Hormonlari biraz bozuk olan kadinlarda işe yaramıyor sanırım. Bende yaptirmak istiyorum ama kadinsal rahatsizligim var. Bu yüzden etki etmez diye dusunuyorum bir uzman görüşü almadim ama.
Ah ah neden kil orani fazla bir ulkeyiz iskandinavlar bazi irkler, milletler gercekten bebek gibi. Erkeklerinde dahi kıl tüy olmuyor. Bizde erkeklerimizde bildigin ayı gibiler. Kadinlarimizda da kil yogunlugu fazla.
Bir de eski toprak olmak lazim galiba. Babannemde falan hic kıl yoktu. Bunu farkettiğimde bir şok olmustum. Bacaklari falan bembeyaz duruyordu oyle cilek görünüm falanda yoktu. Babanne bu kil işlerini neyle hallediyorsun cok puruzsuz duruyor demistim. Ben hic killarimi almam hicbir yerimde yok bir de köy yerinde nasil alayim, o imkanlara nasil ulaşirdim olsa bile demisti. Ne koltuk alti, ne genital bölge hicbiryerinde kil yok kadinin. Anneannemde öyle. Ama ben annem onlara çekmemişiz ne yazik ki.
Tabi temiz köy havasiyla, saglikli domates patateslerle buyuyen nesil farkli oluyor. Bizlerde her turlu hastalik, hormon bozukluğu hatsafhada. Babannem ped falan kullanmamis hic yoktu ki bizim zamanimizda bez keserdik yikayip kullanırdık diyor. Boylesi zor ama en sagliklisi degil mi? Hormonlarinda sorun var mi yok kadinsal hastalik falan yasiyor mu yok. Biz kimyasal pedleri kullanana kullana, gdolari yiye yiye, kirli benzinli havalari soluya soluya her turlu hastalik bizde var.
Elbette yeniden çıkacaktır çünkü yani insan vücudu hormon salgılamaya devam ediyor ve bu Olay gerçekleşti sürece her zaman vücut takılar çıkmaya devam edecek lazer sadece onları belli bir süre yok eder çıkmasını Önler daha ince hale getirir daha dayanıksız hale getirir ama kıl çıkması insanın kalbi durmadığı sürece sürekli olarak devam eder
Eğer kişi hamilelik öncesi lazere gitmişse, hamile olduktan sonra hormonların dengesi değişeceğinden tekrardan tüy çıkma olasılığı yüksek. Ondan dolayı genelde hamilelikten sonra yapılması önerilir, bu şekilde yapıldığında tüylerin %90-95 oranında azaldığı gözleniyor.
%95 çözüm istiyorsan lazere git ama tabi hormonsal bir durum olduğundan kişiden kişiye değişebiliyor bu tabi bir de anne olursan vs tekrar çıkma olasılığı var ama düşük ihtimal 💁🏼♀️
Yani kişiden kişiye göre değişiyor bazı kişiler de tamamen bitirebilirken bazılarında tamamen bitirmiyor fakat gözle görülür şekilde seyreltiyor ama kesinlikle işe yarıyor fakat bazı bölgelerin seyrelmesi gerçekten biraz zaman alıyor
Hayır tamamen bitirmesi mümkün değil, sadece çıkma süresi uzuyor ve ordan burdan tek tük çıkmaya başlıyor, ben yılda 2 defa gidince yetiyor mesela 4-5 aya zor çıkıyor artık