Yoksa sağlıksız diye uzak mı duruyorsunuz? Cipsle aranız nasıl? Çok tüketir misiniz?

Hayır sevmiyorum. Uzun süredir de yemiyorum zaten.
Severim.
4-5 aydır tüketmiyorum.
Teşekkürler.
Arada bir
Cevap
64Cevap
Binde bir gadası
Hep senin yüzünden uzun zamandır yemiyordum aylar olmuktır kardeşime hemen al gel dayanamıcam dedim 😂 bize bu kötülüğü niden yaptın ya niden 😂😠pişmanım allahım affet yememiş olmayı isterdim 🤦♀️😂
Çoğu seven insan gibi ben de seviyorum aşırıya kaçmamak üzere çünkü bilincindeyim, fazla yersem kilo alacağımın ve sağlığıma olumsuz etki edeceğinin.🌹
Aslında çok severim hemde rufflesin ketcaplisina bayılırım ama 5aydir falan aburcuburu kestim daha iyi hissediyorum aburcubur çok istediğimde yoğurt veya meyve yiyorum
Diettemsn
@romantik_bey hayır diyetten değil sağlık sebebiyle

Bayılıyorum buna❤❤Extreme
Cips fiyatlari yarimkilo tavuk fiyatiyla ayni olmadan once gayet sik tuketiyordum ama suanda saglikli beslenme karari aldim
uzun süredir yemediğim bir yag deposudur kendısı ama zararlı olunca sevmeden edemeyen bir yapım var severım elbette
Ayda bir falan tüketirim. Aklıma gelse belki daha çok tüketirim ama ona varana kadar aklıma daha farklı şeyler geliyor ~
Hayir diyemeyecegim tek abur cubur ama fazla kilo yapmasi nedeniyle nadir tüketmek zorunda kaliyorum 😏
evet seviyorum ama yağdan başka katkı vermiyor :D O yüzden bıraktım 45 kiloyum ama sağlığımı düşünmek zorundayım
Cips genelde yemem. Hiç sevemedim. Bir dönem lays i yoğurtlu sos ile yiyorduk artık onu da yapmıyoruz.
Cipsi herkes bence sever ama yediğim anda sivilceler pıt pıt merhaba diyor bana. Onu bunu birakin da Allah cilt güzelliği versin 😂😂
Seviyorum ama yemiyorum. Eskiden çok yerdim şimdi cok nadir yerim. Kilo almamak ve sağlık acısında çok sık tüketmiyorum
bu aralar tatlidan cerezden uzak durmaya calisiyorum bazi chipsler var bir oturusta paketi biteresim var bazilarin yüzüne bakmam :) tadi önemli
BA YI LI YO RUMMMMM😂😂😂😂Lays'in yoğurt ve mevsim yeşillikleri bir de Patos'un acılısı favorilerim arasında🤩
Eskiden kola ve cips vazgeçilmezimdi ama artık tüketmiyorum çoçukken hersey güzeldi galiba biz küçüktük...
Aramayacağım yiyeceklerdendir senede 1 defa anca yerim 😋
Uzak duruyorum. Hem de gereğinden fazla pahalandi bence
Severim ama yemem direk yağ yapıyor çünkü onu vücudundan atman da epeyyy zorr
Az önce yedim ve yine canım çekti. Lays %50 daha az yağlı yiyorum
Bayilirim ama bazende cok yagli geliyo bazende cips krizi vasliyo
Ruffles mi doritos mu
@romantik_bey doritos tacoo
Bn tacoo hastasiyim..
Okuyormusn peki
@romantik_bey evet
Hangi bölum
@romantik_bey diş hekimligi
Hocam cips yemeyi çok severim :D
Acılı ve baharatlı olanlar canımdır :D
çoğu zaman içimi baydığından pek tercihlerim arasında yer almaz
Ayda yılda bir canım çekerse yiyorum o zamanda hemen sivilce çıkıyor ya...
Arada yerim ama yememeye özen gösteriyorum. Temiz cildim sivilcelenmesin😅
Seviyorum özellikle de pringles, ruffles peynirli-soğanlı ve lays fırından baharatlı olan 😋😆
Çok seviyorum ama sağlıksız olduğu için tercih etmem.
Aşırı yerdim. Hala severim ama sağlıksız, azalttım bu yüzden.
Son 1 2 senedir baya iyi strese girdiğim an elime geçerse hızlı bir şekilde 3 4 paket yiyorum
Nam nam nam sevilmez mi muhteşem bir sey 😍
Ama iki ayda bir tuketirim :( sağlık açısından
Sivilce yapmasa hergün yerim de bazı şeyler uzaktan güzel
Eskiden yiyordum bıraktım valla zararlı ya azaltmak ya da yememek lazım.
Ay bir keyif yapasim geliyor cips kola..
Midem bana hiç ayak uydurmuyor bazı konularda
Ya sırf parmak uçlarında kalan baharatın taşı bile mükemmel oluyor. Ama güzel olan hersey cok zararlı 😂
Arada sırada yerim. Özellikle önemli bir maç varsa Cips- Kolamı alır Tv karşısına geçerim.
Yemiyorum yıllardır😳 ama canım istedi şimdi yapılır mı aşkolsun
Çocukken çok severdim ama artık yemiyorum çünkü çok sağlıksız
cok tuketirim en fazla omrumden 5 yil gider onemli degil
Cok seviyordum ama uzak duruyorym sivilcem falan cikiyor sonra nerdeyse 4-5 ay oldu yemeli
bak artik cips sorulari sorma senin yuzunden cips yememe diyetimi bozucam gunaha giriyosun haberin olsun
Hadi ama burda sevmeyen yoktur. Zaten bugüne kadar tüm zararlar bizlere daha cazip gelmiştir ve geliyorda yaniliyormuym
Eskiden çok severdim, şimdi elimden geldiğince uzak duruyorum. Sivilcelerimi çoğalttığı için uzak duruyorum yoksa başka bir derdim yok 😂😂
Severim ama arada lays yoğurtlu😋
Çok severim ama tam bir cilt düşmanı 😑 tüketiyorum ve ertesi gün minik sivilcelerle uyanıyorum
Vıcık vıcık trans yağ tüketmiyorum cips
Eskiden severdim.
Zaten hep zararlı ve yasak olan şeyler sevilir 😶
Bayılırım ama yüzüm ters tepki veriyor
Bak canım çekti şimdi 😂😂
Pek sevmem, reglken canım istiyor sadece
Aşırı derecede hemde.
Sağlıksız falan dinlemem :d
Nadiren tüketirim. Lays fırından tercih ederim.
Hem de nasıl bayılırım
Bayılırım asla vazgeçmem
Pek aramam yilda 2 kez filan yerim
Kanka çok seviyorum çok çok cokkk
Ketçaplı rufflesa taparım
Sevmeyen var mı ki 😁
Severim ama çok tüketmem
Evet ana hiç sağlıklı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar