Annemin her zamankinden daha güzel yemekler yapması
Arkadaşlarımın yeme içme sevdasının artması
Diyet yaparken kilo almak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dramı anlatamam ama bir diyaloğu anlatabilirim..
Diyetteydim, arkadaşlarım biliyordu ve whattsap grubuna şöyle bir mesaj geldi
-Bu gün lokantaya gitsek hep beraber, maaş günü. Lahmacun yeriz
-Tam diyecektim selin 😂 ama tüh ki Miray diyette.
Anlaşılmış gibi, ne zaman diyete girsem diyalog böyle ve gerçekten gidiyoruz 😂😂
YouTube açıp yemek yiyen kızları izlemek 🙄 bunu hep yaptım. Ve hala yapıyorum , üstelik diyetteyim ama zevk veriyor. Hatta ne izlediğimi de link olarak atayım
Asmr videoları bunlar yaaa sağol baya bir acıktım sayende sjsfshsj 😂🙄😝
Haha iyimiş gerçekten 😂 siz kızlar yok mu haha
@arielmermaid 😃😃😃😃😃
@sercom3434 😃😃😃 napalim ama ya
@Ceydalipek2 benim gibi yiyip kilo almayın 😁😀 pizza kebap mantı ohh miss gibi kahvaltılar hepsi benim hepsii ;)
@sercom3434 valla ben diyete girdim ve yemek yiyemiyorum su an otursam bir büyük boy pizza yerim ama 2 öğün besleniyorum😃
Ne diyeti ya şeker ve gazlı içecekler yiyip içmeyin istediğiniz yemeyi istediğiniz kadar yiyin kilo alamazsınız bütün kilo sebebi şeker şeker şeker şeker yediğinde vücudu şekeri kullanıyor yemeği yağ yapıyor direk kilo yapıyor ama şekeri kullanmadiginda o yediğin yemeği yakıyor böylece kilo almıyorsun
Aynı şekilde yapıyorum sadece arada bihter çikolata veya kinder süt dilimi veya çiğ çerez kuru üzüm leblebi aynen helal olsun
Ve şekeri bırakınca 17 kilo verdim ama çikolata bişey yapmıyor aksine çikolatayı olumlu buluyorum.
@Bayankediciklin Inan bana 3 ayda kendi kendime 10 kilo verdim şaka gibi inanması güç ama öyle sonra geri aldım. kiloyu çok zayıf olmuştum şeker şeker şeker herşeyin sebebi şeker 100 yıl öncesine kadar şeker yoktu 100 yıldır şeker var sanayi şekeri yani bu yediklerimizin içine atılan şeker
Evet aynen
Aa benim 2 kedim var :D onlara yaş mama açıyım bu günün anısına sağolasın :)
:) ahaha
Diyet yapmıyorum ben sabah aksam hiç durmadan yesem bütün gün de yatsam kilo almıyorum spor yapınca kilo almaya başlıyorum.
Cevap
57Cevap
Diyet yapmam.
"Detox" yapıyorum.
İlave Şeker - Gluten - Katkı Malzemesi zaten tüketmiyorum.
"Detox"a odaklandıktan sonra hiçbir şey de dram haline gelmez bende.
"Detox"ta olayım, olmayayım sağlıklı besleniyorum ve yiyemediğim hiçbir şey de umrumda değil,.
Tam yapıyorum monoton hayatim birden renkleniyor
Hic gormedigim insanlarla bile karşılaşıyorum
Annemin yemek yapma aski depresiyor
Arkadaslarimin bogazi ötüyor
Hatta apartmndaki adini sanini bilmedigim kişilerden asure bile geliyor
Evren bana ye diyor kisaca
Ye mi seni rahat birakalim
Hiç unutmuyorum diyetteyken üç kilo almıştım diyet bisküvileri doyurmuyor diye günde yedi paket yiyordum bir de tam doymayınca biraz yemek yiyordum galiba ay hatırlamak istemiyorum o günleri neyse ki şimdi 45 kiloyum 😁
Bence benden tavsiye alma ahaha ben birini çok sevdim aramız bozulunca moral bozukluğundan bir şey yiyip içmedim farkında olmadan verdim kilo yani ama tavsiye verecek olursam birincisi sakın kimseyi haddinden fazla sevme ve vakit buldukça yürüyüşe çık haftada minimum 4 saat yürü ve geceleri kesinlikle 7-8den sonra su dışında hiçbir şey yiyip içme o saate kadar aralıklarla düzenli ve sağlıklı beslen abur cuburdan uzak dur nasıl kilo verdiğine şaşıracaksın bunları yaparsan çünkü etkili oluyor hepsini denedim biliyorum 😊
Bir de yemekten yarım saat önce ve bir saat sonra su iç
Bol su iç 🤪
O zaman işin kolay çikolatayı sabah kalkar kalmaz bir tane yiceksin ama her gün değil azalttıktan sonra haftada bire düşür en azından zayıflayacak kadar canım
Diyet yapmayı birakmistim istediğim herseyi istediğim zaman yerim diye dusunuyordum ayda 6 kilo vermiştim canım hiçbişey istemiyodu abur cuburu bırakmıştım bile ondan sonra ne zaman diyete başladım canım herseyi çekmeye başladı kısıtlanma psikolojisine girdim
Zayıflamak istiyorsaniz diyet yapmayın sağlıklı beslenin
Nedense ben diyetteyken bir gezi bir parti bir bir şey oluyor yani.
Böyle sarma dolma mantı zahmetli yemekler önüme gelince bir daha nerde bulucam diyorum hemde bakıyorum tabağa yazık yani emek, yemezsem çok üzülür diyorum
Hep diyette denk geliyo bunlar
Diyet yapmadım ama midem rahatsız olduğu için doktor sevdiğim herşeye yasak koydu eğer uygulamaya çalışsaydım geberirdim heralde inadına sevdiğim şeyler yapılırdı
Kendisi dram değil mi zaten. Dram yaşamamıza gerek yok
Annemin her zamankinden güzel ve tam kilo aldıracak yemekler yapması😭
Yiyerek kilo veren arkadaşımın daha fazla yemek yemek istemesi
😂😂😂
Diyet yapıyorum 21 gündür ve hindi Salam yiyorum. Kan grubu diyeti muhakkak yapın tavsiye ederim. Ama akşamları ateşim yükseliyor açlıktan
Annemin en sevdiğim yemekleri yapması, babim en sevdiğim abur cuburları almasi sank inadıma yapiyorlar.
Milletin gözümün önünde yitip içmesi,
Ve en güzeli haftalık kilo kaybından sonra kendime ısmarladım pasta ve burgerler😍😍😂😂
dıyet degıl ama ayda 1hafta detoks yaptıgım dogrudur
Diyet yapmayan kişilerin yedikleri şeylere bakmaya mahkum edilmek
Ben dietteyim dedikçe annemin börekler yapıp ısrarla yedirmesi.
Spor yaptığım dönemler diyet programımı annemin yemekleri bozuyordu. Dayanamıyordum. 😄
hiç işim olmaz o yüzden çabanızıda bilemem sağlığın yerındeyken yicek içiceksin zaten bellı bır yaştan sonra yiyip içemicğiz ama herzaman herşeyin azı karar çoğu zarar
Annem içgüdülerini kullanarak benim diyette olduğumu hisseder ve hemen nefis yemekler, tatlılar yapar
Hem boyum uzun hem de vücudum gayet fit.
Kendimi seviyorum.
Diyet miyet yapmama gerek yok.
3 kg vereyim diye, Lahana suyu içtim 3 gün boyunca. 4. günün sabahı küçük yıldızları gördüm.
Diyet zor :)
Ben kinder süt dilimi ve leblebi kuru üzüm ve çiğ çerezlerle durumu kurtarıyorum :D
Kilo alma diyeti yapıyorum diyeceğim şimdi de linç yerim herhalde
Kesinlikle
A
Diyeye giricem karnı yarık pilav yapıyor.
Genelde iradesiz taraf ben oluyorum ama irademi topladığım sırada arkadaşımın iradesizleşeceği tutuyor
Diyet yaparken açlık cekmem. Çünkü boş durmam aklım midemde olmayıp rahat kilo veririm. Yupiii
Diyet yapıyorum hala evde kesinlikle güzel şeyler olması çok zorluyor
Diyet yaparken amacıma ulaşırım fakat diyet sadece zayıflamak için yapılan bir şey değildir.
Ya bana öyle geliyor ya da annem diyet yapmaya başlayınca daha güzel yemekler yapıyor 😅
Ne zaman diyete başlasam arkadaşlarım dışarıda yemek için plan yapardı.
Çikolata krizi geliyor. Nescafe ile idare ediyorum ama çikolata yerini tutmuyor
Annemin her zamankinden güzel yemekler yapması tabikide 🙄
Diyet nedir valla almışım eklerleri, yanında da tralice ohjhhj değme keyfime 🤣🤣🤣🤣
Ne zaman ki diyet yapsam annem en güzel yemeği yapar o gün
Ben bir kere spor yaparken sadece ölümlük bir liste verdi yağsıZ antrenörüm tavukda vardı gittim tavuk döner yedim 😂
Yakın arkadaşlarım gerçekten herhalde ben diyete girince iştahları açılıyor yedikçe yiyorlar karşımda ya 🤦🏻♀️🙄
Yakin arkadaslarim Tiramusuya dayanamadigimi bildigimden hunharca tiramusu yemeleri en huzunlu dramim 🙄🙄
Evde hergun tatli yapilmasi ve benim en sevdigim turden olmasi
Hic diyet yapmadim eger yaparsam dramim abur cubur yiyememekten olur
resimdki kadın mı diyet yapıyor la kadın zaten kupkuru :D
Tövbe xD yok artık drama kadar gitti fiyet konusu hayırlısı xd
Normlde tadina bile bakmayacagim seylerin kokusunu bile cekici bulmam
ben başlayınca bir kekler börekler pastalar hohooo
Diyet yaptigimda hayatta amacsiz yasiyorum gibi geliyodu:)
arkadaşların zorla bir şeyler yedirmeye çalışması sen de ye diye zorlaması
Aç yatıyorum aç. Ağlayacağım yeminle. Koyun sayar gibi yemekleri sayıyorum : (
Kesinlikle annem. Bugün mantı yapmıştı şimdi börek açmış.
Diyet yaparken bazı insanların kilo almışsın demesi ve benim motivasyonumun 0 olması...
Onu yeme bunu yeme dikkat et bunu yersem acaba diyetim bozulur mu😂😂
Diyet yaptığım günün akşamında yemekte mantı olması 😞😞
Ben diyetteyken kimsenin diyette olmaması
Çikolata yiyenler görmek
Regl gününde bile kendini ödüllendirmemek.
Bitane den birşey olmazz al iunu yee demeleri
Çikolata ve pastaya tecavüz etmek
Çikolatayı zorla yedirmeye çalışılması
Yedirilmeye
Evde yememem gereken şeyler olması 😂
Annemin iyi yemek yapması sarma börek çörek vs
Hiçbiri. Açlıktan uyku uyuyamamak.
Hiç diyet yapmadım. 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar