Sağlık Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? (Sayfa 9) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
AlemdarKVP Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan Cevizli’yi tercih ederim, tadı da güzeldir 😂 0 0 Yorumla
Aşkın_kızı Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hindiztan cevizli olanı kullanıyorum tam anlamıyla muthiş 0 0 Yorumla
Emrkrts Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tabi ki de kömür tozlu Signal Nature Elements. Biraz farklı şeyler deneyelim 0 0 Yorumla
Yağızz_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bende henüz hepsini deneyemedim ama faranfil yapraklı, ardıç yağlı ilgi çekici görünüyor benim için 0 0 Yorumla
HuysuzveTatsızz Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bitkisel i olanlari cok seviyorum. hrm agzimda guzel bir tat birakiyor 0 0 Yorumla
Aslancimbom57 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl indistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim 0 0 Yorumla
SerkanTopuz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl 3 ü de dönüşümlü olarak kullanılabilir hepsi harika bencee 0 0 Yorumla
xoimy Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl ben denedim mükemmel di kokusu özellikle yiyesim geldi😍 0 0 Yorumla
bukinahmet Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hindistan cevizinin kokusunu çok seviyorum ve haliyle ürünleri de güzel oluyor 0 0 Yorumla
KıllıHıyar Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Çok etkili ve etkileyici gerçekten tavsiye ederim hem yardımı hem kokusu mükemmel. 0 0 Yorumla
Mhmt-34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl şimdiye kadar pek kullanmadım signal geçen aldım içeriği çok etkiledi beni memnunum. 0 0 Yorumla
Alparslankaan34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hindistan cevizi dişleri beyazlattığını bilmiyordum 😮😮 0 0 Yorumla
İntiba000 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl acaba gerçekten işe yarıyor mu :D yaramazsa parası iade mi :D 0 0 Yorumla
Dimitraa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren benim favorim ❤️ 0 0 Yorumla
herhangibinsan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan cevizi miss gibi kokan bir meyve ve iyi olacağını, bunun tutacağını düşünüyorum:)) 0 0 Yorumla
cancagzıımm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Denemek lazııımm.. Signalin hindistan cevizlisini acayip merak ettim şu an 0 0 Yorumla
Simsiyahojeli Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Signalin etkisi diğerlerine benzemiyor. Gerçekten çok iyi 0 0 Yorumla
puddinks Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Diş macunlarının aşırı köpürtmesi bazen rahatsız ediyor 0 0 Yorumla
ShiroNeko Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements olmazsa olmaz! 0 0 Yorumla
animecikira Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl hindistan cevizlinin ağızda bıraktığı tat güzel koku olarak da daha güzel tavsiyem hindistan cevizli 0 0 Yorumla
Laleylmz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kömür tozluyu dişlerimde kullanmak isterim sonucu merak ediyorum 0 0 Yorumla
Mina90 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Daha parlak gülüşler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
Aşkbendegelsende Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature diyorum ama hepsinide denemek istiyorum 0 0 Yorumla
Herhangibirisanane Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bence herkes beyaz dişlere sahip olmak ister ve bu yüzden hindistan cevizi mucizesi 😍 0 0 Yorumla
Belaliçikolataa Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl 5 xper alırım bir dal bugün yemek yapmadığını söyler ama şimdi hedefini buldum 0 0 Yorumla
Slnyonr Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Siyah kömürden mi ne diş macunu var onu denemek istiyorum ya 0 0 Yorumla
Tkmkciiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Beyaz dişler deyince ilk olarak aklıma signal geliyor. 0 0 Yorumla
vaylanz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
modatarz27 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bir doğa harikası Hindistan cevizi özlü signal nature elements 0 0 Yorumla
xDilaraax Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Daha Parlak Bir Gülüş İcin Kömür Tozlu Signal Nature Element. 0 0 Yorumla
lcybrs Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl İçinde florür olmayan diş macunlarını kullanmaya özen göstermenizi tavsiye ederim 0 0 Yorumla
dreams1s Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Daha beyaz dişler için tercihim Hindistan cevizi özlü Signal Nature Elements :) 0 0 Yorumla
Sude0626 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bence karanfil tek diş değil tüm ağız bakımı kişisel bakımın en temel gereksinimi. 0 0 Yorumla
губалюбовь Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl signal gercekte anlamda dişleri beyazlatmada bir numara 0 0 Yorumla
göktekikız26 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Benim tercih ettiğim;Hindistan cevizi özlü signal nature elements. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Signal kullanıyorum dişlerim bembeyaz 2 0 Yorumla
gözdamlası Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 68% +1 yıl kömürlü olan efsane 😁 dişler bembeyaz oluyor 2 0 Yorumla
1yıldıztilbekafası Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Signal sen mükemmelsin harikalar yaratıyosun 2 0 Yorumla
Erva22eymen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Karanfil yapragi ve ardinc yagi ola bilir 2 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Komur tozlu olani denemek lazim 2 0 Yorumla
Zeynep3543 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Diş macununda markaya pek takilmiyorum nedense. 2 4 Yorumla Dorukkan +1 yıl Telsiz kodu gibi olmuş 3543 Yorumla Zeynep3543 +1 yıl @Dorukkan plaka onlar Yorumla Dorukkan +1 yıl Haaaaa anladım 😅😅😅 Yorumla 1 yorumu gör Dorukkan +1 yıl O ne laaa 🤣🤣 Yorumla
CherkeSs Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl GÜzelll hepsi birbirinden güzel görünüyor 1 0 Yorumla
Se_Me-77 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 82% +1 yıl Sigara içtiğim için kömür tozlu olabilir 1 0 Yorumla
SedaBalta Takip Et Xper 3 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl önemli olan doğal ve kimyasal içeriğinin az olması 1 0 Yorumla
EbrarEylül Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Kömür hem cilde hem dişlere iyi geliyor 1 0 Yorumla
Eylülşarkısı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl hindistan cevizi özü çok hoş olurdu... 1 0 Yorumla
Limon17 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Signal tabikideee bir numaralı diş beyatlama. Com 1 0 Yorumla
KaraKızCamdanBakıyor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Eminim hindistan cevizli olan guzeldir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
822Cevap
Hindistan Cevizli’yi tercih ederim, tadı da güzeldir 😂
Hindiztan cevizli olanı kullanıyorum tam anlamıyla muthiş
Tabi ki de kömür tozlu Signal Nature Elements. Biraz farklı şeyler deneyelim
Bende henüz hepsini deneyemedim ama faranfil yapraklı, ardıç yağlı ilgi çekici görünüyor benim için
Bitkisel i olanlari cok seviyorum. hrm agzimda guzel bir tat birakiyor
indistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim
3 ü de dönüşümlü olarak kullanılabilir hepsi harika bencee
ben denedim mükemmel di kokusu özellikle yiyesim geldi😍
Hindistan cevizinin kokusunu çok seviyorum ve haliyle ürünleri de güzel oluyor
Çok etkili ve etkileyici gerçekten tavsiye ederim hem yardımı hem kokusu mükemmel.
şimdiye kadar pek kullanmadım signal geçen aldım içeriği çok etkiledi beni memnunum.
Hindistan cevizi dişleri beyazlattığını bilmiyordum 😮😮
acaba gerçekten işe yarıyor mu :D yaramazsa parası iade mi :D
Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren benim favorim ❤️
Hindistan cevizi miss gibi kokan bir meyve ve iyi olacağını, bunun tutacağını düşünüyorum:))
Denemek lazııımm.. Signalin hindistan cevizlisini acayip merak ettim şu an
Signalin etkisi diğerlerine benzemiyor. Gerçekten çok iyi
Diş macunlarının aşırı köpürtmesi bazen rahatsız ediyor
Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements olmazsa olmaz!
hindistan cevizlinin ağızda bıraktığı tat güzel koku olarak da daha güzel tavsiyem hindistan cevizli
Kömür tozluyu dişlerimde kullanmak isterim sonucu merak ediyorum
Daha parlak gülüşler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature diyorum ama hepsinide denemek istiyorum
Bence herkes beyaz dişlere sahip olmak ister ve bu yüzden hindistan cevizi mucizesi 😍
5 xper alırım bir dal bugün yemek yapmadığını söyler ama şimdi hedefini buldum
Siyah kömürden mi ne diş macunu var onu denemek istiyorum ya
Beyaz dişler deyince ilk olarak aklıma signal geliyor.
karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements
Bir doğa harikası Hindistan cevizi özlü signal nature elements
Daha Parlak Bir Gülüş İcin Kömür Tozlu Signal Nature Element.
İçinde florür olmayan diş macunlarını kullanmaya özen göstermenizi tavsiye ederim
Daha beyaz dişler için tercihim Hindistan cevizi özlü Signal Nature Elements :)
Bence karanfil tek diş değil tüm ağız bakımı kişisel bakımın en temel gereksinimi.
signal gercekte anlamda dişleri beyazlatmada bir numara
Benim tercih ettiğim;Hindistan cevizi özlü signal nature elements.
Sürekli neden bu soruyu görüyorum
Bende kulaniyorum elinize sağlık.
kömür tozlu diyorum çünkü beyaz görünen dişler çok önemli
Signal kullanıyorum dişlerim bembeyaz
kömürlü olan efsane 😁 dişler bembeyaz oluyor
Güzel olur denemek isterim..
Signal sen mükemmelsin harikalar yaratıyosun
Hindistan cevizi özlü elbette ki.
Karanfil yapragi ve ardinc yagi ola bilir
Komur tozlu olani denemek lazim
Diş macununda markaya pek takilmiyorum nedense.
Telsiz kodu gibi olmuş 3543
@Dorukkan plaka onlar
Haaaaa anladım 😅😅😅
O ne laaa 🤣🤣
Hindistan cevizi özlü nature elements
hindistan cevizi ilginç olabilir.
Naneli olsun benim olsun 😁
Henüz denemedim ama deneyeceğim
Ah signal 😍white now favorim
GÜzelll hepsi birbirinden güzel görünüyor
Sigara içtiğim için kömür tozlu olabilir
önemli olan doğal ve kimyasal içeriğinin az olması