- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılElbise çok hoşuma gitti ayakkabılarında şık... Saç renginde güzel ama tek eksik ne biliyor musun? O ayağındaki çorap ne allah aşkına bembeyazz hortlak gibi onu giyecğine italyan çorap giysene bronz emin ol daha hoş olursun. Elbiseyle teninin rengi hemen hemen aynı bronz olduğunda daha güzel olur
07 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bornzlaş elbiseye bayıldımmm çoooookkkk çokk güzel nerden ve nekadara aldın?
- +1 yıl
Kendimi ivana gibi hissettim ayakkbı beğandımmm elbise begandımm bizimlesınn :))
- +1 yıl
outletlerde bulunurdaaa nerde bizde o şans:)) Güle , güle kullan
- +1 yıl
:D:D:D
En İyi Cevaplar
Güncellemeler için: O kadar seksisin ki lezbiyen olasım geldi...
Şişman diyenler kıskanıyor sadece.04 Yorumla- +1 yıl
Gazzz.
+1 yılalttaki eteğin kumaş türünden kaynaklı bu durum sanırım.Biraz yan tarafların kalınmış gibi duruyo..ama bi şişmanlık yok..ayrıca postür olarak duruşunu biraz daha dik yürümeye dikkat ederek kıyafetle uyumlu hale gelebilirsin..modacı gibi konuşmuşum ya vayt be..
03 Yorumla- +1 yıl
sırt ve omuz hareketlerine azami dikkat diyorum ozaman :) birkaç ayda hallolur düzenli yaparsan.
+1 yılelbisenin üst kısmında bir problem var ama sebebini bilemedim.
karnını biraz düzleyip, dik dursan ve biraz da göğüs olaymış iyi olabilirmiş ama yine de iyi diyelim iyi olsun. zannedersem biraz karın bölgesi 2-3 cm inceltilebilir.07 Yorumla- +1 yıl
peki ver <3 o zaman bir daha link atarsın <3
bir de sol ayağında belli olan ayak damarı da hiç olmamış :(
ayrıca o elbisenin üst kısmı için bir terziye gidip kıvrımları yok ettirsen iyi olabilir <3 - +1 yıl
galiba 2nci linkte sol ayak tarağında olan damar. günlük kullanımda soran olmasa da, bazı davet&toplantı&etkinliklerde çorap veya vucut/bacak fondöteni iel kamufle edebilirsin.
- +1 yıl
o zaman sen böyle kabul ediyoruz <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Zaten bu elbise upuzun incecik birine yakışmaz, sen çok iyi taşımızsın bence, dert etme sakın ve giymeye başla artık.. :)
11 Yorumlagobıs var sanırım yoksada var gostermıs basenıde cok fazla gostermıs bence.ama guncellemeye baktım sonra guncellemedıkı lınkler cok kotu gogus kısmı pot kalmıs gobek delıgıne kadar darlık bellı.tercıh senın ama vucudu kotu gosteren elbıseler ınsanı kotu gosterır
03 Yorumla
+1 yılelbiseler kalçayı göbeği daha etli göstermiş. ama şişman mısın tabii ki hayır
11 YorumlaSisman degilsin sadece sectigin kiyafet vücut hatlarini tuhaf göstermis.. Cok yanlis bir secim olmus acikcasi.. O kemerden asagisi cok genis duruyor üst kismina göre, yani o kismini baya kalin göstermis. Güncellemedeki siyah kiyafetin cok yakismis ama. Bu tarz sana iyi gidiyor.
07 Yorumla
+1 yılgünceellemeler için, göğsün boyundan baskılıyı taşıyacak kadar büyük değil kötü durmuş. yüzmeye başla biraz omuzuna katkısı olur. bir de göğüsten kalçaya dümdüz iniyorsun neredeyse benim vücudum bile daha estetik <3
36 Yorumla- +1 yıl
güncelleme 2: arka fonda 75C sütyen olmasaymış iyiymiş <3
bu arada bu öncekine göre daha başarılı<3 85 olmadıkça, vücudun dümdüz oldukça, kabartma etek ve vücudu saran bluzlardan vazgeç <3 - +1 yıl
Ben ugrasmadim, görünüyordu:s 75c yi genel görünümünden salladim.
çok sexi ya ne kilolusu yakışmış salla gitsin nasıl hissediyosan ölesindir :D bu arada güzelmişinde hani
14 Yorumla- +1 yıl
bu nasıl bi sulanma şeklidir yahu :D
- Sağlık konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılİlk elbisende değişiklik yapman gerek.Üstüne oturmuyor. Sutyenın yanlış.
Kızacaksın belki ama bacakların ve belin kalın . ondan dolayıda kendine uygun giyin kollarında toplu ..
Belki zayıfsın ama bu seçtiklerin seni kalın gösteriyor.08 Yorumla- +1 yıl
ne güzel işte spora devam et. elbisenin etegini az kısalt ve daralt. .. Birde üst kol kısmları varya az orayıda daralt süper olur sutyenıde guzel tak giyersin elbiseyi
- +1 yıl
siyah tulum yakası ve kolu yakışmış canımcım. Beyaz olan sana küçük..
- +1 yıl
Terzin beceremiyor bence de.))
Beyaz evet daha riskli renk...
siyah toparlıyor insanı canım - +1 yıl
:))) Başka terziye geç bebeğim:) Bu arada eminimki güzel kızsın:)
+1 yılHem mini, hem askılı, hem acayip, sen taşımışsın belki elbiseyi ama, bence daha derli toplu bir şey alsan senin açından daha iyi. Aşırı geniş dekoltesi var, çok rahatsız edici. Firkikler verir durursun sokakta... Bir de dik durmaya çalış.
01 Yorumla
+1 yılEğer o etek elbiseye dahil ise -ki elbise demişsin zaten dahil olmalı- ona göre yazıyorum.
Elbiseyi kim tasarlamış ise ona sesleniyorum berbat bir elbise... Neden mi? Elbise üst taraftan aşağıya doğru inerken o siyah şeritten aşağısı çok pot durmuş aynı çuval gibi. Daha düz inmeliydi. Şişman mı göstermiş? kısmına gelirsem, alt tarafı şişman gösteriyor. Evet.10 YorumlaSağlık konusunda 729 cevap paylaştı. emin ol tüm resimleri indirip open folder/KS/blondes/vanilya diya dosya açıp kaydeden genç abazalar var, soruna gelince o etek berbat bişi,sorun etekte
14 Yorumla47 kilo ..biraz az değil mi yani.. aklıma iskeletler geliyor nedense..
13 Yorumlavalla bence gayet hoş hiçte kilolu falan görünmüyorsun idealsin
12 YorumlaSen sadece kuruntu yapıyorsun.
Aşırı yakışmış ve taşmışsın haberimiz yokmuş.11 Yorumla- Sağlık konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılPembe olmamış.
Beyaz iyi.
Pembenın boyu kalın baldırlarından dolayı kötü . O çiçekleri çıkart korkunç. Sen onu da terziye göturup bluz yaptır en ıyısı.07 Yorumla- +1 yıl
Bu terzinin sana garezi var:)) bence onun çiçeklerini çıkart alttan az kestir bluz yaptır
Birşey diyeceğim sana sutyen olayın fena senın ..
Ayıca güzel kızsın :D - +1 yıl
yerim ben seni bebeğim:) Napıcaksın işte destekli sungerler bunlar için var:))
- +1 yıl
18 yaşından sonra göğüs buyumez. Yag dokusu yada süt dokusu artarsa ancak büyür. Hormn tedavisi olursan yani ekstra olursan o senın için zararlı. kaş ypayım derken göz çıkarma bebeğim.
- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılTaş gibi hatunsun vesselam <3 Yalnz soulmatesneverdie'n yoruma sesli güldüm:D:D:D:D Birde benden yorummmm gögüs hareketleri yap gögüslerine anason yağı ve çörek otu yağı sür acık büyüsün kız:)
04 Yorumla- +1 yıl
sporla büyüt doğum kontrol hapını bence kullanma:) zaten onu evli değilsen ve korunma amaçlı kullanmıyorsan adet düzenlemek için veriyorlar. Evet gögüsleri büyüttüğü doğru ama ilacı bırakınca fısss iniyolar hemen. Sen gögüs sporları yap. Örn: sırtını duvara yasla dik dur ve kollarını dirsekten bük gögüs hizasında aç kapa sürekli... Sonra yataga uzan boynun aşağıda kalacak şekilde eline 1 er kiloluk ağırlık al pet şişede olabilir kolarrını yukarı doğru kaldır indir. Bunu sürekli yap ve yağ sür
- +1 yıl
Hmm ozaman uğraşma zaten bir dolgunluk kazanacaklar
+1 yılyavrum bacak boyun kısa dar kesim inen etek tercih etmelisin ki basenlerin daha ince görünsüz biraz daha uzun dizde biten etekler bacak boyunu daha uzun ve seni daha zayıf gösterir
05 Yorumla- +1 yıl
yoo zayıfsın ama boyun kısa olduğunedena muhtemelen öyle duruyo
- +1 yıl
ten rengin ve kıyafetin rengi hoş ama giy gitsin bee sallaaa
siyahlar çok hoş durmuş üzerinde.şişmanda degilsin.
11 Yorumlagüzelsin maşallah.ilkinci link te ayak damarların çok belirgin çıkmış. sadece o bölüm gözüme takıldı
14 Yorumla
+1 yılbı erkeqın ısteyebılceqı en ıyı wucut war sende hem boy olarak hemde yapı olarak tabiri caizse hanı derler ya el attıqında elı doldurcak haaa ıste tam ustune basıyosun... :)
12 Yorumla- +1 yıl
Doldur doldur gayet ıyısın bı ara tanısırızda :D
Bence oldukça güzel, göze batan bi şey göremedim :)
10 Yorumla
+1 yılŞişman değilsin.Normalsin.Sadece belini biraz inceltsen fena olmaz
20 Yorumla
+1 yıltaş olmaya ramak var diyorum.Göğüslerin biraz daha büyük olmalı..bide duruşunu biraz daha düzeltmelisin :) omuzlarını kullan..tam kullanamıyosun..
027 Yorumla- +1 yıl
fitness taki bayan arkadaşlar asker duruşumu ne diyolardı..onu bi sor hocana..omuzları çok seksi yapıyo.Foto paylaşmaya devam edersen sana nazar değecek..oda ayrı konu :))
- +1 yıl
hocana selamlarımı iletip göğüs sıkılaştırmayı bırakıtırıp sana postür programı versin.Ondan sonra 1 foto koysan yeter zaten.. :))
- +1 yıl
komple vücudun yeniden şekil alır..yürüyüş tekniğin bile değişir..söyle hocana anlar o ;)
- +1 yıl
kaybettik seni..hadi hayırlısı olsun ozaman :)))
- +1 yıl
valla şurdan foto paylaşsan hele bu tür..ben senin sevgilin olsam.. cidden öldürmek değilde ona yakın şeyler.. internet işte..gerçeklerin adresi :))
- +1 yıl
söyleyelim beraber?
- +1 yıl
aynı ben.. :)) hangi salon bu ? :D
- +1 yıl
güzel mekan orası ya.. erkek arkadaşınla hocyaı karşı karşıya getirme derim..yazık.. :D
- +1 yıl
hocayı tanıyorum ben ..çapkın insan ya :D iyidir hoştur ama tam bir gönül adamıdır :D neyse sorun çıkarsa söylersin bana :D
- +1 yıl
ortaköydekiyse tanıyorum..
- +1 yıl
otomatikman çoğunu tanıyorum :D serdar ordaysa hala kallavinin selamı var de anlar o..bu arada bayağı konuşmuşuz ya.gelir kontrol ederim ben bigün merak etme seni :D sende sevgilinle ilgilen başkasına asılma bakim hadi..
- +1 yıl
ben seni bulucam orda..nabıyosun vanilcik dicem sporunun ortasında..tanırım bacaklarından yada omzundan seni ;)
- +1 yıl
vanilya anonsunu duyar duymaz irkilen ilk kişi sensin demektir..görüşürüz :D
üst kısmı beğendim de elbisenin etek kısmı hoşuma gitmedi ve kiloluda gözükmemeissin.
10 Yorumlaetek çok şirin ama biraz kilolu göstermiş bu yapıda olan kıyafetler öyle gösteriyr zaten
02 Yorumlahafif bir göbek var ama çok şişman göstermemiş sorun yok bence :)
10 Yorumla
+1 yılson attığın pembe kıyafet
muhteşem bişi, içindeki ile birlikte olunca da muhteşem ötesi görünüyor
tebrik00 Yorumlaçok hoş olmuşsun :) bi tek gözüme batan hafif kambur durman
01 Yorumlagayet hos duruyor aslında.ama cok rahatsız oluyorsan korse takarsın. daha pürüzsüz durur
07 Yorumla
+1 yılHer resime ayrı bir dıoygunluk katmışssın. çok içten ve çok sxy ve masum bir görünüş elde etmişssinbu resimlerle..
imrendim bir erkek olarak... kıskandım dogrusu.
çok sexysin.
tebrikler.00 Yorumlaguncelleme : bence elbise secimlerin guzel degil, seni sisman gosteriyor
05 Yorumlamaşallahın var. yani kilolu değilsin herşey on numara anlamında söyledim.
02 Yorumlaönceki yorumumda da söyledim elbise şişman göstermiş.bak bunlarla ne güzelsin :D hatta çok seksi görünüyo D:
01 Yorumlaelbise kilolu göstermemiş, üzgünüm dostum ama sen kilolu gibisin,
03 Yorumla
+1 yılönemli olan şişman olman değil güzel olman eğer kendini şişman görüyorsan sakın görme herkes şişman olabilir kafa koy zayıfarsın allah yarımcın olsun
01 YorumlaŞişman degilsin ana seçtiklerini evde bile giymem :)) hepsi birbirinden rüküs
06 Yorumla
+1 yılİlk üç resim güzel çok şişman gözükmüyorsun güncellemelerdeki tarz pek güzel değil.
01 Yorumlakabarık etekler şişman gösterir çok zayıflara göre uzak durmalısın ama diüer resimlere baktım gayet seksisin dert etme:)
01 Yorumlayok değilsin kilolu filan.. az öncekiler seni biraz kaln gostermiş...
02 Yorumlabence gayet hoş görünüyosun, hatta bugün gördüğüm en güzel şey diyebilirim :)
04 Yorumlabu elbiseyi taşıyacak asıl fizik sende mevcut resımdeki sen isen...tencere kapak misali :D
02 Yorumlakilolu değilsin ama olmamış o elbise.kilolu göstermiş evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyii iyii ben sevdim gayet iyi yalnız göğüslerin çok sarkık ve küçük görünüyorlar.. acilen destekli çamaşır edinmelisin:)
01 Yorumlao kadar güzel ki ikisi de... özellikle birincisi son paylaştıklarında :)
02 Yorumla
+1 yılBiraz. ama sen sanki oyle duruyorsun biraz dik dursan oyle gostermez sanki
03 Yorumla- +1 yıl
yok okadar da değil takma
şişman değilsin zıttına göğüslerin çok küçük kaç yaşındasın ?
04 Yorumla
+1 yıletek güzel sen etekten güzelsinn güzelsinnn
11 Yorumla
+1 yılbacakların çarpık mı senin?
12 Yorumla- +1 yıl
yok yok iysin kafana takma dünya ahret bacım ol gel marsa çıkalım panpa :D
+1 yılHayır çok hoş bence cuk oturmuş
11 YorumlaBence cok iyisin. Ben hepsini begendim.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhoş durmuş ama evet biraz kilolu göstermiş seni
10 Yorumla Sağlık konusunda 509 cevap paylaştı. etek kısmı paspas gibi sanki :((
12 Yorumlabence gayet iyisin yani
10 Yorumla
+1 yılsiyah olan cok yakısmıs diğeri olmamış
10 Yorumla
+1 yılkilolu falan değılsın
10 Yorumlasenin kilo anlayışın ne :) kilolu değilsin ki :)
01 Yorumla
+1 yılBence çokgzel.
17 Yorumla- +1 yıl
@Güncelleme kıskananlar çatlasın ):
- +1 yıl
@Güncelleme birinci link gzel. ikinci linki açamadım. üçüncü linkteki fazla kısa, rahat edilemeyecek cinsten bence ama genel olarak senin bacakların ve vücudun gzel beyb. her şey yakışır.
- +1 yıl
evet bayağı kısa ):
- +1 yıl
shgdfashdasdffgh
evet çok kilolu gösteriyor
04 Yorumlaeteği bilmem ama fiziğin mükemmel bunu bil :)
00 Yorumlagel anlaşalım balık etlisin sadece
00 Yorumlaşişman degilsin sadece 2 3 kilo fazlan var
01 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne