Ayak serçe parmağını kestirmek?

Her ayakkabı alışverişinden sonra eve gelip ağlamaktan bıktım. Ayaklarım 40 numara ve pençeli denen ayak şekline sahip. Eskiden (henüz vücudum tam olarak büyüyüp oturmamışken yani 38 39 numara giyerken) bir numara büyüğünü alıyordum ve altına tabanlık koyarak bir şeklide sorunu çözüyordum. Ama 41 diye bir kadın ayakkabısı yok. Varsa da çok az. Erkek ayakkabısı giymekten de nefret ediyorum ki sanırım alan olmadığından bilmiyorum 41 numarası erkek ayakkabılarda da az.

Sol ayağım nispeten biraz daha oluyor ama sağ ayağım tamamen işkence çektiriyor.

Yürüyüşümü bile bozdu bu durum. Topallar gibi yürüyorum.

Bu duruma ilişkin İnternette hiçbir bilgi bulamadım. Anatomik olarak serçe parmağın hiçbir işlevi yok.
Parmağımı komple kestirmeye kabul edecek kadar gözü dönmüş vaziyetteyim. Ama başka yollar varsa elbette merak ediyorum.
Sizce parmağı plastik cerrahide ampute ettirsem ne olur?
Komple parmak yerine doku, kas vs alınımı?
Bambaşka bir çözüm önerisi olan?

Not: Sürekli kendime özel ayakkabı yaptırabilecek kadar param yok kaldı ki yaşadığım şehirde bunu yapacak yer de yok
Not2: "Derde bak"çılar gelmeden söyleyim; elbette halime şükür fakat bir şey hayat kalitemi düşürüyorsa çözmek için yöntem ararım hakkım olarak.
Ayak serçe parmağını kestirmek?