Bildiğiniz tıbbi, dua yöntem varsa söyleyin lütfen.

beyaz hava alan bandaj bantlari var biliyomusun salik ocaginda elyaf gibi bide bu sigillerin üzerine surulen uhu gibi kuruyan ve sigili yakan bir ilac var muhtemelen kullanmissindir bu ilaci sur kuruyunca üstunu bantla bantlamazsan bu ilac gun icinde suya girip cikinca ordan akip gidiyo bu yuzden sigil hava aliyo kurumuyo bu bantla ustunu bantla yanlara tasirma normal etide yara yapar her gunde deyistir ilaci tekrar sur normal bant kullanma hava almaz parmak larin burusup yara olur
Gazlı bez kullandim
Benim Nenelerim Hep Tükenmez Kalemle Errafını Çizip Kısa Sureleri Ve Fatiha Okurlardı 2 Geceye Kendi Kendine Geçerdi Dene Olmassa Tuzla Karbonatı Karıştır 1-2 Çay Kaşığı Sade Soda Ekle Karıştırıp İçine 1-2 Damla Limon Sık Pamukla Üzerine Bastır Acısına Katlan Yeni Deri Oluşumunda Etkisi Olacaktır Geçmiş Olsun
İncirin dalından koparılmış ilk halinde süt akıyor ya onu sürersen geçer diyorlar annemde yıllar önce siğillerinden birini oyup kanatmış kanını diğer siğillere sürüp yatmış geçmiş hepsi mantıksız gelsede yaşadım bunu diyor
Bende denedim olmadı inciri
Diğer türlüsünü dene diyecem ama canın yanar
Çok yanıyor yapamam onu
Haklısın
Sarımsak ez iyice gece yatarken sabaha kadar sar beklet birkaö gün ardı ardına yap bir arkadaşım da da aynısı vardı kötü duruyor ayy
Geçer ibşAllaj
İşe yaramıyor
Cevap
7Cevap
Annemin yaptıgı bir kaç işlem sonrası bendeki siğil tamamen kayboldu. Çevreden bir kaç eş dost akrabanında siğil sorunu bu yöntemle çözülmüştü. Öğrenip sana dönüş yapmam gerekiyor.
Bekliyorum
ancak yarın cevaplayabilirim. bilgin olsun
Sorun değil beklerim teşekkürler
Düşüren ilaçları sürekli kullan iyileştiğinde kullanmayı bırakma..
Derim canım acıyor artik
Evet verrutol ve duoderm kullanıyorum
Kopan siğil de acitiyor
Dayanamıyorum artik
Belkide inanmazsın ama bunlar okununca cidden geçiyorlar.
İc organlarinla alakali olmasin
Ne gibi
Akciger cigerlerinle alakali.
Doktorum çinko eksikliği dedi hap kullanıyorum ama bilemeyiz
olabilir gecmis olsun
Hiç bilgim yok, geçmiş olsun.
Kesilmesi lazım
Tekrar çıkıyor
allah yardımcın olsun kardeş
Git yaktır geçer
Yaktirma islemi yapilmiyor sanirim artik doktorum onermedi dondurdu hep
Siğil zaten ama yakmadilar