Paris'in doğusunda yer alan Seine-et-Marnais şehrinde bir adamın içtiği kola kutusundan fare çıktı.
Adının Damien olduğu öğrenilen 34 yaşındaki bilgisayar mühendisi öğle yemeğinde arkadaşıyla pizza ve kola sipariş etti. Pizzayı lokantada yiyen adam kolayı eve götürdü. Kolayı içerken herhangi bir tat farkı hissetmeyen adam, içeceğini bitirdiğinde kutunun içerisinde fareye benzer bir kemirgen patisi gördü. KAYNAK
Fransa'da kola kutusunun içinden fare çıktı! Ne Yiyip, Ne İçtiğinizden Emin Misiniz?
Dünyaca ünlü içecekten ölü fare çıktı! Bu tip haberler sevdiğiniz içecekten sizi soğutur mu?
Benim Patos'umdan simsiyah bir cips çıkmıştı. Gece karanlıkta film izliyordum ve keyifle cipsimi yiyordum ama elime aldığım o farklı cips beni o an travmaya soktu resmen. Karanlığın etkisiyle elimde iğrenç bir şeyi ağzıma doğru götürürken fark etmek kötüydü. Aşırı sinirlendim sonra ışığı yaktım baktım muhtemelen fazla yanmış cips parçasıydı ama ondan sonra da oturup Patos yediğim oldu :S :D
Gerçektir ya da değildir bu ayrı konu. Çocukken kola fabrikasının yakınlarında oturuyordum. Fabrikada fare kaynıyordu. Bunun sebebinin kolanın hammaddesi olan meyan kökünü farelerin çok sevmesi ve köklerin arasına bir çok farenin karışması olduğunu öğrenmiştim. O fareler kolaya karışıyor mu bilinmez 🤔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu bize neden yaptın 😞 bir daha kutu içecek içebileceğimi sanmıyorum 🤮
En İyi Cevaplar