Diş ve dişeti ölmüş durumdaydı Umutsuzca dişlerimi fırçalarken yarım çay kaşığı zencefil kullandım Mucizevi şekilde düzeldi. Bu kadar etkin sonuç beklemiyordum Herkes öğrensin zencefil mucizesini
Genel de doğallıktan yanayım karbonat tuz elma sirkesi çilek muz kabuğu portakal kabuğu gibi maddeler ile ön temizliği yapıp ardından kömür tozlu Signal diş macunu kullanıyorum...😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
822Cevap
Diş yapım güzel bunu Kömür tozlu signal nature elements ile taçlandırırım👑
Siyah dis macunlari disleri beuazlatiigi bir hercek. Hepsi guzele benziyor
Bence aroma bazlı inatural malzeme hepsi. Yinede colgate. Dişlerinizi fırçalayın arkadaşlar
Tat olarak çok güzel olacağından diş fırçalama alışkanlığı edinilebilir bence
komur tozunu merak ediyorum acaba bor ile dis macunu yapilir mi diye merak ediyorum
Tercihim Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements ama keşke aynı zamanda yenir durumda üretililmiş olsa Signal.
.
En doğalı bence;
Kömür Tozlu Signal Nature Elements
Tek seçeneğim.
.
Hindistan cevizli beyaz dişler için önerilri fakat tüm diş macunları çok zararlı :(
Kömür Tozlu'yu seçip az biraz da korkuyla bekliyorum..!(baknz:Kömürde çıkabilir!!!😅)
florürsüz diş macunu tercih ediyorum eğer florür yoksa kullanabilirim
Reklam kokan macun. Beyaz dişler deyince ilk olarak aklıma signal geliyor.
Diş macunu aynı zamanda beyazlatmalı da bana kalırsa.
karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements'i tercih ediyorum.
kesinlikle kömür tozu olan. Dişleri kamaştırmıyor dA :D
Gerçekten signal kullanıyorum iyi dişlerim gayet beyaz hiç yoktan reklamlardaki doktorlar gibi yalan konuşmuyorum
Ben etkisinin yanında aramoda arıyorum o yüzden hindistan cevizli daha çok ilgimi cekti
Hmmmm signal sınıfıni iyisi fakat daha iyileride var
çerisindeki hindistan cevizi özü ile daha beyaz dişlere kavuşmana yardımcı olan ve komple bakım sağlayan Hindistan Cevizi Özlü Nature Elements
Kömür tozu bu ara baya popüler, dişleri de beyazlattığı için Kömür Tozlu Signal Nature Elements favorim benim.
Daha parlak gülüşlerle karşı cinsi etki altına almak için Kömür Tozlu Signal Nature Elements tercihim olur.
Bana hep sorarlar beyaz dişlerimin sırrını özel bir şey yapmıyorum diyorum sadece her gün özenle fırçalıyorum dişlerimi sabah akşam signal ile :)
Herkesin ağzından farklı farklı şeyler çıkıyor. Diş beyazlatmanın ağrısız acısız masrafsız yolu yok mu ya?
Benim en iyi dostum son derce bakımlı Ve güzel bir insandır cinsiyeti bayandır fakat cinsiyetinden önce insandır
Bence kömür tozlu signal nature elements. Çünkü karabükte okuyorum zonguldak kömürü buraya geliyor ve gerçekten kaliteli bir kömür😄
Sadece bir diş macunu ne kadar etkili olabilir ki demeyin bazı ürünler gerçekten çok etkili olabiliyor.
Signal white now yıllardım favorim , hindistan cevizli olan denenebilir ama sanmıyorum white now ın yerini tutmayacak
Hindistan cevizini pek severim fakat beyazlatma konusunda kömür tozunun her zaman başı çektiğini düşünüyorum.
Tahta kokusu birakacak bir tat istiyorum hic bir yerde yok ben agzimda oyle bir tat kalsin isterim her zaman 😄
Signal zaten kullandığım bir marka karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements i deneyebilirim. Karanfili hep çok sevmişimdir.
Diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olan karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements tercihim 🤗
daha denemedim kendi kullandıgımın bitmesini bekliyorum ama hindistan cevizi mi? her hali güzel
#DoğanınGücüyleGülümse
Karanfilin dişler üzerinde oldukça olumlu etkileri var. Diş macunun içerisinde de işe yarayacağını düşünerek tercihim o yönde.
Signal gerçekten çok güzel bir ürün yıllardır ürünlerinin neredeyse hepsini kullandım ve çok memnunum başarılarınızın devamını dilerim
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements. Hindistan cevizini çok seviyorum kullanmadım ama zevkle dişimi fırçalarım gibime geliyor :)
Doğadan ilham alan içeriklerle komple bakım sağlayan Signal Nature Elements Serisi’nden favorim hindistan cevizi
Hindistan cevizi özlü Signal çünkü Hindistan cevizine bayılırım ve dişlerimin daha beyaz görünmesini isterim. 😁
Ablam sena (signal) ablam kübra (colgate) babam orhan (oral-b) annem ismet ( ipana) bana da yumoş derler hadi eyw.
Diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olan karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements
Signal diş macunu belli başlı bir markadır. Naneli olanı daha hoşuma gider. Doğal yöntemle odun külü tercih ederim benim görüşüm.
Hindistan cevizi yağı kesinlikle kullanılması gerekiyor. Karbonatla dehşet bir şey. diş macunu'nu haftada bir kullanın.
Charcoal kullanmaya başladım. Fırçala esnasında ağzınızı pek tanıyamıyorsunuz ama sonra gülümseyince etkisine de inanamıyorsunuz :) ben sevdim.
hindistan cevizi özlü dişmacunu gercekten cok iyi. hindistan cevizinden olsa gerek mutlu hissettiriyor :)
Diş ve dişeti ölmüş durumdaydı
Umutsuzca dişlerimi fırçalarken yarım çay kaşığı zencefil kullandım
Mucizevi şekilde düzeldi.
Bu kadar etkin sonuç beklemiyordum
Herkes öğrensin zencefil mucizesini
Yeni urunlerini denemedim henuz ama signal severim dis etlerine zarar vermiyor ve sizlatmiyor. Biz kullaniyoruz efenim...
Genel de doğallıktan yanayım karbonat tuz elma sirkesi çilek muz kabuğu portakal kabuğu gibi maddeler ile ön temizliği yapıp ardından kömür tozlu Signal diş macunu kullanıyorum...😁
Saçımda hindistan cevizi yağı sürüyorum bu yüzden dişte de hindistan cevizi özlü nature elements i denemek isterim.
Gülümsemek en güzel sanattır bana göre, bu sebeple dişlerimize çok iyi bakmalı ve gülüşümüzün ışıltısını arttırmalıyız.
Kömür tozlu Signal Nature Elements tam bana göre ❤️
işte ben diş fırçalıyorum ama gülümseyince doğanın gücü felan olmuyo pek , tipik bir ürün çıkıyo ortaya
Yeni ürünlerini denemeye fırsatım olmadı ama en kısa zamanda kömür tozlu signal elements deneyeceğim ✌
Kömür tozlu olan gayet iyi bir macun. Yalnız biraz pahalı 😊
Hindistan cevizi özü diğerlerine göre tercihim olur.
Kömür tozlu signal tabiiki ama white nowdan vazgeçmem
karanfil yaprağı ve ardıç yağları özü içeren Signal Nature Elements tercih ederim.
Hindistan Cevizi ürünlerini yazın
kil, kömür vb. içerikteki ürünleri kışın kullanıyorum.
Karanfil-ardıç 👍 keşke ağız gargarasını çıkarsalar..
Hindistan Cevizi Özlü Signal Nature Elements seçmek isterim. Signal White Nowdan sonra yeni tercihim bu! :)
Benim almam gerek. Cunku agzimda buyuk bir kitle tesbit edildi ve operasyona girecegim...
Kömür tozluyu çok denemek istiyorum ve merak ediyorum
Hindistan cwvizli olsun birs ağzımda bırakırım işe giderken geveler yutarım😒 ya da bilmiyom belkide yutmam kanseröjendir falan
Kömür Tozlu Signal Nature Elements benim favorim olur