Karın ağrısı oluyor hafif adet olacak gibi oluyorum regl belirtilerim var ama olamıyorum kendimi ona göre hazırlıyorum ama tık yok adet sancım var ama adet olamıyorum bir türlü olmuyor. 18inde adet olmam gerekirdi olmadı. Bugün de adet olamıyorum sancım var ama regl olamıyorum ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bende bazı periyotlar da adet sancım var ama adet olamıyorum durumundan oldukça şikayetçiyim aslında. Adet düzensizliğinin birçok sebebi olabilir bunlar için en etkili yol bir jinekolojiye gitmek olacaktır ayrıca çeşitli doğal yöntemlerde mevcuttur. Bu sorunun yanına bir de sancım var ama regl olamıyorum da eklenince durum daha da zor bir hal alıyor. Regli düzene sokmanın bir çok yolu var dilersen bu konu hakkında birlikte konuşalım ve neler yapılabilir bunun kararını birlikte verelim.

Adet düzensizliği Ağrım var ama adet olamıyorum sebebi nedir?
Sancım var ama regl olamıyorum diyenlerin en büyük sorunu düzensiz regldir. Birçok kadın yıl boyunca ortalama 12 ila 13 arasında adet döngüsü geçirir. Regl olmaya başladıktan sonra bir kaç yıl boyunca düzensizlikler görülebilir. Sebebi düzensizlik olabilir.

Adet düzensizliğinin nedenleri nelerdir?
Adet düzensizliğinin bir çok nedenleri vardır bunları maddeler halinde ele alalım.
- Stres: Hayat akışımızda yaşadığımız bazı olaylar, sıkça kilo alma ve kilo verme, dengeli ve düzenli beslenmeme, seyahat ve hastalık durumları adet durumumuzu fazlaca etkiler.
- Doğum Kontrol Hapları: Bu tarz hapların çoğu östrojen ve progestin hormonlarının kombinasyonunu içerir. Haplar yumurtalıkların yumurta bırakmasına engel olarak hamileliği önler. Doğum kontrol hapı kullanmak veya bırakmak adet düzensizliğine neden olabilir.
- Endometriozis: Rahmi kaplayan ve her ay adet akıntısı ile birlikte atılan endometriyal doku, rahim dışında büyümeye başladığında “endometriozis” görülür. Doku yumurtalık, altı sindirim sistemi, rektum ve rahim arasındaki bölge, bağırsak, fallop tüpleri ve bölgedeki diğer organlar üzerinde büyüyebilir. Endometriozis belirtileri arasında adet düzensizliği dışında; kramplar, cinsel ilişki sırasında ağrı, anormal kanama, adet öncesi ve sonrası ağrılar bulunmaktadır.
- İltihaplı Pelvik Hastalığı: Kadın üreme sistemini etkileyen enfeksiyondur. Cinsel temas yoluyla vajinaya giren bakteriler, rahim ve üst genital sisteme yayılabilir. Bu bakteriler ayrıca düşük, doğum ve kürtaj operasyonu sırasında üreme organlarına bulaşabilir.
- Polikistik Yumurtalık: Polikistik over sendromunda yumurtalıklar normalden fazla androjen (erkeklik hormonu) üretir. Bunun sonucu olarak sıvı dolu keseler (kistler) oluşabilir. Yüksek miktarda androjen yumurtaların olgunlaşmasını önler ve ovülasyon (yumurtanın atılması) gerçekleşmez. Bu durum genellikle obezite, kısırlık, hirtuism (aşırı kıllanma) ile ilişkilidir.
- Prematüre Yumurtalık Yetmezliği: Bu durum genellikle 40 yaş altındaki, yumurtalığın fonksiyonlarını tam olarak yerine getirmediği kadınlarda görülmektedir. Adet kanamaları düzensiz olabilir veya hiç olmayabilir. Genetik olarak görülebileceği gibi kemoterapi ve radyasyon terapisi nedeniyle oluşabilir.
Adet düzensizliğinin diğer nedenleri ise;
•Aşırı kilo alma veya kilo kaybı
•Aşırı egzersiz
•Endometrial hiperplazi (rahim astarının kalınlaşması)
•Rahim kanseri
•Tiroid sorunları
•Diyabet
•Karaciğer sirozu
•Sistemik lupus
•Gebelik komplikasyonları (düşük veya dış gebelik)
•Östrojen takviyeleri
•Kan inceltici ilaçların kullanımı
•Doğum kontrolü için rahim içi araçlarının kullanımı
•Steroidler
•Antidepresan kullanımı
•Östrojen ve/veya progesteron dengesizliğiAdet Düzensizliği Ne Demektir?
Adet dönemi çoğu kadında 4-7 gün arası sürer ve genellikle her 28 günde bir yaşanır. Ancak, 21 günden 35 güne kadar (bazı kaynaklarda 24-34 olarak belirtilmiş) olan adet döngüsü normal olarak kabul edilmektedir.
•Anormal veya düzensiz adet dönemi olarak kabul edilen bazı durumlar ise şu şekildedir:
•21 günden kısa veya 35 günden uzun aralıklarla yaşanan adet
•Arka arkaya 3 veya daha fazla adet görememe
•Adet kanamasının normalden çok hafif ya da fazla olması
•7 günden uzun süren adet dönemi, ağrı, kramp, kusmayla birlikte görülen adet
•Adet aralarında fazla kanama olması
•İlişki sonrası kanama olması ve menopoz sonrası meydana gelen kanamalar.Adet düzensizliğini belirlemek için;
•Adet döngüsünü, ne zaman başladığını ve bittiğini not alın
•Kullandığınız ped veya tampon sayısını not ederek adet sırasında ne kadar akıntı olduğunu belirleyebilirsiniz
•Adet dönemleri arasında veya cinsel ilişki sonrası kanama olup olmadığına dikkat edin
•Adetle ilgili normal dışı durumları not edin
Ağrım var ama adet olamıyorum diyenler için bir çok kususta dikkat etmeli ve temkinli davranmalısınız. Regl belirtileri var ama olamıyorum diyenler içinde hangi durumlarda düzensizlikler olur kısmında birçok cevap bulmuş bulunmaktayız bu gibi durumlarda mutlaka doktorunuz ile iletişim halinde kalmalısınız. Sağlıklı günler dilerim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Özel Günler & Hijyen konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAdet düzensizliğinin birçok sebebi olabilir. Kist olabilir, miyomlar olabilir, bazı kişiler yapısal olarak düzenli olmazlar. Bunlar için jinekolojiye gitmen lazım. Onlar adetleri düzene sokuyorlar.
Adet Düzensizliği Neden Olur?
Kadınların çoğu yıl boyunca 11-13 kez adet döneminden geçer. Bu rakama yakın değerler (1-2 az veya fazla) normal olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, adet düzensizliği konusuna ancak sizin için normal olan değerlere bakılarak bir değerlendirme yapılabilir.
Adet dönemi, adet görmeye başladıktan sonraki ilk birkaç yıl boyunca sık sık düzensizlik gösterebilir. Adetin normal zaman döngüsüne girebilmesi için, adet görmeyi sağlayan hormonların dengelenmesi gerekmektedir. Aynı durum, adetin sona ermeye yakınlaştığı “peri menopoz” ve “menopoz” dönemleri öncesinde de geçerlidir. Son adet döneminin üzerinden 12 ay geçtikten sonra menopoz dönemi başlar.
Adet Düzensizliği Nedenleri
Aşağıdaki listede adet düzensizliğine neden olan bazı durumlar ve sağlık koşulları yer alıyor. Ancak bu listede bulunmayan bazı diğer rahatsızlıklar adet düzensizliğine yol açabilir. Bu nedenle, sık sık adet düzensizliği yaşıyorsanız altında yatan nedenin kesin olarak belirlenebilmesi ve uygun tedavinin gerçekleştirilebilmesi için bir doktora görünmelisiniz.
Adet düzensizliğine veya anormalliğine yol açan aşağıdaki durumlar ve hastalıklar dışında, adet görmenin tamamen durduğu “amenore” durumu bulunmaktadır. Hamile olmayan, emzirmeyen ve menopoza girmemiş kadınlarda, 90 günden uzun yaşanan “amenore” (adet görmeme) anormal olarak kabul edilmektedir. Göğüsleri gelişmeye başladıktan sonra 3 yıl içinde veya 15-16 yaşında adet görmeye başlamamış olanlar “adet görmeme” ile karşı karşıya olabilir.27 Yorumla- +1 yıl
Adet düzensizliğinin bazı nedenleri şu şekilde sıralanabilir:
Stres: Aşırı kilo alma veya zayıflama, yetersiz beslenme ve düşük kalorili diyet programları, egzersiz rutininde yapılan değişiklikler, gerginlik, hastalıklar, seyahat ve günlük hayatı etkileyen değişiklikler adet düzensizliğine yol açabilir.
Doğum Kontrol Hapları: Doğum kontrol haplarının çoğu östrojen ve progestin hormonlarının (bazıları sadece progestin içermektedir) bir kombinasyonunu içerir. Bu haplar yumurtalıkların yumurta bırakmasına engel olarak hamileliği önler. Doğum kontrol hapı kullanmak veya bırakmak adet düzensizliğine neden olabilir. Adet düzeninin sağlanması, hap bırakıldıktan sonra 6 ayı bulabilir. Sadece progestin içeren doğum kontrol hapı kullananlar adet aralarında kanama yaşayabilirler.
Uterin Polipleri veya Miyomları: Rahim polipleri, rahmin iç tabakasında görülen küçük (kanserli olmayan) oluşumlardır. Miyomlar ise rahim duvarına yapışık halde bulunan tümörlerdir. - +1 yıl
Boyutları 0.5 mm’den 10-15 santime kadar olabilir. Miyomlar genellikle iyi huyludur ancak ağır kanamalara ve ağrıya neden olabilirler. Miyom büyüklüğüne bağlı olarak mesane ve makata baskı yapabilir.
Endometriozis: Rahmi kaplayan ve her ay adet akıntısı ile birlikte atılan endometriyal doku, rahim dışında büyümeye başladığında “endometriozis” görülür. Doku yumurtalık, altı sindirim sistemi, rektum ve rahim arasındaki bölge, bağırsak, fallop tüpleri ve bölgedeki diğer organlar üzerinde büyüyebilir. Endometriozis belirtileri arasında adet düzensizliği dışında; kramplar, cinsel ilişki sırasında ağrı, anormal kanama, adet öncesi ve sonrası ağrılar bulunmaktadır.
İltihaplı Pelvik Hastalığı: Kadın üreme sistemini etkileyen “iltihaplı pelvik” bakteriyel bir enfeksiyondur. Cinsel temas yoluyla vajinaya giren bakteriler, rahim ve üst genital sisteme yayılabilir. Bu bakteriler ayrıca düşük, doğum ve kürtaj operasyonu sırasında üreme organlarına bulaşabilir. - +1 yıl
Belirtileri arasında adet düzensizlikleri, vajina bölgesinde hoş olmayan koku, leğen kemiğinde ve alt karın bölgesinde ağrı, ateş, bulantı, kusma, ishal ve ağır vajinal akıntı bulunmaktadır.
Polikistik Yumurtalık: Polikistik over sendromunda yumurtalıklar normalden fazla androjen (erkeklik hormonu) üretir. Bunun sonucu olarak sıvı dolu keseler (kistler) oluşabilir. Yüksek miktarda androjen yumurtaların olgunlaşmasını önler ve ovülasyon (yumurtanın atılması) gerçekleşmez. Bu durum genellikle obezite, kısırlık, hirtuism (aşırı kıllanma) ile ilişkilidir.
Prematüre Yumurtalık Yetmezliği: Bu durum genellikle 40 yaş altındaki, yumurtalığın fonksiyonlarını tam olarak yerine getirmediği kadınlarda görülmektedir. Adet kanamaları düzensiz olabilir veya hiç olmayabilir. Genetik olarak görülebileceği gibi kemoterapi ve radyasyon terapisi nedeniyle oluşabilir.
- +1 yıl
Adet Düzensizliğinin Diğer Nedenleri
•Aşırı kilo alma veya kilo kaybı
•Aşırı egzersiz
•Endometrial hiperplazi (rahim astarının kalınlaşması)
•Rahim kanseri
•Tiroid sorunları
•Diyabet
•Karaciğer sirozu
•Sistemik lupus
•Gebelik komplikasyonları (düşük veya dış gebelik)
•Östrojen takviyeleri
•Kan inceltici ilaçların kullanımı
•Doğum kontrolü için rahim içi araçlarının kullanımı
•Steroidler
•Antidepresan kullanımı
•Östrojen ve/veya progesteron dengesizliği
Ameliyat ve Narkoz Adet Gecikmesine Yol Açar mı?
Ameliyat sırasında kullanılan kanama durdurucu vb ilaçlar birkaç günlük adet gecikmesine neden olabilir. Ancak ne narkozun ne de bu tip ilaçların daha uzun bir gecikmeye ya da düzensizliğe neden olması beklenmez. Bununla birlikte bir diğer faktör, ameliyat stresi, hormonları etkileyerek ameliyat sonrası beklenen adetin 1-2 ay gecikmesine yol açabilir. - +1 yıl
Sonuç olarak ameliyat sonrası adet düzensizliği 2 ayı geçmişse, adet düzensizliği için başka bir neden olup olmadığının araştırılması gerekir.
Adet Düzensizliği Ne Demektir?
Adet dönemi çoğu kadında 4-7 gün arası sürer ve genellikle her 28 günde bir yaşanır. Ancak, 21 günden 35 güne kadar (bazı kaynaklarda 24-34 olarak belirtilmiş) olan adet döngüsü normal olarak kabul edilmektedir.
•Anormal veya düzensiz adet dönemi olarak kabul edilen bazı durumlar ise şu şekildedir:
•21 günden kısa veya 35 günden uzun aralıklarla yaşanan adet
•Arka arkaya 3 veya daha fazla adet görememe
•Adet kanamasının normalden çok hafif ya da fazla olması
•7 günden uzun süren adet dönemi, ağrı, kramp, kusmayla birlikte görülen adet
•Adet aralarında fazla kanama olması
•İlişki sonrası kanama olması ve menopoz sonrası meydana gelen kanamalar.
- +1 yıl
Rektum’da meydana gelen kanamalar (ishal, kolit, hemoroid ve diğer nedenlerle olabilir) adet kanamasıyla karıştırılabilir. Kanamanın nereden geldiğinden emin olmak için bir kaç gün tampon kullanabilirsiniz.
Adet düzensizliğini belirlemek için;
•Adet döngüsünü, ne zaman başladığını ve bittiğini not alın
•Kullandığınız ped veya tampon sayısını not ederek adet sırasında ne kadar akıntı olduğunu belirleyebilirsiniz
•Adet dönemleri arasında veya cinsel ilişki sonrası kanama olup olmadığına dikkat edin
•Adetle ilgili normal dışı durumları not edin
Tampon, enfeksiyona neden olmaması için günde en az iki kez değiştirilmelidir. Aspirin gibi bazı ilaçlar kanamayı arttırabileceğinden adet dönemlerinde kullanılması tavsiye edilmez. Adet dönemleriniz çok ağrılı geçiyorsa uygun ağrı kesiciler için doktorunuza danışabilirsiniz.
