Sağlık Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? (Sayfa 7) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
Dallas_cowboys Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim 1 0 Yorumla
Hlxhlxlhxlux Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim 0 1 Yorumla Hlxhlxlhxlux +1 yıl Vay be 500 kişi içinden ben hee Yorumla
Hasan_Efe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bana göre hiç birisi denedim ama hiç biri iyi sonuç vermedi şimdi kullandığım da signal değil 0 0 Yorumla
Psikopat_sadist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl kömür olan dişleri daha çok beyazlatıyor bu yüzden tercihim o daha faydalı 0 0 Yorumla
efe0121 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl flörür dişi korur ama zararıda var dişe yok ama beyine ciddi zararlar verebiliyor 0 0 Yorumla
mariapuder2 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Teşekkürler signal mutlaka deneyeceğim dişler önemli 🙃 0 0 Yorumla
emreciks79 Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl hepsi para tuzağı. misvak kullanın. kimyasal olan herşeyden uzak durun. 0 0 Yorumla
RomantikHulk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Denemedim ama denemedende bir sey demek dogru olmaz 0 0 Yorumla
hahasankelhakelhasan Takip Et Xper 4 Yaş: 54 +1 yıl Kömür tozlu signalı yeni kullanmaya başladım işe yarıyor 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeni ürünlerini denemeye fırsatım olmadı henüz.Ama! İlk fırsatta 0 0 Yorumla
aqui1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl bir denemek lazım. Blue whitta kaldım en son hala oradayım 0 0 Yorumla
guveny05 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çay ve kahve gibi şeyler çok plak yaratıyor dişlerde 0 0 Yorumla
Fatalerror44 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Signal white now Beyaz dişler deyince ilk olarak aklıma signal geliyor. 0 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Güzel bir paylaşım, diş ve ağız bakımı çok önemli... 0 0 Yorumla
LibidoMetreNew Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements favorim 0 0 Yorumla
cannmaster Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl signal ürünleri çok güzel çok bakımlı insanlar almalı 0 0 Yorumla
Beyniyokfikrivar Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Bir kere denemek isterdim bakalım nasıl sonuç alicagiz 0 0 Yorumla
Yui_iuY Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bunları denemedim. Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements denerim 😊 #Signal teşekkürler... 0 0 Yorumla
Maness Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bu harika! Karanfilli olanı denemek için sabırsızlanıyorum 1 0 Yorumla
Monnieshy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pek bilinmese de sade kömür bile dişleri beyazlatır. Bu yüzden kömür tozlu diyorum. 0 0 Yorumla
Sudenz0 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim 0 0 Yorumla
Vlkcc Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Tat ve koku olarakta aynı ise hindistan cevizli tercihim arasına girebilir 0 0 Yorumla
ruhueksik Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ardıç yağı güzel olabilir ama karbonun temizlik gücü de yadsınamaz bilemedin 0 0 Yorumla
Tuna09 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl hepsi de güzel aslında. Bunların hepsini de kullanabilirim. 0 0 Yorumla
pckopatswr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tabii ki nane! Aslında böyke Hindistan cevizi de güzel olabilirdi 3 0 Yorumla
Ramses3r5 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Doğadan ilham alan içeriklerle komple bakım sağlayan hoş bir şey 1 0 Yorumla
Ghostshutterr Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum. Hassasiyet bitti 1 0 Yorumla
bBaşaQq Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Signal tabiki 1 ayda duzenli olarak fircaladim daglar kadar fark olusru 1 0 Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Sağlık konusunda 341 cevap paylaştı. Vaşla ben karar vermiyorum ne alınırsa onu kullanıyorum 1 0 Yorumla
blacksea_000 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl denemek lazım tabiki :) reklamlarda görüldüğü gibi mi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok guzel kullaniyorum. Ozellikle hindistan cevizi mucizesini vucudumda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu kullandigimdan beri cok memnunum her seferinde mutlu oluyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kömür tozlu signal naturre elements çünküi daha parlak dişler için👍😀 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olan karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements mi? 0 0 Yorumla
Babedobby Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Diş etlerim çok hassas ve hindistan cevizi özlü nature elements diyorum. çok iyi geldi bence herkes kullanmalı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ekonomik krizden dolayı en uygun ucuz olan dış macunu hangisiyse onu aliyorus artık marka filan seçme şansımız olmuyor 0 0 Yorumla
aylakmatmazelus Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Diş hassasiyeti yaşayan biri olarak karanfil yaprağı özlü nature elementsi deneyebilirim. 0 0 Yorumla
Kerimkucuk95 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Evet doğru haklı Hindistan cevizi özlü signal nature elements 0 0 Yorumla
misslavinia114 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements tercihim 0 0 Yorumla
kibaradam8 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Karanfilliyi deneyeceğim (görüşüm uzun ya da kisa bundan sanane ks) 0 0 Yorumla
xserdarx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yeni ürün çok güzel herkesin denemesini tavsiye ederim pişman olmazsınız 0 0 Yorumla
colombuss Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Kömür tozlu nature elementi denemek istiyorum doğrusu 0 0 Yorumla
Burak4108 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Tercihimi Hindistan cevizi özlü nature elements den yana kullanıyorum. 0 0 Yorumla
babafingo201918 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kömür tozlu Signal favorim sonuçta çivi çiviyi söker 😊 0 0 Yorumla
Followers Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Yeni ürünleri deneme fırsatım olmadı En kısa zamanda deneyeceğim 0 1 Yorumla Followers +1 yıl En kısa zamanda deneyeceğim Yorumla
X_ATARLI_HATUN_X Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Favorim signal diyorum başka birşey demiyorum... Teşekürler... 1 0 Yorumla
Yaqisikliifiroo Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bende kullandim cok iyi yenilerinide kullanicam herkeze oneririm ozellikle siyah olani 0 0 Yorumla
everythingforyou Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl zaten hindistan cevizi misss gibi kokuyor ferahlatıcı bir meyve, güzel olacağını düşünüyorum:)) 0 0 Yorumla
DarbeeLi--Matkap Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isteri 0 0 Yorumla
askahasret327 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Disler onemli benim sorunum var ama ne zamanduzeltirim bilmeme 0 0 Yorumla
exeberia3400 Takip Et Yoda Yaş: 47 +1 yıl denemek gerek yarın gidip marketten alayım bakalım bu ikili nasıl olacak 0 0 Yorumla
Belnn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Dişlerim çok ağrıyor hassas ne yapsam bilmiyorum bildiğin kanıyor 0 0 Yorumla
alikonya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl gerçekten mükemmel artık diş fırçalamak daha zevkli 0 0 Yorumla
reinally07 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl güzel dişler için signal kullanmanızı tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
emrekaradag37 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Daha parlak gülüşler için kömür tozunu tercih ederim 0 0 Yorumla
EEVDemre Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Hindistan cevizinin daha birçok mucizesini daha görürüz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
822Cevap
karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements
Dişler çok önemli bu yüzden iyi bir diş bakımı gerekiyor.
Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim
Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isterim
Vay be 500 kişi içinden ben hee
Bana göre hiç birisi denedim ama hiç biri iyi sonuç vermedi şimdi kullandığım da signal değil
kömür olan dişleri daha çok beyazlatıyor bu yüzden tercihim o daha faydalı
flörür dişi korur ama zararıda var dişe yok ama beyine ciddi zararlar verebiliyor
Teşekkürler signal mutlaka deneyeceğim dişler önemli 🙃
hepsi para tuzağı. misvak kullanın. kimyasal olan herşeyden uzak durun.
Denemedim ama denemedende bir sey demek dogru olmaz
Kömür tozlu signalı yeni kullanmaya başladım işe yarıyor
Yeni ürünlerini denemeye fırsatım olmadı henüz.
Ama! İlk fırsatta
bir denemek lazım. Blue whitta kaldım en son hala oradayım
Çay ve kahve gibi şeyler çok plak yaratıyor dişlerde
Signal white now Beyaz dişler deyince ilk olarak aklıma signal geliyor.
Güzel bir paylaşım, diş ve ağız bakımı çok önemli...
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements favorim
signal ürünleri çok güzel çok bakımlı insanlar almalı
Bir kere denemek isterdim bakalım nasıl sonuç alicagiz
Bunları denemedim. Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements denerim 😊 #Signal teşekkürler...
Bu harika! Karanfilli olanı denemek için sabırsızlanıyorum
Pek bilinmese de sade kömür bile dişleri beyazlatır. Bu yüzden kömür tozlu diyorum.
Tat ve koku olarakta aynı ise hindistan cevizli tercihim arasına girebilir
Ardıç yağı güzel olabilir ama karbonun temizlik gücü de yadsınamaz bilemedin
hepsi de güzel aslında. Bunların hepsini de kullanabilirim.
Tabii ki nane! Aslında böyke Hindistan cevizi de güzel olabilirdi
Doğadan ilham alan içeriklerle komple bakım sağlayan hoş bir şey
Kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum. Hassasiyet bitti
Signal tabiki 1 ayda duzenli olarak fircaladim daglar kadar fark olusru
Vaşla ben karar vermiyorum ne alınırsa onu kullanıyorum
denemek lazım tabiki :) reklamlarda görüldüğü gibi mi
Karanfil yapragi ve ardic yagi bence karanfili severim
Cok guzel kullaniyorum. Ozellikle hindistan cevizi mucizesini vucudumda
Bunu kullandigimdan beri cok memnunum her seferinde mutlu oluyorum
Genetik olarak çürükse hiç birşeyin faydası olmuyor
Kömür tozlu signal naturre elements çünküi daha parlak dişler için👍😀
Diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olan karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements mi?
Diş etlerim çok hassas ve hindistan cevizi özlü nature elements diyorum. çok iyi geldi bence herkes kullanmalı
Ekonomik krizden dolayı en uygun ucuz olan dış macunu hangisiyse onu aliyorus artık marka filan seçme şansımız olmuyor
Diş hassasiyeti yaşayan biri olarak karanfil yaprağı özlü nature elementsi deneyebilirim.
Evet doğru haklı Hindistan cevizi özlü signal nature elements
karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements tercihim
Karanfilliyi deneyeceğim (görüşüm uzun ya da kisa bundan sanane ks)
Yeni ürün çok güzel herkesin denemesini tavsiye ederim pişman olmazsınız
Kömür tozlu nature elementi denemek istiyorum doğrusu
Tercihimi Hindistan cevizi özlü nature elements den yana kullanıyorum.
Kömür tozlu Signal favorim sonuçta çivi çiviyi söker 😊
Yeni ürünleri deneme fırsatım olmadı
En kısa zamanda deneyeceğim
En kısa zamanda deneyeceğim
Favorim signal diyorum başka birşey demiyorum... Teşekürler...
Bende kullandim cok iyi yenilerinide kullanicam herkeze oneririm ozellikle siyah olani
zaten hindistan cevizi misss gibi kokuyor ferahlatıcı bir meyve, güzel olacağını düşünüyorum:))
Hindistan cevizi mucizesini vücut bakımımda kullanıyorum. Dişerimde de denemek isteri
Disler onemli benim sorunum var ama ne zamanduzeltirim bilmeme
denemek gerek yarın gidip marketten alayım bakalım bu ikili nasıl olacak
Dişlerim çok ağrıyor hassas ne yapsam bilmiyorum bildiğin kanıyor
gerçekten mükemmel artık diş fırçalamak daha zevkli
güzel dişler için signal kullanmanızı tavsiye ediyorum
Daha parlak gülüşler için kömür tozunu tercih ederim
Hindistan cevizinin daha birçok mucizesini daha görürüz