Güncellemeler
+1 yıl
1 yıldır polikistik over tedavisi görüyorum ama bu ay kıyafet üzerinden sürtünme oldu doktora gittim ultrasonda baktı kistlerin var sadece her şey normal dedi gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sizde benim dusunfugumu mu dusunuyosunuz
1 yıldır polikistik over tedavisi görüyorum ama bu ay kıyafet üzerinden sürtünme oldu doktora gittim ultrasonda baktı kistlerin var sadece her şey normal dedi gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bilmiyorum
Gebelik testini bidaha yapmalısın bence
Bakireyim altımda hem çamaşır hem pijamam vardı onun da boxerı vardı imkanı var mı böyle bir şeyin
Zevk suyu bile hamile birakiyor. Ama sende bulasmasi biraz imkansiz gibi
Vallaha hem çamaşır hem pijama vardı onda da boxer vardı şu an alt karnım pıt pıt atıyor
Cok imkansiz ya sskskkdkd emin olamadiysan yap yinede zarari yok
Az önce mısır püskülü ve soğan suyu kaynatıp içtim sabah ve öğlen adet söktürücü içtim
Insallah ise yarar ya
İnşallah bundan 3 hafta önce kahverengi akıntı oldu 2 3 gün sürdü
Birde maydanoz demle
Ne kadar oldu
Bir buçuk ay olmak üzere. 1 yıldır polikistik over tedavisi görüyorum ama bu ay kıyafet üzerinden sürtünme oldu doktora gittim ultrasonda baktı kistlerin var sadece her şey normal dedi gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bilmiyorum
Bir de koca karı usülü şeker çamaşır suyu falan yöntemlerini bir denesene
Çok kötüyüm aşırı derecede korkuyorum
Kaç yaşındasın şuanda ve korkma şimdi 2 yemek kaşığı şekeri bi kaba koy idrarınıda bir kaba yap ve şekerin üstüne ekle sonucu bana söyle şeker eriyecekmiş topaklanacak mı
Ultrasonda sadece kistlerin var dedi gebelik testi aldım yaptım tek çizgi çıktı şu an alt karnım gurulduyor ama adet yok
Test bazen tamamen doğru olmayabiliyor ya ondan dedim. Yüksek ihtimal kistlerdende olabilir
İnşallah öyledir altımda hem çamaşır hem pijamam vardı onun da boxerı vardı imkanı var mı böyle bir şeyin
?
Ya imkanı yok aslında çünkü normal ilişkiye girenlerde bile negatif oluyor çünkü spremler hemen ölüyor pijamanrrdan geçecekte , imkansız
Karnım şişti içime de çekemiyorum birde rahimin olduğu yerde alt karında pıt pıt atıyor bişey az önce mısır püskülü ve soğan suyu kaynatıp içtim sabah ve öğlen adet söktürücü içtim alt karın kısmın böyle dokununca ağırıyor sertleşti ve tatlı bir ağrı oluyor dokununca
Kistlerden dolayı kan orda sıkıştığı için baskı yapıyor yüksek ihtimalle umarım bir an önce olursunda için rahatlar
İnşallah bundan 3 hafta önce kahverengi akıntı oldu 2 3 gün sürdü
Strese girme bu sefer ondan olmazsa psikolojine sıkıntı
Bende regl olmadan karnım şiş olduğu için ve olmadığım için hamileyim diyip ağlama şeylerine girmiştim
Delirmek üzereyim
Aynı durumdaydım hatta direk temas vardı yapmadığım test kalmamıştı unutmaya çalıştım düzeldi sonra
Hamile değilmiş misin adet gördün mü
Koca karı testi derler ya onlardannyapmıştım pozitif görünüyordu kafayı bozmuştumda sonra sakinleştirdim kendimi oldum regl ve yaşımda 19 yani korkutucu
Nasıl adet oldun
Hiç bişey yapmadan
İnşallah benimde olur adet yerine 3 hafta önce 2 3 gün kahverengi akıntı oldu
Maydanoz suyu ic
Erkekler Ne Diyor
Doktor aklına gelmedi mi
Kıyafetle sürtünme ve gebelik testi mi. Neden bilmediğiniz şeyleri yapmaya kalkıyorsunuz, sonra da buraya geliyorsunuz ki
Çok pişmanım kıyafetlerim ve çamaşırım vardı ama şu an aşırı şiştim adet olamıyorum
Kistlerinden olsa gerek
Gebelik olsa ultrasonda çıkardı demi ya da gebelik çubuğunda
Bana bunları sormaz mısın
Adet söktürücü içtim mısır püskülü içtim ama yok bişey hala adet olamıyorum çok canım sıkkın 😔😟
Aylık olagan sorununuz... :((
Hastaneye git.