Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sol gözüm uzağı tam netlemiyor gibi sağ gözüm 0 sıkıntı ama sağ kapatıp sol bakınca sol da fark oldugu baya belli oluyor ve bu misal sabah daha bulanık görürken uzağı ikindi vakti vesair o zaman göre daha iyi ama genede az bişi bulanıklık var ama cok cok az bu 2haftadır sınav haftamdayım ve gece en az 3 4 de yatıp 8dde kalkıyorum sizce sorun nedir doktora haftsonu gideceğim gözlük takmam inşallah damla vesaire ile geçermi? lise 3 gidiyorum ve hedefim karaharp okulu
Güncellemeler
+1 yıl
dışarı ya çıkınca sokakta güneş de yani her yazıyı okuyorum uzaktaki tabeledaki ama güneş altında fakat okulda sınıfta netlenme sorunu var dediğim gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Miyop astigmat.
anlamadım nasıl yani? hangiisi ve kaç derecedir sizce yakını full net uzagı ıse bu ara sol gozum cok az bişi buılanık gibi arkadaşım 1.5 derece miyop ve kalın yazıyı okuyamıo ama ben net okuyorum 5metreden düşükmüdür göz derecesi yoksa damlayla geçermi çünkü esneyince gözüm hafif su dolar ya insanın aynen o sıra işte sol gözüm full net goruyor ve bu ara dediğim gibi geç yatıp kalkıyorum kuru baya göözüm yanma hissi var az damlayla geçecek bişi gibi çünkü gözüm sulanınca net herşey cumartesı gıdecem doktora
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!