Yorumları da okudum da harbiden ne kadar cahil bir milletiz. tüm insanlarda (erkeklerde) bulunan bir organ alt tarafı bunun neresi ayıp? Sağlık sorununu bile sapkınlıkmış, ayıpmış gibi düşündüğünüz için sizlerden nefret ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öylede erkekler konuyu başka yöne çekiyorlar türk erkekleri hep böyle sonuçta sağlık yani değilmi haklısın valla
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eşinin demesi yeterli olur. Ayrıca mesaj atmak çok yersiz bir hareket olur.
014 Yorumla
Soranevine gidemeyiz çünkü ben trde yaşamıyorum
- +1 yıl
Mesaj atmak doğru değil diyor yöntem olarak, otekide evine gidemeyiz uzağız diyor 😂 aramayi hiç düşünebiliyor musunuz merak ettim? 😂
Soran+1 yılarayıp geçmiş olsun diyeceğime uzatmadan mesajla geçmiş olsun derim daha iyi yahh artık demem ztn geçti
- +1 yıl
Ya zaten demede o ayrı. Mesajla böyle şeyler söylenmez sen bunu anlamıyorsun. Akıllı biseyede benzemiyorsun uğraşamam anlatarak
Soran+1 yılben konuyu uzatmayı sevmem kısaca geçmiş olsun der geçerim adı üstünde "geçmiş olsun" 😁 ztn herkes kendini akıllı sanıyor nedense
- +1 yıl
Mesele bu. Onemsemedigini belli ediyon. Sağliğini önemsemeyen kişinin geçmiş olsunu para etmiyor cicim
Soran+1 yılbaşka ne yapayım çelenk mi yaptırayım napıyım anlamadım ben seni geri kafalılar gibi konuşuyorsun neyse uzatmıycam konuyu
- +1 yıl
Geri kafalı diyene bak çelenk diyor şimdide. Bı alo demek ne zor. Git yat zibar akşam akşam iq'm düştü senin yüzünden
Soran+1 yılniye telefon edeyim soruyu iyice olu öyle gel konuş bana ne sorucam neresinden ne için ameliyat oldun orandan mı diycem tövbe tövbe gece gece sinirimi zıpladı neyse hadi iyi geceler size beyfendi
- +1 yıl
Ya varya 😀 alo baba duydum ameliyat olmuşsun geçmiş olsun.. bukadar.. niye sormak zorunda hissediyorsunki kendini? Çünkü 3 iq'sun 😀 tabi genel örnek bu. Sen arama sakın 😂
- +1 yıl
Arar marar ötüyor mu şimdi dersin ortalık karışmasın 😂 aman annem adına sevindim falan puhahaha 😂😂😂
Soran+1 yılhe hee canım konuş dur sen
- +1 yıl
Bırakh şimmdi hoşuna gitti dimii asdfghjs
- Sağlık konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılBence esine sor derim durum. gercekten garip esiylede konusmuyormussun zaten hem gecmis olsuna gidersiniz zaten o zaman dersin mesaj atarsan iyice sıkıntı olabilir
038 Yorumla
Soran+1 yılgidemiyoruz geçmiş olsuna çünkü başka bir ülkede yaşıyorum kayınım türkiyede
- +1 yıl
Esine sor o zaman o ne derse oyle yap derim cunku durum garip yani o yuzden 😅
Soran+1 yıltamam eşime sorayım ozaman 😬😁
- +1 yıl
Varikosel ameliyati falan mi olmus merak ettim 😅
Soran+1 yılbilmiyorum desem eşimede soramıyorum ki sadece testisinin biri şişmiş mi ne o yüzden
- +1 yıl
Yaa sende esine soramiyorsun ama kaynina gecmis olsun testislerinden ameliyat olmussun mu diyceksin 😅😀😀
Soran+1 yılnasıl sorayım eşime kardeşin şeyinden ameliyat olmuş nerden neresinden falan gibi derine mi gireyim onumu sormamı istiyorsun? eşin sadece ordan ameliyat oldu dedi ztn çocuklarıda olmuyor kayınımda sorun bende sormadım onunla alakalıdır diye fazla sormak istemedim
- +1 yıl
ee tammda ne diye mesaj aticaksin o zaman iste bende onu diyroum kizmani gerektiecek bir durum oldugunu düşünmüyorum
Soran+1 yılneyse en iyisi hiç birşey dememek derim yalnış anlaşırlır eltim ztn çok inceleyen akıl noktasının teki sonra eşinde gözüm olduğunu düşünür 2cisi kayınım nasıl bir tepki vericek tersde anlayabilir garipseyebilir belki en iyisimi 🙈🙉🙊
- +1 yıl
Onu demek istedim bende zaten baska sey olsa hadi neyse ama bu durumda bosvermek lazim bence 😁
Soran+1 yılaynen öyle konu belden aşağı doğru diyon eşime sormaya çekiniyorum birse kayınıma geçmiş olsun diyemem yüz yüze geleceğiz onun için en iyisi bilmemek duymamak söylememek
- +1 yıl
Aynen oyle 😁 ne alaka diycek adamda bu yuzden gecmis olsun demek zor olur yani 😁 birde tabi eltin diycek hayir benim kocanda gozunmu var seninde falanda filanda 😂😅
Soran+1 yılhee aynen sonra ayıtla pirincin taşını 😁
- +1 yıl
O pirincin tasi ayiklanmaz zaten 😅😂😂
Soran+1 yılahshaha niye ayıtlanmaz mış?
- +1 yıl
1- kaynin ne alaka simdi diycek
2- eltin noluyor yaa o senin seyinin isine neden karisiyor bu ne demek oluyor diye elemana cemkircek sonra isler karisicak
3- esinde snaa ne boyle sey icin gevmis olsun denir mi hic dusunemiyor musun sen ben bile dogru duzgun anlatmadim sana konuya da sen nasil gecmis olsun dersin diye diye uzar bu konu 😅😂😂
Soran+1 yılaynen valla hiç böyle bu kadar ince düşünmemiştim çok doğru haa 😁
- +1 yıl
Bana ordan bir tane çikolata gondermen lazim iste bak ona gore 😅😅😂
Soran+1 yılçikolata mı 😁 gönderiyim buranın çikolatası meşhurdur haa 🍫🍫
- +1 yıl
Neredeydin sen yahuu salladim oyle ama 😂😁 isvicre almanya fransa 😂
Soran+1 yılBelçika 😁🇧🇪🇧🇪
- +1 yıl
Tuhhh beee tutturamadim desene 😅😂
- +1 yıl
Olsun yinede cikolata istiyorum 😂😂
Soran+1 yıltamam yaz adresi yolluyorum sana kargoyla 🎁🍫🇧🇪😂
- +1 yıl
Cik gizliden o zaman veya takip at bakim ilk once bayan yalanci seni 😀😁
Soran+1 yılŞaka bir yana valla trde olsam getirirdim ama napalım sağlık olsun artık yorum iiçin sağol zaman ayırdığın için 😁👍🏻😉
- +1 yıl
Hic karismam sonucta yurtdisinda ksrgo oluyor dimi 😀😂
Soran+1 yılevet oluyor 😁 Birdahaki soruda gönderirim sana 😉
- +1 yıl
Yalanci seni gizlisin zaten ben nerden bilicem sen olduğunu 😅😂
Soran+1 yılben seni biliyorum ya sende benim soruma denk gelirsen ben hatırlatırım sana 😁😁
- +1 yıl
Ayni sey dehil mi zaten ne farkediyor ki 😅 yaa sen desene olmaz bosver diye hatirlatmam diye 😅😂
Soran+1 yılyok ben hatırlatırım 👍🏻😁 bakalım artık birdahaki soruda yine karşılaşırsak ben sana derim gör bak 😉😉
- +1 yıl
Ama yine gizli olucaksin yani dimi 😅😂
Soran+1 yılBakarız ozamana bağlı artık 😉😁
- +1 yıl
Yalanci seni 😅😂
- +1 yıl
İyi bakalim tamm 😅 iyi geceler o zaman daha fazla rahatsiz etmiyeyim ben snei
Soran+1 yılsanada iyi geceler 😉
- +1 yıl
İnsan bir gitme dersi yaa 😂😅😂
Bende 1 hafta önce penis eğriliği nedeninden dolayı ameliyat oldum. Akrabalarım gelip geçmiş olsun dedi. Kız kuzenlerimde vardı yani bunda kötü bir şey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılvalla bir soru sordum herkes hep ters yöne çwkti konuyu sonuç konu sağlıkla ilgili yani ayırdım olmaz hastalığın nr olursa olsun
Soran+1 yılyok sizin hatanızda diğer yorum yazan arkadaşlar demediğini bırakmadılar onlara lafım
Soran+1 yılsağoll 👍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Sağlık konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBence senin eşin senin adınada geçmiş olsun desin hem geçmiş dilemiş olursun hem de direk demediğin için yanlış anlaşılmassın
00 Yorumla
+1 yılTestislerine gecmis olsun deme agshaja
Ameliyat olmussun gecmis olsun de yeter13 Yorumla- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
😂😂😅
- +1 yıl
Deli :))
+1 yılGarip aranızda ilişki varmış gibi yüzyüze geldiğinde tek başınıza İken dersin hem gözünle kontrol edersin
03 Yorumla
Soran+1 yılne demek istiyorsun?
- +1 yıl
Saglıklı oldugunu görüp gecmiş olsun dersin
- +1 yıl
En iyisi 3maymun gizli olsun
Kaynım diyince cem yılmazın kaynım bana kaydı espirisi geliyo hep aklıma :) :) :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsoru başlığım bu değildi sonradan değiştirmiş KS
+1 yılNe çeşit insan var arkadaş. He git testislerine geçmiş olsun de m*lmidir nedir
06 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca böyle seyleride mesajla yazmayi düşünmek ayrı m*llik
Soran+1 yılne yapayım ki başka kayınım trde eşim bile mesaj atarak geçmiş olsun dedi ya neyse boşver ztn ben birşey demedim eşim ikimizim adına demiş gibi olur artık
- +1 yıl
Eşinde m*l
Soran+1 yıleşim niye mal? odamı demesin kardeşine geçmiş olsun diye
- +1 yıl
Mesaj atmış diye dedim. Küfür etse daha iyi. Mesajla geçmiş olsun diyeninide sizde gördüm
Soran+1 yılAllah Allah niye ilk olmuş olur artık ilk kez görüyorsan ne diyim başka
+1 yılÖyle bisey olur mu ya ayıptır mesaj atar mi bir kadın bunun için adamı da utandiracaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç atma diyorsun yanii
+1 yılKayın cuku kestirmisn artık baldızmı dyecez sana desene
02 Yorumla
Soran+1 yılyok artık 🙄😳
- +1 yıl
😂😂😅
Eltimle konuşmuyorum yazmışsın, bence hiç geçmiş olsun deme. Yanlış anlaşılabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet konuşmuyorum ztn her haltı ters anlayan birisi o yüzden geçmiş olsun demedim
+1 yılGidin evine geçmiş olsun diyebilirsiniz. Sağlık bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılevine gidemiyoruz çünkü kayınım türkiyede ben yurt dışında yaşıyorum
- +1 yıl
Haa ozaman mesaj atabilirsiniz hanımefendi.
+1 yılbaldizim herkesten önce gelir özel olarak geçmiş olsuna sen de eşmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılayy ne baldızı ya dalga geçeceksen hiç yazma valla
- +1 yıl
yoo şimdi karımın kız kardeşi ne oluyor tamam sen onun baldızı değil yengesisin ama az çok birbirine benzer şeyler git geçmiş olsun de
Hastalığının niteliğinden haberin yokmuş gibi geçmiş olsun de ve konuyu kapat.
Normal birşey bu00 Yorumla- Sağlık konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBen de bilemedim.😬😬
11 Yorumla
Soran+1 yıldimii ya geçmiş olsun şeyinden ameliyat olmuşsun mu diyeyim tuhaf kaçar
Kaç okka kalmış onuda sor
01 Yorumla
Soran+1 yılolur sorarım 👍🏻👍🏻
+1 yılGeçmiş olsun dile ameliyat olduysa.
00 Yorumlaeşin demiştir sana ne
03 Yorumla
Soran+1 yılevet öylede ne bilim yengem duymuş geçmiş olsun bile demedi diye düşünür mü ki?
Soran+1 yılçünkü kayınım değilde eltim böyle şeyleri çok inceliyor ölçüp biçiyor kendi kafasına göre birde konuşmuyoruz ya kayımla bir sorunum yok kayınıma karşı beni kötülemek için eline koz geçer
Haydar dümen soruları gibi olmuş 🤣😂😂😂
00 YorumlaKocana söyle o söylesin
10 Yorumla
+1 yılBoşver ya yanlış anlaşılabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılevet o olasılıkta var eltim çok takıntılı ters anlayabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bu kadar ilgilisin kaynınla?
026 Yorumla
Soran+1 yılbenim 3 tane kayınım daha var onlarada öyleyim
Cevap sahibi+1 yılÜç tane olabilir en çok bundan hoşlanıyorsun galiba. Buralara yazdığına göre🙄
Soran+1 yılohaa niye hoşlanayım bu durumdan ki anlamadım yani sağlıktan bahsediyorum burda ayıp birşey değilki buda ayıpsa yani daha ne diyim ben ne sorular gördümde neyse
Cevap sahibi+1 yılNe sorular gördün? Kaynımı seviyorum, yengeme aşık oldum gibi sorular ilgini çekiyordur. Git eşinle ilgilen kaynınla uğraşıcağına evli barklı kadınsın.
Soran+1 yılnasıl bir hayal gücün var senin ben hiç öyle senin gibi aklımdan öyle şeyler bile geçmedi cinsellik bölümüne git bak benim sorum hafif kalır onların yanında ben onun için demiştim ama anladığım kadarıyla senin niyetin iyi değil yani evlimisin değilmisin bilmiyorum ama evli değilsende kayınların olmaz umarım ama olursada şu pis düşüncelerini onlarda düşün tamam mı canım
Soran+1 yılahlaksız kadın senin için geçmiş kudurmuşsun sen gerçekten madem sorumu boş buluyorsun ozaman ne diye yorum yazıyorsunuz kardeşim senin için fesat hep sekse çalışıyor beyniniz cahilsin işte kızım herşeyi başı sağlık kim olursa olsun ama senin herşeyin kurumuş gitmiş sadece aklın fikrim sekste işte bakk konu nerden nereye getirdin birdaha bana yorum yazma ahlaksız pis kadın !!! 😡😠😤
Cevap sahibi+1 yılBoşuna kendini temize çıkarmaya kalkma, senin ne mal olduğun ortada.
Soran+1 yılhee canım belli Allah biliyor herkesin içini benim içim rahat senin içinse fesat. Şimdi düşündümdr yani sen yani kayınların olursa eltilerine acıyorum yani eltilerin varsada acıyorum onlara gerçekten bak eşlerinin başına böyle bir sağlık durumu gelse sen onlar hakkındaki düşüncelerin 🙄 düşünemiyorum bile 😱boynuz takardın kesin %1500 yanii hergün birinin altına yatardında sen kesin haa 👹👹 şeytan kılıklı kadın seniii
Cevap sahibi+1 yılCinsellik bölümünde dolaşan sensin. Pek heveslisin fazla güzelliğin yok herhalde eşini boynuzlamaya kimseyi bulamamışsın.
Cevap sahibi+1 yılKaynınla uğraşıyorsun zavallı🤣🤣
Soran+1 yılyaa ne demesin asıl sen tuzağa düşmüşsünde haberin yok bu soruda ne işin var başlık ilgini çekmiş galiba ondan gelip yorum yazdın herhalde
Soran+1 yıldiğer yazdıklarıma neden sessiz kaldın ki? yoksa 😱 düşündüğüm şey mi gerçekten taktın mı boynuzları 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ilgimi çekti, nasıl ahlaksız namusuz haysiyetsiz kadınlar var dedim. Kaynının bilmem neresiyle uğraşan...
Soran+1 yılben uğraşmıyorum ki sen uğraşıyorsun anladığım kadarıyla neyse canımmm beni kendinle karıştırma tamam hadii yürü anca gidersin namus bekcisi
Cevap sahibi+1 yılYorumlarından belli , ne kadar basit bir kadın olduğun.
Soran+1 yılhee canım hee belli kimin ne b"kcuk olduğu hayal gücün çok değişikmiş haa 😂😂 geberesice senii gece gece iyi güldüm haaa
Soran+1 yılnoldu kız niye sustun küçük dilin şeyine mi kaçtıı neyse belanı Allahtan bul ne diyim 🤪🤣😎 hadiiii baaayyyyssss 🖕
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi basit bir kadın umarım çocuk yetiştirmiyordur. Sen ancak kerhaneye yakışırsın...
Soran+1 yılbay bayysss 🖕🖕🖕🖕🖕 bunlarda sana gelsin kudurmuşsun sen bunşarı al bir yerlerine sok rahatla
Soran+1 yılağzına sıçttımın ırıspısı senii 😂😂🖕🖕
Soran+1 yılnihahahhahaa sen yazasıya kadar üsküdarda sabah olur haaa kocakarııı
Cevap sahibi+1 yılSeni kerhaneye layık buldum. Bu seviyenle. Başka söze gerk yok bence...
Soran+1 yılgrosse pute 🤣🤣👍🏻👍🏻 salope 😎
Soran+1 yılva te faire niquer salope est ferme ta gueule aller va te coucher 🖕🖕👍🏻
Cevap sahibi+1 yılDu bist das aller letzte Dreck...
Soran+1 yıl🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
+1 yılNiye böyle bir soru var ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılniye sorum mu tuhaf?
- +1 yıl
Yani
Soran+1 yılama ne yapayım bende yanii sormak istedim aynı durumla karşılaşanlar olmuştur diyerekten sordum
- +1 yıl
Ya allahını seversen kaç kişi böyle bir durumla karşılaşır haajaj
Soran+1 yılniye olamaz mı erkek kadın hastalığına yakalanan onca insan var dünyada neden olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa tabi de o senin kardeşin yerinde değil mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle tabii kardeşim gibi ama sonuçta eşimin kardeşi oluyor tuhaf kaçar mı kaçmaz mı diye arada kaldım
Cevap sahibi+1 yılSeni evli birisi olarak çok iyi anlıyorum kuzum ama detaya girmeden geçmiş olsun demelisin bence bana güven
Soran+1 yılsadece geçmiş olsun diyeyim diyorsun yani :)
Cevap sahibi+1 yılAynen nasıl oldu VS deme adama canım :)
Cevap sahibi+1 yılYa bende sana bişey sormak istiyorum madem evlisin benimde arada kaldığım bir durum var
Soran+1 yılevet evliyim sorun nedir?
Cevap sahibi+1 yılYine benimde bir akraba mevzusu. Gizliden çıktım takp edermsn
Soran+1 yılkusura bakma yaa xperim yetmiyor mesaj atmak için
Cevap sahibi+1 yılSen takip etsen ben atarım
Cevap sahibi+1 yılİyide neden üç maymun
De bisey olmaz garipsersede onun sorunu
00 Yorumla
+1 yılİlginç soru:) trol mu düşünmedim değil
09 Yorumla
Soran+1 yılyok niye troll olsun ki herkesin başına gelebilecek şeyler
- +1 yıl
Tabı her erkek testislerinden ameliyat olablr yengesi de bunu düşünebilir :))
Soran+1 yılhepinizde sapıksınız herşeyi seksse çekiyorsunuz kayınpederim ya da babam olsaydı aynı durumda ozamanda sapıklık olurmuydu aceba hepinizin içi fesatlaşmış arkadaş
- +1 yıl
Ne alaka sapıklıkla seksden mi bahsettikleri şimdi.
Soran+1 yılçoğu kişi cinselliğe çektide konuyu demek onların yengesi ya da kayınlarının başına erkek/kadın hastalığı gelse başlarına hepsi konuyu cinselliğe sekse çekecekler çok cahil insanlar var gerçektem türkiyede
- +1 yıl
Şaka yaptım soru da acayip geldi bir şekil sölenebilr sorun olacağını sanmam
Çekerler boşvr
Soran+1 yılburda bir kadın var gizli kullanıcı ahlaksız şeytan kılıklı neler yazdı bir görsen varya tepemin tasını attırdı kayınımda gözüm olduğunu söylüyor resmen pislik kadın soru nerden nereye geldi valla
- +1 yıl
Öyle insanlar var, seni de kendi gbi sandı yazdı boşvr
Soran+1 yılaynen ağız dalaşına girdi benimle resmen şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka simdi bizene ister de ister deme
01 Yorumla
Soran+1 yılbende zorla yorum yap demiyorum ztn ister yap ister yapma kardeşim
+1 yılDeme bence
00 Yorumla
+1 yılDe karsm
01 Yorumla
Soran+1 yılpardon?
+1 yılDeme bosver