Daha önce de tozlu, yakan iğneler olsun vurdurdum ama şimdi yine gerildim acaba bu iğne çok yakarmı. Canım böylr aşırı tatlı değil dayanırım acıya ama vurduran varsa soruyum dedim. İğneden sonra bacağında falan uyuşma ya da çok acıma hissetiği olan var mı?
(Bide siyah iğne ucu acıtmaz dediler hani daha inceymiş belli olmaz falan doğrumu sizce)
Ben acıtmıyor korkma, benim iğne fobim vardı bir de düşün İlk vurulacağı gün yarım saat oturup ağlamıştım Sonra alıştım, ama vurulduktan sonra hemen ayağı kalkma, bir 5- 10 dakika falan bekle ki iğne yayılsın, hemen kalkarsan uyuşabilir biraz
Bende kullanıyorum.. lakin küpürdeki not ilginç Sadece kırmızılar vurulucak sarılar atılacak? Bunu ciddi ciddi bir hekkimi önerdi.. bir defa ikisi bir karışımlısı olup adeleye verilir Hep b12 hemde kas ve sınır yani nöroloji acıdan faydalı.. madem sarılar atılacak.. e dodex b12 enjeksiyon var sadece kırmızı b12 ampulü var 5 li Niye bunu önermedi merak ettim doğrusu.. neyse.. netice sağlık olsun geçmiş olsun 💉💊😊👍
Bende de var B12 eksikliği ve genetik ben hep iğne oluyorum. Bak şimdi Vuruyorlar hiç acımıyor sadece sonrasında azıcık yanma oluyor ama hiç can acıtmıyor merak etme.
güncel bilimsel araştırmalar kitapçılarda satılan güncel sağlık kitapları hepsi hap kullanın iğne yasak demekte. hatta avrupa ülkeleri amerika ve japonya gibi ülkelerde yasaklatıldı bile. doktorun eski verilerle ilerleyen birisi. kendisini devamlı güncelleyen bir doktora gitmelisin. b12 sorunun çözülür ama karaciğer dalak böbreklerde sorun başlar. bu sebeple herkes gibi hap kullan
En İyi Cevaplar