Türklerde duş eksikliği ve roll-on kullanılmaması... Siz de buna katılıyor musunuz?

Arkadaslar maalesef Turkiyede bircok kisi gunluk temizliklerini aksatiyor.. gunu gunune dus almiyor, ve dustan sonra roll-on kullanmiyor.. sizde bua katiliyormusunuz? aslinda ben bunu soru olarak degil insanlari bilgilendirmek adina actim. Gunluk dus almayanlar kendilerine kokmasada disariya maalesef cok kotu koku veriyorlar.. gelismis ulkelerde insanlarin saclari vucutlari tertemiz kokarken neden bizim ulkemizde bu sorun var.. temizlik imandan gelir lutfen herkes buna bir kez daha onem gostersin, belki gostermeyenleride uyarabiliriz boylelikle...
Güncellemeler
+1 yıl
cevaplardan bazilarindan gordugum kadariyla bazi arkadaslarim bana katiliyor. ama bazilari ne olursa olsun ortada olan birseye hala daha bahane bulmaya calisiyor.. Araya dini memleketi baska seyleri karistirmaya gerek yok.. bir gercek varmi? sen otobuse bindiginde,toplu tasimayla seyahat ettiginde hatta herhangi bir yerde yururken bile yani kalabalik olmasina gerek yok. buyuk ihtimalle karsilacagin bir durum var mi VAR o zaman bence daha fazla zorlamaya gerek yok.
Türklerde duş eksikliği ve roll-on kullanılmaması... Siz de buna katılıyor musunuz?