Ya biliyorum sizede garip gelebilir ama tadı çok güzel banyo alırken sık sık sabunun tadına bakmadan duramıyorum ısırıp yemiyorum dondurma gibi yalaması çok müthiş oluyor nasıl durduracağımı bilmiyorum biraz araştırdım pika sendromu falan diyor ama nedenlerini araştırdığımda psikolojik sorunlardan da oluşabildiği söyleniyor şimdi ben hangi doktora gitmeliyim ve bunu nasıl söylemeliyim çok utanıyorum çünkü garip bir davranış bu küçükken paraları ağzımda gezdirdiğimi hatırlıyorum tadı onunda mükemmel gelirdi Acaba gerçekten hastamıyım onuda bilmiyorum
bencr gitmelisin doktora belki sabun yemek sana zararlıdır
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sabun yemek zararlıdır da hangi doktora gitmem gerek ve ne demem gerekiyor bide sivilce hapı kullanıyorum bu sabun durumu ondan sonra başladı Acaba hapın etkisi olabilir mi diyede düşündüm
internetten okuduğuma göre demir eksikliği olan kişiler böyle şeyleri yeme eğilimindeymis, vucudunuzda kimyasal depolaniyor zararlı elbette. bence psikiyatrist kan tahlili de yapar durumu ona göre değerlendirir
İşde bana acı değil tatlı geliyor nasıl olduğunu bilmiyorum şeker gibi tadı var resmen hele bebek sabunu dove ve hacı şakir yemede yanında yat yani şuana kadar acı bir sabun tatmadım
En İyi Cevaplar