• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Aranızda antidepresan ilaç kullanan var mı?

merve_
merve_ Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Antideprasan kullanan var mı? Nasıl bir etki yapıyor? İhtiyacım var sanırım, zararlı mı?
Aranızda antidepresan ilaç kullanan var mı?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• üzgünkaslı
    üzgünkaslı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Antidepresanların pek çok yan etkisi var. İlaca göre ve -bence- bünyeye göre de değişir ama genel olarak aklıma gelenler: sürekli uyku hali, uyuşukluk, iştahta değişiklik, mide bulantısı, baş dönmesi... Antidepresanın öyle ağrı kesici gibi alır almaz işe yaramasını, kendini harika hissetmeyi de bekleme. Antidepresan tedavisine başlamışsan seni en az 6 aylık bir ilaç kullanımı bekliyor demektir ki ilaçlar da etkisini ilk 1 aydan sonra göstermeye başlıyor. Ancak antidepresan öyle aspirin gibi bir ilaç değil ki ay canım sıkıldı ilaç alayım da geçsin diyesin. Muhakkak ki bir doktora danışılmalı ve doktorun tavsiyelerine harfiyen uyulmalı. İhtiyacın olduğunu düşünüyorsan doktora görünmelisin.

0
    1 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

doktora görünmek en iyisi olucak

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Esilhatun
    Esilhatun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

Ben kullandım zamanında.İlaçlar etkisini göstermeye başladığında bir anda umursamaz oluyorsun,sapkın düşüncelerini o kadar takmaz hale geliyorsun.İşte o zaman düşüncelerini yeniden yapılandırabilirsin.Bunun için kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim.Psikoloğa gidiyorsan eğer ona sor,o sana tavsiye etsin:))

Doktora gittin mi?İlaç verdi mi,peki depresyon tanısı koydu mu? :))Eğer tüm bunlara cevabın hayır ise önce bir doktora git.

0
    0 Yorumla
  • Tortured
    Tortured Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 44%
    +1 yıl

Doktora gitmen gerekiyor. Bütün ayarlamaları onlar yapıyor. Ne durumdasın, hangi ilacı alman gerekir, ne kadar süre alman gerekir. İçince de Alice Harikalar Diyarı'nda olunmuyor zaten. İlaçlarda amaç sinir sisteminde zarar gören unsurların ilaçlar ile regüle edilmesi.

Her sıkıntı sinir sistemindeki bir hasara işaret değildir ama bu ihtimali de gözardı etmek doğru değil. Biraz kendini tart, ne derdin var, bunun için ne yapıyorsun diye. Olmadı psikiyatra gitmen lazım.

Özetle sanırım ihtiyacım var diye birşey yok, doktor söyler zaten bunu.

0
    0 Yorumla
  • playmaker
    playmaker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

ilaç milaç hikaye. Nedir bu sıkıntıya girildi mi hemen ilaca sarılmalar. Mümkün olduğunca ilaç kullanılmaması taraftarıyım. Sonra bu ilaç kullanımı doktor tarafından alınması gerekli olduğu söylenmediği sürece alınmamalı. Sen bence iyice kafaya takmışsın merve. Senin ilacın ki kızların genel ilacı git alışveriş yap. Bak yarın çarşamba dediğim pazara gidebilirsin hem değişiklik olur senin için. oradan da bi yeşilköy yapar sahilde yürüyüş yaparsın. güzel bi cafede otrup da kahve de içersin. stres sıkıntın falan kalmaz

0
    7 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

öylemi dıosun :/

Yorumla
    • playmaker
      playmaker
      +1 yıl

biraz mantıklı düşün lütfen. Hani sen baskın bi kızdın daha önce senle konuşmuştuk hatırlıyosan görüğüm kadarıyla hiç de baskın bi kız değilsin gardın çabuk düşüyor senin anlaşılan. Sen benim dediğimi yap bana hak vereceksin ilaç işini de unut.

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

baskınım ama bu çok büyük bir hayal kırıklığı birgün önce herşey süperken ertesi gün bakıosun hayatının faciasını yaşıosun çok buyuk bir şok benım için

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

Süper olan şey ve facia olan şeyleri örnekleyebilir misin?

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

ilişki süperken aldatılmak

Yorumla
    • playmaker
      playmaker
      +1 yıl

hayatta her şey istediğin gibi gitmiyor ne yazık ki. Bazen ani bi haber alıp sevinçten kafanı tavana vurursun bazen de böyle şok olacağın durumlar olur. Önemli olan her ikisinde de hayatını normale çevirmek ne mükemmelin etkisinde çok kalmak ne de şokların etkisinde çok kalmak.

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

Eh ikisi de gerçek değilmiş o zaman. Süper olsa aldatma olmaz. Gerçek diye düşündüğün şeyin gerçek olmaması ciddi bir travmadır. Fakat ne süper bir ilişki algılattığı kadar süper birşeydir, ne de aldatılmak algılattığı kadar dibin dibidir.

Travma ayrı bir konu, ayrı değerlendirilmeli ama travmadan çıkarım yapıp hayat böyle çıkarımı yapmak en büyük tehlike. Bu da ilaçtan önce idrak edilmesi gereken bir detay.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

6

Cevap

• kursatgurbuz
    kursatgurbuz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 85%
    +1 yıl

Ben ve cevremdekilerde dahil, psikiyatrik ilac magduru olarak bu linki ne kadar paylassam o kadar iyidir.

Bu ilaçlar çok kısa bir süre iyi hissettirebilir, ama bunu tıpkı bir uyuşturucu gibi beyini bozarak yaptığı için sonrasında ciddi psikolojik rahatsızlıklara neden olmaktadır. Bu ilaçlar tedavi etmediği gibi, beyinde kalıcı hasara yol acmaktadır.

(nadir insanlarda uzun sure panik atagi baskilayabilir, ben artık iyiyim diyebilir. ama o kisiler genelde ilaclar yuzunden psikotik semptomlara sahip olur. Bir psikozda genelde bu semptomları zaten kabul etmez

(Psikotik nedir arastirin, kendilerine ve cevrelerine ne derece tehlikeli olabilceklerini anlarsiniz)

"Ama lutfen bu ilaçlara başlayan kişiler bu ilaçları birdenbire bırakmasınlar. bu ilaçları aniden kesmek ilaca başlamaktan daha tehlikelidir. bu ilaçlar yavaş yavaş, doz azaltılarak bırakılmalıdır."

bu ilaçları reçete eden bir çok doktoru suçlayamayız, çünkü uzun yıllar önce ilaç şirketlerinin tam anlamıyla psikiyatriyi ele geçirmesinden ve kendi oluşturdukları öğretiler, eğitim sistemi ile doktorlar yetiştirmelerinden kaynaklı bir durum vardır.

"İlac sirketleri, sizin ve doktorunuzun bu tehlikelere inanmaması için elinden geleni yapar."

Dunyanin en iyi doktorlari, bilim adamlari, harvard'da psikiyatri profesorlerinin aciklamalarinin oldugu bir yazinin linki, bir okursunuz. Aslinda daha bir dunya en iyi doktorlarin aciklamalari var ama yolladigim linkteki sayfaya hepsi sigmadi.

PSIKIYATRIK ILACLAR, TAHMIN EDEBILECEGINIZDEN COK DAHA TEHLIKELI.. UMARIM INSANLAR BU KONUDA BILINCLENIRLER ↗

1
    0 Yorumla
  • immortal610
    immortal610 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ağır bi durumun yoksa ilaçların hiç bir etkisi olmuyo canım ilk 1 hafta en fazla sonra alışıyorsun zaten ama eğer ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan yada sorunların varsa ihmal etme sonra daha kötü oluyor.Önce pskolga git eğer ilaç gereği duyulursa o seni yollendirecektir :)

0
    8 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

Psikolog ilaç veremez diye biliyorum. Psikiyatra gitmesi gerekir.

Yorumla
    • immortal610
      immortal610
      +1 yıl

Önce psikolog çok sorun yoksa illa ilaç içmesi gerekmez ilaç gerekirse zaten psikolg psikiyatra yönlendircek :)

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

Doğrudur. Benim de bu psikologlara karşı çok önyargım var, bildiğim şeyleri söyleyecekmiş gibi geliyor. Psikiyatr da zaten genelde ilaca yönlendiriyor. O yüzden böyle manyak gibi geziyorum :)

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

sonunda o olacak zaten

Yorumla
    • immortal610
      immortal610
      +1 yıl

Ya küçük sorunları çok büyütüyoruz bence ilaçtan öte kendimiz bazı şeylerin farkına varıp düzeltmeliyiz ama destek gerekli gercekten tek başına olmuyo

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

aldatılmanın ilacı yok ondan başka

Yorumla
    • immortal610
      immortal610
      +1 yıl

Anladım canm zor durumlar ne dersen boş ama takma kendine yaparsın hiç bi faydası olmaz:S

Yorumla
  • floral
    floral Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Sakın kulaktan dolma önerilerle reçetesiz satılan da olsa bitki içerikli de olsa, alma.

@menis 'in dediği gibi, bağımlılık yapıyor.

Yorumlardan anladığım kadarı ile ilişkinde sorunlar yüzünden bir ilaca sığınıyorsun. Eğer atlatamıyorsan bu durumu, bir uzmandan yardım al, konu komşu çok meraklıdır şu ilacı kullandım bu pek bir işe yaradı önerilerini sıralamaya. Önerilere kulak tıka.

0
    0 Yorumla
  • Venüs
    Venüs Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

eğer bozukluk fiziksel etki yaratmıyorsa hiç bir ilaç senin sıkıntını geçiremez ben de uyku problemi ve titreme vardı onun için kullandım evet çok işe yaradı geçirdi ama hiç bir zaman ay bu ara çok derdim var iki antideprasan alayım demedim böyle söyleyince komik geliyor ama bu şekilde düşünen insan çok.

0
    2 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

unutman gereken şeyleri aklına getrmıcek senı rahatlatıcak sakın bi insan yapıcak böle istıorm

Yorumla
    • Venüs
      Venüs
      +1 yıl

sakin ol zaten bunun için ilaç değil terapi öneririm.

Yorumla
  • minimis
    minimis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

doktor tavsiyesine göre almalısın kesinlikle.. ben kullandım çok ağır bi ilaç değil ama çok bilindik bir ilaçtı.. yan etki gibi birşey olmadı bende.. beni rahatlattı o zor dönemimden kurtardı gerçekten ama nası yaptı bilmiyorum :)

öyle aptallaşma sürekli gülümseme falan olmadı bende.. ama gerginliğim, asabiyetim falan geçti.. geçince de bıraktım zaten. doktor senin durumuna en uyun olanı verecektir.

0
    0 Yorumla
  • kedninnoluyrlanbakşı
    kedninnoluyrlanbakşı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

doktora gitmiştim, kullandım. bende işe yaradı ilk başta. kendime geldim. 5. aydan sonra ilaca devam etmek istemediğimi söyleyerek bırakmıştım. bırakma sürecim çok sancılıydı.

0
    2 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

ne oldu bırakırken

Yorumla
    • kedninnoluyrlanbakşı
      kedninnoluyrlanbakşı
      +1 yıl

ben o dönem çok sinirliydim. ilk başta yararı oldu ama sonra değişen bir şey yoktu. gene aynı bendim. yaşadıklarım aynıydı. o yüzden birden ilacı kestim. 150 mg kullanıyordum ve azaltarak bırakmak lazımdı. yani sonra 75 liğini ve 35 liğini kullanmam gerekti. birden bırakınca ilacın yan etkileri oldu.

Yorumla
  • cenk_sumaklidudak
    cenk_sumaklidudak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 36%
    +1 yıl

Genelde mutlaka yan etkileri vardır. Mecbur kalınmadıkça ve doktor reçete etmedikçe kullanmamak gerekir.

Doğal antidepresanlar var. Bir paket çikolata mesela. Veya en sevilen yemek. Veya çok yakın insanlarla geçirilen güzel birkaç saat...

0
    0 Yorumla
  • sezen275
    sezen275 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 47 , eic 38%
    +1 yıl

antidepresanı psikiyatri doktorunun kontrolünde almalısın. başlarda acayip bir uyuşukluk yapıyor. ayrıca hem terapi hem ilaç tedavisi işe yarıyor. o da en az 6 ay. kafana göre alma sakın.

0
    0 Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

kesinlikle kullanma, sonuçta hayatındaki olaylar atlatman gerekenlerdir, ilaçlarla sadece uyusur daha beter olursun.

0
    3 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

hiç bi faydası olmaz mı acaba?

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

olmaz aksine seni iyice ezik birisine çevirir. yürüyen sebze olmak istemiyorsan kullanma

Yorumla
    • Oldumuşimdi33
      Oldumuşimdi33
      +1 yıl

inanma bunlara gayet saglıklı bişey kullanabilirsin bunları yaazanlar kullanmadı ve bir bilgisi yok , içersin beyineki düşmüş olan değerleri düzenler bir süre sonra doktor kontrolünde bırakırsın kafana gore alma , doktorun versin kimseyi dinleme kendini kotü hissediyosan düzeltirde kullandım bıraktım

Yorumla
  • DoRisS
    DoRisS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Hiç antidepresan kullanmadı. Ama sen kullanacaksan doktor tavsiyesi ile kullan. Bilidiğim kadarıyla eczaneler vermiyor reçetesiz.

0
    0 Yorumla
  • dyvim
    dyvim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

Eğer gerçekten bir sorunun varsa, hafifletici etkisi vardır ama güçlü bir şey aldıysan seni aptala çevirir. Doktorun vermediği ilaçlara yanaşma sakın!

0
    0 Yorumla
  • Karam
    Karam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Bir arkadaşım kullanıyordu sürekli uyku halindeydi derslerde uyuduğunu bilirim o derece.

0
    0 Yorumla
  • cipher
    cipher Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Bildiğin sersemletiyor, şuursuzlaştırıyor. Kendi başına kullanma, doktor tavsiyesiyle kullan.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bence kullanma herşeyin üstesinden kendi başına gelebilecek yaştasın.ilaçlar ağır uyku hali sersemlik falan yapıyor.ruh gibi dolaşıyosun yani ortalarda kullanma derim ben.

0
    0 Yorumla
  • WinchesTR
    WinchesTR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Bence gerek yok

0
    0 Yorumla
  • menis
    menis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

bağımlılık yapıyor tavsiye etmem

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Aranızda antidepresan ilaç kullanan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aranızda antidepresan kullanan var mı? 12 cevap verildi
Aranızda antidepresan kullanan var mı? 33 cevap verildi
Aranızda antidepresan kullanan var mi? 3 cevap verildi
Aranızda antidepresan kullananınız var mı 🥲? 6 cevap verildi
Antidepresan Kullanan Var mı Aranızda? 9 cevap verildi
Antidepresan kullanananız var mı? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayata yeniden gelseniz hangi kararları değiştirirdiniz, neleri aynı bırakırdınız?
  • Plan korkunç olsa bile, her şey plana göre gittiğinde neden kimse paniklemez?
  • Makyajın yasak olduğu şehirde yaşamak ister miydiniz?
  • İnsanlar neden biri saç rengini sorunca boya olduğunu gizliyor?
  • Fil desenli aynayı evinizde kullanır mıydınız?
  • Evinizde sürekli kırılan bir eşya var mı?
  • Sizce diş teli güzelliğe engel mi?
  • Celal Şengör'ün Anna Karenina hakkında söylediği söze katılıyor musunuz?
  • İzlediğiniz bir filmi başkasına izletirken ara sıra suratına bakar mısınız?
  • Anlık yapılan sürprizleri sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