SOL GÖZÜM UZAĞI TAM GÖRMÜYOR GİBİ NETLEMİYOR BAZEN?

Arkadaşlar sol gözüm uzağı tam netlemiyor gibi sağ gözüm 0 sıkıntı ama sağ kapatıp sol bakınca sol da fark oldugu baya belli oluyor ve bu misal sabah daha bulanık görürken uzağı ikindi vakti vesair o zaman göre daha iyi ama genede az bişi bulanıklık var ama cok cok az bu 2haftadır sınav haftamdayım ve gece en az 3 4 de yatıp 8dde kalkıyorum sizce sorun nedir doktora haftsonu gideceğim gözlük takmam inşallah damla vesaire ile geçermi? lise 3 gidiyorum ve hedefim karaharp okulu :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sol gözüm uzağı tam netlemiyor gibi sağ gözüm 0 sıkıntı ama sağ kapatıp sol bakınca sol da fark oldugu baya belli oluyor ve bu misal sabah daha bulanık görürken uzağı ikindi vakti vesair o zaman göre daha iyi ama genede az bişi bulanıklık var ama cok cok az bu 2haftadır sınav haftamdayım ve gece en az 3 4 de yatıp 8dde kalkıyorum sizce sorun nedir doktora haftsonu gideceğim gözlük takmam inşallah damla vesaire ile geçermi? lise 3 gidiyorum ve hedefim karaharp okulu
Güncellemeler
+1 yıl
dışarı ya çıkınca sokakta güneş de yani her yazıyı okuyorum uzaktaki tabeledaki ama güneş altında fakat okulda sınıfta netlenme sorunu var dediğim gibi
SOL GÖZÜM UZAĞI TAM GÖRMÜYOR GİBİ NETLEMİYOR BAZEN?