• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Kilolu olmak karşı cinse itici gelir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
25
Abartmıyorum cidden kiloluyum. Güzelim ama zayıf olmadığım için sevgilim yok diye düşünüyorum.
Kilolu olmak karşı cinse itici gelir mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• helinnnnnnnn
    helinnnnnnnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Eğer kilon özgüvenine engel oluyorsa, kilo ver bence. Ben de kiloluydum ve sosyal fobim oluşmaya başlamıştı, daha sonra kilo verdim. Ama kilo vermek için aşırı kararlı olman lazım, ben kilo vermeye çalışırken , normal kilolu halimi hayal edip diyetimi bozmamıştım sen de deneyebilirsin. Ama aç kal demiyorum sana, eğer 3günde 5kilo verdiren tarzda diyetler denersen, vücudun açlığa alışıyor ve diyetin bittikten sonra yediğin en ufak şeyi tekrar aç kalırsın diye yağa dönüştürüp depoluyor. Bu nedenle daha fazla kilo alıyorsun. Eğer kendin bir düzen oluşturamıyorsan diyetisyene git, emin ol çok yardımı dokunur çünkü, kendini artık kilo vermek zorundaymışsın gibi hissetmeye başlıyorsun diyetisyene gidince. İşte bir sonraki hafta muayene gününe kadar zayıflamak zorunda olduğunu hissediyorsun. Baskı arttığı için de kararlılık sergileyip direk kilo veriyorsun.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diyetisyene gidiyorum açlığıma engel olamıyorum yine yiyiyorum

Yorumla
    • helinnnnnnnn
      helinnnnnnnn
      +1 yıl

Bu tamamıyla senin iradenle alakalı. Kararlı olmanın faydası burada açığa çıkıyor. Kendine şu soruları sor:Sağlıklı bir hayat sürmek istiyor muyum? , Özgüvenimi kazanmak istiyor muyum? Gibi şeyler. Aynı zamanda seni kilolu diye sevmeyen biriyle zayıflayınca sevgili olmaya çalışma. Seni olduğu gibi seven birini bul , erkekler veya kadınlar için onu bilemem, zayıflamaya çalışma. Hayatında öncelik sen olsun, senin sağlığın, senin vücudun, senin güvenin. Bir de diyetisyene giden başka bir arkadaşım da aç kalamıyordu. Diyetisyen ona iştah kesen ilaç vermişti. Kendi diyetisyenine de sor berki o da verir. Ama benim önerim iradeni güçlendirmek, bu sadece kilo vermene değil zor durumlarla başa çıkmana da yarar. İraden ne kadar güçlü olursa sen de o kadar güçlenirsin bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın. Dahiliye doktoruna git dedi bir de testler istedi. O şeker ilacı verecek. Daha önce vermişti. 1 yıl kadar kullandım. Çok kusuyorum onu içince. Ama daha tok hissediyorum kendimi. Ben lisedeyken de kiloluydum. O zaman annemden şişman olmam itici gelmişti ve 20 kg vermiştim kendim. Ama kastan gitti sanırım sarkmalar olmuştu. O yüzden diyetisyene gidiyorum bu sefer yağdan vereyim diye. Ben zayıflayınca bana bir çocuk musallat olmuştu. O yüzden de biraz korkum var açıkçası. Kilolu kendimi daha güvende hissediyorum

Yorumla
    • helinnnnnnnn
      helinnnnnnnn
      +1 yıl

Bunun temeli tamamıyla psikolojik bence. Ben buradan sana psikolojiyle ilgili tavsiyeler veremem ama lütfen psikoloğa git. Kilo senin için bir savunma mekanızması olabilir ve bu savunma mekanizması hiç doğru değil. Bir de söyle düşün, sevgilin olmasını istiyordun değil mi, ya bu zamana kadar sevgilin olmamasının sebebi sensen. Sen bir bariyer oluşturduysan. Bu gibi soruları cevapsız bırakmamalısın bu nedenle psikoloğa git çok ama çok yardımı dokunur emin ol. Ben de gidiyorum, ve doktora gitmek gibi karakterini de kontrol ettirip iyileştirmelisin. Emin ol çok daha iyi olacaksın ve ister istemez kilo vereceksin. Çünkü artık önemli olan kişi sen olacaksın ve kendini önemseyip sağlığını kazanmak isteyeceksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Psikoloğa gidiyorum psikiyatriste de gidiyorum. Psikiyatrıma söyledim. Öyle düşünceler geçmişte kalmıştır ben senin öyle düşüneceğini sanmıyorum dedi. Bir de psikoloğa söyleyeyim. O daha iyi biri.

