Doktorlar 15 dk da yapıyor işlemi. 250 tl falan tutar.. Ayrıca kazımıyorlar ucu çok titreşen bir cihazları var o değdiği anda parçalanıyor diştaşı.. Temizledijten sonra bir sğre dikkat et dişetlerşne sonra da dğzenli fırçalarsan bşdaha da oluşmaz kolay kolay
Ben evde temizleyemedim gittim dişçiye çivi gibi makineyle yaklaşık yarım saatte tüm tartarlardan kurtuldum. Bir kaç gün diş ve diş etkileri biraz hassazlaşıyor ama görüntüye değer 👌
İki kez doktora temizlettim dişlerim iyice hassaslaştı.
Sonra çok az karbonat kullanarak 2 haftada bir hayli azalttım
Karbonatlı kullanırken çok az miktarda olmasına dikkat edin çünkü minelere zarar verebilir
Şimdi haftada bir karbonat hergün dìş ipi ve misvak kullanıyorum dişlerim tertemiz ve sağlıklı..
(Not diş macunu kullanmamamın nedeni içindeki fluoride. Çok titiz olduğum için günde en az iki üç kez dişlerimi fırçalıyordum. Megersem macunun içindeki bilmediğim maddeler de dìşlerime zarar vermiş. şu an bütün dişlerìmde bu yüzden dolgu var
Doğal yöntemler her zaman zararsız ve sağlıklı bence)
Gecen doktorumun soylemesine uzerine baska bir dis hekimine dis gemizletmeye gittim. Kadin dedi ki sende nerdryse hic dis tasi yok, neyi temizleyeyim dedi ama temizledi olanlari da. Verilen tepkilerden cok korkmuştum, dis sallanir falan diyorlardi. Itibar etmeyin boyle seylere. Kendi dislerine bariklari yok, saniyorlar ki kazitinca oluyor o hasarlar.
Tartarları temizletmenin belki bir zararı olmayabilir ama. Yüzey temizliği parlatiyor ama geçici. Bir kac temizlemeden sonra diş yipraniyor ve eskisinden çok daha hızlı bir şekilde kirleniyor.
En İyi Cevaplar