Lazer yaptirdim. 8.seansim da bitti ama tuy bitmedi. Cok inceldiler ama yok yani bitmedi:(
Alexandr di makinenin adi da. Siz yaptirdiniz mi bitti mi tamamen?
Alexandr di makinenin adi da. Siz yaptirdiniz mi bitti mi tamamen?
Sorun hakkında yardım edemicem ama benim sana birkaç sorum olacak...
Lazeri hangi şehirde yaptırıyorsun? (şehre göre fiyatlar değiştiği için soruyorum)
Hangi bölgelerin yaptırıyorsun? Ve bölge başına ücret ne kadar?
Her ay belirli zamanlarda mı gidiyorsun ve tüğ/kıl bunları jilet ile alarak mı gidiyorsun? Yoksa epilasyon aleti ile mi? Ya daa hiç mi alınmadan gidiliyor?
Ankarada yaptiriyorum. Bikini bolgesi ve koltuk alti. 90 liraya yaptiriyorum. Tuy ciktikca gidiyordum. Jiletle Alarak gidiyordum. Onlar oyle dediği icin
Her iki bölge toplam 90 değil mi.. Teşekkürler yardım için
Evet
bende 2. seansa girdim. gözle görülür fark var. baya dökülme oldu ama bikini bölgesi alt ksımlarda azcık bile dökülme yok. hem Alexander en iyi makine benim diyot. Alexander 4 seansta bitirir demişlerdi. başladıktan sonra öğrendim geç kaldım :)
diode diye yazılıyor okunuşunu yazmışım :)
Koltukaltimda kalmadi. Bikini bolgemde ince ince de olsa oluyor ;( ve seanslarim da bitti.
Umarim sizinki biter
bende 8 seansa anlaştım. uzarsa kötü olur. ki uzuyor genelde. arkadaşım 9 seans gitti tüm vücut yaptırdı her taraf bitmiş bikini bölgesi alt kısım kalmış. teşekkür ederim biter umarım
Bikini bolgesinde kalmis mi? Genelde cogu kisininki bitmiyor galiba
evet kalmış. sadece orası için gidiyor. 9. seansı bitirdi işte
Anladim teşekkürler
Bu işi 8 seans sonunda Alexander bile hallemediyse sen bundan sonra erkek olarak devam et hayatına, bu senin genlerinde var..
Cevap
3Cevap
alwxandr nasıl bir makina işlemi nasıl yapıyor bende yaptırıyorum ama makinanın adını sormak aklıma gelmedi o makina da traş yapıyorlar mı o makina alexandrite mi
En iyisi bu koltuk alti ve bikini icin. Trasi makineyle yapmiyorlar
onu demiyorum önce traş yapılan alexandırite mi
benim ki sopuk hava üflemeli traşsız işlem yapılan makina bunun adı ne acaba
hayır yaptırmadım. yaşlanınca kendiliğinden dökülür :)
ankaradaysan nerde yaptırdığını söyler misin?
Mayasente
nerde ki orası? biraz bilgi verebilir misin? erkekler de gidebiliyo di mi?
Gidebiliyor galiba mayasente. Bilmem orayi tercih ettim
ya çok soru sorabilirim aslında sana ama meşgul etmeyim neyse :) teşekkür ederim çok
hiç bir zaman %100 bitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar