Uzun uğraşlar sonucu verdiğim kilolarımı geri almak istemiyorum. 83 kiloyum kilomla mutluyum 85 olursam ölüm orucuna bile girecek derecede psikopat ruhluyum :D Sizce bir köfte ekmek bana gecede 2 kilo aldırır mı?
Gece saat 1'de köfte ekmek yersem sizce kaç kilo alırım?
Bende 84 um normalde yememek lazımda arkadaş ortamı gece dışarıya çıkıldığında ne olursa gömüyoruz kilo alınacağının bilincinde olmak iyi bir gün yersin 2. gun dikkat edersin aşırıya kaçmamak kaydıyla
Ne 2 kilosu abi ya 2 3 günde bir köşedeki kokoreçciye gidiyorum gece yarısı bir üç çeyrek ayran üstüne midye göbek möbek yok neydi o laf "Yakarsıııın gençsiiin"
Aklınızda kalacağına midenizde kalmıştır umarım... Ara sıra yapılabilir kaçamak alışkanlık haline gelmedikçe sorun olacağını düşünmüyorum... kilonuzu da oturttuysanız... inşallah geri almazsınız verdiğiniz kiloları tebrik ederim Azminizi ve iradenizi...
hemen kilo olarak dönmez ama yediğini sindirme sorunu yaşardın alacağın proteinin pek değeri kalmaz çok acıktıysan salatalık ye emin ol o da doyurur temiz uyursun
Porsiyonuna, metabolizma hızına, gün içindeki hareket oranına göre alacağın kalori de, dönüşeceği kilo da değişir ama önümüzdeki 3 günü gayet hareketli ve menüyü hafif geçirirsen sorun olmayacaktır.
En İyi Cevaplar