Sağlık Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? (Sayfa 8) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
TerkedilmisKulunuz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Dişlerimize önemle bakmalıyız çünkü başka rahatsızlıklarda çıkarabilir 0 0 Yorumla
SıradanÇocuk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben en çok naneyi seviyorum. Ağzımı çok ferahlatıyor. 2 0 Yorumla
DJFatocan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kömür daha iyidir bence. Denemek isterim tabii ki de. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren ürünü tercih ederim 0 0 Yorumla
wish_craft Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Doğol hindistan cevizi yağını denemenizi tavsiye ederim., hem güzel temizliyor hemde diş etlerine bakım sağlıyor üstelik tamamen doğal 0 0 Yorumla
HanzoX Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Zaten kömür güzellik piyasasına yeni girdi ve çok güzel yani yüz bakımı varsa diş bakımıda olabilir... 0 1 Yorumla HanzoX +1 yıl Kömür Tozlu Signal Nature Elements Yorumla
BugraMosu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Karşı cins dişlere önem veriyor erkeklerde, beyaz dişlere sahip olmak için Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements olsun isterdim 0 0 Yorumla
forafora Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bence Karanfil yaprağı ve Ardıç yağları... Karanfil hem doğal bir antiseptik hemde kötü kokuları engelleyebilir. 0 0 Yorumla
hayalicivciv Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bembeyaz dişlerimi Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements e borçluyum gerçekten deneyinn derim baska bişey demem 0 0 Yorumla
Karadagli3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olan karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
Onuqk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Dişim beyaz olmalı Ağızımın içi ferah olmalıKullandığım diş macunu kullandıkça beni öyle rahatlatmalıkı diğer sefer kullanmak için can atmalıyım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
myangell Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl tabiiki hassasiyet için signal nature elements karanfil yaprağı ve ardıç yağları teşekkürler @signal 0 1 Yorumla SignalTürkiye Sponsorlu +1 yıl Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Her şey #1GülüşüneBakar Yorumla
BRCNKBSKL Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Karanfil ve ardıç yapraklı olan tercihim. Nane yağına bulanmış bir ağız yerine doğal ve ferah tatlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Signal kesinlikle bana en uygun marka, diğerlerini denediğimde iyi sonuç almadım hiç 0 0 Yorumla
maylis Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Tabikide karbonlu signal en iyisi veya saf karbon tozu dislerinizi surun haftada 1 kez disleriniz benbeyaz olurr 0 0 Yorumla
Arafgrisi Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Parlak bir gülümseme için tabiki signal fakat daha güzel ve Parıltılı gulusler için bence kömür tozlu sinyal nature elements. 0 0 Yorumla
thewanderingwolf Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ardıç yağı iyidir, hassas dokuyu güçlendirir. Diş etleri benimki gibi duyarlı olanlara tavsiye ediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gülmeyi seven biri için diş bakımı çok çok önemli bu yüzden baya bakım lazım 1 1 Yorumla Ressemahee +1 yıl İyide neden gizlisin :/ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçerisindeki hindistan cevizi özü ile daha beyaz dişlere kavuşmana yardımcı olan ve komple bakım sağlayan Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
mantıksızAkrep Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren signal nature elements 0 0 Yorumla
ciceksi123 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çok etkili ve etkileyici gerçekten tavsiye ederim hem yardımı hem kokusu mükemmel. 1 0 Yorumla
Evliamacapkin Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Kömürlü olan seriyi deneyebilirim diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Hopelessaver Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle kömür tozlu olan. İnternette de kömür tozunun dişlere faydası hakkında bir çok video var. 1 0 Yorumla
Semra355 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim. 1 0 Yorumla
Squatlı-popo Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben buna karşıyım ama sen bilirsin ama bu kez de sen bilirsin yani bu durumda da 0 0 Yorumla
minnakkkıızz56 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Çok güzel ya denemek istiyorum da daha kısmet olmadi 0 0 Yorumla
Aldkfkfkfk Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl bembeyaz dişler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
Yırtıkapışarası Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Dişetlerinde iyi gelen parlak gösteren gülüşlerimizi güzel gösteren macunlar tabiki signal😁 0 0 Yorumla
UyumakÇokGüzelll Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Diş çok önemli beni için o yüzden bakımlı olması lazım 0 0 Yorumla
Yorgunumgibi Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Genellikle naneli ve güzel koku ve tad veren diş macunu 0 0 Yorumla
Dilruba35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Dişlerınızı bembeyaz görmek isterseniz tabikide tercih signal olmalıı. Özellikle kömür tozlu😄 1 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 705 cevap paylaştı. en güzeli eski stil misvak, tüm macunların içinde florür var 1 0 Yorumla
Kayganzemin Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ağız ve diş bakımının doğal olarak çok kolay olmasını isteyen KScanlar buraya! 1 0 Yorumla
Fatihdrv Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Daha parlak gülüşler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements tercih ederim 1 0 Yorumla
Kartanesi46 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Hindistan cevizi özlü nature elements 2 0 Yorumla
snmdlk Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Ben BioBellinda diş macunu kullanıyorum ve çok memnunum 0 0 Yorumla
Olmuyorkiama Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Diş yaptırmak için en uygun fiyat ve kalite devlet üniversitesi tıp fakultelerinde 0 0 Yorumla
dinbilimcibey Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Misvak 1 signal 2, misvak allah yarattığından güzel 0 0 Yorumla
vuslat1984 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Dişlerim inci gibidir Rabbim güzel yaratmışBende emanete iyi bakıyorum 0 0 Yorumla
webmaster71 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Daha kullanmadım önümüzdeki günlerde tekrar yorum yazarım :) 0 0 Yorumla
Aklıeser Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kömür tozlu signal nature elements yeni kullanmaya başladım bakalım nolucak 0 0 Yorumla
Cenilea Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements m 0 0 Yorumla
atszh Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Ne Signal i ya yoksa siz hala Clinomyn kullanmadınızmı? 0 0 Yorumla
Mhmtalfa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Signal diş macunları diğerlerine göre gerçekten daha etkili tavsiye ederim 0 0 Yorumla
ehtiram88 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl karanfilyaprağı ve ardıç yağları özüiçeren Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
yellowdiamonds Takip Et Xper 3 Yaş: 50 +1 yıl Daha parlak gülüşler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements :) 0 0 Yorumla
evilmomsen Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl yeni ürünlere göz atacağım güzel oalcağını düşünüyorum 0 0 Yorumla
huluskar__ Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Florürsüz diş macunu yapında görelim hadi. Sonra kaliteden bahseder he yavrum he 😏 0 0 Yorumla
Byuser1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Memnun kalarak kullandığım dış macunu Signal.Hindistan cevizi özlü Signali de denemek isterim 0 0 Yorumla
Unforgiivenn Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sürekli degistiriyorum dışımda farklı mineraller alsın diye ve arkasındaki renge dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
ElGrano Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Benim için en doğal olabilecek içerik çilekli olurdu. 0 0 Yorumla
Uranüs01 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl flörsüz olması tamamen en iyi tercihim olmuştur her zaman 0 0 Yorumla
Zorti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl sperm aromalı vajina kokulu evet bu ürün tam bana göre 🤩 0 0 Yorumla
sır19 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Aleovera heryerde kullanılıyor maşallah. ise yarar gibi. 0 0 Yorumla
07AntalyaMurat07 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Signa naturel elements içeriğinden dolayı tercih edebilirim 0 0 Yorumla
Kubilaytuna41 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Signal nature element hindistan ceviz özlü tam benlik 🤗🤗 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
822Cevap
Dişlerimize önemle bakmalıyız çünkü başka rahatsızlıklarda çıkarabilir
Ben en çok naneyi seviyorum. Ağzımı çok ferahlatıyor.
Kömür daha iyidir bence. Denemek isterim tabii ki de.
Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren ürünü tercih ederim
Doğol hindistan cevizi yağını denemenizi tavsiye ederim., hem güzel temizliyor hemde diş etlerine bakım sağlıyor üstelik tamamen doğal
Zaten kömür güzellik piyasasına yeni girdi ve çok güzel yani yüz bakımı varsa diş bakımıda olabilir...
Kömür Tozlu Signal Nature Elements
Karşı cins dişlere önem veriyor erkeklerde, beyaz dişlere sahip olmak için Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements olsun isterdim
Bence Karanfil yaprağı ve Ardıç yağları... Karanfil hem doğal bir antiseptik hemde kötü kokuları engelleyebilir.
Bembeyaz dişlerimi Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements e borçluyum gerçekten deneyinn derim baska bişey demem
Diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olan karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements
Dişim beyaz olmalı
Ağızımın içi ferah olmalı
Kullandığım diş macunu kullandıkça beni öyle rahatlatmalıkı diğer sefer kullanmak için can atmalıyım
Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements
tabiiki hassasiyet için signal nature elements karanfil yaprağı ve ardıç yağları teşekkürler @signal
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Her şey #1GülüşüneBakar
Karanfil ve ardıç yapraklı olan tercihim. Nane yağına bulanmış bir ağız yerine doğal ve ferah tatlar.
Signal kesinlikle bana en uygun marka, diğerlerini denediğimde iyi sonuç almadım hiç
Tabikide karbonlu signal en iyisi veya saf karbon tozu dislerinizi surun haftada 1 kez disleriniz benbeyaz olurr
Parlak bir gülümseme için tabiki signal fakat daha güzel ve Parıltılı gulusler için bence kömür tozlu sinyal nature elements.
Ardıç yağı iyidir, hassas dokuyu güçlendirir. Diş etleri benimki gibi duyarlı olanlara tavsiye ediyorum.
gülmeyi seven biri için diş bakımı çok çok önemli bu yüzden baya bakım lazım
İyide neden gizlisin :/
İçerisindeki hindistan cevizi özü ile daha beyaz dişlere kavuşmana yardımcı olan ve komple bakım sağlayan Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements
karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren signal nature elements
Çok etkili ve etkileyici gerçekten tavsiye ederim hem yardımı hem kokusu mükemmel.
Kömürlü olan seriyi deneyebilirim diye düşünüyorum.
Kesinlikle kömür tozlu olan. İnternette de kömür tozunun dişlere faydası hakkında bir çok video var.
Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim.
Ben buna karşıyım ama sen bilirsin ama bu kez de sen bilirsin yani bu durumda da
Çok güzel ya denemek istiyorum da daha kısmet olmadi
bembeyaz dişler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements
Dişetlerinde iyi gelen parlak gösteren gülüşlerimizi güzel gösteren macunlar tabiki signal😁
Diş çok önemli beni için o yüzden bakımlı olması lazım
Genellikle naneli ve güzel koku ve tad veren diş macunu
Dişlerınızı bembeyaz görmek isterseniz tabikide tercih signal olmalıı. Özellikle kömür tozlu😄
en güzeli eski stil misvak, tüm macunların içinde florür var
Ağız ve diş bakımının doğal olarak çok kolay olmasını isteyen KScanlar buraya!
Daha parlak gülüşler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements tercih ederim
Artık signal kullanıyorum ve çok memnunum.
Hindistan cevizi özlü nature elements
Kömür tozlu olan favorim :)
Ben BioBellinda diş macunu kullanıyorum ve çok memnunum
Diş yaptırmak için en uygun fiyat ve kalite devlet üniversitesi tıp fakultelerinde
Misvak 1 signal 2, misvak allah yarattığından güzel
Hindistan Cevizli özü güzel ben kullandım
Dişlerim inci gibidir
Rabbim güzel yaratmış
Bende emanete iyi bakıyorum
Daha kullanmadım önümüzdeki günlerde tekrar yorum yazarım :)
Kömür tozlu signal nature elements yeni kullanmaya başladım bakalım nolucak
karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements m
Ne Signal i ya yoksa siz hala Clinomyn kullanmadınızmı?
Signal diş macunları diğerlerine göre gerçekten daha etkili tavsiye ederim
karanfil
yaprağı ve ardıç yağları özü
içeren Signal Nature Elements
Daha parlak gülüşler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements :)
yeni ürünlere göz atacağım güzel oalcağını düşünüyorum
Florürsüz diş macunu yapında görelim hadi. Sonra kaliteden bahseder he yavrum he 😏
Memnun kalarak kullandığım dış macunu Signal.
Hindistan cevizi özlü Signali de denemek isterim
Sürekli degistiriyorum dışımda farklı mineraller alsın diye ve arkasındaki renge dikkat ediyorum
Benim için en doğal olabilecek içerik çilekli olurdu.
flörsüz olması tamamen en iyi tercihim olmuştur her zaman
sperm aromalı vajina kokulu evet bu ürün tam bana göre 🤩
Aleovera heryerde kullanılıyor maşallah. ise yarar gibi.
Signa naturel elements içeriğinden dolayı tercih edebilirim
Signal nature element hindistan ceviz özlü tam benlik 🤗🤗