Sağlık Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? (Sayfa 4) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2321 Görüş paylaş; doğanın gücüyle gülümsemenin sırrını keşfet! Diş macununda hangi doğal içerik senin favorin olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
Shaomi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Limonla beraber kullanın diyorlar bir sürü de haberi var ama diş minesi ne olcak o zaman 0 0 Yorumla
Slytherin22 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl #DoğanınGücüyleGülümse Kömür tozlu signal nature elements'i denemek istiyorum 0 0 Yorumla
Ankaragüçlü__1910 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Kömür tozlu Signal Nature Elements'i denemek isterdim. En kısa zamanda alıcam. 0 0 Yorumla
BilgiyeGüvenen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Karanfil yaprağı ve ardıç özü içeren signal nature elements doğallık her zaman en sağlıklı olanıdır 0 0 Yorumla
sexy_trafo Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 67% +1 yıl Karanfil içeriği favorim oldu. İlk fırsatta deneyeceğim:) 0 0 Yorumla
yıldız_ay Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl diş macunubinda en iyi marka bendeen kısa zamanda kömür tozlu signalı deneyeceğimm:) 0 0 Yorumla
arzugungorr Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Bu ürünleri henüz görmedim ama Hindistan cevizli diş macununu çok merak ettim :) 0 0 Yorumla
Kübra36457 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Nane limon zencefil. Ben hindistan cevizi mucizesini kullanıyorum 0 0 Yorumla
xxxyaren Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Daha kullanmadım ama tadıyla ve kokusuyla hindistan cevizini tercih ederimm 0 0 Yorumla
Freemannn10 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Sadece her gün dişleri fırçalasın Zaten beyaz diş olur Cok bembeyaz olmaz Signal kullanıyorum 0 0 Yorumla
hayayboş Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Kömür tozlu signal nature elements hayran kaldım gerçekten🤩 0 0 Yorumla
ŞiirdekiPiraye Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Hindistan cevizi kokusuyla tadıyla her zaman ilk tercihim olur 0 0 Yorumla
Always_Loyal Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Yeni ürünleri deneme fırsatım olmadı , evdeki stoklar bitince deniyeceğim 0 0 Yorumla
Fatobaskan03 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Karanfil yaprağı ve ardıç yağları #DoğanınGücüyleGülümse 0 0 Yorumla
pumpkinm Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Karanfil yapragi ve ardic ozleri kulaga guzel geliyor 0 0 Yorumla
Turan3365 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Daha parlak gülüşler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements Kesinlikle budur 0 0 Yorumla
Espadon34 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements tercihim olurdu... 0 0 Yorumla
Mindspace Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl Gülmeyi seven biri olarak dişlerimin bembeyaz olmasını isterim 0 0 Yorumla
celal38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl signal diş iyi oluyor almanızı tavsiye ediyorum ben kullanmadım ama siz kullanın :d 0 0 Yorumla
Genetik87 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 58% +1 yıl Uretici firmanin kalitesi belli bence signalin yeni urunu ile birlikte gulumsemeye devam... :) 0 0 Yorumla
RomantikbutSerseri Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl tabiki Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
Wonderful_Life Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Parlak olmasındansa sağlıklı olmasını tercih ederim. Dayanıklı dişlerin olması daha önemli bence. 0 0 Yorumla
Zagorunmelegi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Hindistan cevizi özlü çünküü aroması harika ve güldüğünüzde inci gibi dişinizin olmasını kim istemez 0 0 Yorumla
ahmetslovakia33 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements demenek istiyorum 0 0 Yorumla
özgürcedüşünce Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 56% +1 yıl karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
doğrulukmucesaretmii Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Karanfil yaprağı ve ardıç yağları iceren tercihim,, 0 0 Yorumla
new_age Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Diş macunları temelde aynı formüle sahip aroma farkı var diye hiçbiri bir diğerinden farklı değil.. 0 0 Yorumla
GAYTANBIYIK Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements kesinlikle sağlıklı dişler ve güzel gülüşler için kesinlikle deneyin 0 0 Yorumla
_Rainbow_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Hindistan cevizi özlü de güzeldir eminim ama ben yine de Kömür tozlu diyorum 0 0 Yorumla
marysal Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Çoğu marka doğala dönüyor. Tabi ki de denemek isterim! 0 0 Yorumla
Kafasıkarışıf9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Hindistan cevizi özlü signal nature elements tam benlik 0 0 Yorumla
danineedstopee Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 52% +1 yıl İçeriği çok anlamam ama dişimi beyazlatsın ve florürsüz olsun. Tek tercihim bu. 0 0 Yorumla
SNehirS Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Beyaz dişler icin tabii ki hindistan cevizi ozlu siganl nature elements 0 0 Yorumla
küçükkız03 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Hindistan cevizli olanı denemek istiyorum. Elimde ki ürün bittikten sonra 0 0 Yorumla
ulkaydin Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Hindistan cevizinin olduğu herşeye bayılıyorum, kokusu yeter. 0 0 Yorumla
Sorulariolanbayan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Komur tozlu olanini tercih ederim beyazlatmasi acisindan 0 0 Yorumla
İrairaira Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl karanfil ve hindistan cevizi diyorum ikisinide seviyorum ve günlük hayatta bakımlarda kullanıyorum 0 0 Yorumla
Fin_land Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Beyaz bir gülümseme için Kömür Tozlu Signal Nature Elements kesinlikle harika👑 0 0 Yorumla
Zorba_06 Takip Et Yoda Yaş: 57 , eic 76% +1 yıl uzun süreden beri kullanıyorum. herkes dişlerimin çok daha beyaz olduğunu söylüyor. 0 1 Yorumla Zorba_06 +1 yıl görüş paylaştığım halde yine yeniden görüş isteniyor. niye ki? Yorumla
xsonsuzagiderken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Hindistan cevizi özlü signal nature elementsi çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyeceğim ahahaha 0 0 Yorumla
Nickim-kocaya-kaçtı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Hindistan cevizli olanı. Hediye ederseniz seviniriz :))) 0 0 Yorumla
yNimet Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Hiç denemedin ama merak ediyorum Hindistan cevizliyi 0 0 Yorumla
96Kartaliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Hiç denenedim ama merak ediyorum hindistan cevizliyi 0 0 Yorumla
_Lia_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Bembeyaz ve parıldayan gülüşler için benim favorim Kömür Tozlu Signal Nature Elements 0 0 Yorumla
volkankimki Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Hindistan cevizine bayılıyorum, muhteşem bir tercih olur gibi hissediyorum :) 0 0 Yorumla
Analyzer Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl Signal'in Doğal Element' serisinin "Hindistan Cevizi Özü'nü kullanıyorum , gerçekten memnunum. 0 0 Yorumla
Cino7 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl White now kullanıyorum gerçkten çok faydası oldu dişlerime 0 0 Yorumla
KorhanKara Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Her yerde söylüyorum Charcoal Nature Elements candır <3 0 0 Yorumla
Nurhayat_ycll Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Hindistan cevizi özlü Ve Kömür tozu İDEAL!!FAVORİM.. 0 0 Yorumla
BeyazAtlıPrensBenim Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Gülmeyi seven biri olarak dişlerimin bembeyaz olmasını isterim ve tercihim signal 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Iyi ki signal var, yumurta reklamı ile çocukluğumuzu süsledi.. 😛 0 0 Yorumla
merymayk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements tabiki ☺️ 0 0 Yorumla
SamsunluFetişist Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Denemeye başladık bakalım 1 haftada fark edecek mi :) 0 0 Yorumla
Tahaks Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl En iyisi zerdeçal karbonat tonlarca para vermeye ne gerek var? 0 0 Yorumla
gülücüklügülücük Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Şanstan yana hiç şansım olmadı. Hiçbir şey kazanamam ben. 0 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı. Devamlı kullanırım çokta hoş, kaliteli. Bu nedenle Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements tercihim. 0 0 Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Uzun vadeli dusunmek lazim o yuzden hindistan cevizli iyi bence 0 0 Yorumla
emrhnoz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Bunların 3 de kullanılır evet ama hindistan cevizlisini deneyeceğim 0 0 Yorumla
Dereenn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Daha parlak bir gülüs icin kömür tozlu signal nature element 0 0 Yorumla
Volkan_91 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 51% +1 yıl Genellikle naneli ve güzel koku ve tad veren diş macunu seviyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
822Cevap
Limonla beraber kullanın diyorlar bir sürü de haberi var ama diş minesi ne olcak o zaman
#DoğanınGücüyleGülümse Kömür tozlu signal nature elements'i denemek istiyorum
Kömür tozlu Signal Nature Elements'i denemek isterdim. En kısa zamanda alıcam.
Karanfil yaprağı ve ardıç özü içeren signal nature elements doğallık her zaman en sağlıklı olanıdır
Karanfil içeriği favorim oldu. İlk fırsatta deneyeceğim:)
diş macunubinda en iyi marka bendeen kısa zamanda kömür tozlu signalı deneyeceğimm:)
Bu ürünleri henüz görmedim ama Hindistan cevizli diş macununu çok merak ettim :)
Nane limon zencefil. Ben hindistan cevizi mucizesini kullanıyorum
Daha kullanmadım ama tadıyla ve kokusuyla hindistan cevizini tercih ederimm
Sadece her gün dişleri fırçalasın Zaten beyaz diş olur Cok bembeyaz olmaz Signal kullanıyorum
Kömür tozlu signal nature elements hayran kaldım gerçekten🤩
Hindistan cevizi kokusuyla tadıyla her zaman ilk tercihim olur
Yeni ürünleri deneme fırsatım olmadı , evdeki stoklar bitince deniyeceğim
Karanfil yaprağı ve ardıç yağları
#DoğanınGücüyleGülümse
Karanfil yapragi ve ardic ozleri kulaga guzel geliyor
Daha parlak gülüşler için Kömür Tozlu Signal Nature Elements Kesinlikle budur
Karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements tercihim olurdu...
Gülmeyi seven biri olarak dişlerimin bembeyaz olmasını isterim
signal diş iyi oluyor almanızı tavsiye ediyorum ben kullanmadım ama siz kullanın :d
Uretici firmanin kalitesi belli bence signalin yeni urunu ile birlikte gulumsemeye devam... :)
tabiki Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements
Parlak olmasındansa sağlıklı olmasını tercih ederim. Dayanıklı dişlerin olması daha önemli bence.
Hindistan cevizi özlü çünküü aroması harika ve güldüğünüzde inci gibi dişinizin olmasını kim istemez
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements demenek istiyorum
karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements
Karanfil yaprağı ve ardıç yağları iceren tercihim,,
Diş macunları temelde aynı formüle sahip aroma farkı var diye hiçbiri bir diğerinden farklı değil..
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements kesinlikle sağlıklı dişler ve güzel gülüşler için kesinlikle deneyin
Hindistan cevizi özlü de güzeldir eminim ama ben yine de Kömür tozlu diyorum
Çoğu marka doğala dönüyor. Tabi ki de denemek isterim!
Hindistan cevizi özlü signal nature elements tam benlik
İçeriği çok anlamam ama dişimi beyazlatsın ve florürsüz olsun. Tek tercihim bu.
Beyaz dişler icin tabii ki hindistan cevizi ozlu siganl nature elements
Hindistan cevizli olanı denemek istiyorum. Elimde ki ürün bittikten sonra
Hindistan cevizinin olduğu herşeye bayılıyorum, kokusu yeter.
Komur tozlu olanini tercih ederim beyazlatmasi acisindan
karanfil ve hindistan cevizi diyorum
ikisinide seviyorum ve günlük hayatta bakımlarda kullanıyorum
Beyaz bir gülümseme için Kömür Tozlu Signal Nature Elements kesinlikle harika👑
uzun süreden beri kullanıyorum. herkes dişlerimin çok daha beyaz olduğunu söylüyor.
görüş paylaştığım halde yine yeniden görüş isteniyor. niye ki?
Hindistan cevizi özlü signal nature elementsi çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyeceğim ahahaha
Hindistan cevizli olanı. Hediye ederseniz seviniriz :)))
Hiç denemedin ama merak ediyorum Hindistan cevizliyi
Hiç denenedim ama merak ediyorum hindistan cevizliyi
Bembeyaz ve parıldayan gülüşler için benim favorim Kömür Tozlu Signal Nature Elements
Hindistan cevizine bayılıyorum, muhteşem bir tercih olur gibi hissediyorum :)
Signal'in Doğal Element' serisinin "Hindistan Cevizi Özü'nü kullanıyorum , gerçekten memnunum.
White now kullanıyorum gerçkten çok faydası oldu dişlerime
Her yerde söylüyorum Charcoal Nature Elements candır <3
Hindistan cevizi özlü Ve Kömür tozu İDEAL!!
FAVORİM..
Gülmeyi seven biri olarak dişlerimin bembeyaz olmasını isterim ve tercihim signal
Iyi ki signal var, yumurta reklamı ile çocukluğumuzu süsledi.. 😛
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements tabiki ☺️
Denemeye başladık bakalım 1 haftada fark edecek mi :)
En iyisi zerdeçal karbonat tonlarca para vermeye ne gerek var?
Şanstan yana hiç şansım olmadı. Hiçbir şey kazanamam ben.
Devamlı kullanırım çokta hoş, kaliteli. Bu nedenle Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements tercihim.
Uzun vadeli dusunmek lazim o yuzden hindistan cevizli iyi bence
Bunların 3 de kullanılır evet ama hindistan cevizlisini deneyeceğim
Daha parlak bir gülüs icin kömür tozlu signal nature element
Genellikle naneli ve güzel koku ve tad veren diş macunu seviyorum.