Bekar ve bakireyim. Adet düzensizliği için hekime başvurdum. E-nabız 'dan baktığımda bana TSH, beta HCG testi yapıldığını gördüm?

Adet düzensizliği sorunu yaşıyordum yıllardır. Son adetten sonra iki ay boyunca hiç adet görmeyince kadın hastalıkları doktoruna başvurdum. Bana evli olup olmadığımı ve bakire olup olmadığımı sordu. Bekar olduğumu, hiç ilişkim olmadığını ve bakire olduğumu söyledim. Kan vermem gerektiğini söyledi ve ultrason için randevu verdi. Kanımı verdim, annemle birlikte eve döndüm. E - Nabız 'dan baktığımda bana TSH ve Beta HCG yapılmış olduğunu gördüm. Araştırınca bunun gebelik testi olduğunu öğrendim. Başımdan aşağıya kaynar su döküldü resmen. Ertesi gün kan tahlili sonucu için çağırmıştı gel al diye. Gittiğimde bana tahlil sonucun temiz çıkmış dedi sadece ve adet söktürücü yazdı. Aslında neden böyle bir test yapıldığını soracaktım fakat devlet hastanesi olduğu için çok karışıktı, maalesef soramadım. Ama aklıma takıldı. Yani ne bileyim üç beş yıl sonra olurda evleneceğim insan görürse bir tepki verir falan diye korkuyorum. Yani ailemden yana bir sıkıntım yok. Muhafazakar insanlar fakat annem beni korkup doktora götürdü zaten, böyle bir durumda tabii ki benden yana bir şüphesi dahi olmaz. Ama ben neden bana durduk yere böyle bir test yapıldı anlamadım ve günlerdir düşünmekten beynim patladı. Sistemde kayıt altına alınıyor. Tanıdık bir doktora gittiğimde ya da ileride başıma iş açar diye korkuyorum. Lütfen bir fikir, bir akıl verin bana.
Bekar ve bakireyim. Adet düzensizliği için hekime başvurdum. E-nabız 'dan baktığımda bana TSH, beta HCG testi yapıldığını gördüm?