Sağlık En az kalorili çikolata/aburcubur nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 1 paket olarak soruyorum markete girince alabileceğim en az kalorili en masum çikolata ne kinder süt dilimi falan var sanırım başka ne olabilir (bim şok a101de bulunan her şey uyar) En az kalorili çikolata/aburcubur nedir? Cevapla Fal Soruları Nedir Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aşık_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Nesfit bar ama hiç güzel değil -.- 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ondan almıştım tarihi geçmiş yesem mi ki bozulmuş mudur Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 383 cevap paylaştı. Ben kinder alıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Süt dilimi nın bir değiştiği var ya bimde dolapta Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Ama ben kalori falan bakmam Yorumla
İlaydaslan18 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Baharatlı gonglardan yiyebilirsin ya da lolipop 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Albeni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok be az değil o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nesfit bar ama hiç güzel değil -.-
Ondan almıştım tarihi geçmiş yesem mi ki bozulmuş mudur
Ben kinder alıyorum
Hangisini
Süt dilimi nın bir değiştiği var ya bimde dolapta
Ama ben kalori falan bakmam
Baharatlı gonglardan yiyebilirsin ya da lolipop
Albeni
Yok be az değil o