Burnum bu benim burnum yazılı olanla aynı.. diğer fotodaki daha kıvrımlı. Benim burnum minik olsada , dümdüz. Kıvrımlı olmasını istiyorum. Görüyorum bazı kızların burnu kıvrımlı, çok hoş görünüyor. Ameliyat çokmu zor. Acı çekermiyim. Bilmiyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Arkadaşlar, burun ameliyatı çokmu zor, burnum güzel ama ben beğenmiyorum, kıvrımlı burunları çok beğeniyorum, ameliyata değer mi?
Standart estetik burun istiyorsun sen, bunu çok güzel yapan estetikciler var özellikle işini iyi yapamayanlar kalkık burun yapıp duruyor. Ameliyat zor mu evet çok kolay değil, öncelikle 1 ila 3 bu burnunda tampon oluyor, sonrasında 2 veya 3 hafta sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorsun, doktora gidip aspiratör ile burnunu temizletiyorsun, tabii bu kadar değil burnun tam oturması 12 aya kadar sürebiliyor. Elbette bunlar iyi giderse, kötü gitmesi durumunda burnun düşebilir, burun ucu kayabilir ki sen burun ucu konusunda iyi bir doktora gitmezsen vay haline.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ulan burnun daha güzel senin salak mısın sen ya ablam estetik ameliyat oldu hergün kan kusuyodu gözleri mosmor yanakları mosmor şişkinlikten gözleri acılmıyodu 2 hafta kadar cok kötüydü burnun ojadar guzelki bıcak altına yatmaya degmez
2
2 Yorumla
Soran
Yaaaa.. korkuttun😒 Ama kıvrımlı olmuştur ablanın burnu şimdi, güzeldir kesin. Benim burnum aşağıya doğru dümdüz. Hiç kıvrımı yok. İsterdim ameliyat olmak, ama riskleri çok var gibi😒
Sen bilirsin ama bugün bir kadın öldü burun ameliyatından. Demek ki çok da kolay bir ameliyat değilmiş. Günlerce kan kusmuş, kalbi durmuş yeniden çalıştırılmış, organları iflas etmiş. En son bugün de vefat etti. Burnun güzelse tavsiye etmem.
Ameliyat sıkıntılı değil ama daha sonra uzun süre acı çekiyorsun burnunu silmeyi bırak dokunmaya korkuyorsun. Ama tam istediğin gibi yapacaklarına emin ol
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Arkadaşlar, burun ameliyatı çokmu zor, burnum güzel ama ben beğenmiyorum, kıvrımlı burunları çok beğeniyorum, ameliyata değer mi?
En İyi Cevaplar