Burkulan bileğe sıcak su torbası mı konur buz mu?

Öhm, gene ben ve gene bir sakarlık sorusu, evet.

Dostlar bugün Kadıköy'ün yambul yumbul yollarında topuklu ayakkabılarla yürümeye çalışmakta iken, topuğun iki taşın arasına sıkışmasından kelli bir kaza geçirdim. şöyle ki, ayak bileğim içe dönmüş haldeyken üzerine düştüm.

Yani evet, burkmuş değil çatlatmış da olabilirim veya lif hasarı da olabilir zira bileğim feci şişmiş durumda. Gel gör ki dinine yandığımın Kadıköy'ünde bir tane randevu defterinde boş yer olan ortopedist bulamadığımdan, doktora görünme faslını yarına bırakmak zorunda kaldım.

Yani, yarın öğlene kadar kendi çabalarımla hayatta kalmak durumundayım.

Ağrı kesici krem sürdüm, hiçbir işe yaramadı. Ağrı kesici hakkımı da geceye saklamak istiyorum mümkünse, uyumadan evvel bi' majezik çakarım. fakat geceye kadar da bu ağrıyı biraz azaltmak lazım.

Buz koyabilirim, sıcak su torbası koyabilirim. Fakat hangisini yapmam lazım? Hangisi doğru karar olur böyle bir durumda?
Güncellemeler
+1 yıl
acıya dayanamaz olunca hastaneye gittim, ömrümün ikinci acilden giriş vakasını yaşamış oldum böylece. çatlak varmış, bu vesileyle 30'umdan sonra alçıya girmek de varmış:)

ilginiz için hepinize tekrar çok teşekkürler arkadaşlar...
Güncellemeler
+1 yıl
yahu bileğimde hala bir parça şişlik var ve bazı hareketlerde sancıyor. normal midir bu yoksa yeniden doktora görüneyim mi?
Burkulan bileğe sıcak su torbası mı konur buz mu?