ilqcin ismini soyleseniz bizlerde alsak hayriniza
- +1 yıl
@Esmereeellaaaaa ilacin ismini soylesenizde bizlerde faydalqnsak hayriniza
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de alamıyorum bazen düzensiz sadece ıkı öğün yıyorum bazen çok yıyorum ama olmuyor sanırım benım kı stresten
00 YorumlaBende zayifim 18 yasim var ama 45 kiloyam ama neyseki boyum uzun diyil yoksa oklavaya benzerdim 😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmine baktım da gerçekten vitaminsiz kalmışsın.
Yaz kızım: sütü, pekmezi , tahini, pötibörü her gece yatmadan önce bir kaba döküp yiyeceksin.00 Yorumlasipraktin şurup kullan. 1 ayda rahat 4 kilo alırsın.
00 YorumlaArkadaslar yuzumun dolgun gorunmesini istiyorum ama yasim 17 izledim iyi olmaz diyolar
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi uygulayın ama bir türlü kilo anlamiyom her hangi bir hastalığım da yok
00 Yorumla@Esmereeellaaaaa ılacın adı nedır mail de attım sana donus yaparmısın lutfenn
00 Yorumla
+1 yılevde yemeğim yok hergün 2 öğün yemek zorundayım
10 YorumlaBurada takılacağına kalk çabuk yemek ye. :)
10 Yorumla
+1 yılkaç kilo almak istiyorsun ?
08 Yorumla- +1 yıl
6 mı 7 mi karar ver ?
- +1 yıl
Önce karar vermen lazım 6 mı 7 sonra 7 alıp bu seferde zayıflamak istiyorum dersen?
- +1 yıl
36 kilo tehlikeli limitdesin bence direk diyetisyene uç 2 3 kilo daha kaybetsen yürüyemezsin hemen yorulursun kalp ritmlerin dengesizleşir.benim önerim bu sana
- +1 yıl
hastamısn anoreksiya felan
Asi kız tavırlarını bırak.
10 YorumlaYe yat aşağı hiç hareket yapma tamamdır.
02 Yorumlayatmaya yakın yemek yee ekmegı cok ye...cok uyu...
00 Yorumlasu ara bende 2 3 kilo alabilsem iyi olacak..
00 Yorumlabende vitaminsizim yaa
00 Yorumlaabur cubur ye. oh ne güzel.
00 Yorumlayemek ye su iç uyu,yemek ye su iç uyu :)
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyun kaç kilon kaç ?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence gidip abur cubur yeme eczanelerde satılan kilo aldırıcılar var onları bir dene ya da yemek yedikten sonra direk uzan gece geç saatlerde ye ama metabolizman hızlıysa yine kilo verirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbol bol mayonez ye :)
01 Yorumlahayal benle irtibata geç
00 YorumlaBende kilo alamyom 167 boy..47 kiloyum
00 Yorumlahamile kal.
24 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle çık beslerim ben seni ellerimle.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılProfil fotono baktım sensen eğer teklifim geri.
+1 yılilac ismi nedir
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026