Osuruğumu tutamıyorum ne yapmalıyım?

Yazarken bile utanıyorum son bir kaç aydır osuruk problemim var , dün masada yemek yerken saldım yanlışlıkla annem masadan kovdu , Allah cezanı versin pis kefere falan filan bayağ saydirdı haklıda her gün oluyor geçen minibüstede yanlışlıkla saldım kalabalık olduğu için kimse benim saldığı mı anlamadı şoför bile rahatsız oldu o derece kötü koktu hatta şoför arabayı sağa cekti kapıları açtı 5 dakika havalandırdı toplu taşıma araçlarında kalabalık yerlerde saldigimda kimse benim saldığı mı anlamadığı için şanslıyım ama arkadaş ortamlarında evde sıkıntı oluyor , bunun yüzünden kız arkadaşım bile benden ayrıldı , çok gücüme gitti bana dediği laf bir kokarca benim sevgilim olamaz , isteyerek yapsam haklilarda yanlışlıkla oluyor hatta bunları yazarken bile yanlışlıkla iki kere saldım doktor dışında bunun çaresi var mı doktora gitmeye utanıyorum yanlışlıkla ordada salalım diye lütfen bunun çaresini bilen biri anlatsın bitkisel çözüm olur birşeyler olur işte anlayan biri yardımcı olursa sevinirim
Osuruğumu tutamıyorum ne yapmalıyım?