+1 yılhormanlarında bi sorun olabilir doktora gitmende fayda var ama ayaklarını sıcak tut bol su iç bide biri beline bastırsın
40 Yorumla
Cinsel bir ilişki yaşamadıysanız adetinizin gecikmelerinde belirli bir zamana kadar bir sorun yoktur. Bazen bayanlarda stres, mevsimsel geçiş, pskiolojik baskı ve bir çok nedenden adelerinde geçikme olmaktadır. 1 hafta bekleyin ve yine adet olmazsanız. Emin olmak için bir doktora görünebilirsiniz.
Esenle kalınız.50 Yorumla
- Özel Günler & Hijyen konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılHamile değilsin sanırım neden geciktiğini merak ediyorsun.Adet gecikmesi her zaman hamilelik belirtisi midir link
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar Ne Diyor
74
2 ay bekle eğer 3. ay da olamsan kadın doğuma git kist olabilir.bnde aynı sorun 2 sene önce vardı fakat snra geçti kist eridi adetim düzene girdi.lakin bnde bu ay 2. kez olamadım ama sınav stresinden veya mevsimsel geçişten de olabiliyo.diğer ay da olmassam doktora gtcem tkrr.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenisinde bir ıslaklık var mıydı sevgilinin? bazen çok nadir de olsa zevk suyunda sperm bulunabiliyor. büyük ihtimalle hamile değilsin çünkü ertesi gün hapı almışsın.
ertesi gün hapları stres kaynaklı gecikme ya da erken regl yapabiliyor. korkulacak bişey yok.03 Yorumla
Gizli SoranSınav, sınav sonucu, tercih, tercih bekleme derken çok stres olmuştum.. hap aldığım için ben de ihtimal vermiyorum en ağır hapı aldım.. Ayrıca bende iki kat çamaşır vardı hem iç çamaşırı hem şort ayrıca o da boşalmadı zevk suyunun o kadar geçeceğini düşünmüyorum ben de
Cevap sahibistrestendir. ben de hamile miyim acaba diye stres yaptığım zaman 32 gün gecikti. korkulacak bişey yok
Cevap sahibieig için teşekkür ederim🤗🤗 umarım reglin daha da gecikmeden gelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılgectigimiz zamanlarda arkadasin icin gidiyoduk ultrasona falan aldi sorun cikmadi stres dedi en son suni bir ilac verdi 1 hafta kullan olunca gel dedi oldu 1 hafta sonra hormon tahlili falan yapti sorun cikmadi stres dedi en son baska bir doktora gitti o da benzer seyler deyip dogum kontrol verdi kullaniyo simdi. Ama sen yine de yaptir tahlillerini ya belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğişik. Stresten olabilir diye düşünüyorum bende burdaki insanların da düşündüğü gibi. Fakat benimde bir arkadaşım vardı ve uzun süredir olmuyordu. (Onun yaklaşık 1 yılı bulmus yanlız) dokpra gitmiş en sonunda ve yumurtalıklarında kis olduğunu öğrenmiş. Böyle durumlarda hemen doktora gitmek ve hemen önlem almak gerekir. Ama doktorunda sana bişiy yok dediyse büyük ihtimal stresten sıkıntıdan kaynaklanıyordur
00 YorumlaOluyo öyle benımde öyleydı.mesela şubatta oldum martta olmadım. nısanda 12sınde olcaktım 18ıde oldum gecktı. ve olmadan once karnım kasklarım flan cok agrıyodu. agrısını cekıodum ama olmuyodum. oldum ama. korkma yanı olursun
40 YorumlaKullandığın ilaçlardan yediğin şeylerden hava değişiminden hatta psikolojik bir şey bile olabilir 1 ay daha bekle bakalım düzelmezse doktora gitmen gerekir
20 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılkana susamış vampir gibisin mk
sabırlı ol stress yaptıkça gelmez
hazır değil demekki vucudundan atılmaya50 Yorumla
+1 yılKızlar bende iliski yasadim ama kondomu sürekli degistirdi bi sorun olmadi yirtilma vs ama reglim,1 gün gecikti stres falan yapıyorum ondanmi icime bosalmadi zaten sürekli kondomu degistirdi
Terminus ilac kullanıyorum akıntı için ondan olabilirmi? Tedirginim00 Yorumla
+1 yılAdet olamıyorum cinsel ilişki yaşamadım yani erkek arkadaşım boşaldı ama elime bende cinsel organıma elledim farkında olmadan bakireyim ayrıyeten de ama adet olamıyorum 20 gün gecikti böyle bir şey olamaz demi hamilelik gibi kasık ağrısı sırt ağrısıda çekiyorum elimle. ellesem bile öyle sulu sulu olarak olması imkansız ya olamadıkca korktum bende komik ama korktum
02 Yorumla- +1 yıl
şu an aynı şeyleri yaşıyorum ve 10 gün gecikti adetim sende sonuç ne oldu lütfen söyle 🥺
- +1 yıl
@hellomy_hş ya sen oldun mu hasta ben şu an çok stresliyim ve adetim gecikti lütfen bir şey söyleyin
+1 yılKuzucum bir kadın doğuma git görün yumurtalıklarında sorun olabilir kansız olabilirsin stres geciktirir birde
10 YorumlaDuzensiz olabilir eger ilk senelerindeysen. Bunun en fazla 3-4 sene surmesi beklenir fakat bu kadar sureyi asmissan doktora gorunmelisin
00 Yorumlao şekilde dönem dönem olur kafana takma... senin dediğin haplarda etkileyebilir yediğin bişeyler de etkiler veya stres...
00 Yorumla
+1 yılBenimde gecikmisti doktora gittim onemli bisey degildir ya kist olabilir bendede vardi ilac kullandim duzene girdi gecti
00 Yorumla
+1 yılGecikmiş anlaşılan. Stres yaparsan yine gecikir. Bazen ağrı olur bir kaç gün sonra gelir. Karnın ağrıyorsa bilki yolda. :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyumurtalıklarım zor calısıyo sankı :D gelsemmmı gelmesemmı hesabıı
- +1 yıl
Sterese girmen daha fazla geciktirir. Daha fazla sinir olursun. Gerek yok sadece bekle.
Özel Günler & Hijyen konusunda 375 cevap paylaştı. Gecikmeler bu ara sıklıkla olabilir stresten sınavlardan vs. yinede hazırlıklı ol olabilirsinde ummadığın zamanda
00 YorumlaBazen gecikme olur yakın zamanda ilişkiye girdiysen 10gün kadar da gecikirse hamile olabilirsin. Ama endişelenme. Eğer çok şüphe uyandırıcı bir durum olursa doktora görün :)
00 YorumlaDuzensizdir kanka benimde öyleydi bikaç ay doğum kontrol hapı kullandım düzeldi
14 Yorumla
Gizli SoranDoğum kontrol hapı ilerki zamanda cocuk sahibi olmayı engelliyormuş bide tiroid hastası olduğum için zaten biraz zor cocuk sahibi olmam
Gizli SoranTeşekkür ederim ama hamile olma gibi bir riskim yoktur dimi nişanlımada sorduğumda yok bişey yapmadm dedi
canım yaşın kaç? düzensizlik olabilir çünkü benim öyle bir ayın 22. sinde adet olduysam diğer ayın 35. nde oluyorum
00 YorumlaStrestendir ve stres yaptıkça hiç olamazsın. Akışına bırak.
10 Yorumla
+1 yılApranax iç en az 4 gün içerinde regl oluyorsun ben beslenme düzenim olmadığı için 1.5 ay gecikmişti
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGecikmeler oluyor de mi böyle
Gizli Soran+1 yılHala olamadım çünkü 1 ay olacak neredeyse gecikeli
- +1 yıl
Düzenli besleniyor musun?
Gizli Soran+1 yılHayır hiç düzenli beslenmem
bir tatile çık tam havuza denize vs girerken olursun. 😁
00 Yorumlaadetten sonra ne kadsr uzadin tatlim ilk oldugunda kac cm idin simdi kacsin?
00 YorumlaAnnem de oyle olmustu tiroid sorunu cikti endokrine gorun
00 YorumlaEger cok ciddi sorunlarin varsa jinekologa kontrole git. Burdaki seylere pek inanma, hem icin rahat eder.
06 Yorumlayokta bu ay adet olamadım ama karnım hep ağrıyor gelen ay mı adet olucam olamazsam eğer
bir b*k hissetmiyom inşallah olurum ya gerçeği stres yaptım ben kaç gün geçikir stres yapınca
sağol cok morel verdin çok teşekkürler
mevsim geçişleri , sinir stres adetinde gecikme yapar
00 Yorumla
+1 yılolur daha 20 yasından vucut tam yerıne oturmaz kı canım.takma hkafaya sıkıntı yaptıgın ıcın olmuyosundur.bıde kahve cok ıcme.
10 Yorumla
+1 yılstres,hava degısımı gıbı etkenlerde buna sebep olabılır ben 20 gun gecıktıgını bılıyorum bı uzmanla gorus
00 YorumlaYahu doktorun çözüm bulamadığına buradaki insanlar mı bulucak? Ama umarım yakın zamanda iyileşirsin
00 Yorumla
+1 yıltarlusal kullan. ilac bittikden 10 gün icinde olursun. kadın dogumcuda bunu vercek zaten
00 Yorumla
+1 yıloluyor şişkinlik yapıyor biraz hareket etmeyi dene durarsan seni sıkar.
00 Yorumla- Daha fazla (44)
Daha fazla(59)
Erkekler Ne Diyor
49
- Özel Günler & Hijyen konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılağrı kesici için.
00 Yorumla Bu tür iğne kullanımlarının ertesinde yaşanan sorunlar fazladır. O yüzden keşke böyle bir korunma yöntemini seçmese kadınlar. Kimi iğneyi bırakınca 20 gün adeti kesilmez. Kimisi de 6 ay belki adet olamaz. Seninki de buna benziyor. Düzensizlik yaşayan mı dersin, sinirsel gerginlik mi dersin, depresif durumlar mı dersin hep bu iğneleri bırakınca gözlemleniyor
01 YorumlaGereksiz yere ertesi gün hapı alırsan düzenin alt üst olur. Neden içe boşalma olmadan hap alıyosunuz :(
06 Yorumla
Gizli SoranKorktum çok fazla daha çok gencim ilk defa böyle bir şey oldu asla böyle bir şey yapmam diyordum
Gizli SoranAma ilacı içmeden önce de gecikmiştim 5-6 gün
Gizli SoranHayır olmadım ama ilaç bir iki ay düzensizlik yaratıp geciktiriyormuş
Gizli SoranAma dediğim gibi ne içe boşalma var ne de birliktelik sadece değdi bir kere. Diper yakınlaşmada değmemişti bile iki kat iç çamaşırım vardı
+1 yıldüzensiz adetler için yafa agrılı adetler için muhakak masaj yaptırın 3-4 seansta düzeliyor. ankaradaysan yardımcı olurum
00 YorumlaEn güzeli doktora gitmen bazı bünyelerde bu haplar hormon dengesini bozuyor
12 Yorumla- +1 yıl
Yasmine geçen yılda bir ara başlamıştım fakat adet gecikmesi 15 olmuştu şimdi ise 2 ayı geciyor
Tarlusal kullandın vede hepsi bitti 10gün içinde görünmediyse doktora gitmelisin.
01 YorumlaAynen sabah akşam kullandım
+1 yılsırf meraktan soruyorum adet olunmazsa olmaz mı? ağrısı yok sızısı yok işte
00 Yorumla
+1 yıladet söktürücü olarak ertesi gün hali var adet yapiyor direk onu al 2 tane at direk olur ama hamile degilsen hadi ordan et ilac alma sonunda olur
00 Yorumlaben de adet olmus kadin gordugumden beri
tahrik olamiyorum mk.10 Yorumlahamilelik durumu yoksa hormonaldir. veya çok stresliysen falan da olabilir.
00 Yorumlayapıcak bişeyin yok kurulu saat değilki kurduğun saatte çalsın.. stres yapma heray yaşadığın şeyleri bu ayda yaşıcaksın :)
10 Yorumla
+1 yılolsan bir dert agri var olmasan dert agri var vay arkadas iyi ki erkegim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz daha bekle , doktora başvur olur mu? Ya da kan testi
12 Yorumla- +1 yıl
En mantiklisi bu olacak galiba. Tsk ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , dikkatli ol
+1 yılburada derdini doktora anlatman daha dogru degil mi her rahatsizlik kisiden kisiye farkli olabilir belirtileri ayni olsada
00 Yorumla
+1 yılbosaldiginda nerden anladin ki kendini geri cektin diye
17 Yorumla
Gizli SoranHayır dışardayken boşaldı
Yakınlaşma olduğunda az girdiğinde ben kendim rahatsız olup kendimi cektimyane vaginana sürtüyordu dimi
burdamisin
Gizli SoranEveette konum bu değil
yane diyorsun hamileyim dimi
Gizli SoranHayır yazdığımı tam okumamışsın sanırım.
böyle hastalik hic duymadim
+1 yılIgnenin yan etkileri doktorun dediği gibi o günü bekleyeceksin başka çaren yok
00 Yorumla
+1 yılcanim son zamanlarda hic bir erkekle beraber oldun mu?
03 Yorumla
Gizli Soranbakireyim !
o zaman normal bise canim donemsel olabilir rahat ol bir kac gune olursun
kendine masaj yap gobekten kasigi dogru
+1 yılSen ayda bir sefer ben hafta da üc dört beş sefer oluyorum
00 Yorumlastres yapmıssın bence
10 Yorumlastres yapıyor olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye girmeyi dene
00 Yorumlaİçine boşalmadıysa bir şey olmaz
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYok asla içime boşalmadı sadece temas oldu
Gizli Soran+1 yılİlacı içmeden önce de 5-6 gün gecikmiştim ilacı içince tam düzen gitti
Gizli Soran+1 yılBence de mucize değil hatta imkansızı ama hala olamadım
Gizli Soran+1 yılEvet hala olmadım ama o ertesi gün hapı iki aya kadar düzensizlik yapabiliyormuş
- Özel Günler & Hijyen konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayatın var mı?
12 Yorumla- +1 yıl
Evet var. Ama dedim ya hepsi farklı günlerde olmak uzere 4 tane test yaptim
- +1 yıl
Bu tür haplar genelde adet düzensizlikleri de yapar fakat senin 2 ay çok olmuş bir muayene olmanı tavsiye ederim.
sorun yok bence ama yinede bir uzmana danış
00 YorumlaDoktora gitmeyi dene kız ayool
11 Yorumla- +1 yıl
Deniycem
vah vah normal değil galiba
00 Yorumla
+1 yılOlmadığımiz icin bilemem valla
00 Yorumlaeyvah kısır olabilirsin dikkat et yavrucak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılStresten, geçer yakında.
20 Yorumlageçmiş olsun
00 Yorumla- Daha fazla (19)
Daha fazla(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026