AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
içbildiğin kadar içmelisin.hiç bir zararı yok.en fazla ölürsün
Bende içiyorum hele yaraları yolup resmen kanı etmesin geliyo aynı durumdayız bende araştırıyorum ama kendimi içince daha iyi hissediyorum ama haram
Kan icen varsa bna soylesin bnde dw kan icme hastaligi var kan grubum ab rhc +
Sende vampir geni var iyice araştır ama psikolojikte olabilir güneşten derin yanıyosa vb. vampirsin demek ama filmlerdeki vampirler değil tabi sen iyisi araştır geçmiş olsun
Mesaj atar mısın
direk kendi kanını iç hiçbr zarar olmaz ama fazla içersen miden bozulur bende içiyorm ztn :D
A ERAŞ BENİMKİ MESAJ AT VERİCEM KANIM ÇOK ZATEN :) KANIM TATLIDIR SİVRİ SİNEKLER BAYILIR
Ab + uyusursa birbimizknkini icelm😅
Bardağı ne kadar dermişim bende iciyorm ama fazla bulsmiyorm ya
İçme sebebin ne peki?
kansizlik.. ayrica cok hosuma gidiyor. kokusu, tadi filan. sanirim bu da kansizligin bir etkisi. normal sartlarda insanlarin midesi bulaniyor cunku
:) Bende de kansızlık var hiç aklıma gelmedi kan içmek... Çare olsun istiyorsan iğneler var ya da kan nakli yaptır. Yaptığın şey psikolojik olarak sağlıklı olmadığının göstergesi olabilir, vampir dizileri filmleri sever misin? Kandan mikrop kapma olasılığın var ayrıca
arkadasim bakir oldugu icin hicbir hastaligi yok cok sukur. kizilaya da kan bagisliyor zaten :) ya iste ben bunu anlamiyorum. sigara kullanan insanin da bence psikolojik sorunu var o zaman, alkol kullananin da ve hatta kahve icenin de.. bunlar normal de bir sey baskalarina igrenc geldigi icin mi psikolojik sorunlu oluyorlar? domuz muslumanlara igrenc geliyor. hristiyanlarin bir kismi at yiyor. onlar da mi gitsin doktora.
Sadece bana garip geldiği için söylemiyorum. Domuzu zararı kanıtlandığı için çoğu Hristiyan'da yemiyor artık. Kan içmek neden hoşuna gidiyor? Bunu düşün, ne hissettiriyor sana?
kendimi guclu hissettiriyor. tadini cok seviyorum. ayrica ictigim gunler cok enerjik oluyorum. demir tavan yapiyor cunku :)
Sana kendini güçlü hissettirmesi psikolojik bir durum işte. Öyle bir gerçeklik olsaydı ben 10 yıldır aralıklarla kan ilacı kullanıyorum söylerdi insanlar bunu bana... Kan, su-çay-kahve-alkol gibi günlük hayatta alınan bir içecek değil. Hiç mi yok içen? Var tabii ama kan içen insanlar kendilerini vampir farz ettikleri için problemdir bu...
yok ben insan olan icicilerdenim. vampir oldugumu hic iddia etmedim. ama bu aliskanligimdan kurtulmak da istemiyorum cunku icmeyi cok seviyorum. biliyorum doktora gitsem birakmami soyleyecek ama ben birakmak istemiyorum..
:) Peki.. Nasıl istiyorsan, rahatsan öyle devam et. Bana bir zararı yok sonuçta
yine de dusundugun icin tesekkur ederim..
Sivrisinek terk misin ?
fazla twilight izlemenin ergenlerdeki yan etkileri
Haha ! :D
Ergen dedigin kisi 25 yasinda.
Vampirellaaaa... :D zaaaaaa
öldürün benı kanımı sana bagıslarım
olmene gerek yok her turlu bagis kabul edilir :)
sen cıddısın?harbıden kanmı ıçıyosun:S öf aksam yemegı yıyemem ben:S
boyle bir etki olusturdugu icin uzgunum ama evet iciyorum :(
benım sevdıgım bırıysen eger kaçasım var:(((yanyana gelsek kanımı emersın sen benım:((korktum:(((
muhtemelen sevdigin biriyimdir. ya lutfen boyle tirsmayin ya. kimseye zarar vermiyorum ki. ben de senin gibi insanim yani.
tamam tamam korkmuyorum:(((cok tuhafmıs ama cıdden:(gerçi bende kuçukken toprak yermısım oda ayrı mesele:)
şaka mı gerçek mi töbe ya ne günlere kaldık.
ya mideni bulandırmıyo mu kan.
hayir tam tersi cok hosuma gidiyor
her zaman içecek kanı nerden buluyorsun ki
her zaman bulamiyorum. bir arkadasimdan iciyorum ama haftada bir- iki haftada bir falan. kalan zamanlarda da bastirmak icin biraz kendimden iciyorum.
kan eksikliğim için içiyorum yazmışsın ama kan grubu falan farketmiyo mu ya
midede sindirildikten sonra kan grubunun uyusmamasi fark etmiyor. tabi eger sindirim sistemimde en ufak bir kesik, yara vs yoksa eger. direk kan dolasimima katilsaydi o zaman sorun olurdu
hııııı anladımmm :O ne çok soru sordum bende valla kusura bakma ya ilk defa duydum da böle bişi benimde kan seviyen çok düşük yarıya yakın o yüzden ilgimi çekti de beni kan tutuyo :)))
aa kansizligin oldugu halde kan tutmasi cok ilginc. yok sorun degil, istedigini sorabilirsin :)
yani kan tutuyo derken çok tiksiniyorum kandan kokusu bile midemi bulandırıyo ybu kan tutması mı bilmiyorum :D sadece çok üşüyorum birde rengim bembeyaz dudaklarım da öyle rujsuz gezemiyorum yüzümle aynı renk çünkü
bendeki de ayni dert. makyajsiz halim eroinman gibi. oysa alkol bile almam dogru durust :)) kansizlik had safhafa ama ben kani cok seviyorum iste. vazgecmek de istemiyorum..
demir eksiliği hımmm Allah yardımcın olsun...
tesekkur ederim :(
kan nerden buluyosun neyin kanı bu ?
kendi kanimi iciyorum bazen. bazen de bir arkadasimdan siringayla cekiyorum. cok zorda kalirsam cekilmis kiymanin kanini iciyorum. kimseye zararim yok yani
şaka yapıyosun değilmi ? şaka değilse psikolojik destek almanı tavsiye ederim
gayet gercek. ama bunda bi sorun goremiyorum. kimseye zarar vermiyorum ki bu durum yalnizca beni etkiliyor. diger arkadasim da gonullu olarak veriyor kanini.
kan içmezsen ne oluyo peki ?
krize girmiyorum tabi de genellikle yorgun oluyorum. surekli bir uyuma istegi oluyor. sanki immun sistemim de zayifliyor cunku icmedigim ara daha cok nezge/grip oluyorum
ilginç evlendiğinde kocandan çekersin bi damarı bağışlar artık sana ordan takılırsın :D
aslinda bunu dusunuyorum evet :)
sen vampirsin sanırım içgüdüsel olarak yapıyosun bunu :D
sanmam vampir olsam siringaya ihtiyac duymazdim :)))
sitede çok sevilen biriyim yazmışsın kimsin ? :D merak ettim
soylemicemi biliyorsun :)
özelden yaz söylesende bişey değişmez sonuçta tanımıyor kimse :) ama söylersen merak gider :D
merak iyidir :)
söylersen sana kan veririm :D
vermezsin biliyorum. kan verecek insan basta boyle tepki vermez :))
söz vericem :D
hangi sehirdesin :)
izmir :D
uzaksin yaa :(
sen nerdesin kargoyla yollarım :D
ahah alemsin :) tamam mesaj aticam sana.
Nerden mi tabiki insanlardan.
Töbe töbe git 2 rekat namaz kıl kendine gel kanks
Fişne suyu iç kanka vampirmisin laaa :D
Aklımı okudun. Evet. Hem vampirim hem de kurt ama sinirlendirme yoksa çok kötü olur. Ha unutmadan ailem bilmiyor. Ha şaka yaptığı mı zannetme şaka değil. Bunu bil.
@MUAİS. Melezsin. Yani 😂😂
Şaka yapıyorsun di mi :D
Allahım sana geliyorum.Edep yahuuuuuuuuuu
millet çıktı ay'a biz kaldık yaya. bu ne ya
o demir tadından tiskinirsin
o demir tadina bayilirim
Zararlı mı bilmem ama caiz olmadığını biliyorum.
Kan içmek nedir ya zararlıdır tabiki
hasta mısın canım sen
vampir misin gardaş ?
EVET VE KURTUM.
Spagetti senmisin lan ? ?
degilim spagetti de mi iciyor?
O müptelası.
hayraniyim <3
Bence sen osun yoksa o buraya yorum yazardı.
valla degilim. ama cidden iciyorsa tanistirabilirsin :)
koşun burda bi vampir var :(
kac litre ictigine bagli. nekadar iciyorsun?
bir haftada 5-6 buyuk yudum. korkmasam daha cok icecegim ama sagligima zararli olabilir diye icemiyorum..
peh, ne bicim icicisin. cekil cekil gözüm görmesin seni. yikinc.
e soyle bakalim ne kadar icilebilir maksimum
ictigin kan temizse diledigin kadar ic.
demir zehirlenmesi olmayim?
okadar cok icemeyecegin icin olmazsin.
nasil bu kadar emin olabiliyorsun
bir litre icmeyi deneyebilirsin tutan yok. o degilde kani nerden buluyorsun ? hayvan falan mi kesiyorsun hahaha
hayir bazen kendi kanimi, bazen de bir arkadasiminkini iciyorum. o degil de kanla ilgili bu kadar seyi sen nerden biliyorsun?
bahsettigin kadar kan bulamazsin biryerini kessen bile, derin kesikler yapman.
derin kesikler yapman gerek.
baska birinden iciyorum da bu arada siringa diye bir sey var.. onu kullaniyorum
owww yöntemini sevdim <3
meli?
meli derken?
derken meli
Şükür namazı kaç rekattı
:)) alemsin..
Krizlerdeyim gardaş :D
selam bn blade tanışalımmı ?
Sen vampirmisin gardaş?
vampir misin kızım sen?
niye sen vampir misin gardas
Aha vampir yakala abraham
Donar var mı tanisabiliriz
Bende Kan içmeye başladım napacam bilmiyorum
bende aynı durumdayım..
Bende içiyorum özelden messj atsana
Bence İç ;)
öğğh ciddi misin?
Evet
hönk !
Al sana Vampirella
Zıkkımın kökünü iç sonra git regli kanını iç :D
B+ seversen :)))))
iç iç
Evet
Ben çok severim <3
ya allahtan sadece bilgili olanlar yazsin dedim. herkes vampir misin muhabbeti yapiyor. lutfen yapmayin
Bana ulaş.
şaka gibi ya
Ney şaka mı?
Yok be iç
ıyyyyyyyyyy