Merhaba 2 bucuk yıllık bir ilişkim var sevgilimle ikimizde 20 yaşındayız onu tanıdığımda (18) çok zayıf cılızdı dedim zamanla kilo alır boyu uzar ama doktor ona 2 yaş geriden geldiğini söylemiş bunu bana yeni söyledi ve etrafımda ki herkes sen çok güzelsin o çocuk duruyor gibi sözler söylüyorlar nefret ediyorum insanların saçma sapan söylentilerinden. bir ara balık yağı falan kullandı ama işe yaramadı kilo alamıyor babam evlendirmiyor da küçük duruyor diye şu an askerde gelince spora başlicam dedi işe yarar mı kesin ya? Çok zayıf olupta sonra dan aldınız mı? Çok seviyorum değer veriyorum ama küçük duruyor yanımda ve ikimizde üzülüyoruz ben daha baskınım hep.
Güncellemeler
+1 yıl
Saçma sapan yorum yazmayın rica ediyorum.
Sevgilim kilo alamıyor yanımda çok cılız nasıl kilo alır?
Öncelikle spora başlamalı ama önemli nokta beslenme zayıf insanlar hep bir bahanesi vardır ben çok yerim ama kilo almam bunlar elbette hikayedir bir insanin günlük kalori ihtiyacı vardır günlük onun üzerine 500 kalori koysa zamanla kilosu artar 7000 kalori 1 kilo eder sadece Nutella 5 kaşığı neredeyse 500 kalori bir bebek bisküvisinin kalorisi 100 Gr 435 kalori ama asıl olay günlük kalorinin üzerine çıkmasıdır
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çikolata asla yemez onun dışında baklavayı 1 dilim yer çok fazla sigara içtiği için iştahsız
bodybuilding yapinca birde benim gibi hocasi olsun eve gidince o yiyemeyen kişi nasıl kaç tabak şey tuketecek bu sporda yememe şansın yok vücut enerji ister herkeste aynıdır
Oha be kardeşim problemleri algılama sorununuz mu var hepinizin? Kank sevgilin cılız değil boyu da senden uzun yani fiziken senden küçük durduğu falan yok sıkıntı çocuğun beybi feys olmasında vücuduyla alakası yok. Hadi fotoda öyle durmuyor diyeceksin sen ama yorum yapanlar sevgilinin vücudunda ne kusur bulmuş ki çok saçma türk erkeklerinin çoğu bu fizikte zayıf olanlar. Sakal falan bıraksın sevgilin sorun onun yüzünün küçük gostermesinde ayrıca sen de kart durmuyorsun çok şekersiniz bence
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaman ayırıp yorum yaptığın için teşekkürler aradığım cevap
askerden gelince iş konusunu da halledin sonra sen anneni karşına al ciddi bir şekilde konuş. geçenlerde ben de annemle konuştum önce ciddiye almadı sonra baktı evlilik konusunda gerçekten derdimi anlatmaya çalışıyorum sonrasında gerçekten konuşmaya başladık ve 22 yaşındayım. 25’te olsak hala onlar için erken o yüzden kendini daraltma
Annem 24 ünü bekle ablanı bekle Kuzeni bekle diyor sürekli ve bu konuyu asla açtırmıyor çok diktadör birisi babam zaten umursamıyor naparsan kendine yaparsın pişman olacaksın falan filan dedm olacağı varsa olur zaten.
abla-abi beklemeyi anlarım ama dediğim gibi bir şeyleri yoluna koyun ki emin olsunlar. aileler böyle şeylere bakıyorlar ilk olarak sizin yaşadığınız ilişkiye değil
Seni fiziğin biraz daha olgun duruyor o fiziği yüzü çocuksu duruyor belli ondan dikkat çekiyor mesela sizi yolda görsem senin kardeşin mi diye algılarım
Cociga cıliz demissin ama fotoda gayet yakisiyosuniz neyse. Ben spora basladim 59 felandi 1.5 yil gecti 72 oldum sporla iştahi yoksa sporla gelir. gunde 4 ogun yer bazi insanlarin vucudu yag olarak kilo almaz. kas olarak alir bu bir genetik sansdir o yuzden spor onu paklar
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben demiyorum ailem arkadaşlarım diyor ben onu her haliyle seviyorum ama kilo alması şart
Şükrediyomda neye yarıyor Kimse karşıma çıkmıyor Allah sizin gibilerine şans vermiş tabi biz kulu değiliz Boş yaşıyoruz boş gençliğimiz elden gidiyor Sizin gibilerde ohh ne güzel şansımı...
Hahah ya çok güldüm kardeşim ama İnan’ biz bu yollardan Nası geçtik nelerle imtihan ettik beraber aştık tüm zorlukları çok zorlu yollar atlattık hala ole şu an ayrıyız ve deli gibi özlüyorum
Sen gül bize dalga geç yazık sana gerçekten diyeceğim sana laf yok Ne yollardan geçerseniz geçin o sizin meseleniz artık Sonuçta biz sizin gibi şanslı insanlar değiliz Allah bize çektiriyor da çektiriyor siz eğlenin Gelmiş bide hahhah diyip dalga geçitor neyse sana bir şey demiyorum...
Tabi canım tesadüf yani sonuçta şans değil mi? Allah size nasip etti Biz istedik ne yaptı bize vermedi Anca ele imrendirdi yalan mı yani Gençliğimiz gitmiyorda peki ne oluyor Sanki her geçen günümüzde gençleşiyoruz Buda bende dalga geçiyor Tamam anladık şanslısınız biliyoruz biz kul dedik
Minyon tipli yas ilerledikce alir ama goruntu degismez. Sana da tavsiyem sacinin uclarindaki renk olmazsa sen de daha kücuk durursun daha uyumlu olursunuz bence. Kafana takma me guzel 30 una gelince de daha genc durur
Baskıyı uygulayamaz evet, cok zayıflık iyi degil, sen yardımcı olmalısın biraz da ona, simdi asıl soru sen mi kilo vermek istersin onun kilo almasını mi, yoksa bu kilolarda en iyisini yasamayı mi?
Merhabaaa. Ben 2 yıl önce 58 kiloydum.1 yılda 75 kiloya çıktım. Ve vücudumda çok güzel ve fit bir şekilde şekillenmişti. Şu an spor yapmıyorum ama beslenme ptogramı uygulayıp spor yaparsın kiloda alır kalıpta 💖
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim sevgilim şu an 57 boyu da 165 zaten askerde daha çok zayıflar diye korkuyorum
Evet insanlar yüzünden 😂 çok dalga geçiyorlardı sırık drej uzun yürürken cebine taş köy felan hdjdhsgs sevgilim oluyordu tek tuk. Gittim adam akıllı beslendim diyet yaptım yağsız 79 kilo oldum. O kadar ozguvenim yükseldi ki anlayamazsın. Sonra eskiden beni sevmeyen kızlar benimle konuşmaya felan çalıştı. Daha fazla sevgilim oldu neyse içimi dokmiyim jdhsjshshs
Yanlis Anlama Fikrimj Soyledim Seninde Tersleyerek Cevap Vermemen Cok Hos Medeniyetli Biri Gibisin Sen Seviyorsan Sorun Yok Ben Sadece Fikrimi Soyledim.
Baskasina Yapsan Bu Tarz Yorum Hemen Parlar. Ben Sana Birsey Soylimi Bir Insanin Kalbi Cok Onemli Ne Kadar Göruntuye Asik Olsakda Huzuru Kalple Yuruturuz. Bu Çok Önemli.
Biraz uzun bir liste gün gün ve yapması gerekenleri içeren, tabi bu kişinin bilgilerine göre değişiklik gösterebiliyor, istiyorsan gizliden çıkım, mesaj at erkek arkadaşının bilgilerini soracağım çünkü, vücudu vs ile ilgili
Benim boy 189.. Ama sizi çok yakıştırdım. Bayağı yakışıyorsunuz kilo alamaması da avantaj.. Adam 40 yaşına geldiğinde bile 25-30 luk delikanlı gibi duracak. Toplumu aldırma zayıf olduğunu da sevgiline söyleyip strese sokma kendine olan güvenini kırarsın
Biz sevgili olduğumuzdan beri böyle çok mutluyuz ilişkimiz güzel lakin bazı kişiler çok çocuksu büküyor akrabalarıma bak zaten çocukla mı evlendireyim snei diyip duruyor
Toplumu takarsan hiç bir zaman mutlu olmazsın. Zayıf olursun kilo al derler, kilo alırsın zayıfla derler. Kısasındır uza derler, uzunsan sırık derler. Bakımsız olursun bakımlı ol derler, bakımlı olursun az erkek ol ne o öyle top gibi derler.. Sen topluma fazla aldırma toplumumuz her şeyi eleştirir. Mutluysan sıkıntı yok. Toplumun sizi yutmasına izin vermeyin. Bir abi tavsiyesi.