Yorumla
    • helinnnnnnnn
      helinnnnnnnn
      +1 yıl

O zaman çok güzel. Bence kendin için adımları zaten atmaya başlamışsın. Sevgili konusunda da endişelenme. Kendini iyi hissettiğin anda zaten enerjin nedeniyle falan karşına birileri çıkar. Berki enerjiye inanmıyorsun hiç sorun değil bu benim görüşüm. Ben eminim seni olduğu gibi kabul eden biri karşına çıkar. Çıkmazsa da kafana takma, sen kendine yetersin. Tüm zamanını kendini geliştirmeye harcarsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Enerjiye inanıyorum. Kendimi sevdiğimde enerjim yüksek oluyor. Şu anda çok sevmiyorum açıkçası

Yorumla
    • helinnnnnnnn
      helinnnnnnnn
      +1 yıl

Ne güzle ☺️

Yorumla

En İyi Cevaplar

• welma89
    welma89 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Arkadaşlar bence bahane uretmeyelim spor yapalım. Sen kendini begenmelisin başkası seni değil. Sen kendini begenmedigin sürece ben sana milyon kez güzelsin desem emin ol bı boka yaramaz çünkü bende kilo aldım verdim ve arkadaşlarım kilonun bana yakıştığını söyledi ama ben kendimi beğenmedim azmettim kilomuda verdim. Yaptığınız şeyi kendiniz için yapın başkası ne der diye değil. 'ne derler' yanılgısına kapılmayın. Sevdiğim bı filmden de bı söz bırakayım buraya "Diyenler sadece konusanlardır Nadide Hanım"

1
    0 Yorumla
  • zSancakK
    zSancakK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 55%
    +1 yıl

Biraz bardağın dolu tarafına bakabilirsin.. güzel olduğunu söylüyorsun yani geçici bir soruna takılıyorsun.. kilo geçicidir güzellik kalıcıdır.. yaşını bilmiyorum ama kilo verilebilir acele etme sevgilin olması için.. ve bardağın dolu tarafından bahsettim biri seni eğer severse gerçekten sen olduğun için sevecek ve gerçek mutluluk odur.. emin ol

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsanlar dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor genelde. Ben de çok sosyal değilim

Yorumla
    • zSancakK
      zSancakK
      +1 yıl

Yani her insan değil bence.. veya sende buna göre davran.. önce kendini tanıt.. senin gibi sosyal olmadığını düşünen kişilerin içinde bazen bir cevher yatıyor olabilir

Yorumla
    • zSancakK
      zSancakK
      +1 yıl

Tam senin durumunda olan bir vardı ve bir iki tavsiye ve kendinde olan iradesi ile daha mutlu oldu sende olabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neymiş o tavsiyeler

Yorumla
    • zSancakK
      zSancakK
      +1 yıl

Ya o değişir. Ben onu tanıyordum ona göre tavsiyede bulundum ne yapması gerektiğini.. ama görüyorum ki sen kendinle barışık değilsin bununla başlayabilirsin en önemlisi kendinle barışık ol kendinde bir kusur varmış gibi görme..

Yorumla
    • zSancakK
      zSancakK
      +1 yıl

Daha fazla konuşmak tavsiye duymak istersen yazabilirsin takip edebilirsin ama unutma herşey senin iraden senin isteklerin kadar mükemmel olur

Yorumla
  • azyazarözyazar
    azyazarözyazar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 63%
    +1 yıl

Neden fiziksel şeyleri sorun ediyorsunuz? Şisman veya zayıf olmanız , yakışıklı veya çirkin olmanız sizin güzelliğinizi göstermez. Güzellik dediğiniz zekadır, ışıktır, bilgidir. Lütfen hüzünlü , kendini beğenmeyen bir prenses olmayı bırakıp kendinizi okuyarak güzelleştirin

5
    9 Yorumla
    • ssweet_girll
      ssweet_girll
      +1 yıl

Ne güzel yazmışsın

Yorumla
    • azyazarözyazar
      azyazarözyazar
      +1 yıl

Ah, teşekkür ederim arkadaşım. Hemfikir olmamız sizinde aynı düşünceye sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu hoş..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keşke herkes siz kadar güzel bakabilse

Yorumla
    • azyazarözyazar
      azyazarözyazar
      +1 yıl

Herkes ben gibi bakmayacak fakat illaki bakan vardır. Bu insan senin karşına gelmeyebilir. Fakat üzülmemelisin. Aç kitap oku , kendini geliştir. Kitaplarla dost olduktan sonra göreceksin ki "en iyi dostum bu zamana kadar kitapmış" diyeceksin. İşte var olan güzellik budur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediğim olmuştu kitaplara

Yorumla
    • azyazarözyazar
      azyazarözyazar
      +1 yıl

iyi o zaman yeni sevgiliniz kitaplarla vakit geçirin onu aldatmayın , yeni sevgiliyi ne yapacaksınız? Neden sevgiliniz olsun ki? İlber Ortaylı'nın cok güzel bir sözü vardı. Çeyiz dizeceğinize dünyayı gezin, kendinizi geliştirmeye adayın diye. Zaten kitaplarla içli dışlı olan birisi öyle sevgili ihtiyacı hissetmez. Daha karamsardır , insanlara daha şüpheli yaklaşır. Boşverin insanları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben lisedeyken çok kitap okuyordum üniversiteye başlayınca bıraktım. Yeniden nasıl ısınırım bilmiyorum

Yorumla
    • azyazarözyazar
      azyazarözyazar
      +1 yıl

Sevdiğin tarzda okumaya başla. Kitap okumayan her insan eksiktir. Kitaplar sizi 100 yıl ileriye , 100 yıl geriye ve şimdiki zamanı gösterir. Bence bunun bilincinde olup ısının.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Polisiye ve psikolojik seviyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

71

Cevap

• Hüzünler
    Hüzünler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Önemli olan kalp güzelliği desede erkekler dış görünüşe bakıyorlar bu bir gerçekakşam 7'den sonra yeme günde 10000 adım at 3 litre su iç bak nasıl zayıflarsın

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru

Yorumla
  • dlnyaty1903
    dlnyaty1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Sevgilin olmaması için bir nedendir belki kilon ama sen kendini mutlu etmeye bak bence herkesin beyninde mükemmellik kavramı aradığı için bir insanda kilon az bile olsaydı yine göze batardı belki o yüzden sağlığına dikkat et ilk etapta beğenir beğenmez bu onların problemi olsun

1
    0 Yorumla
  • Nunucan8
    Nunucan8 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 46%
    +1 yıl

Neysen o ol kardesim begenen böyle beğensin dış görünüşe bakan zaten bakmasın salla ya farklılık istiyosan kendin için zayıfla mesela başkaları için bir şey yapmaya kalkarsak ohoo istekleri hiç bitmez

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru

Yorumla
  • meltem535353
    meltem535353 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 52%
    +1 yıl

coum olarak aslında senı zayıflata bılırız bend ekıloluydum ama 20 kılo verdım aslınd aonda bıs r claısma yapsam zyaıflarısnız bence kardesım tkp lsm. mı

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takip ettim

Yorumla
  • 1omeryildirim
    1omeryildirim Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl

kadına yakışmıyor çok kilolu olmak acil diyete başla bence erkeğede yakışmıyor ama kadında daha itici duruyor

2
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hımmm haklısın

Yorumla
    • 1omeryildirim
      1omeryildirim
      +1 yıl

bu konuyada çok takılma herşeyden önce kendi sağlığın için zayıfla 😘

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zayoflamazsam diyabet olucam zaten şeker sınırda

Yorumla
    • 1omeryildirim
      1omeryildirim
      +1 yıl

aman dikkat et şekerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O yüzden diyetisyene gidiyorum ama boğazımı tutamıyorum hiç sürekli açlık ve tatlı isteği oluyor

Yorumla
    • 1omeryildirim
      1omeryildirim
      +1 yıl

iradene sahip çıkamazsan senide tlc de ağır yaşamlarda izleriz artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahahaha bak buna güldüm

Yorumla
    • 1omeryildirim
      1omeryildirim
      +1 yıl

😂😂😂😂

Yorumla
    • uyytrrrtt
      uyytrrrtt
      +1 yıl

Sen aynaya bakmiyorsun hic galiba?

Yorumla
    • 1omeryildirim
      1omeryildirim
      +1 yıl

boş yapıyorsun yapma

Yorumla
    • uyytrrrtt
      uyytrrrtt
      +1 yıl

Boş muş m.. k koltuga sigmamissin dana kadar kellen var millete zayifla diyorsun sirf o yanaklar 50 kilo eder ayı

Yorumla
    • 1omeryildirim
      1omeryildirim
      +1 yıl

senin gibi cahil köpekler yüzünden uygulamayı silecem birgün üstüne vazife olmayan konular hakkında yorum yapma amkkk kefaşesi @uyytrrrtt

Yorumla
  • Pncike06
    Pncike06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Dans ederek ve tabikide azar azar kısarak dene ben de 95 kiloydum iste günde iki ögün yiyorum imm ekmegi bırakmıştım falan 86 oldum Şu an ama gene yemeye başladım kesicem ama 🥰 dans etmeyede basladim sevdigin sarkilari acip deneyebilirsin 😊😊 bide spir hareketleri

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dans eğlenceli olabilir

Yorumla
  • Makara34
    Makara34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Bence kadın dediğin ele avuca gelecek birde böyle düşün güelliğini kullan 😉 böyle yaparakta kendi özgürlüğü kısıtlama 😍 ben burdayım konuşmaya açığım 😬 aklın gikrin düşüncen ne olursa olsun kilonla eşleştirme seni beğenen öyle beğensin

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben fazla ele avuca gelirim ama 😂

Yorumla
    • Makara34
      Makara34
      +1 yıl

İşte kendin özel olduğun gibi kötüleme derim 😎 herşeyin güzeli vardır gizli olmasan yazıcam da esrarengiz seni barışık ol spor yaparız olmadı 😎😎

Yorumla
  • mavigozlusarisin95
    mavigozlusarisin95 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Biraz kilo bendede var senin gibiyim masallah tipim yerinde sevgilim yok ama ben insan kilolu olabilir onemli olan benim icin kalbi

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkes sizin gibi düşünmüyor gaddar olan çok

Yorumla
    • mavigozlusarisin95
      mavigozlusarisin95
      +1 yıl

Takip yollaya bilirmisinn

Yorumla
    • mavigozlusarisin95
      mavigozlusarisin95
      +1 yıl

Mesaj attim tessekurler takip icin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende kiloluyum hep kiloluydum hep sevgilim vardı uzun süreli. Yüzüm güzüm maşallah bir gören bir daha bakar. Ama tombiğim. Tombik de sevildim bugune dek.
    Bence sen kendine görmesini bulamamışsın.
    Aşk için fit olmaya gerek yok. Ha evleniyorum ondan kilo veriyorum ayrı.
    Kilo verdikçe kendimi yiyesim geliyor sende de böyle olacak bence dene kilo vermeyi

2
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Deniyorum da ama 1 kilo verebiliyorum mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Önce hormon ve şeker dengene baksınlar bir hastalığın var mı diye sonra diyete başla. İnsan öyle hemen veremez başlangıçta biraz dişini sıkacaksın ve sürekli olacak bu diyet.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir vermeye başlasam, o tadı alınca devamı gelir de 1 kg veriyorum 10 günde sonraki hafta geri alıyorum onu. Sürekli al ver şeklinde oluyor 2 aydır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eğer istersen sosyal olarak arkadaş olabiliriz sana destek olurum. Ben şu an diyetteyim mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olur olalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Soruna beğeni attım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen beni takip eder misin nickim çikileta4

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İsimden nasıl nick aranır bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de bulamadım o yüzden sana dedim. Gizliden çıkabilir misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çıktım

Yorumla
    • Spaceandfirst
      Spaceandfirst
      +1 yıl

Kaç kiloydunuz sorabilir miyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Spaceandfirst 175 boyunda 92 kiloyum. 103 ile başladım diyete.

Yorumla
    • Spaceandfirst
      Spaceandfirst
      +1 yıl

Ben de sizin kilonuzdayım yüzüme hep çok güzel derler ama hiç sevgilim olmadı.. kilomdan ötürü diye düşünüyordum ama sizin sürekli varmış bir taktiğiniz var mı giyim olarak vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Spaceandfirst Giyimim inan erkek çocuğu gibidir. Spor rahat giyinirim. Tek artım sanırım içtenliğim. Bana bakan insanlar dışarıdan minnoş, tatlı, hanım hanımcık falan der. Sanırım ben karakterden kazanıyorum.

Yorumla
    • Spaceandfirst
      Spaceandfirst
      +1 yıl

Ben dışardan soğuk duruyorum sanırım.. bir de kilodan ötürü biraz özgüvensiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Spaceandfirst Benim sırıtmaktan yüzümde çizgiler oluştu. Çok gülümserim.
      Beni seven erkekler de genelde kalbi güzel, huyu güzel ne bileyim zayıflasa manken olur, yüzü dehşet güzel falan der.
      Adamların aradığı kriter bu sanırım.
      Güler yüz, iyi huy, uzun boy, kaş göz güzelliği, gelecekte zayıflama potansiyeli

Yorumla
    • Spaceandfirst
      Spaceandfirst
      +1 yıl

Merak ettim seni😂 renkli gözlü sarışın mısın yoksa esmer güzeli mi? Güzel huylu olduğumuzu karşıdakine nasıl hissettirebiliriz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Spaceandfirst yok yahu kumral saç kahve göz sıradanım fazlaca. Sarışın esmer falan değilim.
      İçten olabilirsin, ilgili olabilirsin bence.

Yorumla
    • Spaceandfirst
      Spaceandfirst
      +1 yıl

Deneyeceğim teşekkür ederim

Yorumla
  • Ab1-Mutluluk
    Ab1-Mutluluk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl

Merhaba,
    Kesinlikle itici gelmez, kendi adıma söylüyorum.
    Kilo alınır verilir.
    Önemli olan güzel bir insan olması, iyi ahlakı olması mühim.
    Bunların dışında, olan her şey çözülür.

3
    0 Yorumla
  • Nick-Yok
    Nick-Yok Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 83%
    +1 yıl

KIMISI hoslanir Kimisi hoslanmaz ben 10 kgdan fazla verdim esim begenmedig icin degil sagolasin hic birsey demedi kilomla ilgili benim hep birazcik ton ton tanirdi ama ben sagligim icin yaptim ve cok mutluyum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kilonla alakası yok bence belki dışarıdan biraz sert duruyorsun o yüzden olmuyordur. Valla bende zayıf biriyim ama benimde sevgilim yok bedenin şekili sen seviyorsan kimseyi önemseme🤗

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sert olabilirim

Yorumla
  • selman_kingof
    selman_kingof Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Ben de kiloluydum o sebeple sevgilim yok diye düşünürdüm 20 kilo verdim hala gören yok beni

1
    11 Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

107 kilodan 87 kiloya düştüm sen düşün

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

Güzel olduğunu düşünüyorsan tanışabiliriz istersen ben de yakışıklı biriyim yani anamızdan doğma diyelim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hımm demek ki kiloyla ilgili değil

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

Ama kiloyla ilgili emin ol 40 kiloluk kız bana niye baksın ki flört etmiştim 40 kiloluk kızla 100 kiloyken bana zayıflasan kızlar peşinde koşar dedi icraat yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

40 kiloda ne biliyim kürdan gibi iskeletör

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

öyle tabi ama boyu kısa ise tadından yenmiyor işte hayat bu kardeşim insanlar en güzelin peşinde sen sen ol ailenin uygun gördüğü erkeğe bak.. ben 12 yıldır internetten aradım bulamadım yokluğun dibini yaşıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İntertten aramayın bence. Yalancı çok

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

benim yaşadıklarımı yaşasaydın inan bana hak verirdin. bu arada hiç ilişkim dahi olmadı ve arayıştayım hala ve yüzüme ne gerçek hayatta ne de sanalda bakan hiç yok yani devir çok kötü.

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

öyle tabi hem de nasıl zaten yaralı insanlar var hep burada ve herkes yalan söylüyor. daha 2 gün önce benden özür diledi kızın biri kızlarsoruyorda duygulaırmla oynadığı için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düzgün kişiler de var hayatta. İyi gözlemler öyle adım at. Seni seven de çıkar

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

peki sana özelden fotoğraf atsam beni beğenirsin belki anlık atacam laptoptan

Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bukadar takiliyorsan spora git ve fit biri ol. Benim hosuma gitmiyor kilolu insan. Mesela markett calisan bir kiz var yuzu cok tatli ama cok sisman fizigi cok itici geldigi icin sahsen ben cikmam onunla

1
    0 Yorumla
  • Clutteredd
    Clutteredd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Seven insan kilona vs. bakmaz arkadaşım:) ilk görünüş önemli ama kilolu sevenlerde var. Hiç buna takılma kendini sev :) kilo almak da vermek de senin elinde sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yaşa.

1
    0 Yorumla
  • Lazyevin
    Lazyevin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Bebeğim bende 180 boyunda 110 kilo bir kızım. Ve her gören off maşallah ne güzel kızsın diyor ve bencede aşırı güzelim :) allah vergisi. Ve asla kendimden şikayet etmedim işte şu şöyle bu böyle gibisinden bir şeyler demedim. Önce kendini gerçekten sev sonra istiyorsan verirsin zaten bundan abartılacak bir şey yok. Önemli olan istemek

2
    0 Yorumla
  • memet4266
    memet4266 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Kendini beğenmişler için geçerli olabilir.
    Şahsen kilo problem değil aksine daha sevimli sempatik oluyorlar..
    Bakımlı olmanız kilolu olmanızdan önde gelir.

3
    0 Yorumla
  • Fkafkalovers
    Fkafkalovers Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Şunu söyleyeyim sana, içini güzel tutmaya çalış. Neşeli ve insanlara bir şeyler katmayı ilke edinmiş bir ruhun olsun, çok güzel bir insan çıkar karşına zaten.

1
    0 Yorumla
  • gelsebebiyok
    gelsebebiyok Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

Erkekte kilo sadece göbekte toplanmıssa tabi abartı olmamak kaydıyla göbek sıkıntı yaratmıyor

4
    1 Yorumla
    • murat_beyin
      murat_beyin
      +1 yıl

Göbekte sıkıntı bee

Yorumla
  • Gamzekrt
    Gamzekrt Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

Yanlış düşünüyorsun kilolu olanların zayıflardan daha çok sevgilisi var. yani genellikle kilolu kişilerin sevgilisi var

2
    0 Yorumla
  • muratduru1991
    muratduru1991 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Benim eski kız arkadasım kiloluydu ve ben onu seviyordum.
    Sonra ufak bir meseleden ayrıldık her şey nasip deyip yolumuza baktık.
    Seninde nasibin çıkar zamanla ortaya

1
    0 Yorumla
  • vanilyam
    vanilyam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 47%
    +1 yıl

Ben de şişman erkekleri beğenmiyorum hafif göbekli bile olsa beğenmiyorum. Onlarda şişman kadınları sevmez diye düşünüyorum

2
    0 Yorumla
  • Lyuba_
    Lyuba_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

Fazla kilolu olmak itici bir şey , zaten hayatında biri varsa sorun olmaz ama dışardan biri için sorun.

2
    0 Yorumla
  • 16Defne16
    16Defne16 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Bir Kiz olarak bana asiri kilolu kizlar itici geliyor, Erkeklere nasil geliyor düsünmek istemiyorum... insan düsünüyor bunlar nasil rahat durabiliyor diye yani saglikli beslenip biraz yemeyi azaltip haftada 2-3 kere spor yapmak cok mu zor?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağlık sorunlarım var o yüzden zor. Başına gelmeden bilemezsin

Yorumla
    • 16Defne16
      16Defne16
      +1 yıl

Govatirin mi var yoksa? onun icin de Haplar var sen bu haplari alip ayni anda spor yaparsan kilo verirsin benim arkadasimda öyle yapti ve 1 ayda 2 kilo verdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsülin direncim var maalesef. Bugün kan verdim. Başka şeyler de var mı bilmiyorum. İnsülin direnci kilo verdirmeyi çok zorlaştırıyor iştah açıyor ve uyku getiriyor su içsen yarıyor ayrıca. Çözümü de sadece zayıflamak. Hala geçmiyor. Ama çok zor

Yorumla
  • MiVaL
    MiVaL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 58%
    +1 yıl

Kilolu olmak itici birşey değil kendine bakabilirsin. Ayrıca bunu bir dezavantaj olarak görüşen bu senin özgüvenini kırar ve insanlarla diyalog kurmanı zorlar. Öte yandan obez diyebileceğimiz insanlar va doğal olarak onlar itici geliyor.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de obezim

Yorumla
    • MiVaL
      MiVaL
      +1 yıl

O zaman canım düşünmen gereken sevgili filan değil boş ver önemsiz detay onlar senin sağlığına odaklanma lazim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • MiVaL
      MiVaL
      +1 yıl

Sen bunları gram umursama insanları boş ver güzel olduğunu söylüyorsun ve kilonu kontrol altına aldığında ne kadar ilgi çekici olacağını düşün önce sağlığın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynaya baktığımda kendimi beğenmek önemli bence

Yorumla
    • MiVaL
      MiVaL
      +1 yıl

Önce kendini sevmeli ve bunu geliştirmek için çaba gostermelisin kendini sev

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl başarırım bunu ne diyerek mesela

Yorumla
    • MiVaL
      MiVaL
      +1 yıl

Aynaya baktığında gördüğün kişi senin en değerli varlığın bu zamana kadar ki bütün hayatında yanında olan huznunde mutkukugunda, peki diğer insanlar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diğer insanlar parazit

Yorumla
    • MiVaL
      MiVaL
      +1 yıl

Tebrikler güzel düşünce önceliğini kendine ver gitmek gereken emek vermen gereken yol uzun, çalışıyorum uzun yazamıyorum yoksa uzun uzun bı yazsam yeterdi sana😂😂😂

Yorumla
    • HealthSecretary35
      HealthSecretary35
      +1 yıl

Bende obezim

Yorumla
    • MiVaL
      MiVaL
      +1 yıl

Kendinizi sevin değer vermeniz geliştirmeye çalışmaya çalıştığınız tek kişi kendiniz olmalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız

Yorumla
  • sinemnergis37
    sinemnergis37 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Kilolu hatunlarda guzel oluyor ben beğeniyorum iticide degiller

5
    0 Yorumla
  • Footlovermann
    Footlovermann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Kilo önemli değil yürek yürek elbet zayıflarsın kilolu olmak zayıf olmak değil karakterin zayıf olmasın

1
    0 Yorumla
  • Darklight_
    Darklight_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

İtici demeyelim de bazı insanlar zayıf sever bazıları kilolu. Bazilarina zayıf güzel gelmez bazılarına kilolu. Öyle düşünelim.

1
    0 Yorumla
  • Valued
    Valued Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl

Obezite boyutunda değilse sorun değil bence. Birde kilonun da cinsi var vucudun orantılıysa sıkıntı yok ama çok çıkıntı sarkma göbek yanlar falan varsa diyete ve spora başla.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Obezim evet maalesef 95 kiloyum

Yorumla
    • Valued
      Valued
      +1 yıl

mide ameliyatı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ya o sağlıksız ölüyor olanlar hep

Yorumla
    • Valued
      Valued
      +1 yıl

İyi bir doktor bulabilirsin. Araştırmalısın da.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğal yollarla başarmak isterim

Yorumla
  • kezban_savar
    kezban_savar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Şişmansan güzel olamazsin kendini kandırma burda sizi havaya sokuyor kar sokakta hepiniz öyle

3
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı.

Herkesin beğeneceği türden birileri vardır muhakkak, ben kilolu kadınları severim

2
    0 Yorumla
  • theknight03
    theknight03 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben zayifsam benim eşim ya da sevgilimde zayıf olmalı

2
    0 Yorumla
  • Themissssss
    Themissssss Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 38%
    +1 yıl

Şişko ama güzel sen de şişko ama yakışıklı birini bulabilirsin

1
    0 Yorumla
  • haylazzzponcik
    haylazzzponcik Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 59%
    +1 yıl

Bence kilolu insanlar bna çok içten ve sempatik geliyo

1
    0 Yorumla
  • TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.

my 600 lb bodynin bir bölümünü izlesene, hepsinin de sevgilisi var, demek ki önemi yokmuş.

1
    0 Yorumla
  • boheminsan
    boheminsan Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

Ben kilolu kadınlardan hoşlanıyorum. Kilolu kadınları çekici bulluyorum.

1
    0 Yorumla
  • ichwillsieg
    ichwillsieg Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Kilolu kadınlar daha candır neden öyle düşünüyorsun ki

1
    0 Yorumla
  • MeselaBen
    MeselaBen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 52%
    +1 yıl

balık etli seven insanlarda var ama kilolu birini sevmiyorsa zorlama derim :)

1
    0 Yorumla
  • busegumus94
    busegumus94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Kilolusun diye neden itici gelsin kimse böyle olmayı seçemez değil mi kimseyi umursama hayatın tadını çıkar 😉

3
    1 Yorumla
    • hayat_yasamaktir
      hayat_yasamaktir
      +1 yıl

Aynen doğru diyor. buse senin de saçlar guzelmis.

Yorumla
  • acexx
    acexx Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Çok kiloluysan İtici gelmezsin ama ilgide görmezsin. Birkerre sosyalbdegilsen hiç güzelsende ilgi görmezsin kendinle barışık ol spor yap kilo ver ilk önce saglıgın için gerekli

2
    0 Yorumla
  • ExtraOrdinarryy
    ExtraOrdinarryy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Itici degilde sanirim cogu erkeklerin ilgisini cekmez cok fazla kilolu biri

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • ayvesu
    ayvesu Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Aşırısı iyi değil görüntü ve sağlık açısından da ama balık etli falansan kötü değildir bence zatıflara göre şansın yüksek

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok obezim ben maalesef

Yorumla
    • ayvesu
      ayvesu
      +1 yıl

O zaman diyet yap yürüyüş yap hiç olmazsa obezlik sınırının altına in

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Motive olamıyorum

Yorumla
  • Lanset
    Lanset Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 79%
    +1 yıl

Benim için sorun yok. Hatta bana tatlı geliyorlar. Cana yakın filan. Sevgili olup onun sağlıklı bir kiloya düşmesi için yardım ederdim 😉

0
    0 Yorumla
  • sshaley
    sshaley Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

değişir bunun cevabı. gerçekten senden hoşlanan biri için neden itici olsun ki?

1
    0 Yorumla
  • SelimmS
    SelimmS Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Kilolulardan hoşlanmıyorum bana itici geliyor. Ama sevenler de var.

1
    0 Yorumla
  • ahmet_yusuf_007
    ahmet_yusuf_007 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 73%
    +1 yıl

Ya şu na kilolu demeyin kardeşim balık etli o lütfen dxsdfxs

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yanlış düşünüyorsun bence bununla biraz alakası olabilir ama bence utangaç çekingen ve içine kapanık birisin

1
    0 Yorumla
  • Cemre27
    Cemre27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

Çekici gelir niye gelmesin karşı tarafta kilo olursa daha iyi anlaşabilir ama...

1
    0 Yorumla
  • simge678
    simge678 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 66%
    +1 yıl

İtici gelcek birşey yok ki erkekler aptal sen değil

0
    0 Yorumla
  • birsessiztavsan
    birsessiztavsan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

hayır gelmez bence herkezin bir al benisi vardır elbette

0
    0 Yorumla
  • Ela__Çocuk
    Ela__Çocuk Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

bana gelir yani dikkat edilmeli , rahatsızlığı yoksa bir insanın

0
    0 Yorumla
  • NincaTospa
    NincaTospa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Kilonun yakıştığı insanlar var, fakat herkese yakışmadığı da bir gerçek.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kilo sevimli yapıyor fit vücut sexy ve çekici

Yorumla
    • NincaTospa
      NincaTospa
      +1 yıl

İşte o kişiden kişiye değişiyor, kilo herkese yakışmıyor.

Yorumla
  • DAARK
    DAARK Takip Et
    Xper 6 Yaş: 105
    +1 yıl

Kiloluların genelde yüzü güzel olur herkes için gelmez tabiki.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet balık etli en iyisi ama sanırım

Yorumla
    • DAARK
      DAARK
      +1 yıl

Snn kalbin gzl olsun boşver onlara takılma kilon için seven hiç sevmesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru

Yorumla
    • DAARK
      DAARK
      +1 yıl

😊😊

Yorumla
  • Severrrrr
    Severrrrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Sana bu konuda yardımcı olabilirim özele gelebilirsin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Iyy abi kilo verin gerçekten iğrenç oluyor bazen denk geliyor bakmamaya çalışıyorum berbat bide hormonlarınız fıtlıyo bıyık kıl çıkıyo bel desen 3 artı bir ev gibi berbat

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bbw sevelenlee var ama genele pek hitap etmez kilo.

2
    0 Yorumla
  • mavidoga
    mavidoga Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Kilolu severim diyenlerdenim itici değil çekici gelir bana.

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama ne kadar kilo mesela

Yorumla
    • mavidoga
      mavidoga
      +1 yıl

Sınırsız limit yok önemli olan iç güzellik dışı muhteşem olmuş içi güzel olmadıktan sonra.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • mavidoga
      mavidoga
      +1 yıl

Onun için kilonu takma güzelsin bence üzülme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağlık için kaygılarım var sadece

Yorumla
    • mavidoga
      mavidoga
      +1 yıl

Kaç kilosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

95 kg

Yorumla
    • mavidoga
      mavidoga
      +1 yıl

Güzel sıkıntı değil çok biraz zayıfla yeter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

80 olsam iyi

Yorumla
    • mavidoga
      mavidoga
      +1 yıl

Bana göre 95 güzel ama sağlık dedin

Yorumla
  • 1insancık
    1insancık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kadinlarin su guzelim ama tripleride tiskindirmeye basladi..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzelim napıyım yani

Yorumla
    • 1insancık
      1insancık
      +1 yıl

At kiz fotonu da gorelim ozaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gaza gellmem

Yorumla
  • gecemavisisi
    gecemavisisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Kimilerine itici gelebilir ama. bana aksine çekici geliyor...

1
    0 Yorumla
  • Sucukcu
    Sucukcu Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

görmeden bir şey söylemek zor ama zevk meselesi bu işler zayıf seven var kilolu seven var:D

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Kilolu olmak karşı cinse itici gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kilo karşı cinste ne derece itici olabiliyor? 65 cevap verildi
Kilolu olmak çekicilik midir? 21 cevap verildi
Kilolu olmak şık olmaya engel midir? 80 cevap verildi
Kilolu olmak şık olmaya engel midir? 70 cevap verildi
Kilolu bir insan olmak dışlanma sebebi midir? 15 cevap verildi
Kilolu olmak bakımsızlık mı demek? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