Kadınlarda Saç Seyrekliği Neden Olur, Nasıl Önlenir?

demir eksikligim ve poliskistik over rahatsizligim var sac dokulmesini tetikleyen seyler pco tanisi bu sene konuldu 4 sene once tepe bolgemde bir aciklik vaardi fakat pek umursamiyodum sonra bir baktim saclarim her yerden seyrelmis 1 parmak kalinligi kadar kalmis.tepe bolgemde fena bir aciklik alin kisimlarindada aciklik var ancak erkek tipi dokulme degil baktirdim. yururken gunes isigi vurunca parlayacak diye odum kopuyo ya birileri gorurse diye tepeyle oynayarak kapatarak gezmek bir kiz icin gurur kirici.. hergun yikiyorum ki dolgun dursun diye dolgunlasiyorda guzelde oluyo cok gibi gorunuyo ertesi gun sonuyo pof diye. bir umutla gittim minoxil aldim 4 aydir kullaniyorum sac uzatmaktan baska faydasi yok. ne yapicam hic bilmiyorum mecbur minoxile devam edicem. abuk subuk yag isimleri yazmayin bacilar ise yaramiyo cok denedim. isteyene ozelden sacimi ceker atarim dertlesiriz. aslinda cirkin bir kiz degilim aslinda guzel oldugumu merve bolugura benzedigimi soyluyolar ama bu sorun hergun psikolojimi dahada bozuyo. konu hakkinda bilgisi olmayan bos kalabalik etmezse sevinirim yasamayan bilemez bu durumu.

Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar bu arada sac seyrekliginizi ozelden fotograf olarak atarmisiniz bende atarim hem fikir edinmis oluruz? :/
Güncellemeler
+1 yıl
Ciktim gizlilikten sacinin fotosunu atmak isteyen ne biliykm dertlesmek isteyen eklesin.