Öncelikle ilk gittiğim doktor demişti ki senin yüzün minyon ne kadar ameliyat olursan ol beğenmeyeceksin dedi ve ben tanıdık bir doktora cüzi miktarda bir fiyata güvenerek ameliyat oldum ilk haftalar çok güzeldi zaten uzun bir süre anlaymadım nasıl güzel mi çirkin mi burun derim çok ince olduğu için şişi çabuk indi burun 1 sene de ancak oturur dedikleri için bekledim 11. ayındayım ve burnumun ucu hafif düştü ve burun kemiğim in minnacık bir kısmı içe doğru indi ameliyat olmadan önce burnum normal bir burundu abartı bir belliği yoktu herkes sakın ameliyat olma demişti fakat burun kemiğim eğri olduğu için oldum şimdi ise önceki burnumdan pek de bir farkı yok burun ucum top gibi bir kısmı hafif göcük yandan biraz kabul edilebilir ne biliyim kırmızıyla işaretliğim yer göcük olan yer içime sinmedi bir türlü ya sizce doktora gitmeli miyim tekrar utangaç ve takıntılı biriyim ki doktora gitsem tekrar ameliyat edeyim diyeceğini zerre düüşünmüyorum
Kızlar, Burun ameliyatı oldum fakat burnumu beğenmedim sizce tekrar ameliyat olayım mı?
O cıkıntı varya ödem oluyor ve bırakırsan o kemikleşiyormuş o yüzfen doktoruna git o kısmı göster.. aynısı benim arkdsımda oldu gittikce sertleştiğini hissetti neyse gitti doktora minicik bir operasyonla o kısmı düzeltti ve gitmezsen daha zor olur büyüyebilir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
çıkıntı değil fakat hafif göcük dışadoğru değil içe doğru fotodaki kırmızı yerdeki gibi
Göçük kısmı istersen bir doktora göster önemli bir şeyse bakılsın ama sırf beğenmediğin için bidaha ameliyat olma yine beğenmeyeceksin sonuçta kul yapımı
aynen ben gerçekten burnumdan çok memnunum ohh be demek istiyorum bide bir yandan burnum doğal hali gibi aşırı doğal yani kimse ameliyat oldun mu bile demedi bidaha olursam ucunu çok kalkık yapıp burun kenarlarım yapışık gibi duracak modellerin ya da dizi oyuncuların ki gibi incecik kemiksiz bir burnum olmasından korkuyorum ikinci ameliyat hep çok riskli diyorlar
En İyi Cevaplar