Bazen kendimi çok yorgun, enerjisiz, keyifsiz ve halsiz hissediyorum. Özellikle dersim olduğunda sabah erken kalktığımda, dersi dinleyecek halim bile olmuyor, veya regl olduğumda. O yüzden geçen gün migrostayken gözüme ilişti ve almak istedim, size de bir fikrinizi sorayım dedim kullananınız olduğuysa, memnun kaldınız mı, faydasını gördünüz mü veya görmediniz mi, kullanmalı mıyım kullanmamalı mıyım, kullanmalıysam ne miktarda.. Şimdiden teşekkürler. (Kilo aldırmak gibi yan etkisi de var mı acaba?)
Ben bunun faydasını görmedim açık söyleyeyim. Antrenmandan önce yarısını içmen yeterli. Ben daha çok portakal ve çilekli boyut olarak bundan daha küçük zeroshotlar var onları kullandım onlarında kullanımı aynı fakat etkisi muazzam fena terletiyor.
Ne demek istedin anlamadim ama, analdigim kadarina cevap vereyim, madem biliyorsun neden soruyorsun? Kaldiki Carnitin Vitamin degil bu takviyenin iceriginde ayrica bulunan vitaminlerde enerji yapmaz ve takviye olarak alinmasinda, eger agir hasta, normal yemek yiyemeyecek kadar kötü durumun yoksa sadece paran gider, baska birsey olmaz.
B, lmeden almışsın keşke araştırıp alsaydın. onun gerine burn almalıydın. elindeki ürünü spor salonlarında cardio yaparken kilo verme amacıyla kullanıyorlar.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben spor olarak değil de daha çok bana enerji versin dinç hissettirsin diye bir şey düşünmüştüm hangisinden almalıyım sizce
bilmediğin ürünleri iyice araştırıp ondan sonra al zararlı bir şey olabilirdi. Ben mesela rusyadan gelen antrenman öncesi bir ürün kullanmıştım adamlar içine bir ton bişey koymuş extra 350 mg kafein koymuşlar ben de içtim saf gibi yerimde duramadım. fındık çalmış sincap gibi hiperaktif oldum. 2 gün uyuyamadım. yani ne kullandığını bil. bilmediğin şeyden uzak dur. kalbim duracaktı nefes alış verişim davranışım ve beyin yapım bile değişti.
Bunu kullanacağına keçiboynuzu pekmezi al her sabah aç karnına bir yemek kaşığı al tüket daha enerjik olursun kış aylarında sıcak tutar yaz aylarında o sıcaklık tamamen enerjiye döner 😉😊😁
En İyi Cevaplar