kilo alırsam burnum daha mı küçük durur,
kilo alırsam burnum daha mı küçük durur
kilo alırsam burnum daha mı küçük durur
oyle yapacagina burnunu kamuflaj yap makiyajla, burunu azda olsa kucuk gostermek icin makiaj tavsiyeleri var neden kilo almak ki ve burun ne buyur nede kuculur
burnum çok ince zaten burun kanalımda darmış. yüzümde çok zayıf oldugu için daha fazla dikkat çekiyo. bnde zayıfım ayrıca
burnum çok ince zaten burun kanalımda darmış. yüzümde çok zayıf oldugu için daha fazla dikkat çekiyo. bnde zayıfım ayrıca bir de pek makyaj yapmıyorum
hmm cok zayifsiniz demek o zaman yanaklardan hafifce alin
o zaman büyük gibi durmaz değil mi aslında kilom orantılı 163 boy 50 kilo ama çok zayıf duruyorum
boyunuza gore kilonuz cok az, 55kilo olsaniz en az daha iyi olur hem saglik yonden hem goruntu. ya tabi o zaman direk burun goze carpmaz
evet sanırım. ama kilo da alamıyorum :D
bende siz gibi olsam kilo alamasam keske
herkes öyle diyo :D ben de azcık alsam iyi de az stres sıkıntı yapım bir günde iki kilo gidiyo arkadaşım 2 haftada bir kilo verebildi çok almakta alamamakta pek iyi değil :D ama balıketli olmak iyi yinede
sanslisiniz vala iyi yonden bakin bide :) almakta zor kaybetmekte zor ama almak dahami zormu ne :) bak bazi kadinlar stresli olunca buzdolabina saldirir sizde benim gibisiniz stresli olunca veriyorsunuz :)
evet aynen bir yurtta kalıyorum evde olunca kilo alıyorum da yurtta zor
eee evde anne habire ye kizim ye kizim derse :) ev gibisi yok
evet aynen ahh ahh :D
:D
Yüzünden de kilo alırsan burnun küçük görünür, büyükse de yüzüne göre normal görünür
Benim burnum çok küçük ve kiloluyum versem acaba buyurmu?
kesin gözünde büyüttüğün kadar değil burnun.
neden beğenmiyorsun kendini ya?
of.
barışın artık lütfen.
Cevap
5Cevap
yanakların doldurur burnun küçükmüş gibi görünür göz yanılmasıyla
bu seferde kilonu kafana takacaksın
çok zayıfım zaten ama 50 kiloyum boyum 163 ama zayıf duruyorum
çok abes bir görüntü yoksa sorun burnun değil kendine güvenmemendir
belki de bilmiyorum :D
bende :)
kiloa lırsan burdun küçülür :)
nasıl kurdun alakayı anlamadım
Bak olabilir biraz şişip görmen lazım...
burnunda büyürrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar