Allahın Resülü vessalatü Vesselam da oturarak yemek yermiş Ve şimdi son 100 yılda bunun sağlıklı olduğu bilim tarafından yeni ortaya çıktı Yerde bağdaş kurarak yemek yemek sindirim sisteminiz için çok faydalı. Yemeğe uzanmak için ileri geri eğilip doğrulmak karın kaslarının mide özsıvısı salgılamasına yardımcı oluyor. Peki siz yerde mi masada mı yiyiyorsunuz?
Yerde mi yemek yersiniz masada mı? Masada yemek yemek zararlı mı?
sürekli masada yerim.. yer yemeğine alışamadım.. oturamıyorum da zaten.. bağdaş kurmak , ayaklarımın üzerine oturmak veya tek dizimi dikip, diğer ayağımın üzerine oturup yemek yemeyi beceremedim bir türlü.. sürekli oynaşır dururum yer sofrasında.. pozisyon alamam.. bildiğim tek şey, zararlı olan şeyin ayakta yiyip içmek olduğudur..
Yerde oturamıyorum ki. 😑 Dalga geçiyorlar bazen böyle oturmak zorunda kaldığımda. 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biliyormusun hayatta yer sofrasinda yemek yememisim. Koyde bile rize taburelerine buyuk tepsi koyulup bizde yine rize taburelerin uzerinde oturup yemek yerdik.
Ben yerde seviyorum kaynanam kontes hanım masada yiyor. hiç sevmiyorum hep onun dediği oluyor. ayaklarım ağrıyor diyor ama gezmeye gelince fittir fittir geziyor😡😡
Artık kayınvalideleriniz ile böyle konuşmasanız hoş olmayan lakaplar takmasanız sevmeye bilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız çünkü sizde bir gün kayınvalide olacaksınız hiç hoş değil. Eğer bir sorununuz varsa böyle arkadan değil yüzüne söyleyin daha huzur bulacaksınız emin olabilirsiniz
Ahaha Allah'ın Resulü ağzını tahta ile fırçalıdı diye tahta ile mi fırça edelim pilavı elle yiyor diye elle mi yiyelim sidigini yattığı yatagin altına koyuyor diye bizde mi koyalım bizde devir gelişiyor ayak uydurmayan Ortadoğu gibi boyunda boğulur
İslam'ı iyi bilen biriyim. Hiç kimse masada yemek yediği için yanmaz son derece cahilce. Böyle salaklar yüzünden gerçekten İslam'a yaklaşmak isteyen ama bilmeyen insanlar a demek İslam böyleymiş diyor.
En İyi Cevaplar