Sağlık Kendine B12 iğnesi yapan veya yaptıran var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bayramda 2 tane iğnem var ama acile gidip sıra bekleyemem bayramda kalça yerine bacaktan kendime yapsam aynı etkiyi verir mi YouTube'da bir kadın bacaktan kendine yapıyordu Güncellemeler+1 yıl ... Kendine B12 iğnesi yapan veya yaptıran var mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Daha önce iğne yapmadıysan deneme bile. YouTube'dan birşeyler izleyip yapmak hobi olmuş toplumda ama sakat kalırsan TV'den izleriz seni 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yahu Türkçe konuşuyorum ben hastalarıma yapıyorum kendime kalçadan yapamam Yorumla Ozan147852 +1 yıl O zaman yanında birisi varsa ona göster o yapsın, arka tarafında durduğu için iğne yamulur yamuk gider kendi kendine eziyet etmiş olursun Yorumla Soran +1 yıl En sağlıklısı bu olucak galiba en çok yağ dokusu kalçada çünkü Yorumla Soran +1 yıl Birine öğretip yaptırmam lazım Yorumla Ozan147852 +1 yıl Hastaneye gitsen daha mantıklı değil mi? Acile gitsen yaparlar Yorumla Soran +1 yıl Bayramda bekliycek bir vaktim yok Yorumla Ozan147852 +1 yıl Ben yapardım ama kim bilir neredesin 🙄 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 bizim sülale de sana açık kalp ameliyatı yapardı Yorumla Soran +1 yıl Sağol hallederim ben Yorumla Ozan147852 +1 yıl Ciddiyim yapardım yani, ayrıca bende kalp yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla Ozan147852 +1 yıl iyi şanslar Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Acile gideceksin kalçadan yaptıracaksın ne alaka sıra bekleyemem senin ne özelliğin var ki sıra bekleyemem diyorsun 0 3 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Ayrıca doktor ne iğnesi verdi kalçadan yapılansa bacaktan olmaz eczaneye danışabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hasta mısın sen ya aynı anda hem nasıl kurban kesip hemde acil sırası bekliycem ayrıca sanane keyfinin kahyası mısın Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Bacaktan yapılan veya kalçadan yapılan farklı eczacına danış Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Önermem, belki 100 iğneden 1inde olur ama sinire denk getirirsen keşke günde 1 saat bekleseydim acilde diyebilirsin. 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bacaktanda olur ama doğru yapabilecek misin sinire denk getirme de 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum da bakalım 😂 Yorumla Notis +1 yıl Video izlemekle olmaz o iş acile git yaptır sakatlık çıkarma Yorumla Notis +1 yıl ya da ben yaparım istersen enjeksiyon 500 serum 1000 TL 😅 Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendin yapma yanlis yere gelir felc olursun biri yapsın sana kalçadan 0 0 Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Ben yapıyordum kendime 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nereden işte. Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Bacak Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/SwIaWDgaHXg Yorumla Soran +1 yıl Bunun gibi mi? Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Bilmiyorsan yapma çok tehlikeli Yorumla Soran +1 yıl Ya ben zaten hastane stajina hastalarıma kalçadan yapıyorum ama kendime yapamam ki kalçadan bacaktan oluyor mu emin olmaya çalışıyorum Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Bacaktan daha rahat ama tehlikeli sinirler geçiyor Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Daha önce iğne yapmadıysan deneme bile. YouTube'dan birşeyler izleyip yapmak hobi olmuş toplumda ama sakat kalırsan TV'den izleriz seni
Yahu Türkçe konuşuyorum ben hastalarıma yapıyorum kendime kalçadan yapamam
O zaman yanında birisi varsa ona göster o yapsın, arka tarafında durduğu için iğne yamulur yamuk gider kendi kendine eziyet etmiş olursun
En sağlıklısı bu olucak galiba en çok yağ dokusu kalçada çünkü
Birine öğretip yaptırmam lazım
Hastaneye gitsen daha mantıklı değil mi? Acile gitsen yaparlar
Bayramda bekliycek bir vaktim yok
Ben yapardım ama kim bilir neredesin 🙄
😂😂😂😂 bizim sülale de sana açık kalp ameliyatı yapardı
Sağol hallederim ben
Ciddiyim yapardım yani, ayrıca bende kalp yok 😂
Sağol
iyi şanslar
Acile gideceksin kalçadan yaptıracaksın ne alaka sıra bekleyemem senin ne özelliğin var ki sıra bekleyemem diyorsun
Ayrıca doktor ne iğnesi verdi kalçadan yapılansa bacaktan olmaz eczaneye danışabilirsin
Hasta mısın sen ya aynı anda hem nasıl kurban kesip hemde acil sırası bekliycem ayrıca sanane keyfinin kahyası mısın
Bacaktan yapılan veya kalçadan yapılan farklı eczacına danış
Önermem, belki 100 iğneden 1inde olur ama sinire denk getirirsen keşke günde 1 saat bekleseydim acilde diyebilirsin.
Bacaktanda olur ama doğru yapabilecek misin sinire denk getirme de
Korkuyorum da bakalım 😂
Video izlemekle olmaz o iş acile git yaptır sakatlık çıkarma
ya da ben yaparım istersen enjeksiyon 500 serum 1000 TL 😅
Kendin yapma yanlis yere gelir felc olursun biri yapsın sana kalçadan
Ben yapıyordum kendime
Nereden işte.
Bacak
https://youtu.be/SwIaWDgaHXg
Bunun gibi mi?
Bilmiyorsan yapma çok tehlikeli
Ya ben zaten hastane stajina hastalarıma kalçadan yapıyorum ama kendime yapamam ki kalçadan bacaktan oluyor mu emin olmaya çalışıyorum
Bacaktan daha rahat ama tehlikeli sinirler geçiyor
?
Ben uzun süre kullandım