merhaba arkadaşlar testisin sol alt kısmında ufacık bir kitle var
sadece 1 tane 20 yaşındayım bu nedir?
sadece 1 tane 20 yaşındayım bu nedir?
Testiste ağrısız kitle fark edildiğinde doktora hemen başvurulmalıdır 20 yaş civaraında germ hücreli tümör olabilir babanıza bilgi neden gitsin ki gitse bunu neden sorun ediyorsun?testis tümörü tipine göre tedavi değişiyor seminom ise radyoterapiye çok duyarlıdır ve direk tedavi olur
kitle ağrısız ama testislerde ağrı var nası desem: hani iğne vurulurken iğnenin içindeki sıvıyı göndermeye başlayınca bir sızı oluşuyo ya o şekilde--ama mesela bu yazıyı yazarken düşnmediğim için ağrı olmuyo ama aklıma gelince hemen hissediyorum.
belki hiç bir şeyin yoktur ama testis kanserinde de kitle olabiliyor doktora gitmende fayda var
onunda ortalama yaşama süresi 5 yılmış :/
ya hacı bir kere kendini en kötüye yönlendirme belki bişeyin yoktur bende testisten rahatsızdım dedim aha kanser iltahaplanmış sadece antibiyotik tedavisiyle geçti :D
İnşallah kötü bişi yoktur kardeş--bide sana da soruyum: devlet hastanesine gitsem babamın sigortasını kullanarak(öğrenciyim üni'de) sigortasını kullandığım için babama bir bilgi gidiyo mu?
muayne üçreti ve ilaç üçreti babanın hesabından kesiliyor bu kesintileri baban e devlet hesabına girip maaş dökümünü kontrol ederse veye skk ya gidip maaş dökümünü isterse görebilir senin doktora gittiğini ama orta falanca hastalık falan yazmıyor sadece oğlu muayne olmuş şu kadar muayne üçreti kesildi yazıyor yani baban senin doktora gittiğini anlasa bile testisten olduğunu bilmez illa öğrenirse üşüttüm falan dersin ama bunun ayıbı olmaz yani bende dediğim gibi testislerden sorun yaşadım
bu arada umarım kötü bişeyin yoktur Allah yardımcın olsun , sakın ha ihmal etme belki şimdi kötü bişey yoksa bile ihmal edersen kötü bir hastalığa çevirebilir, Anne babandan da utanma senin elinde olan bişey değil sonuçta git hastahaneye muayneni ol kardeşim
testis kanseri olanların 5 yıl yaşadığını falanda unut yok öyle bişey bende araştırmıştım bir ara iyileşip evlenip baba olanlar bile var
kardeşim bence sen çok kötüm sersin bak ne diyor cümlenin devamında " Ancak, bu geç safhada keşfedilmiş kanserleri de kapsamaktadır.Testis kanserlerinin en çok görülen türü olan seminom erken teşhis ve tedavi edilirse, hemen hemen bütün vakalarda iyileşebilir." yani en son aşamaya gelmiş hastalar için sen 5 yıl sen daha doktora gidip muayne bile olmadan kendini testis kanserinin en son aşamasına attın pozitif bak biraz hayata neyse Allah şifa versin
amin saolasın bir de peniste 2 delik var en üstte ufak diğeri normla boyutta işediğim falan işte--bu normla mi?
Hipospadias ya da epispadias olabilirsin normalde tek açıklık bulunur ameliyat olmalıydın sünnet yapılmaz bu durumda sünnet derisi açıklığı kapatmak için kullanılır
ama ben 20 yaşındayım ve sünnetli :/ ama sperm ileri gidiyo sorun yok gibi? çişimi de rahat yapabiliyorum
Cevap
2Cevap
2. testis olabilir dsfsfs
ne bilelim lan doktora git doktora
cayırt
bilmiyosan sorma yaa--sanki sana özellikle sordum da ne biliyim lan diyosun--
Git doktora burada ne bulucaksın ?
yaşayan vardır diye
Yaşayan ızdırabını yaşar.Sen git hemen doktora.
devlet hastanesine gitsem babamın sigortasını kullanarak(öğrenciyim üni'de) sigortasını kullandığım için babama bir bilgi gidiyo mu?
Gider bildiğim kadarıyla. Utanıyorsan şayet,bu aptallığı yapma sakın.
utanma değil kardeş eğer kansersem ortalama 5 yıl daha yaşayabiliyorlarmış
Babanı kastettim.
anlamıştım babama gideceğini söylediğini
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar