Merhaba,
Sol elimin üzeri kaşınıyor, ve kaşındıkça böyle küçük baloncuklar oluyor. Genelde dışarıdan eve gelince bu şekilde oluyor. Güneşten sanırım ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. Bilgisi olan var mı?
Teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Allerjik bir durum olduğunu zannetmiyorum. Daha çok mantar gibi gözüküyor tatlı tatlı kasiniyorsa ve karışmaktan bir türlü elinizi alamıyorsanız bir doktora görünün
Allah im şafi adıyla şifa versin inşallah abla da yanı en güzel tedavi yöntemi bir doktor muayenesinden geçmek. Kolunuza falan da bulaşır belki 20 dk nizi alır bir doktora gitmek tekrar geçmiş olsun
Egzama başlangıcına benziyor bence fazla zaman kaybetmeden doktora git
Benim de avuç içimde çıkıyor. Bir tür egzama. Sıcaktan da etkileniyor. Bana bir krem vermişlerdi. Sürünce geçiyor. Ama havalar sıcaklaşınca yine başlıyor
Bir hekime görün o zaman kuzum. O da gerekli kremi verecektir. Bende hiç mor leke oluşmamıştı. Dermovate diye bir krem yazmışlardı. Çok az kullan çok kurutuyor çünkü demişti. Şişliğini ve kaşıntısını aldı. Ama dediğim gibi avuç içi sonuçta daha farklı. Sana başka bir şey önerirler büyük ihtimalle.
Bende de boyle oluyor ozellikle kış mevsiminde daha fazla. Egzama başlangıci dediler ama doktora goster sen yine de
Cevap
9Cevap
Sıcaktan oluyor böyle şeyler bende de. Başka bir şey olup olmadığından emin olmak için doktora görünseniz iyi olur. Geçmiş olsun.
allerjı olmusun havalarda sıcak zaten fenıstıl jel krem var recetesız satılıyo anında etkı lı krem ama gene bı aıle hekımıne gorun ıstersen
Doktora gidebilirsin bir sey yoktur insAllah
Alerji olmuş geçmiş olsun
Terbiye çıkmış. Bı Ocak bulmalisin
Basit bir alerji merak etme geçer
Eczaneden yarın cilt için krem al
Egzamada olabilir hastaneye gitmelisin
Evet güneşten
Egzama gibi
Alerji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar