Kırılan kemik zamanla eski halini alir mi?

5 ay once sağ el bilegimin ustune araba carpacak diye kendimi atinca çok sert dustum ve distal radius kemigim bilege baglanan kisim 3 parca kirildi. Ameliyatla platin takildi. 1.5 ay alcida kaldi. Surekli egzersiz yaptim fizik tedavi gordum beslenmeme dikkat ettim Şu an hemen hemen hic hareket kisitliligim kalmadi. Doktorum platin en az 2 sene kalacak sonra istersen alirim dedi. Ameliyatin basarili gecti dedi. şu an sogukta biraz sizliyor zorlayamiyorum zamanla bu el eski halini alirmi ilerde tekrar guclu olurmu agir kaldirabilirmiyim? Platini aldirmamin zarari olurmu internette bazilari eskisi gibi asla olmaz diyor bazilari tamamen eskisi gibi olur diyor birde size sormak istiykrum bu el eskisi gibi olurmu nezaman tam iyilesir? Şu an her gecen gun daha iyiye gitme hissediyorum ama 2 yil dolunca platini cikarttirdiktan sonra tekrar eskisi gibi olurmu ayrintili cevaplamanizi rica ederim?
Zamanla eski halini alir
Eskisi gibi asla olmaz
2 yil dolunca platini cikarttir
Platin omur boyu kalmali cikarttirma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Platin ömür boyu kalmalı çıkarttırma diyenler neye göre öyle söylüyorlar ameliyatı yapan doktorum 2 yılı doldurunca çıkarabilirim istersen dedi ama