+1 yılBir kaç sorum var umarım kan içen vampir arkadaşlarımız benim bu sorularıma cevap verir daha doğrusu verebilir belki hepsine değil ama neyse :). Birincisi kan içtiğinizden dolayı kendinizden iğreniyor musunuz, kanın tadını nasıl buluyorsunuz, susuz kaldığınızda bir insan veya hayvana hiç saldırdığınız oldu mu, ailenizle aranız nasıl, susuz kaldığınızda kriz geçiriyor musunuz geçirince eğer susuzluğunuzu gideremezseniz ölüyor musunuz, hiç insan kanı içtiniz mi, hiç bir insana saldırdınız mı, tüm çevreniz sizin vampir olduğunuzu biliyor mu, doktora gittiğinizde doktor vampir olduğunuzu anlıyor mu, kanınız var mı varsa kendi kanınızı içiyor musunuz, sarımsak veya gümüşe bir duyarlılığınız alerjiniz var mı ya da sevmeme gibi bir durumunuz var mı, köpek dişleriniz dikkat çekici derecede uzun mu ve sivri mi, asosyal misiniz, gotik misiniz, rock ve metal mi dinlersiniz yoksa sakin klasik müzik mi, ölümsüz müsünüz, kaç yaşındasınız ya da ne zamandır aynı yaştasınız, bir vampir sizi dönüştürdü mü, doğuştan mı böylesiniz , bir, vampir mi sizi ısırdı, VC17 vürüsü mü kaptınız yoksa VC17 vürüsünü kasıtlı bir şekilde kendinize enjekte mi ettiniz. İnsanlara göre daha güçlü hızlı ve iyi mi duyarsın iyi koku alırsın. yaralarınız çabuk mu kapanıyor, cildinizin altı twilighttaki gibi porselen mi yoksa normal insan gibi yumuşak bir yapıya mı sahip?
013 Yorumla
Soran+1 yılSaka mi bu sorular bilemedim ama yine de cevaplayim. :) oncelikle vampir degilim. Ama kan icme istegim oluyor o yuzden sordum zaten bu soruyu da. Kendimden igrenmiyorum ama toplumda iki kisiligim oldugNu dusunuyorum. Biri disarida olmak zorunda oldugum toplumun kabul ettigi insan digeri de aslinda kan ictigim yuzum.. kanin tadini biraz keskin, demir olarak yogun ve cok cezbedici buluyorum. Bir keresinde bir arkadasima saldirdim cok pismanim cocuk benden korktu artik gorusmuyoruz. Ailemle aram iyi. Kan icmedigimde yorgun hissediyorum kendimi. Bazen kan kokusi alip icemedigimde kriz degil de yoksunluk gibi bir sey hissediyorum. Kan icmezsem olmuyorum ama cok yorgun oluyorum bu da disaridan belli oluyor insanlar neyin var diyor. Insan kani ictim dedigim gibi bir kez bor arkadasima saldirdim. Cevrem kan ictigimi bilmiyor. Doktora gidince ciddi derecede kansiz oldugum anlasiliyor :) kendi kanim var caresiz kalinca iciyorum. Sarimsagi cok severim ama gumus takamiyorum her yerim yara oluyor.
Soran+1 yılKopek dislerim normalden biraz daha uzun ama bu normal bir sey. Zaten isirmiyorum insanlari. :) asosyal degilim. Gotik tarzi severim ama isim nedeniyle cok giyemiyorum. Rock ve klasik dinlerim bir de opera. Olumsuz degilim sanmiyorum :) marttan beri 25 yasindayim. Vampir beno ne isirdi ne donusturdu ama cocuklugumdan beri boyleyim. Vc17 virusune hic maruz kalmadim. Kan ictigimde daha guclu ve hizliyim ama isik hizinda degilim. Lakabim taziydi cocukken. Bir erkegi bilek guresinde yenebilirim guc olcusu olarak :) kulaklarim ve burnium cok keskin evet. Sanirim yaralarim normal hizda kapaniyor. Tenim de normal insan teni ama soluk benizli gibiyim beyaz ve sarimsi. Peki ben sana bir sey sorayim. Sen kac yasindasin ve vampirlere inaniyor musun gercekten?
- +1 yıl
Şaka mı bu diyen arkadaş şaka değil zaten neden olsun. Sizin konuştuğunuz konular da bu konulardan değil miydi zaten? Neyse bazı insanlar kan ekiskliği hemoglabin di galiba he işte onun eksikliğinden böyle yollara başvuruyormuş sen de kansızım diyorsun belki ondan kan içme isteği duyuyorsundur. Bir de psikolojik rahatsızlığı olanlar hayatında hep sorunlarla karşılaşmış kişiler genellikle kan içme isteğiyle karşılaşıyormuş seninki de bunlara benzer bir nedenden kaynaklanabilir. Peki doktor senin bu kadar kansız olduğunu anlayınca hakkında haber bile çıkması lazım aslında kız kansız yaşıyor nasıl olur falan bunu kimse anlayamadı mı yüzyıllardır ispatlanmadan nasıl yaşıyorsunuz anlayamıyorum ki abi , nasıl bir şey bu :)
Soran+1 yılCok ilac kullandim ben artik amaan dedim gectim kullanmiyorum. Canim bak ben vampir degilim. Sadece kan iciyorum. Kimse beni donusturmedi ve 25 yil sonra 25 yasimda oldum yani bildigin 1989luyum. Yaslanmam ayni. Durmadi aynen devam. Damarlarimda kan dolasiyor demir eksik sadece. Sanirim kanim da az. Kalbim atiyor. Gunes de evet alerji yapiyor cok gunese cikamiyorum. Ama standart bir insanda olabilecek seyler bunlar.
- +1 yıl
Hımm zaten tam tahmin ettiğim gibi sende demir ve hemoglabin (tam olarak adını bilmiyorum kandaki bir madde işte) eksikliği var. Bu da bir çeşit kansızlık evet. Ben de bir ara kansızlık hapı kullanıyordum ama o zamanlarda kansız olmama rağmen kan isteğim olmuyordu ama şimdi var. Kimsenin kanını içmiyorum , kendiminde ama kan isteğim birazcık var. Ben kan aldıramıyorum tahlillerde kanım az çıktığında kan aldırmıştım ve inşallah bu son kan aldırışım olur. Ben kan aldırmaktan çok iğrenirim ama kandan değil. Şiddetli kanlı vahşetli filmler videolar da izleyebilirim ama kan aldırmak daha farklı bir şey. Bu yüzden şu an kansızlığım var mı bilmiyorum belki 8 aydır daha da kansız oldum. Hem şu an hapta kullanmıyorum. Muhtemelen kansızlıktan ve sebze yemediğim için demir eksikliğinden kan isteği bazenleri duyuyorum. Ama senin şu kan içme isteğini anladım da güneş ne alaka neden güneş alerji yapıyor bir onu anlayamadım
Soran+1 yılTenim cok hassas iste gunesi sevmiyor vucudum. Gunese cikinca ust uste hapsururum 2 3 kez komedi tam :)) gunesre fazla kalinca kizarip kabariyorum krem surunce problem olmuyor. Alerji iste. Ama kan ictikce guclendigimi de hissediyorum. Daha enerjik yapiyor beni.
- +1 yıl
Hmm anladım canım. Bende çok beyaz değilim öyle akça pakça değilim ama olmak isterdim o ayrı konu neyse :) bende çevremdeki herkesten beyaz olduğum için güneşe çıkınca tenim esmerleşmekten öte kıpkırmızı oluyor. Odamda her ne kadar pembeyi sevmesem de koyu pembe bir perde var ve yazın genellikle güneşe çıkmıyorum. Çıkarsam da güneş kremi sürmek zorunda kalıyorum sürünce de aliminyum folyo gibi oluyorum. Hem beyaz kalmak istiyorum hemde esmerleşmek ya da yanmak istemiyorum. Büyüdüğüm zaman eğer kendime has bir evim olursa ya penceresiz yapacağım ya da özel bir dahiyane perde tasarımım olan dışarı bakan kumaşı (pencereye dışardan baktığımızda gözüken perdenin kumaşı) beyaz odamın içindeki kumaşı ise siyah olacak bu sayede odam kapkaranlık olacak ve beyaz tarafı da siyah gibi güneşi çekmeyecek. Yaz için süper bir fikir bence eğer anlayabildiysen tabi :)
Soran+1 yılCok rahat anladim merak etme :) ben de domates gibi oluyorum ciktigimda. Ama vucudunun d vitanimine ihtiyac da var o yuzden bir miktar gunes isigi almalisin sabah saatlerinde veya aksamuzeri.
- +1 yıl
Aynen sana katılıyorum . Hem boy uzatıyormuş hem kemiklere iyi geliyormuş. Annem biraz güneşe çık yaşlanınca kemik erimesinden gideceksin diyor. Ama ben ancak saat 7 den sonra güneşe maru kalabiliyorum ve 7 den sonra denize giriyorum onda da her tarafıma güneş kremini sürüp aliminyum folyo gibi parlarsam anca :) napayım inat işte.
- +1 yıl
Bu arada muhabbet baya uzadı. Bu siteye vampirlerle ilgili araştırma yaparken kan içmek zararlı mıdır sorusunu Google'dan görerek üye olmuştum ve asıl amacım sorular sorup cevaplar almaktı. Ama bu sitede hiç arkadaş edinmek isteyeceğimi ya da arkadaş edinmek isteyeceğim bir kişiyle karşılacağım aklıma gelmezdi. Ayrıca sanal arkadaşlıklara da karşıyımdır ama ne dersin ben seni kendime çok yakın buldum arkadaş olalım mı, adın ne? :) istersen bana özelden mesaj atabilirsin hani ne biliyim başkalarının ismini öğrenmesini istemezsen. Çünkü bende benim ismimi öğrenmelerini istemem. Hele senin gibi vampir olsam (şaka yapıyorum vampir olmadığını biliyorum) ismimi nasıl saklardım bilemiyorum :D.
- +1 yıl
Düzenli kan içerim, İnsan kanı içtim, Meyve suyu gibi tatmaz, Hiç kimseye saldırmadım, saldırma isteği duymamda, doktor bakar bakmaz anlar, sarımsağa nefret ederim, köpek dişlerim uzun (ama sanırım bu genetik bir şey) Klasik müziği severim en çokta keman, aynalar ve gümüş sadece filmlerde olur, çok ışıklı ortamları sevmem ama güneşe çıkma gibi bir sorunum yok asosyalim aynı zamanda aseksüel Aile bağlarım çok kırılgan, Ailemiz 12 kişiden oluşuyor, evimiz büyük ama hiç kimse bir biriyle sıcak davranmaz, VAMPİR falan değilim!
- +1 yıl
Aslında ciddi gelir mi bilmiyorum ama yıllardır kendimi sorguluyorum. Kan içme isteğim var, kendi kanımda ya da bir kurban da vs dikkat çekmicek bir zamanda bir kan içtiğimde kendimi çok daha iyi hissediyorum. 6. Hislerimden çok memnunum ki gerçekten iyiyim bu konuda. Doktora zayıflığımdan dolayı gittiğimde aşırı derecede kansızlık olduğunu söyledi ki bunu bilmemek zor değil kan verirken ya da bir yerim kesilince kanım akmıyor neredeyse ama tüm bunlar psikolojik de olabilir bilmiyorum o yüzden bana ben gibi olan birileri yardım edebilir diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEnfeksiyon kapma ihtimalin yüzde yüz...
Kansızlığa istinaden bu davranışı göstermen normal değil.
Yine kansızlığına bakılarak toprak yemen normal
Söz ettiğin ilaçlar ferrum fort ya da ferro sanoldur.Bunları düzenli olarak kullanman gerek.Alışamıyorsan bile doğal yollardan beslenmeye bakacaksın.
Bol bol koyu yapraklı sebzeler kullanmalısın.Keçiboynuzu pekmezi kullan her sabah aç karınla 1-2 çay kaşığı tüket.(Kana benzerliği var bu keçiboynuzunun kanı aramazsın:):)Geçmiş olsun.11 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim. arti birledim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende içiyor um yaklaşık 1 aydır kendi kanımı. Enjektör le damar yolumu aciyorum kendim ve o şekilde içiyor um. Muhteşem bir şey ama etrafımdaki kimseye açamıyor um bu konuyu. En yakin arkadaşıma açtım iki gün kendine gelemediğini soyledi(inanmadi bende video çektim içerken) ve sonrada benden uzaklaştı ve su an konusmuyoruz :( malesef böyle saçma sapan bir ülkede yaşıyoruz. Toplumsal normlar adeta zorla bize dikte ediliyor. Ama bende merak ediyorum. Damar yolumu felan açarken son derece hijyenik oluyor um. Bu işleri biliyorum(kan alma, aşı, igne vb) daha farklı birinin kanını icmedim ama merak da ediyorum. Uygun bir arkadaşım olsa keske karsilikli kan versek :/ super olur da... nerdee böyle birini bulmak bu memleket te ..
114 Yorumla
Soran+1 yılben boyle birini bulmustum ama niyeti farkliymis. gorusmuyorum onunla. ben de en son kan iceli baya bir zaman oluyor dolayisiyla. ama kendimden icmeye baslayacagim sanirim ben de.
Cevap sahibi+1 yılInsanlar bazen kötü niyette olabiliyor lar. Bu yüzden dirki insanlardan nefret ederim. Bence kendi kanını icmelisin süper oluyor. Ama dediğim gibi hijyenik olmalısın. Birazda zor oluyor :/
Soran+1 yılnicin zor oluyor peki? hani damarimi filan rahat bulabiliyorum ben. Bu arada satanist misin? elinde yazmissin sanki :/
Cevap sahibi+1 yılEvet satanistim :)
Yani zor derken masraflı oluyor bir tüp yetiyorsa tamam ama ben en az 3 tüp çekiyorum ve 3 kere 3 farklı delik ve 3 farklı tüp oluyor. Ortalama günde bir kez alsam birde alkollü ped felan bayağı giriyor bana :D
Soran+1 yılyargilamak bana dusmez ama nicin satanistsin? cok ozel bir sebebi yoksa soyler misin? ben de su anda satanizmle ilgili bir kitap okuyorum bilgileneyim diye. sen tupe mi koyuyorsun kani? :) bak simdi. eger sicak sicak icmeyi seviyorsan bu dediklerim olmaz ama fark etmez bana dersen, bir basincli torba al. Tek seferde ceyregini doldur yaklasik olarak. Sonra ignenin ucundan pipetle meyve suyu icer gibi cek. Boylece fazla delip desmezsin kendini. Sen bilirsin de yazik yani. :)
Cevap sahibi+1 yılYa enjektör leri zor alıyorum onu istesem içeri tikarlar herhalde :D
Ya sebebi çok karışık.. burda olmaz yani eğer mesaj atarsanız söyleyebilirim.
Ama kısaca söyleyecekolursak insanların adiligi ve pislikleri yüzünden tanrıya isyan ettim ve üstad LaVey ile tanışınca ne kadar doğru düşündüğü nu ve söylediğini anladım ve tabi oldum ona
Soran+1 yılBen de sorgulama asamasindayim aslinda. Gerci ne zaman sorgulama asamasinda olmadim ki? O da ayri mesele :) Ben de mesaj atmayi inan cok isterdim ama erkek arkadasim yanlis anlayabilir. Zaten kan olayina hepten karsi. Oncelikle ona bir danisayim. Sonra sohbet etmeyi, fikirlerini ogrenmeyi cok isterim..
Soran+1 yılAz once ekleyen benim.
Cevap sahibi+1 yılTamam sen danış enisteye izin verirse yazarsın bana :))
Sorgulamak iyidir bir felsefeci olarak hayatta her seyi sorgularim. Bazen psikopata bağlıyorum ve içtiğim suyu bile sorguluyorum neden bu renksiz beyaz olsaydı yada kırmızı .. neden soğuk su daha hoşuma gidiyor felan diye :D- +1 yıl
Ulas bana
- +1 yıl
Sen felsefeci filan değilsin ! Sadece bazı konularda kulaktan duyma şeylerden yola çıkarak bir inanca kapılmış ergenin tekisin emin ol. Gerçek bir felsefeci bazı kişiler hal veya hareketlerini bütün din veya inanç mensuplarına yüklemez ve felsefeci su neden şefaftır diye bir soru sormaz çünkü bu kimyanın konusudur. Felsefe genel olarak soyut şeyleri sorgular ve yanıt bulmaya çalışır. Sen felsefeye başlayacaksan önce ''Ben var mıyım?'' sorsundan başla sonra sonra İslam, Hırıstıyanlık, Yahudilik, Deistlik, Teistlik, Ateistlik, Agnostiklik, Satanistlik bunların fikirlerini ve temel kitaplarını oku tez ve antitezler sun kendi beyninde sonra insanlara ben Satanist ve iyi felsefeciyim de bilgisiz beyini yönlendirmek kolaydır ama bu senin bilgili veya felsefeci olduğun anlamına gelmez.
- +1 yıl
Kan konusunda şöyle bir düşüncem var içinde protein, amino asit çeşitleri, vitaminler bulunduğundan konsantre tüketilecek bir besin olabilir ama şöyle düşünmek gerekirse kanda taşına karbondiyoksit ve insana doğrudan alımda ilerki zamanlarda bazı rahatsızlıklar çıkarabilir. Benimde merak ettiğim bir konu aslında yalnız kütüphane veya internet üzerinde pek bilgi yok ve aynı zamanda kesinliğide yok bu söylediklerim kesin değil sadece düşüncemi söyledim yanıltmak istemem. Yinede bir doktor bilgisi ve yardımı almakta fayda vardır ve insanların hiç birini takma doğru veya yanlış bir şey yoktur seçimler vardır ve seçimlerini beğenmeyen veya değiştirmeye çalışan insanlar rahatlıkla siktiri çek bir tane hayatın var ve bunu iyi değerlendir kim neder diye düşünürsen belirli kalıplara sıkışmış bir insan olarak ömrünü geçirirsin :)
Mikrobiyolojik anlamda enfeksiyon riskin olacaktır kanı kaynatıp içmediğin için... gastroenterolojik problemler yaşaman da olasıdır... bu açıklama kısmıydı .. şimdi sorum gelio "niye lan?"
58 Yorumla
Soran+1 yılher sey anemi teshisimle basladi :(
- +1 yıl
kansızlık durumunu kan içerek gideremezsin... midenden geçeceği için sindirilecektir yani sana bi yararı yok normal bir et yemişsin gibi karbonhidrat yağ protein ayrılacaktır o sıvı ... anemi kısmına gelince doktorun ne diyorsa onu yap.. kan içerek sadece psikolojini bozabilirsin başka hiç bi yararı olmaz
Soran+1 yılya yillardir ilac kullaniyorum ama artik ilaclarin yan etkileri cok fazla oldugu icin biraktim. onceleri toprak bile yedim. dayanamiyordum. duvar kirintisi da yedim. sonra bi gun parmagim kesilmisti. o gun bu gundur iciyorum. sanki ise yariyor gibi ama korkuyorum ayni zamanda :(
- +1 yıl
Doktorların tavsiyelerinden uzaklaşıp kendi psikolojine göre hareket etmemelisin. Ayrıca en kısa zamanda bu konuda bir psikiatriste - psikoloğa başvurmalısın... Parmağından içtiğin kanın senin vücudundan çıkıyor ve sen içince onu midende ve bağırsaklarında sindiriliyor... Pratik anlamda senin hastalığına yarar sağlamasına asla imkan yok...
Soran+1 yılbaskasinin da kanini iciyorum :/ ama nadiren
Soran+1 yılkendimden baska kimseye zararim yok. yine de cevaplarin icin tesekkur ederim :/
- +1 yıl
Ben de anemi hastasiyim ama daha kucugum ve buyuk sikintilarim yok. Kan icmek cidden iyi geliyor mu? Zaten kanin tadini seviyorum , tabi parmagim kesiljnce falan emiyorum sadece. Vampir degilim :) ve mesela benim parmagim kesilip kan akinca uykum aciliyor daha enerjik oluyorum. Piskolojik mi yoksa sende de oluyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aynen ya benim burnum felan kanadığında ya da parmağım kesildiğinde içerim kanı öyle peçeteye silip çöpe atmam asildir lan benim kanım şaka bir yana bende severim kan içmeyi. Geçen sene parmağım skarpela tarafından kesilmişti oluk oluk kan akmıştı. Sürekli emmiştim o parmağı. Çok tatlı kan içmek.
41 YorumlaVampirim , vampirsin , vampir :)
içmeye değil ama opusurken ısırip, kanatip emmeye bayılıyoruuum :) tek acayip ben değilmisim çok mutlu oldum şuan :) ama dikkat et hastalık kaparsin . Ve çok merak ettim ndenini..küçükken yaşadığın , gördüğün birşeyden mi etkilendin acep13 Yorumla- +1 yıl
ayyy okuduklarım karşısında dumur oldum adeta sizdede ne mide varmış arkadaş:S
Soran+1 yılben isirmiyorum kardes. dislerin saglam galiba :) saglk problemi ama psikolojik degil canim. anemim var ondan..
- +1 yıl
Kimin öpüşürken dudağını ısırıyorsun acep ya da şu şekilde mi sormalıyım acaba hangi dünyada yaşıyorsun sen? :D
+1 yılBende kan müptelasıyım hoş gerçi ne arkadaşlarımdan nede başkalarından tuhaf tepkiler almadım değil dinen yanlış diyolar ama ateist biri için bu basit bir sorun taze kanın tadı değişilmez ama kendim gibi arkadaş bulmak zor bu konuda arkadaş arıyorum...
05 Yorumla
Soran+1 yılben de oyle ama tibbi olarak guvenemiyorum..
- +1 yıl
e tabi orası öyle
Soran+1 yılneredesin?
- +1 yıl
izmir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiride çıkıp demeiş ki yahu arkadaş dinen kan içmek haramdır bununla ilgili hadisler vardır müslüman değilsen bilemem ama müslümansan bu huyundan hemen uzaklaş doktoruna görün çünkü peygamberimiz kim kan,domuz eti,leş yerse cehennem ateşinden kaçması imkansızdır "Veylün leke mine'n nâs ve veylün li'n- nâsi minke = Yazık insanlardan sana olacaklara, yazık senden dolayı insanlara olacaklara." bunu kan içen birisine söylemiştir . Tevrattada şöyle denir ''halkından ya da aralarında yaşayan yabancılardan kim kan yerse, ona öfkeyle bakacağım ve halkımın arasından atacağım.''
10 YorumlaBende yeni fark ediyorum garip bir şekilde kan içmek istiyorum ama kan yok ve bende çok halsizim kendimi bayılacak gibi hiss ediyorum.(Yani yanlız deyilsin:) bu arada benimde bir sorum var ya "Nasıl veya neden böyle oduğunu bilen varsa yazabilirmi?" çünkü internetde araştırdığımda bir virüsde olabilir deniliyor VC17 diye birşey. Bende emindeyilim nasıl böyle oldum? genetik veya vürüs gibi birşeymi ki? anlayamıyorum belkide doğuştan bendeydi... herneyse, soruna gelisek "hayır kan içmek zararlı deyildir hatta eskiden bunu insanları iyileştirmek üçün yapıyorlarmış yanılmıyorsam 15. yüzyıldı galiba"
Bu arada teşekkür ederim böyle bi soru sorduğun için benim de böyle senin gibilere ihtiyacım vardı 🧛♀️00 Yorumla- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbence derhal bir psikiyatrise gidip tedavi ol ... Okurken bile midem bulandı kuscak gibi oldum. Bir insan nasıl olurda kan içer? Ve bundan zevk aldığını söylüyorsun ya ileride dahada azıtırsan masum insanlara zarar verirsen TEDAVİYE ihtiyacın var senin
00 Yorumla Senin durumunda insanlar var national Geographic te bu konuda Program yaptılar kendini emdirmek isteyenler de vardı
https://youtu.be/ePItlhv4S4c
İngilizcesini bulabildim aslında senin merak ettiğin herşeyi cevaplıyor Türkçesini bulursan
Çok faydasını görürsün
Real Vampires - National Geographic - Taboo:01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekiur edeyim izledim sanirim bunu. Tekrar izleyim.
bende içiyorum arada parmağımı kesip bilmiyorum ayda bikre yapınca kendimi ruhsal olarak dengeli hissediyorum ya
18 Yorumla
Soran+1 yılsonunda benim gibi birisi :)
Soran+1 yılaynen yaa. icten gelen bir istek. yargilanmamamiz lazim :)
Soran+1 yılsen saka yapmiyorsun degil mi? cunku cok kolay bulunmaz kan icen insanlar..
Soran+1 yılben de bu yuzden pek fazla kisiye soylemiyorum. seni tanidigima mutluyum o zaman :)
Kan içerisinde çok sayıda demir barındırır, protein ve mineral olarak zengindir.Tek zararı kanda bulunan hastalık veya en düşük ihtimal mide bulantısıdır.Bende vampir sayılırım , kan havuzum var beraber yüzeriz ...
110 Yorumla
Soran+1 yılhihi pihtilasmayan kan havuzu. evet :)
Soran+1 yılyok sagolasin ben almayim. insanim ben. kan icmek insani vampir yapmaz.
Soran+1 yılay pardon cok komik evet hihii
Soran+1 yıltut bi sure inaniyorum bi daha yaparsin espiri. uzgunum espirini mahvettigim icin ama cidden komik degildi kusura bakma da :(
Soran+1 yılkan havuzu komik olmasa da yaratici ama <3 :)
Her kan ile ilgili sorunu ya da eylemi vampirlere çekmeyin ben bir gece yatağımda uyumaya çalışırken sıkıntıdan dudağımı ısırdım ve kan akmaya başladı sonra tadı hoşuma gitti kendim bilerek kanattım ve bu zamanla tik olmaya başladı size ergence veya salakça gelebilir ama bazen vucudumda bir yeri kesip kanı emiyorum bilerek çünkü hoşuma gidiyor artık psikolojik bir şey olmaya başladı sigara gibi tiryaki oldum ve içince kendimi çok iyi hissediyorum canım çekiyor.
20 Yorumla
+1 yılBana Manyak Diyebilirsiniz Ama ;
Annem Hastanede Çalıştığı Sıralar, Kendi Kan Grubum Olan Birinin Kan Poşetini İçmiştim.
Çok Farklı Bir Tadı Var.
O Günden Sonra Kan Diğince Hep Bişeyler Isırmak İstemişimdir :D
Ama Vampir Değilim :D16 Yorumla- +1 yıl
O birşeyler ısırma isteği bazen bende de oluyor sonra kanını emme falan. Bunu en yakın arkadaşıma anlattığımda baya iğrenmişti benden :). Ama ben daha önce kimsenin kanını içmedim. O birazcık ama çok az birazcık :) kızma bana ama manyaklık evet...
- +1 yıl
Ben İçtim, Söylediğim Gibi.
Oldukça Tuzlu Ve Hmmm Çok Güzel.
Vampir misin ? Kendi kanını içersen bir sorun olmaz ama başkalarının kanında neler olduğunu bilemezsin. en tehlikeli hastalıkların da kan yolu ile bulaştığını hatırlarsak bence hiç içme ...
07 Yorumla
Soran+1 yılbu espiriyi yapmasaniz eksik kaliyor sanirim. kanini ictigim kisinin hicbir hastaligi olmadigini biliyorum. tek bir kisiden besleniyorum.
Soran+1 yılvampir misin kismi icin demistim. vampir degilim vampir nedir yahu? :/ bir arkadasim veriyor izin. basincli torbada aliyorum. 1 ay kadar gidiyor.
Soran+1 yıldemir eksikligi yasiyorum. psikolojik bagimli da olabilirim. inkar etmiyorum. ama zarar vermiyorum kimseye.
- +1 yıl
Bence de, ama eğer içmezse krize falan da girebilir işin öyle tehlikeli bir yanı da olabilir.
Soran+1 yılbir kere kriz gibi bir se Olmustu daha cok yoksunljk gibi titredim sicradim vs garip bir duygu.
İçtiğin kandan hastalık kapma riskin olabilir. Ayrıca dini duyguları olan biriysen bu haramdır. Gerisi hikaye. Çok istiyorsan iç istediğin kadar ama bunun sana bir faydası ya da zararı olmaz.
10 Yorumlagec kalmisim da bir sey soracagim ya :c bende ayni durumu yasiyorum kansizlik var bende ama ondan olduğunu sanmiyorum gormek, kokusunu almak cok hosuma gidiyor google da kesilmis kisilerin fotoğraflarina bakiyorum gorunce susuzluk hissediyorum ve bogazim yaniyor igrenilecek veya korkulacak bir sey oldugunu sanmıyorum ayrica bir arkadasim izin verdi ama senin aksine tuple vs nasil yapacağımı bilmiyorum bana yardim eder misin 😣❓
01 Yorumla- +1 yıl
yasim 21 degil benden yasca cok buyuk birisin soruyu sordugundan beri de bayagi uzun zaman gecmis bu surede ne yasadin bunun yaninda pismanligin, herhangi bir uyarin, tavsiyen varsa benimle paylasir misin hastaneye gitmek istemiyorum kimsenin haberi yok bu durumdan son zamanlarda da yogunlasmaya basladi :/ umarim gorusumu gorursun ve bir ricam var mesajlardan cevaplarsan cok mutlu olurum 😞😞
+1 yılBen de anemi hastasıyım , kan içmeyi ben de seviyorm. Yani parmagim kanadiginda falan emiyorum oyle cok abartilacak bir durumum yok. Henuz kucugum daha hastaligim kendini gostermiyor ama senin baya ilerlmis sanrm. Cidden kan icmek piskoloji olarakta olsa iyi geliyor mu? Ve bir de benim mesela burnum falan kanayınca daha bir haraketli oluyorum. Ya da uykum aciliyo ve kendimi iyi hissediyorum. Sen de de boyle bisey var mi ve nedenini aciklarsan sevinirim
00 YorumlaBAKARA SÜRESİ
Allah size ancak ölüyü (leşi), kanı, domuz etini ve Allah’tan başkası adına kesileni haram kıldı. Her kim bunlardan yemeye mecbur kalırsa, başkasının hakkına saldırmadan ve haddi aşmadan bir miktar yemesinde günah yoktur. Şüphe yok ki Allah çokça bağışlayan çokça esirgeyendir.01 Yorumla
+1 yılsünger yiyen,sabunla beslenen insanlar duydum.normal geliyor.belki de demir eksikliğinden kaynaklıdır saçmam mı bilmem ama sanırım öyle :)
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten kansizlik kaynakli bu sorunum. hay sukurler olsun biri beni anladi :)
+1 yılMide bulandırmazmı ya şuan düşününce bile midem fena oldu bu arada merak ettim nerden buluyorsun kanı nasıl içiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılkansizligim oldugu icin midem bulanmiyor. bilakis kokusunu cok seviyorum. bir arkadasimdan iciyorum haftada bir filan. siringayla cekiyorum.
- +1 yıl
Hmm, peki son bir soru daha arkadaşın kansız kalmıyor mu? =)
Soran+1 yılgormemisim sorunu pardon. yok haftada bir alti yudum filan iciyorum. kansiz kalmiyor :)
- +1 yıl
hmm, tşk. =)
Git mezbahaya, kan oluk gibi akıyor orda. İç içebildiğin kadar. :P
Kan içmek sapkınlıktır. Tedavi olmanı öneririm.10 YorumlaZararlıdır ama zararı nedir nie zararlıdır bilmem
Sadece dinimizce kan haramdır(Dindede haram olan bir cok sey zararlıdır )10 Yorumla
+1 yılArkadaşın erkek di mi? Sen cinsel oyun yapmışsın kendine veya o sapkınca haz duyuyor ki yardımcı oluyor sana.
07 Yorumla
Soran+1 yılne cinsel oyunu ya gayet arkadasiz, durumumu biliyor ve kan veriyor. iciyorum, bitiyor. bu kadar
- +1 yıl
Diyorum işte kan veriyor çünkü bir gün boynunu ısırıp şehvetle kanını içmeni hayal ediyor.Ah siz ergenler...
Soran+1 yılhhaha iyiymis bu :)) iyi fikir ama daha cok bekler. dislerim keskin olsa siringa kullanmam di mi akil var mantik var :)
- +1 yıl
Br damar bir de b.k yolundan konuşmayı sevmem tamam şırınga mırınga :)
Soran+1 yıle sen baslattin ben bisi yapmadim :)
- +1 yıl
Bir ara ısır sen onu datmin olsun yazık.Kendini de bir doktora göster hastanede kalman gerekebilir ağır hastasın çünkü.Ben kaçar ısırır mısırrır şimdi.
Soran+1 yılisirsam en fazla saat izi cikar :))
Kan içmenin faydalı olduğunu düşünmüyorum fakat bizim dinimiz ve başka dinlerde kan içmek yasaklanmıştır..
00 Yorumla
+1 yıldinimizce haram zararı sağlık açısından bilmiyorum şöyle de bir haber var
www.haber365.com/.../00 Yorumlakan içilmesi gereken bişe değildir aksine dinimizce de emin değilim ama haram diye biliyorum.az biraz göz gezdirdim vücuttaki hemoglobin eksikliğinden oluyormuş bu kan içme isteği vampirlik hastalığı (porfiria) diye geçiyor. bence bi doktora görün ;)
00 Yorumlalimitness fılmınde adam ıcıyordu ... ayrıca bu kuranda da gecıyor dıe bılıyorum...
ama takıldıgım bır nokta var...ya ıctıgım kan kendı kan grubuma aıt deılse , o zmn tezege kurek atar mıyız acaba:S02 Yorumla
Soran+1 yılkendi kan grubundan ictiginde az miktarda ise bir sey olmuyor. cok miktarda icince ne oluyor onu ben de merak ediyorum. nitekim soruyu sordum :)
Öncelikle içme amacın ne?
Zevki bir şey ise bence bir an önce bırak.
Herhangi bir sağlık sorunundan dolayıysa ki hangi hastalığın tedavisi kan içmek bilmiyorum ama bence bir doktora sor.03 Yorumla
Soran+1 yılanemi. su gune kadar ferro'yla baslayan ilaclari kullanmaktan biktim. yan etkilerinden de. o yuzden ilaclarimi biraktim. biraktigim gibi eski aliskanliklarima dondum. toprak, sigara kulu, duvar kirintisi, kil, yesil sabun yemeye basladim. daha da cogaltabilirim bu listeyi bu arada :/ ardindan kani kesfettim bir gun parmagim kanadiginda. acayip rahatlatti. ama simdi surekli icmek istiyorum korkuyorum :(
Soran+1 yılbunlardansa saf demir olan bir sey icmek daha mantikli degil mi? cok kotu durumdayim. yardim istiyorum :( durumumu bilenler benden tirsiyor ama kimseye de zararim yok. sadece anemim var :(
+1 yılHayır ben canım kan tadı çektiğinde diş etlerimi deliyorum regl kanı vs içtiğimde olmadı ama onu beğenmedim önermem.
00 YorumlaPıhtılaşmış ve bayat kanın tadı çok kötü oluyor sıcak iç sana çok iyi gelecek
00 YorumlaMüslüman isen Maide suresini dikkatlice bir oku derim kardeş.
00 YorumlaBöyle bir soruya fikirli cevap mı bekliyorsun? Hmm peki.. Ok by
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkan içmek değil bendede var anemi kan ilacı içiceksin tutup birini öldürüp kanını içimicen :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl'ferro' ile baslayan bi ilac daha icersem mide fesadi geciricem ama ben :S
- +1 yıl
napcan mecburen ferimax içiodum bended kansızlık demir eksikliği mevcut ama böyle kan içmek felan sacmalık kan yapıcak şeler tüket
sapkınmısın nesin kızım sen dinimizde kan içmek günahtır. vede sağlıga zararlıdr neyin peşindesin . allah hidayet versin
10 Yorumla
+1 yılkafayı mı yedin? son anda mı aklına geldi. kızım kan içilir mi?
01 YorumlaYok artık ebesinin ... şeklinde tepki gösterdiğim tek soru senindir vampirella
00 Yorumlaİçebilirsin, yani keyfine bak hayat boş vampir gibi davran derimi kopart kanımı iç ye bitir beni :D adgasdfas şaka bir yana afiyet olsun haftada iki şişe götür fazla içme
00 YorumlaSağlık konusunda 509 cevap paylaştı. iç gitsin yaa kime ne mk.
28 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun. arti bir sana :)
Soran+1 yıleyvallah :) bagis kabul ediyoruz :)
Soran+1 yılcok bile :)
Soran+1 yıliyiymis :)
parmağımı kestim emiyorum işim bitince haber vereceğim
00 Yorumla
+1 yılbnde kansızım ama çözümü hiçbi zaman kan içmekte aramadım ne sacma bişeydir bu iyi misin sen :/
00 Yorumla
+1 yılkan içmekte bir sakınca yok fakat kanla bulaşan hastalıklara yakalanma riskin var
10 Yorumla
+1 yılAnemi teshisiyse neden kan iciyorsun icilrn kan mideye gider senin kan damar ve kalplere lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılYa onceden duvar yitordum toprak tiyordum. Zaten dayanamiyorum o yuzden iciyorum. Acligim diniyor biraz.
bu gençlik çıldırmış. ayranı yok içmeye faytonla gider sıçmaya diye bi laf geldi aklıma git ekmek ye biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvampiiir. çok ilginç. hep merak etmişimdir siz vampirler neden ped yemiyorsunuz?
12 Yorumla
Soran+1 yılnormal vatandasim ben. vampir bulursan ona sor. hatta sorma beni tanistir direk :)
- +1 yıl
Soruya bak ya :S
+1 yılKan içmek zararlıdır ama ne yalan söyleyeyim bende içiyorum ve zevkli geliyor hoşuma çok gidiyor ama bu yüzden çok kez hastaneye yatdım ama yinede içiyorum doktorlar piklojik dediler olsun yinede içiyorum
00 Yorumla
+1 yılAlacakaranlık serisinin toplumumuz üzerindeki etkileri...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hepsini geçtimde Kanı nerden buluyon Abi ordan 2 paket 0 rh negative mi diyorsun ya da belirli zevklerin var mı hangisinin tadı daha güzel..
07 Yorumla
Soran+1 yılBir arkadastan iciyorum sagolsun veriyor. Negatif kanlarin tadi daha guzel bir de b ve 0 guzel. A+ en kotusu
Cevap sahibi+1 yılA pozitif im ben tamam bana zarar yok devam et kanka :D
Soran+1 yılEhwhe toplumun geneli a + zaten. Saldirgan bir tip degilim gönüllülerden iciyorum ")
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana günah diye biliyorum o kdar içecek varken kan niye vişne suyu iç :D
Soran+1 yılYa ben kansizim asil sorun bu. Ferro ile badlayan piyasada kullanmadigim ilac kalmadi. Artik kan iciyorum ben de :)
Cevap sahibi+1 yılOlur mu kız ben eczanede çalışıyorum hergün ferrum satıyorum var yani olmaz olur mu :)
Soran+1 yılOnu da kullandim galiba bir ara. Artik kustüm kullanmıyorum ;))
kan içmek değilde damardan almak ben 3 ay almıştım enfeksiyon kaptım
00 Yorumla
+1 yılya manyak mısınız kan ilacı denen bişey var demir eksikliği varsa ondan iç niye böyle gereksiz atraksiyonlara giriyosun senin için zararı vardır varsa
00 Yorumlaevet aynı durum bendede söz konusu kan içmekten hoşlanıyorum ama yalnızca kendi kanımı içiyorum
10 Yorumlakan içmekde ne yhaa? nie kan ilaçları kullnmıyosun miden nasıl kaldırıoo
00 Yorumla
+1 yıliğğğğğ ufacık bir midem vardı onuda bu soruyla yok ettiniz, tebriklerr :(((((
00 Yorumla
+1 yılBu yeni moda vampir şeyleri gençleri etkiliyor işte zehirlenirsin içme sakın-_-
02 Yorumla- +1 yıl
iyi içinde kalmasın madem çok istiyorsan iç ölürsen sorumlu bu site değil ona göre-_-
+1 yılAfrikada bır kabıle ınek kanıyla beslenıyor kılo verıcıdır. Normal sartlarda bir insan yarım lıtre kanı mıgdesı bulanmadan yutabılır
00 Yorumla
+1 yılbu sorununu çözmelisin bence en kısa zamanda kendine başka sorunlar bul bunu çöz ama
00 Yorumlakan bulursan bana da getir, ben de içmek istiyorum.
01 Yorumlaayy midem bulandı çok :s zaten beni kan tutar fena oldum ciddiyim :s
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaştan anlaşalım, bak benim arkadaşımsan eğer, gözünü seviyim kendi kanım bana zor yetiyo, aman yani, içme benimkini:(
14 Yorumla
Soran+1 yılya kimsenin kanini zorla icmiyorum sakin ol mortuzluk yaa
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam sakinim, ama öyle iştahlı iştahlı anlatmışsın tırstım napim:(
Soran+1 yılmerak etme. donorum var benim ondan iciyorum. ictigimde de zaten cok az iciyorum. ayrica seni de cok seviyorum. istemedigin surece kanini icmem :)
Cevap sahibi+1 yılenem, kimsin sen gizli?
sen bi bardak soğuk su iç oksijeni boldur beynine oksijen gitsin
00 Yorumlaitiraf ediyorum tırstım .S sen yine de çok tüketme canım.her şeyin fazlası zarar demişler :(
00 Yorumla
+1 yılFAYDALIDIR, içmek gerekir. İÇİLİRSE faydasını gösterir AMMA ve LAKİN içilmezse KAN depolanır ve bu depo senin ananı SİKEBİLİR.
00 YorumlaSağlık konusunda 729 cevap paylaştı. Kızılay dan kan içilmez arkadaş, güvenmiyorum
319 Yorumla
Soran+1 yılkizilaydan alabilsem donor bulmak icin ugrasmazdim.
Soran+1 yılneden sordun?
Soran+1 yıl:))) kullaniyorum alkol. ayikken icerim sorun olmaz :P
Soran+1 yılsen bagis konusunda ciddiysen mesaj atarim
Soran+1 yılyahu dalga gecme. surda ciddi bi ihtiyac konusuyoruz
Soran+1 yılok hangi sehirdesin :)
Soran+1 yılburadan bile anlasilabilir ciddi olmadigin
Soran+1 yılsen de mi iciyorsun :/ nasil aldin raporu?
Soran+1 yılkan grubun ne? bazi gruplarinki daha guzel oluyor o bakimdan sordum :) mesaj atiyorum o zaman sana birazdan
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat