Sağlık Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? (Sayfa 3) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
Tsertkaya Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Signal'i severek kullandım, dişlerimi beyazlattı. Kömürlü olanını denemedim, denemek istiyorum :) 1 0 Yorumla
Zeli_ha Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 57% +1 yıl Diş sağlığı çok önemli. Ben güzel görünen dişlerle gülümsemeyi tabiki tercih ederim. 1 1 Yorumla Dorukkan +1 yıl Altın kaplamamı yaptın dişlerini Yorumla
_bye-bye_ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 39% +1 yıl Hassasiyete iyi geliyormuş o zaman karanfilli alayım bari😊kokusunu severim 1 0 Yorumla
Lovegood Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Kömür tozlu olanı çok merak ediyorum kullanmayı çok isterim teşekkürler Signal🙃❤ 1 0 Yorumla
tugcekr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Bembeyaz gülüşler için kömür tozlu signal naturel element ✌🏻 1 0 Yorumla
Sebahattin07 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Bence karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren signal nature elements 1 0 Yorumla
tansa Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 51% +1 yıl Dis macununun iceriginden ziyade dis fircalama sekli de muhim. 1 0 Yorumla
Toprakfu Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Bu sefer basarılı bır iş cıkardınız tebrıkler tevsıye ederım 1 0 Yorumla
cankızsevda Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements diyorum. beyaz dişlerin ve bakımın önemi çok büyük. ihtiyacına uyan ürün her zaman işe yarar 1 0 Yorumla
ededed123123123 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl sık sık karanfil çiğneyen bir insan olarak elbette ki karanfil olanı tercih edeceğim. 1 0 Yorumla
ERENCİCEK34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl hepsii diyorum :()) ama karanfk yaprağı ve ardıç özleri yağı içeren signal nature elements diyorum:) 1 0 Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olan karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements. 1 0 Yorumla
Bayanguapo Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Signal kömür tozu benim vazgecilmezim olacak 😍 Teşekkürler #signal 1 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 467 cevap paylaştı. Signal tabikide ya benim favorim hindistan cevizi özlü nature elements 1 0 Yorumla
gozluklusirin2019 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 43% +1 yıl Vallahi ne yaparsam yapayım beyazlamıyor be usta... 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Doğanın gücü ağzımda lezzetli bir diş sıradağları bırakır : Dd 1 0 Yorumla
banu1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Beyaz gülüşler neşeli günler bu yüzden hindistan cevizi özlü nature elements 😄 1 0 Yorumla
Nickinedesanada Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Bayılıyorum size yegenim bile çokomelle sizi karıştırıyor o kadar tatlı bir firmasınız... 1 0 Yorumla
HayatDevamEdiyo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Hindistan cevizi tadı nasıl acaba denemek istiyorum. alicam :D 1 0 Yorumla
Asişkivircik Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Diş eti hassasiyeti ve parlak gülüş için olanı sırayla denemek lazım. 1 0 Yorumla
nedesembilemedim40 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 62% +1 yıl Sağlık konusunda 519 cevap paylaştı. siyanür katın artık yaşamak istemiyorum signal bey. 1 0 Yorumla
İsimsiz53 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Hayata bir signal verip bir üst seviyeye geçmek lazım 1 0 Yorumla
Gülllllllllllllll Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Sensodyne gayet memnunum diş beyazlatmakta üstüne yok 1 0 Yorumla
babyocconer Takip Et Master Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Harika bir paylaşım olmuş gerçekten ellerinize sağlık 1 0 Yorumla
Saluncm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl kömür mü :) çok beyaz ya dişler bide kömür sürelim :D 1 0 Yorumla
centilmen-efendi Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren tercih ederdim. 1 0 Yorumla
gehinnom Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 37% +1 yıl Karanfil e bayılırım o yüzden karanfilli olanı alırdım 1 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Kömür tozlu olanı çok merak ettim, kullanmak isterim doğrusu 1 0 Yorumla
En-Harbi-Kız Takip Et Master Yaş: 107 , eic 32% +1 yıl kömür formüllü olandan almayi düsünüyorum signalcim 1 0 Yorumla
hunilibeba Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl Kil özlü macun kullanıyorum an itibariyle ve daha doğal, daha zararsız geliyor bana. 1 0 Yorumla
eliff118 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 🥥 İçerisindeki hindistan cevizi özü ile daha beyaz dişlere kavuşmana yardımcı olan ve komple bakım sağlayan Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements bence 0 0 Yorumla
Hastadoktor Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Daha önce hiç kullanmadım, yorum yapmam doğru olmaz 1 0 Yorumla
BaranMert63 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Signal en sevdiğim kulandığım ve memnun olduğum diş macunu 2 0 Yorumla
sevgulhasan Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl signal dis macunu hic kulanmadim ama bu seriden alip denemek istiyorum 1 0 Yorumla
norstar4570 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl signalci değilim fakat reklamı abartmışlar biraz deneyeceğim reklamın gücü bu olsa gerek:) 2 0 Yorumla
xxderyadenizxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dişlerin inci gibi görünmesi için signal ☺️☺️ Bu sebebten dolayı kömür tozlu signal nature elements 1 0 Yorumla
gokkusagındanbırısı Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Naneli güzel hemde ferah Bir ara signal kullaniyordum şimdi ipanaciyim 1 0 Yorumla
HandsomeJack Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl sunumda oradaydım melis birkan ve coco white çok hoştu. :) 2 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Küçüklükten beri dişler problemli bana hiçbiri yaramıyor 0 0 Yorumla
giritten Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 33% +1 yıl Vallahi florit denen madde olduğu sürece yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Oceansoul Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Daha parlak gülüşler için tercihim; Signal kömür tozlu Nature Elements 😃 0 0 Yorumla
kloapatra Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl hindistan cevizli bir diş macunu var tavsiye ederim :) 0 0 Yorumla
zeytinli_poğaça Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Lütfen artık yoğun nane içeren ama ağzı yakmayan diş macunu yapın 0 0 Yorumla
Aşkkurdu589 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Kömürmü bir ara tadına bakmıştım macun değil ama kömür 😂😂Çok güzel tadı 0 0 Yorumla
Asyacayan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Özellikle dis ipi kulllanilmasi da en az dis fircalamak kadar önemli bence🤗 0 0 Yorumla
Experimenter Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Hindistan cevizi özlü olanı çok merak ettim aslında bir ara deneme fırsatını yakalamaya bakarım :) 0 0 Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Dişler çürük eskiden kendime baktığım zamanlar fircalardim artık anı yaşıyorum 0 0 Yorumla
Anastasiabeverly Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl benim için sağlıklı bir gülüş beyaz dişlerle gerçekleşir signal white now vaz-ge-çil-me-zim ❤️❤️ 0 0 Yorumla
Baharinkokusu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Komurlu olani denemek isterdim beyazlatma acisindan digerlerinden daha ondedir diye umuyorum 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 798 cevap paylaştı. Lise zamanı sık kullandığım ürünlerden birisiydi.cut. 0 0 Yorumla
COBANKASAP Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl valla moruq ne diyim kullanırız kullanmasına ama işte ama var. 0 0 Yorumla
pijamalidansci Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl dis hassasiyetine karsi rahatlama saglayani tam benlik 0 0 Yorumla
YürüyeNlp Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl aynen harika signal iyiki var ya dişlerim signal falan yani 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Denemedim hic en kısa zamanda alayım hindistan cevizi özlü olanından 👍 0 0 Yorumla
meniss0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Hindistan cevizimi kesinlikle evet evet Hindistan cevizi özlü signal♥ 0 0 Yorumla
Kmerveğğ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Kömür tozu tabiki 👌 bu dişleri böyle beyazlatmak kolay olmadı 😊 0 0 Yorumla
Iceking35 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 39% +1 yıl Hayat guldurmedikten sonra signal gulusu guzellestirse ne olacakki 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Uranyumu denemek isterim radioactive dişler ooo nasıl parlar ama 0 0 Yorumla
zeuseye Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Signal her şeyden önce marka değerine sahip bir üründür ve kalitesi tartışılmaz 0 0 Yorumla
cikolatatutkulu Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hindistan cevizini saçlarımda da kullanıyorum. Sanırım hindistan cevizi özlü signal macunu deneyeceğim 😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
822Cevap
Signal'i severek kullandım, dişlerimi beyazlattı. Kömürlü olanını denemedim, denemek istiyorum :)
Diş sağlığı çok önemli. Ben güzel görünen dişlerle gülümsemeyi tabiki tercih ederim.
Altın kaplamamı yaptın dişlerini
Hassasiyete iyi geliyormuş o zaman karanfilli alayım bari😊kokusunu severim
Kömür tozlu olanı çok merak ediyorum kullanmayı çok isterim teşekkürler Signal🙃❤
Bembeyaz gülüşler için kömür tozlu signal naturel element ✌🏻
Bence karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren signal nature elements
Dis macununun iceriginden ziyade dis fircalama sekli de muhim.
Bu sefer basarılı bır iş cıkardınız tebrıkler tevsıye ederım
Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements diyorum. beyaz dişlerin ve bakımın önemi çok büyük. ihtiyacına uyan ürün her zaman işe yarar
sık sık karanfil çiğneyen bir insan olarak elbette ki karanfil olanı tercih edeceğim.
hepsii diyorum :()) ama karanfk yaprağı ve ardıç özleri yağı içeren signal nature elements diyorum:)
Diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olan karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements.
Signal kömür tozu benim vazgecilmezim olacak 😍 Teşekkürler #signal
Signal tabikide ya benim favorim hindistan cevizi özlü nature elements
Vallahi ne yaparsam yapayım beyazlamıyor be usta...
Doğanın gücü ağzımda lezzetli bir diş sıradağları bırakır : Dd
Beyaz gülüşler neşeli günler bu yüzden hindistan cevizi özlü nature elements 😄
Bayılıyorum size yegenim bile çokomelle sizi karıştırıyor o kadar tatlı bir firmasınız...
Hindistan cevizi tadı nasıl acaba denemek istiyorum. alicam :D
Diş eti hassasiyeti ve parlak gülüş için olanı sırayla denemek lazım.
siyanür katın artık yaşamak istemiyorum signal bey.
Hayata bir signal verip bir üst seviyeye geçmek lazım
Sensodyne gayet memnunum diş beyazlatmakta üstüne yok
Harika bir paylaşım olmuş gerçekten ellerinize sağlık
kömür mü :) çok beyaz ya dişler bide kömür sürelim :D
Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren tercih ederdim.
Karanfil e bayılırım o yüzden karanfilli olanı alırdım
Kömür tozlu olanı çok merak ettim, kullanmak isterim doğrusu
kömür formüllü olandan almayi düsünüyorum signalcim
Kil özlü macun kullanıyorum an itibariyle ve daha doğal, daha zararsız geliyor bana.
🥥 İçerisindeki hindistan cevizi özü ile daha beyaz dişlere kavuşmana yardımcı olan ve komple bakım sağlayan Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements bence
Daha önce hiç kullanmadım, yorum yapmam doğru olmaz
Signal en sevdiğim kulandığım ve memnun olduğum diş macunu
signal dis macunu hic kulanmadim ama bu seriden alip denemek istiyorum
signalci değilim fakat reklamı abartmışlar biraz deneyeceğim reklamın gücü bu olsa gerek:)
Dişlerin inci gibi görünmesi için signal ☺️☺️ Bu sebebten dolayı kömür tozlu signal nature elements
Naneli güzel hemde ferah Bir ara signal kullaniyordum şimdi ipanaciyim
sunumda oradaydım melis birkan ve coco white çok hoştu. :)
Küçüklükten beri dişler problemli bana hiçbiri yaramıyor
Vallahi florit denen madde olduğu sürece yapacak bir şey yok
Daha parlak gülüşler için tercihim; Signal kömür tozlu Nature Elements 😃
hindistan cevizli bir diş macunu var tavsiye ederim :)
Lütfen artık yoğun nane içeren ama ağzı yakmayan diş macunu yapın
Kömürmü
bir ara tadına bakmıştım macun değil ama kömür 😂😂
Çok güzel tadı
Özellikle dis ipi kulllanilmasi da en az dis fircalamak kadar önemli bence🤗
Hindistan cevizi özlü olanı çok merak ettim aslında bir ara deneme fırsatını yakalamaya bakarım :)
Dişler çürük eskiden kendime baktığım zamanlar fircalardim artık anı yaşıyorum
benim için sağlıklı bir gülüş beyaz dişlerle gerçekleşir signal white now vaz-ge-çil-me-zim ❤️❤️
Komurlu olani denemek isterdim beyazlatma acisindan digerlerinden daha ondedir diye umuyorum
Lise zamanı sık kullandığım ürünlerden birisiydi.
cut.
valla moruq ne diyim kullanırız kullanmasına ama işte ama var.
dis hassasiyetine karsi rahatlama saglayani tam benlik
aynen harika signal iyiki var ya dişlerim signal falan yani
Denemedim hic en kısa zamanda alayım hindistan cevizi özlü olanından 👍
Hindistan cevizimi kesinlikle evet evet Hindistan cevizi özlü signal♥
Kömür tozu tabiki 👌 bu dişleri böyle beyazlatmak kolay olmadı 😊
Hayat guldurmedikten sonra signal gulusu guzellestirse ne olacakki
Uranyumu denemek isterim radioactive dişler ooo nasıl parlar ama
Signal her şeyden önce marka değerine sahip bir üründür ve kalitesi tartışılmaz
Hindistan cevizini saçlarımda da kullanıyorum. Sanırım hindistan cevizi özlü signal macunu deneyeceğim 😍