Trafik Kazası, kaburga ezilmesi, yumuşak doku zedelenmesi?

Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce kötü bir trafik kazası geçirdim. Allah a şükür kemerim takılı olduğu için otobüsteki diğer yolculara göre sağlam sayılırım. Sadece emniyet kemeri kaynaklı ve de otobüsün benim bulunduğum tarafa doğru devrilmesinden dolayı vücudumda morluk ve ağrılar var. İlk anda sadece sağ boşluğumun hemen üstündeki kaburgamda ağrı vardı. Nefes aldıkça ağrıyordu. Tomografi çekildi. Çok şükür ne organlarda ne de kaburgada kanama hasar kırık çatlak vs yok. Fakat şimdi şimdi aşırı derecede ağrım var. Nefes alırken özellikle. Sürekli belli bir pozisyonda yatmak zorunda kalıyorum. Dün acilde 3 karışımlı ağrı kesici vurdular. Deliksiz uyudum. Ama başka ne yapılabilir alternatif. Bir de daha önce inşallah gelmemiştir ama başına böyle bir durum gelen var mı? Ne kadar sürede iyileşiyor? Üniversite öğrencisiyim. Vizelerime giderken kaza yaptım. Bütün gün laboratuvarda durduğum günler oluyor. Yakın zamanda projem var. Yani kazadan sonra bunları düşünmek saçma gibi ama bir yandan da kafamı meşgul ediyor.
Trafik Kazası, kaburga ezilmesi, yumuşak doku zedelenmesi?