Abartmıyorum cidden kiloluyum. Güzelim ama zayıf olmadığım için sevgilim yok diye düşünüyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılEğer kilon özgüvenine engel oluyorsa, kilo ver bence. Ben de kiloluydum ve sosyal fobim oluşmaya başlamıştı, daha sonra kilo verdim. Ama kilo vermek için aşırı kararlı olman lazım, ben kilo vermeye çalışırken , normal kilolu halimi hayal edip diyetimi bozmamıştım sen de deneyebilirsin. Ama aç kal demiyorum sana, eğer 3günde 5kilo verdiren tarzda diyetler denersen, vücudun açlığa alışıyor ve diyetin bittikten sonra yediğin en ufak şeyi tekrar aç kalırsın diye yağa dönüştürüp depoluyor. Bu nedenle daha fazla kilo alıyorsun. Eğer kendin bir düzen oluşturamıyorsan diyetisyene git, emin ol çok yardımı dokunur çünkü, kendini artık kilo vermek zorundaymışsın gibi hissetmeye başlıyorsun diyetisyene gidince. İşte bir sonraki hafta muayene gününe kadar zayıflamak zorunda olduğunu hissediyorsun. Baskı arttığı için de kararlılık sergileyip direk kilo veriyorsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılDiyetisyene gidiyorum açlığıma engel olamıyorum yine yiyiyorum
- +1 yıl
Bu tamamıyla senin iradenle alakalı. Kararlı olmanın faydası burada açığa çıkıyor. Kendine şu soruları sor:Sağlıklı bir hayat sürmek istiyor muyum? , Özgüvenimi kazanmak istiyor muyum? Gibi şeyler. Aynı zamanda seni kilolu diye sevmeyen biriyle zayıflayınca sevgili olmaya çalışma. Seni olduğu gibi seven birini bul , erkekler veya kadınlar için onu bilemem, zayıflamaya çalışma. Hayatında öncelik sen olsun, senin sağlığın, senin vücudun, senin güvenin. Bir de diyetisyene giden başka bir arkadaşım da aç kalamıyordu. Diyetisyen ona iştah kesen ilaç vermişti. Kendi diyetisyenine de sor berki o da verir. Ama benim önerim iradeni güçlendirmek, bu sadece kilo vermene değil zor durumlarla başa çıkmana da yarar. İraden ne kadar güçlü olursa sen de o kadar güçlenirsin bence.
Soran+1 yılHaklısın. Dahiliye doktoruna git dedi bir de testler istedi. O şeker ilacı verecek. Daha önce vermişti. 1 yıl kadar kullandım. Çok kusuyorum onu içince. Ama daha tok hissediyorum kendimi. Ben lisedeyken de kiloluydum. O zaman annemden şişman olmam itici gelmişti ve 20 kg vermiştim kendim. Ama kastan gitti sanırım sarkmalar olmuştu. O yüzden diyetisyene gidiyorum bu sefer yağdan vereyim diye. Ben zayıflayınca bana bir çocuk musallat olmuştu. O yüzden de biraz korkum var açıkçası. Kilolu kendimi daha güvende hissediyorum
- +1 yıl
Bunun temeli tamamıyla psikolojik bence. Ben buradan sana psikolojiyle ilgili tavsiyeler veremem ama lütfen psikoloğa git. Kilo senin için bir savunma mekanızması olabilir ve bu savunma mekanizması hiç doğru değil. Bir de söyle düşün, sevgilin olmasını istiyordun değil mi, ya bu zamana kadar sevgilin olmamasının sebebi sensen. Sen bir bariyer oluşturduysan. Bu gibi soruları cevapsız bırakmamalısın bu nedenle psikoloğa git çok ama çok yardımı dokunur emin ol. Ben de gidiyorum, ve doktora gitmek gibi karakterini de kontrol ettirip iyileştirmelisin. Emin ol çok daha iyi olacaksın ve ister istemez kilo vereceksin. Çünkü artık önemli olan kişi sen olacaksın ve kendini önemseyip sağlığını kazanmak isteyeceksin.
Soran+1 yılPsikoloğa gidiyorum psikiyatriste de gidiyorum. Psikiyatrıma söyledim. Öyle düşünceler geçmişte kalmıştır ben senin öyle düşüneceğini sanmıyorum dedi. Bir de psikoloğa söyleyeyim. O daha iyi biri.
- +1 yıl
O zaman çok güzel. Bence kendin için adımları zaten atmaya başlamışsın. Sevgili konusunda da endişelenme. Kendini iyi hissettiğin anda zaten enerjin nedeniyle falan karşına birileri çıkar. Berki enerjiye inanmıyorsun hiç sorun değil bu benim görüşüm. Ben eminim seni olduğu gibi kabul eden biri karşına çıkar. Çıkmazsa da kafana takma, sen kendine yetersin. Tüm zamanını kendini geliştirmeye harcarsın.
Soran+1 yılEnerjiye inanıyorum. Kendimi sevdiğimde enerjim yüksek oluyor. Şu anda çok sevmiyorum açıkçası
- +1 yıl
Ne güzle ☺️
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar bence bahane uretmeyelim spor yapalım. Sen kendini begenmelisin başkası seni değil. Sen kendini begenmedigin sürece ben sana milyon kez güzelsin desem emin ol bı boka yaramaz çünkü bende kilo aldım verdim ve arkadaşlarım kilonun bana yakıştığını söyledi ama ben kendimi beğenmedim azmettim kilomuda verdim. Yaptığınız şeyi kendiniz için yapın başkası ne der diye değil. 'ne derler' yanılgısına kapılmayın. Sevdiğim bı filmden de bı söz bırakayım buraya "Diyenler sadece konusanlardır Nadide Hanım"
10 Yorumla
Biraz bardağın dolu tarafına bakabilirsin.. güzel olduğunu söylüyorsun yani geçici bir soruna takılıyorsun.. kilo geçicidir güzellik kalıcıdır.. yaşını bilmiyorum ama kilo verilebilir acele etme sevgilin olması için.. ve bardağın dolu tarafından bahsettim biri seni eğer severse gerçekten sen olduğun için sevecek ve gerçek mutluluk odur.. emin ol
26 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor genelde. Ben de çok sosyal değilim
Soran+1 yılNeymiş o tavsiyeler
+1 yılNeden fiziksel şeyleri sorun ediyorsunuz? Şisman veya zayıf olmanız , yakışıklı veya çirkin olmanız sizin güzelliğinizi göstermez. Güzellik dediğiniz zekadır, ışıktır, bilgidir. Lütfen hüzünlü , kendini beğenmeyen bir prenses olmayı bırakıp kendinizi okuyarak güzelleştirin
59 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın
- +1 yıl
Ah, teşekkür ederim arkadaşım. Hemfikir olmamız sizinde aynı düşünceye sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu hoş..
Soran+1 yılKeşke herkes siz kadar güzel bakabilse
- +1 yıl
Herkes ben gibi bakmayacak fakat illaki bakan vardır. Bu insan senin karşına gelmeyebilir. Fakat üzülmemelisin. Aç kitap oku , kendini geliştir. Kitaplarla dost olduktan sonra göreceksin ki "en iyi dostum bu zamana kadar kitapmış" diyeceksin. İşte var olan güzellik budur.
Soran+1 yılDediğim olmuştu kitaplara
- +1 yıl
iyi o zaman yeni sevgiliniz kitaplarla vakit geçirin onu aldatmayın , yeni sevgiliyi ne yapacaksınız? Neden sevgiliniz olsun ki? İlber Ortaylı'nın cok güzel bir sözü vardı. Çeyiz dizeceğinize dünyayı gezin, kendinizi geliştirmeye adayın diye. Zaten kitaplarla içli dışlı olan birisi öyle sevgili ihtiyacı hissetmez. Daha karamsardır , insanlara daha şüpheli yaklaşır. Boşverin insanları
Soran+1 yılBen lisedeyken çok kitap okuyordum üniversiteye başlayınca bıraktım. Yeniden nasıl ısınırım bilmiyorum
- +1 yıl
Sevdiğin tarzda okumaya başla. Kitap okumayan her insan eksiktir. Kitaplar sizi 100 yıl ileriye , 100 yıl geriye ve şimdiki zamanı gösterir. Bence bunun bilincinde olup ısının.
Soran+1 yılPolisiye ve psikolojik seviyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
71Cevap
Önemli olan kalp güzelliği desede erkekler dış görünüşe bakıyorlar bu bir gerçekakşam 7'den sonra yeme günde 10000 adım at 3 litre su iç bak nasıl zayıflarsın
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılSevgilin olmaması için bir nedendir belki kilon ama sen kendini mutlu etmeye bak bence herkesin beyninde mükemmellik kavramı aradığı için bir insanda kilon az bile olsaydı yine göze batardı belki o yüzden sağlığına dikkat et ilk etapta beğenir beğenmez bu onların problemi olsun
10 YorumlaNeysen o ol kardesim begenen böyle beğensin dış görünüşe bakan zaten bakmasın salla ya farklılık istiyosan kendin için zayıfla mesela başkaları için bir şey yapmaya kalkarsak ohoo istekleri hiç bitmez
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılcoum olarak aslında senı zayıflata bılırız bend ekıloluydum ama 20 kılo verdım aslınd aonda bıs r claısma yapsam zyaıflarısnız bence kardesım tkp lsm. mı
11 Yorumla
Soran+1 yılTakip ettim
+1 yılkadına yakışmıyor çok kilolu olmak acil diyete başla bence erkeğede yakışmıyor ama kadında daha itici duruyor
212 Yorumla
Soran+1 yılHımmm haklısın
- +1 yıl
bu konuyada çok takılma herşeyden önce kendi sağlığın için zayıfla 😘
Soran+1 yılZayoflamazsam diyabet olucam zaten şeker sınırda
- +1 yıl
aman dikkat et şekerim
Soran+1 yılO yüzden diyetisyene gidiyorum ama boğazımı tutamıyorum hiç sürekli açlık ve tatlı isteği oluyor
- +1 yıl
iradene sahip çıkamazsan senide tlc de ağır yaşamlarda izleriz artık
Soran+1 yılHahahaha bak buna güldüm
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
boş yapıyorsun yapma
- +1 yıl
senin gibi cahil köpekler yüzünden uygulamayı silecem birgün üstüne vazife olmayan konular hakkında yorum yapma amkkk kefaşesi @uyytrrrtt
Dans ederek ve tabikide azar azar kısarak dene ben de 95 kiloydum iste günde iki ögün yiyorum imm ekmegi bırakmıştım falan 86 oldum Şu an ama gene yemeye başladım kesicem ama 🥰 dans etmeyede basladim sevdigin sarkilari acip deneyebilirsin 😊😊 bide spir hareketleri
01 Yorumla
Soran+1 yılDans eğlenceli olabilir
Bence kadın dediğin ele avuca gelecek birde böyle düşün güelliğini kullan 😉 böyle yaparakta kendi özgürlüğü kısıtlama 😍 ben burdayım konuşmaya açığım 😬 aklın gikrin düşüncen ne olursa olsun kilonla eşleştirme seni beğenen öyle beğensin
12 Yorumla
Soran+1 yılBen fazla ele avuca gelirim ama 😂
+1 yılBiraz kilo bendede var senin gibiyim masallah tipim yerinde sevgilim yok ama ben insan kilolu olabilir onemli olan benim icin kalbi
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sizin gibi düşünmüyor gaddar olan çok
- +1 yıl
Takip yollaya bilirmisinn
- +1 yıl
Mesaj attim tessekurler takip icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kiloluyum hep kiloluydum hep sevgilim vardı uzun süreli. Yüzüm güzüm maşallah bir gören bir daha bakar. Ama tombiğim. Tombik de sevildim bugune dek.
Bence sen kendine görmesini bulamamışsın.
Aşk için fit olmaya gerek yok. Ha evleniyorum ondan kilo veriyorum ayrı.
Kilo verdikçe kendimi yiyesim geliyor sende de böyle olacak bence dene kilo vermeyi219 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum da ama 1 kilo verebiliyorum mesela
Cevap sahibi+1 yılÖnce hormon ve şeker dengene baksınlar bir hastalığın var mı diye sonra diyete başla. İnsan öyle hemen veremez başlangıçta biraz dişini sıkacaksın ve sürekli olacak bu diyet.
Soran+1 yılBir vermeye başlasam, o tadı alınca devamı gelir de 1 kg veriyorum 10 günde sonraki hafta geri alıyorum onu. Sürekli al ver şeklinde oluyor 2 aydır
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen sosyal olarak arkadaş olabiliriz sana destek olurum. Ben şu an diyetteyim mesela
Soran+1 yılOlur olalım
Cevap sahibi+1 yılSoruna beğeni attım
Soran+1 yılSen beni takip eder misin nickim çikileta4
Cevap sahibi+1 yılİsimden nasıl nick aranır bilmiyorum
Soran+1 yılBen de bulamadım o yüzden sana dedim. Gizliden çıkabilir misin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
- +1 yıl
Kaç kiloydunuz sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yıl@Spaceandfirst 175 boyunda 92 kiloyum. 103 ile başladım diyete.
- +1 yıl
Ben de sizin kilonuzdayım yüzüme hep çok güzel derler ama hiç sevgilim olmadı.. kilomdan ötürü diye düşünüyordum ama sizin sürekli varmış bir taktiğiniz var mı giyim olarak vs
Cevap sahibi+1 yıl@Spaceandfirst Giyimim inan erkek çocuğu gibidir. Spor rahat giyinirim. Tek artım sanırım içtenliğim. Bana bakan insanlar dışarıdan minnoş, tatlı, hanım hanımcık falan der. Sanırım ben karakterden kazanıyorum.
- +1 yıl
Ben dışardan soğuk duruyorum sanırım.. bir de kilodan ötürü biraz özgüvensiz
Cevap sahibi+1 yıl@Spaceandfirst Benim sırıtmaktan yüzümde çizgiler oluştu. Çok gülümserim.
Beni seven erkekler de genelde kalbi güzel, huyu güzel ne bileyim zayıflasa manken olur, yüzü dehşet güzel falan der.
Adamların aradığı kriter bu sanırım.
Güler yüz, iyi huy, uzun boy, kaş göz güzelliği, gelecekte zayıflama potansiyeli- +1 yıl
Merak ettim seni😂 renkli gözlü sarışın mısın yoksa esmer güzeli mi? Güzel huylu olduğumuzu karşıdakine nasıl hissettirebiliriz
Cevap sahibi+1 yıl@Spaceandfirst yok yahu kumral saç kahve göz sıradanım fazlaca. Sarışın esmer falan değilim.
İçten olabilirsin, ilgili olabilirsin bence.- +1 yıl
Deneyeceğim teşekkür ederim
+1 yılMerhaba,
Kesinlikle itici gelmez, kendi adıma söylüyorum.
Kilo alınır verilir.
Önemli olan güzel bir insan olması, iyi ahlakı olması mühim.
Bunların dışında, olan her şey çözülür.30 YorumlaKIMISI hoslanir Kimisi hoslanmaz ben 10 kgdan fazla verdim esim begenmedig icin degil sagolasin hic birsey demedi kilomla ilgili benim hep birazcik ton ton tanirdi ama ben sagligim icin yaptim ve cok mutluyum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilonla alakası yok bence belki dışarıdan biraz sert duruyorsun o yüzden olmuyordur. Valla bende zayıf biriyim ama benimde sevgilim yok bedenin şekili sen seviyorsan kimseyi önemseme🤗
11 Yorumla
Soran+1 yılSert olabilirim
+1 yılBen de kiloluydum o sebeple sevgilim yok diye düşünürdüm 20 kilo verdim hala gören yok beni
111 Yorumla- +1 yıl
107 kilodan 87 kiloya düştüm sen düşün
- +1 yıl
Güzel olduğunu düşünüyorsan tanışabiliriz istersen ben de yakışıklı biriyim yani anamızdan doğma diyelim
Soran+1 yılHımm demek ki kiloyla ilgili değil
- +1 yıl
Ama kiloyla ilgili emin ol 40 kiloluk kız bana niye baksın ki flört etmiştim 40 kiloluk kızla 100 kiloyken bana zayıflasan kızlar peşinde koşar dedi icraat yok
Soran+1 yıl40 kiloda ne biliyim kürdan gibi iskeletör
- +1 yıl
öyle tabi ama boyu kısa ise tadından yenmiyor işte hayat bu kardeşim insanlar en güzelin peşinde sen sen ol ailenin uygun gördüğü erkeğe bak.. ben 12 yıldır internetten aradım bulamadım yokluğun dibini yaşıyorum
Soran+1 yılİntertten aramayın bence. Yalancı çok
- +1 yıl
benim yaşadıklarımı yaşasaydın inan bana hak verirdin. bu arada hiç ilişkim dahi olmadı ve arayıştayım hala ve yüzüme ne gerçek hayatta ne de sanalda bakan hiç yok yani devir çok kötü.
- +1 yıl
öyle tabi hem de nasıl zaten yaralı insanlar var hep burada ve herkes yalan söylüyor. daha 2 gün önce benden özür diledi kızın biri kızlarsoruyorda duygulaırmla oynadığı için.
Soran+1 yılDüzgün kişiler de var hayatta. İyi gözlemler öyle adım at. Seni seven de çıkar
- +1 yıl
peki sana özelden fotoğraf atsam beni beğenirsin belki anlık atacam laptoptan
Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bukadar takiliyorsan spora git ve fit biri ol. Benim hosuma gitmiyor kilolu insan. Mesela markett calisan bir kiz var yuzu cok tatli ama cok sisman fizigi cok itici geldigi icin sahsen ben cikmam onunla
10 Yorumla
+1 yılSeven insan kilona vs. bakmaz arkadaşım:) ilk görünüş önemli ama kilolu sevenlerde var. Hiç buna takılma kendini sev :) kilo almak da vermek de senin elinde sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yaşa.
10 YorumlaBebeğim bende 180 boyunda 110 kilo bir kızım. Ve her gören off maşallah ne güzel kızsın diyor ve bencede aşırı güzelim :) allah vergisi. Ve asla kendimden şikayet etmedim işte şu şöyle bu böyle gibisinden bir şeyler demedim. Önce kendini gerçekten sev sonra istiyorsan verirsin zaten bundan abartılacak bir şey yok. Önemli olan istemek
20 YorumlaKendini beğenmişler için geçerli olabilir.
Şahsen kilo problem değil aksine daha sevimli sempatik oluyorlar..
Bakımlı olmanız kilolu olmanızdan önde gelir.30 Yorumla
+1 yılŞunu söyleyeyim sana, içini güzel tutmaya çalış. Neşeli ve insanlara bir şeyler katmayı ilke edinmiş bir ruhun olsun, çok güzel bir insan çıkar karşına zaten.
10 Yorumla
+1 yılErkekte kilo sadece göbekte toplanmıssa tabi abartı olmamak kaydıyla göbek sıkıntı yaratmıyor
41 Yorumla- +1 yıl
Göbekte sıkıntı bee
Yanlış düşünüyorsun kilolu olanların zayıflardan daha çok sevgilisi var. yani genellikle kilolu kişilerin sevgilisi var
20 Yorumla
+1 yılBenim eski kız arkadasım kiloluydu ve ben onu seviyordum.
Sonra ufak bir meseleden ayrıldık her şey nasip deyip yolumuza baktık.
Seninde nasibin çıkar zamanla ortaya10 YorumlaBen de şişman erkekleri beğenmiyorum hafif göbekli bile olsa beğenmiyorum. Onlarda şişman kadınları sevmez diye düşünüyorum
20 YorumlaFazla kilolu olmak itici bir şey , zaten hayatında biri varsa sorun olmaz ama dışardan biri için sorun.
20 YorumlaBir Kiz olarak bana asiri kilolu kizlar itici geliyor, Erkeklere nasil geliyor düsünmek istemiyorum... insan düsünüyor bunlar nasil rahat durabiliyor diye yani saglikli beslenip biraz yemeyi azaltip haftada 2-3 kere spor yapmak cok mu zor?
03 Yorumla
Soran+1 yılSağlık sorunlarım var o yüzden zor. Başına gelmeden bilemezsin
Soran+1 yılİnsülin direncim var maalesef. Bugün kan verdim. Başka şeyler de var mı bilmiyorum. İnsülin direnci kilo verdirmeyi çok zorlaştırıyor iştah açıyor ve uyku getiriyor su içsen yarıyor ayrıca. Çözümü de sadece zayıflamak. Hala geçmiyor. Ama çok zor
Kilolu olmak itici birşey değil kendine bakabilirsin. Ayrıca bunu bir dezavantaj olarak görüşen bu senin özgüvenini kırar ve insanlarla diyalog kurmanı zorlar. Öte yandan obez diyebileceğimiz insanlar va doğal olarak onlar itici geliyor.
013 Yorumla
Soran+1 yılBen de obezim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAynaya baktığımda kendimi beğenmek önemli bence
Soran+1 yılNasıl başarırım bunu ne diyerek mesela
Soran+1 yılDiğer insanlar parazit
- +1 yıl
Bende obezim
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılKilolu hatunlarda guzel oluyor ben beğeniyorum iticide degiller
50 Yorumla
+1 yılKilo önemli değil yürek yürek elbet zayıflarsın kilolu olmak zayıf olmak değil karakterin zayıf olmasın
10 Yorumla
+1 yılİtici demeyelim de bazı insanlar zayıf sever bazıları kilolu. Bazilarina zayıf güzel gelmez bazılarına kilolu. Öyle düşünelim.
10 YorumlaObezite boyutunda değilse sorun değil bence. Birde kilonun da cinsi var vucudun orantılıysa sıkıntı yok ama çok çıkıntı sarkma göbek yanlar falan varsa diyete ve spora başla.
15 Yorumla
Soran+1 yılObezim evet maalesef 95 kiloyum
Soran+1 yılYok ya o sağlıksız ölüyor olanlar hep
Soran+1 yılDoğal yollarla başarmak isterim
+1 yılŞişmansan güzel olamazsin kendini kandırma burda sizi havaya sokuyor kar sokakta hepiniz öyle
30 Yorumla- Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin beğeneceği türden birileri vardır muhakkak, ben kilolu kadınları severim
20 Yorumla
+1 yılBen zayifsam benim eşim ya da sevgilimde zayıf olmalı
20 Yorumla
+1 yılŞişko ama güzel sen de şişko ama yakışıklı birini bulabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBence kilolu insanlar bna çok içten ve sempatik geliyo
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılmy 600 lb bodynin bir bölümünü izlesene, hepsinin de sevgilisi var, demek ki önemi yokmuş.
10 Yorumla
+1 yılBen kilolu kadınlardan hoşlanıyorum. Kilolu kadınları çekici bulluyorum.
10 Yorumla
+1 yılKilolu kadınlar daha candır neden öyle düşünüyorsun ki
10 Yorumlabalık etli seven insanlarda var ama kilolu birini sevmiyorsa zorlama derim :)
10 Yorumla
+1 yılKilolusun diye neden itici gelsin kimse böyle olmayı seçemez değil mi kimseyi umursama hayatın tadını çıkar 😉
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru diyor. buse senin de saçlar guzelmis.
Çok kiloluysan İtici gelmezsin ama ilgide görmezsin. Birkerre sosyalbdegilsen hiç güzelsende ilgi görmezsin kendinle barışık ol spor yap kilo ver ilk önce saglıgın için gerekli
20 Yorumla
+1 yılItici degilde sanirim cogu erkeklerin ilgisini cekmez cok fazla kilolu biri
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Aşırısı iyi değil görüntü ve sağlık açısından da ama balık etli falansan kötü değildir bence zatıflara göre şansın yüksek
13 Yorumla
Soran+1 yılYok obezim ben maalesef
Soran+1 yılMotive olamıyorum
Benim için sorun yok. Hatta bana tatlı geliyorlar. Cana yakın filan. Sevgili olup onun sağlıklı bir kiloya düşmesi için yardım ederdim 😉
00 Yorumladeğişir bunun cevabı. gerçekten senden hoşlanan biri için neden itici olsun ki?
10 YorumlaKilolulardan hoşlanmıyorum bana itici geliyor. Ama sevenler de var.
10 Yorumla
+1 yılYa şu na kilolu demeyin kardeşim balık etli o lütfen dxsdfxs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış düşünüyorsun bence bununla biraz alakası olabilir ama bence utangaç çekingen ve içine kapanık birisin
10 YorumlaÇekici gelir niye gelmesin karşı tarafta kilo olursa daha iyi anlaşabilir ama...
10 Yorumlaİtici gelcek birşey yok ki erkekler aptal sen değil
00 Yorumla
+1 yılhayır gelmez bence herkezin bir al benisi vardır elbette
00 Yorumla
+1 yılbana gelir yani dikkat edilmeli , rahatsızlığı yoksa bir insanın
00 Yorumla
+1 yılKilonun yakıştığı insanlar var, fakat herkese yakışmadığı da bir gerçek.
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo sevimli yapıyor fit vücut sexy ve çekici
- +1 yıl
İşte o kişiden kişiye değişiyor, kilo herkese yakışmıyor.
Kiloluların genelde yüzü güzel olur herkes için gelmez tabiki.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet balık etli en iyisi ama sanırım
Soran+1 yılDoğru
Sana bu konuda yardımcı olabilirim özele gelebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyy abi kilo verin gerçekten iğrenç oluyor bazen denk geliyor bakmamaya çalışıyorum berbat bide hormonlarınız fıtlıyo bıyık kıl çıkıyo bel desen 3 artı bir ev gibi berbat
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBbw sevelenlee var ama genele pek hitap etmez kilo.
20 YorumlaKilolu severim diyenlerdenim itici değil çekici gelir bana.
010 Yorumla
Soran+1 yılAma ne kadar kilo mesela
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılSağlık için kaygılarım var sadece
Soran+1 yıl95 kg
Soran+1 yıl80 olsam iyi
Kadinlarin su guzelim ama tripleride tiskindirmeye basladi..
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim napıyım yani
Soran+1 yılGaza gellmem
+1 yılKimilerine itici gelebilir ama. bana aksine çekici geliyor...
10 Yorumlagörmeden bir şey söylemek zor ama zevk meselesi bu işler zayıf seven var kilolu seven var:D
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem