+1 yılJaponlar otobüsü ayırdı bizde olsa şeriat geldi eşitlik yok oldu derler şimdide tuvalatlermi birleşecek düşün sene bir erkek pisuvar a işedi mali içine koymadan döndü kadın gördü veya kadın çıktı erkek girdi kanlı pet çöpte ağzı açık veya çöp dolu üstüne atmış vs çok çok ayıp yazık bu insanlığa yakışmayan lgbt olayı hayvanlarda bile iki cins var erkek dışı hic bir hayvani gordunuzmu erkek erkekle dışı disiyle ilişki yaşadığını
014 Yorumla- +1 yıl
Hayvanlarda da eşcinsellik var
- +1 yıl
Ilk defa senden duydum ama okadar animal video gördüm hic denk gelmedim
- +1 yıl
Hayır hayvanlarda eşcinsellik yok. Köpeklerin bir birlerinin üzerine çıkmaları eşcinsellik değil bir birlerini ezmek demek
- +1 yıl
Hayvan deyince aklına köpek mi geliyor? Deniz atlarını araştırmaya ne dersin
- +1 yıl
Veya diğer hayvanları. Bitkilerde bile var
- +1 yıl
Köpeklerde daha çok görüldüğü için dedim. Ayrıca eşcinsellik hormonla alakalı bir şey, ama insandan başka hiç bir canlı anlayamaz eşcinsel olduğunu
- +1 yıl
Evet hormon ile alakalı ve düzelebilen bir durum
- +1 yıl
Ayrıca ben lgbt ye söz etmedim. Zaten biseksüelim. Sadece hayvanlarda olmadığını düşünüyordum
- +1 yıl
@Doingsomethingunholy biseksul hem karai hem kendi cinsiniydi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Doingsomethingunholy anladim kadin kadindan ne bekleyebilirki sadece oral yapmasi yetiyormu
- +1 yıl
Konu hep cinsellik mi? Hem bir sürü teknikler var söylemesi ayıp olmasın
- +1 yıl
@Doingsomethingunholy soylermisin teknikleri kulagima soyle kimse duymasin
- +1 yıl
Sapık mısın?
En İyi Cevaplar
+1 yıl70 yaşlarında yaşlı bir adam, erkek tuvaletinde bir genci gözetlemek için kapının deliğinden bakıyordu. Kadınlara bu çokça yapılır. Pisuvara idrarını yapan adam daha bitirmeden oradan ayrılıyor ve fayanslara idrarını damlata damlata aletini içeriye sokmaya çalışıp bir yandan fermuarını kapatmaya çalışıyor. Balta girmemiş ormanında kamufle olmuş malafatını içeriye soktuktan sonra ellerini yıkamadan çıkıyor. Ve lanet olsun ki bunlara şahit olduk.
Zaten yeminliyim, umuma açık tuvalet kullanmıyorum. Altıma işerim ama gene de umumi tuvalete girmem!
Dolayısıyla ortak olmamalı. Kadınların erkeklerden nefret etmek için bir sebebi daha olur. 😄220 Yorumla- +1 yıl
Erkek olmasan da az çok bilirim erkekler tuvaletini 😃 yerlere işemeler falan hahahdhhdf ve evet maalesef kadınlara daha çok yapılırdı haliyle tuvalet diye kamera da olmazdı. Bu arada bence erkekler de kadınlardan iğrenirdi eminim kadınlar tuvaleti kan kokuyor o çöp kovaları kanlı ped dolu
- +1 yıl
İnanın umumi lavabolar bizler için daha da tehlikeli mikrop kapmak istemiyorum doğrusu
- +1 yıl
Bu anlattıklarını gördün mü gercekten😳
Korkunç... - +1 yıl
@hmmmmmmmm_ bence görmüştür kuzum çünkü çok pis iğrenç insanlar var
- +1 yıl
@Antimaskulizmm_ erkeğe röntgencilik yapan dede bize neler yapmaz🥺
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ evett 🥺eminim sakız gibi yapışıp eve kadar bile takip ederdi
- +1 yıl
Çok korkunç ve tiksindirici☹
- +1 yıl
Daha kardeşim herkesin içinde tacize uğradı… eminim fırsatını bulsalar daha beterini yaparlar. Ortak tuvalette tuzu biberi olurdu kesin
- +1 yıl
Ben zaten bu soruyu sormana çok şaşırdım böyle bir toplumda otobüs metrobüs bile ateş yükseltiyor😅
Her kadın illa ki tacize uğramıştır🥲 - +1 yıl
Bu sitenin diğer mecrasında sorulmuş GirlsAskGuysta. Bende sorayım dedim 😃 maalesef her kadın tacize uğramış oluyor o çok daha acı
- +1 yıl
Ben hem sözlü hem fiziksel tacizlere uğradım ve her tacizcinin yüzünde o pişkin gülüş aynı... yasadıysan bilirsin çok can acıtmıyor mu🥲
- +1 yıl
Pandemide inanılmaz düşünüyordum kuzum çocukken yaşadıklarımı ve çok üzüyordu beni.. geçti şimdi tedavi alıyorum sana da çok geçmiş olsun unutabilmişsindir umarım
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun canım. Ben he0sini atlattim gerçek hayatta yaşadıklarımı fakat bu pandemi döneminde sanaldan tanıştığım 45 yaşlarında bir fizik hocası vardı ve bana seni öğremcim olarak görmüyorum diyerek cinsel şekilde mesajlar attı. Engelledim her yerden buldu beni başka yerlerden ve arada rüyalarima giriyor o suratını unutamıyorum korkuyorum🥺
- +1 yıl
Ay bu kadarına da pes. Ne kadar iğrenç insan demeye dilim varmıyor. zavallı.. birde ne hakla yapıyorlar anlamıyorum.
- +1 yıl
Ne hakla yapıyor bilmiyorum fakat tacizcilerimin yüzlerini unutamıyorum eminim sen de unutamıyosundur... ha bi de bu sitede mesaj kutum açıkken cinsel organlarını atan bir sürü erkek vardı onu geçtim bi tane adam kalçasını atmış nasıl canım yazmıştı ve bunlar TÜRK😳
- +1 yıl
Bende bu yüzden kapattım kuzum işte kadın olunca taciz etmeye hakları olduklarını düşünüyorlar..
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Ben de psikolojik yardım aldım fakat sokakta yürürken arkamdan ayak sesi duyunca kalbim hızlanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum
- +1 yıl
Bende bu yüzden ne çalışmak ne de ortamlara girmek istiyorum. Erkekler zannettiğimizden çok daha tehlikeliler
- +1 yıl
Evet öyleler çok korkuyorum gerçekten çocuklara neler yapıyolar kadınlara neler yapmazlar🥺
- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılÜç seçenek olmalı erkek, kadın, cinsiyetsiz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gelmemeli bence
21 Yorumla- +1 yıl
Sebebini de açıklayabilir misin Barışşcım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir gün Ankara da bi restoranda sıkıştım kadın erkek tuvaleti yanyana. Erkek arkadaşımız yoğun mıçıyor çıkmayınca bende dayanamayıp yandaki kadın tuvaletine girdim (tek kişilik). Herneyse operasyonu yaptım çıktım bi kadınla burun buruna geldk, bana buraya niye girdi dedi, bende güldüm sıçmak için hanımefendi dedim. Ama burası kadınlar tuvaleti dedi, bende erkekler ve kadınlar tuvaleti aynı boruyla kanalizasyona gidiyor dolayısıyla bir farkı yok dedim. Ne manyaklar var, ne oldu tuvaletin namusuna zeval mi geldi. Mıçtık işte, sen klozetimi yalıyorsun:)))))
14 Yorumla- +1 yıl
Kadının tepkisi çok anormal değil ama anlaması gerekirdi altınıza yapacak değilsiniz 😄
Cevap sahibi+1 yılYa bunda tepki duyacak ne var ki, aynı klozet, aynı sifon, erkek tuvaleti kullanınca ne farkediyor, ikimizin ki de gört işte😅😅😅
- +1 yıl
Aynen 😂😂 ben kızmazdım çok normal durumlar
Cevap sahibi+1 yılyani bazen diyorum bu dünyaya çok mu mantıklı geliyorum diye ama, zaten İstanbul'da olsa böyle tepki almazdım ya:) artık abla tuvaltin namusuna zeval geldi diye herhalde sinir yaptı:)))))
+1 yılCinsiyetsiz tuvaletler genelde tek kişilik oluyor, Avrupa'nın birçok yerinde de durum böyle diye biliyorum. O yüzden bu duruma bakarsan benim gittiğim kebapçı demek ki cinsiyetsiz tuvalet sahibi. Adamların tek tuvaleti, tek el yıkama lavabosu var.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok hayır kabinli idi
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gelmemeli. Hep klozetin kenarları sarı sarı oluyor kuruyor sidikler. Siz de mecbur oturarak yapmak zorunda olduğunuz için o sidikler hep bacağınıza yapışır. Sonra hastalıklardı virüslerdi uğraş dur. Bu sefer de çinliler bize söverlerdi. Sizin yüzünüzden virüs çıktı diye
39 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣 kahkaha attım APEJWİFLQĞWĞĞWWÜWĞEĞQÜWPLİWİDPFÜWÜEPALVÖSFL
- +1 yıl
Çok bıkıtmış seni bu durum. Tuvalette çok kez karşılaştın galiba
- +1 yıl
En iyisini yapıyorsun. Ama kadınlar tuvaleti de farksız değil.. çöp kovası çiş kokuyor zaten pedleri klozete atmaktan çiş ve su karışmış ee kalabalık oluyor zaten giren işiyor klozet yine açılıyor yer tuvaleti ise daha kötü eğilirken bacaklara kramp giriyor o ayrı daha kötüsü çiş dolmuşsa açılmıyor kolay kolay yerler çamur çöpün kenarı kanlı ped ve kenarda köşede kapı açık çocuklarını işetmeye çalışan annesi dolu… zaten onlar yüzünden sıra oluyor ya
- +1 yıl
Gözümde canlandı bir kez lisede karşılaşmıştım ve maalesef kullanmak zorundaydım derse yetişmem lazımdı 😃 o zamanlar biraz kiloda var zor bela çömelip… birde yer tuvaleti ağzına kadar çiş dolu aklıma geldi kusucam ŞDĞFLSKGJDLGPGOG
- +1 yıl
Deliği tutturamayan otursun ya da kapağı kaldırsın. Hayır etrafına değince siler de yere damlaması iğrençtir. Erkeklerle aynı tuvaleti kullanmıyorum ama eve gelince mecbur. Klozetin etrafına işiyor görgüsüz gibi
- +1 yıl
Bizimki daha beter. Klozete mikrop kaparım diye 90 derece açı ile işiyor bari temizle o sıçratma olayı kadınlarda da var
+1 yılÖnce abazaları ortadan kaldırmamız lazım kızların ayağı ile dizi arasına tahrik olanlar var kız iyi davranınca hemen kötü yorumlayanlar var kızlara durduk yere laf atanlar var kadınlara köle gözüyle bakanlar var say say bitmez
15 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız beyefendi. Maalesef ayağına dizine tahrik olanlar var bu ülkede damacanaya tecavüz edildi.. maalesef daha kadınlar köle kadınlar cinsellik harici bir işe yaramıyor diyenler var. Ben güzel yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Dizi ile ayağı arasına tahrik olanı yaşadım okul çıkışındaydı yolda 3 4 kız gidiyordu benle biri kızların eteği dizlerinin hemen altındaydı kızların arkasından yürüyorduk o dedi kızları geçelim tahrik oluyorum bacaklarından ben hiç tahrik olmadım kızlar oturdu biz geçtik gittik nasıl tahrik oldu anlamıyorum hala etek diz üstünde olsa bacaklar açık olsa neyse
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim çok temiz biri gibisiniz
- +1 yıl
Ayyy gerçekten şansa yaşıyorum bu ülkede gibi. Sizde öylesiniz çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Aynı durumdayız galiba
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu cinsiyet esitlik olayını çok abarttılar her insanın hakları eşittir ve bunu inkar ederse etsin fark etmez insanlar eşittir ama tuvaletleri falan birleştirmekte bu eşitliğin falan alakası yok bence çok rahatsız edici.
33 Yorumla- +1 yıl
Eşitlik amaçlı paylaşmadım. Avrupa ve Amerikada bazı tuvaletler cinsiyetsiz odtü de bile var bunlardan. Amaç kadın erkek eşitliğinden çok LGBTİ bireyler için imiş diye duymuştum
Cevap sahibi+1 yılYok senin paylaşımına demedim zaten. Twittirda falan eşitlik için iyi olmuş diyenler vardı onlara sinirlendim
- +1 yıl
Kesinlikle eşitlikten bağımsız bunlar.. ve kadınlar için oturmalı pisuvar yapmışlardı 😄
+1 yılİnsanlığı bitirme projelerinden birisi cinsiyetsiz toplumlar oluşturmak. Erkek ilişki mi istiyor hayvanlarda dahi gözükmeyen bir şekilde erkek kadın fark etmez ilişki yaşayacak. Aynısı kadın içinde geçerli. Bu yüzden lgbt ve kadın erkek eşittir ortak tuvalet yok erkek oje sürebilir yok kadın erkeksi giyinir felan gibi şeylere fazlasıyla karşıyım.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu sizi ilgilendirmez
+1 yılGörseldeki tampon mu oluyor 😳 onu nasıl 🤨🤣 neyse hayır ben sizin kanlı tamponunuzu görmek zorunda değilim gelmesin tabiki 🤨
216 Yorumla- +1 yıl
Maalesef onu penis gibi içeri yerleştiriyoruz baya acılı bir şey boş ver 😃 ve eşin olunca illa görürsün ama tabi tuvalette başkasını görmek iğrenç olur
- +1 yıl
Zaten görmeyeceksin dostum alla alaaaa
- +1 yıl
Görmeyelim bi zahmet 🤨
- +1 yıl
İyi bende sağa sola işeyen çişli erkek görmek istemem
- +1 yıl
Sağo sola işediğimizi kim söyledi 😳 ben balkondan çıkarıp işiyorum sadece ne var ki bunda
- +1 yıl
2 cm ile nasıl başardın bunu 😁
- +1 yıl
Söylemeye gerek mi var eve bi misafir geliyor etraf çiş dolu. Tuvalet hariç yer yerini sidiklemiş
- +1 yıl
🙄kafası bile daha daha fazla 🙄 böyle şeyleri konuşmayı hiç sevmem şu an taciz ediyorsun beni 😵💫 He Tamm 2 cm
- +1 yıl
Zaten tek kafası var gövdesi yok 😞
- +1 yıl
😳 yok artık kuru iftira
- +1 yıl
Sizin sünnetçi kasap mıydı
- +1 yıl
Yok iki tane kadındı 😬 biri diğerine tahmin ettiğimden büyük demişti 🤣
- +1 yıl
Bshdhdhfjdjfkfjfkvov evet 1 cm beklerken 2 cm çıkmış ondandır
- +1 yıl
🤦🏻♂️ Cm ölçünden ölçmek yorucu geldi kadın karış olarak ölçtü sen ne diyorsun 🤨
- +1 yıl
Bu olay gerçek ben oradaki kadındım ya benim ellerim çok küçük o yüzden ölçtüm cm den daha kısa ellerim var !
- +1 yıl
Görüp korkup Düşüp bayılıp başını kaldırıma vurduğunu hatırlıyorsun di mi 😳 gerçi şok geçirmiştin hatırlamaman normal
+1 yılhayir erkeklerle ayni tualete girmeknisteyennmaldir
32 Yorumla- +1 yıl
Kesin kızlar gördün diye klozetin etrafına boşalırlardı..
- +1 yıl
🤢🤢🤢
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların sokakta yürürken bile tedirgin olduğu bir 3. dünya ülkesinde kaldı ki cinsiyetsiz tuvaletler yapılsın
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız 🙏
Gelmesin tuvaletin de cinsiyeti olsun bir zahmet ya
24 Yorumla- +1 yıl
Sebebini ne açıklar mısınız
- +1 yıl
Kadınlar da aynı düşüncede zaten
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTuvaletten önce gelmesi gereken nice şey var.
11 Yorumla- +1 yıl
Bendede
+1 yılOraya doğru gidiyor iş böyle basit şeyleri aşmamız lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de bana da doğru gelmiyor ama Türkiyede bile var odtüde
+1 yılKadına tecavüz edebilecek ya kamera yerleştirebilecek erkekler olduğu için olmamalı
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Tuvaletlerde kamera yok bu yüzden ortalık rezalet olurdu
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBin yılın saçmalığı bu bahsettiğin şey bazı yerlerde var fakat çok iğrenç ve gereksiz. Cinsiyetsiz toplumla birlikte cinsiyetsiz özel alanlar güzel (!) proje
10 Yorumla
+1 yılasla ya ben kadınların pis olusundan bile sikayetciyim bi de erkeklerle aynı tuvaleti asla kullanamam
20 YorumlaBence gayet iyi olurdu, bir yere hem kadın tuvaleti, hem erkek tuvaleti eklemek yerine direk cinsiyetsiz tuvaleti alırlardı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAltıma yapma durumum olmadığı sürece kullanmıyorum ortak alanları.
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi çok kötü kokuyorlar ve çok pisler maalesef bende girmemeye çalışıyorum
- Aile & Toplum konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ne alaka öyle mekanlar var zaten ben girmem öyle yerde
20 Yorumla
+1 yılSapıklardan kurtulduktan sonra hijyen ogrentem lazım insanlara ondan sonra olabilir bu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye böyle bişey için hazır değil ve gelecek bir 100 yıl daha hazır olmayacak :)
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de olmaz bu iş. Teknik olarak mümkün değil
10 Yorumla
+1 yılTek tuvalet olan yerlerde mecburen cinsiyetsiz oluyor
04 Yorumla- +1 yıl
Bunlar kabinli
- +1 yıl
Kabin yapacak kadar yerleri varsa ayrı olsun..
- +1 yıl
😄😄bence de ama odtü ye bakın orada var cinsiyetsiz tuvalet
- +1 yıl
İlk duydum öyle tuvaleti🤣 bence çok gereksiz yani marjinal olmak adına işin şeyini çıkarmaya gerek yok
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gelmesin ya böyle iyi, ben geriliyorum ortamda kadın olunca
Erkek erkeğe daha rahatız01 Yorumla- +1 yıl
tabi ki öyledir insan karşı cinsiyetten çekinir
Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. sonra da tecavüzler artsın değil mi? günah zaten
05 Yorumla- +1 yıl
Tecavüz ne alaka
- +1 yıl
Yine atarlandın
- +1 yıl
Devletin suçu
Yok yok aman eksik kalsın. TR servarı yeterince karışık şu an :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada bir dönerci var kadın/erkek lavabo tuvaleti aynı yerde ama adam yer bulamadığı için böyle yapmıştır diye tahmin ediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Hsjdhdhdhdjdjhdjdjdjdjjak
+1 yılKaldir bana da tatlım. Hadi. Evet gelmeli ben gayim
00 Yorumla
+1 yılBizim ülkede bu mümkün değil
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız belki bir 50 yıl sonra
+1 yılBizim toplumda olmaz ki.. keşke olsa
11 Yorumla- +1 yıl
Bende olacağını zannetmiyorum ☺️ ama odtü de vardı zar zor yaptılar onu da
+1 yılaslinda bunda bi sorun yok ama bence trdeki erkekler cok rahatsiz edici gelmese daha iyi olur
yoksa sorun degil bence ped vs gayet normal seyler10 Yorumla
+1 yılGelmesin erkekler pis onlarla aynı wcye girilmez
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
türkiye aynı yolda erkekler ve kızlar yürümesin diye ona göre yol yapan bir ülke (bazı bölgelerde). beklentiye gel. sanırsın hollandadayız.
010 Yorumla- +1 yıl
Nedir bu tepki dostum? Ben olaya nötrüm! Sadece sordum..
- +1 yıl
Ki benim gittiğim spor salonu da kız/erkek ayrı konseptti biliyorum..
- +1 yıl
İngilizcem var ama sitede yasak yoksa başka dilde yazın diyecektim..
- +1 yıl
Bir güruhta daha farklı ama odtüde var cinsiyetsiz tuvaletler bir taraf avrupai yaşarken bir taraf Ortadoğulu yaşıyor
- +1 yıl
Ben merak etmedim değil doğrusu bu cinsiyetsiz tuvalet işini. Ama kesinlikle pisuvar olmamalı
- +1 yıl
pisuvar beni bile rahatsız ediyor. ne diye başkasının işeyişini göreyim ki. kadından ziyade genel olarak saçma bana kalırsa. ortak wc olayı bu ülkede imkansız. odtü gibi yerlerde bile anca açmışlardır ama kullanan var mıdır pek sanmıyorum. bence olabilir. kadınla erkeği birbirinden ayırmaya gerek yok. hepimiz insanız :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim görüş için
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi ki gelmesin böyle iyi
10 Yorumla Ülke bunu kaldırmaya hazır değil.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar medeni olacaksa gelsin
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle olmaz çok sacma
21 Yorumla- +1 yıl
Evet saçmalıktan ziyade biraz etik değil gibi
+1 yılKesinlikle gelmemeli
21 Yorumla- +1 yıl
Sebebini de yazabilir misiniz
Gelmemeli her insanın bir özeli olmalı
Kızların özeli daha duygusal dur…!00 YorumlaGelirse türkiye nüfusu 200 milyona çıkar AHAGAJAHAJAB
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 986 cevap paylaştı. İstemez
12 Yorumla- +1 yıl
Sebebini de açıklar mısınız
+1 yılBen istemem şahsen böyle bir şey
12 Yorumla- +1 yıl
Sebebini de açıklar mısınız
- +1 yıl
Saçma yani herkesin anası bacısı var o yönden bakınca ters yani ne gerek var hem
+1 yılBazı yerlerde var
13 Yorumla- +1 yıl
Evet odtü de var
- +1 yıl
Bazı cafelerde falan da var ama tek kişilik
- +1 yıl
Benim dediğim aslında kabinli normal WC ama cinsiyetsiz
+1 yılortak wc guzl olurdu ya
02 Yorumla- +1 yıl
Neden mesela?
- +1 yıl
yani detay burdan girmem ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye böyle bir şeye hiç hazır değil
10 Yorumla
+1 yılHayirrrrrr
20 Yorumla
+1 yılGelmesin
10 Yorumla
+1 yılOgkk asssslaaa
10 Yorumla
+1 yılGerek yok
10 Yorumla
+1 yılTurkiyede olmaz
10 Yorumla
+1 yılOrtalık şey olur ama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla iğrenç ya delimisiniizz
10 Yorumla
+1 yılevet kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılHayır gelmemeli
12 Yorumla- +1 yıl
Sebebini de yazabilir misiniz
- +1 yıl
Burası Türkiye.
Bence yeterli. 😄
+1 yılhayır
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır
20 YorumlaPeki amac neden iki cins ayni wc de?
02 Yorumla- +1 yıl
Tuvalet sahibi fakirmiş Suriyeliler arsasını almış yeri yok ondan 🥲
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılbir o eksikti gelsinde sapıklıklar artsın
00 Yorumlahayırrr
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026