Evet ne bu ya 😣
Hayır 😑
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

piskolojimi bozucak ikizim yok sükür ;) sade sigaradan olduguna eminmisin ot ya da baska seylerden olmasin. 10senedir sigara iciyorum yasitlarimdan daha kücük gösteriyorum
kiminin yuzune yansir kiminin icini harap eder. Sana birde soyle soylim enistem 50 yasinda doktor sigarayi birakmasini aoyledi adam simdi birakti daha kotu oldu artik birakmasa daha iyi duruma geldi yani. O yuzden ot mus bilmem neymis bunları kullanmasin kimse. Bosu bosuna bu paylasimi yapmam ben
birakmayi düsünüyorum esimle bebek düsünüyoruz, hamilelikte sigara falan icmek istemiyorum, belki 9aydan sonra tekrar baslamam, simdiye kadar kac sefer birakmayi denedim 3aydan fazla dayanamadim, ama cocuk baska bisey orda mecburen dayanmaliyim
Cocuk dusunuyorsan bırakmalisın zaten. Dogdugunda senin yaptiklarini yapacak belkide senin paketten alip icecek ya da merak edecek icmekisteyecek veo da baslayacak simdiden sigarayı birak
kim içiyorsa yaşıtlarına göre aşırı yaşlanmış görüyorum kesinlikle doğru
Benim 21 yaşında arkadaşiım var aynı yaştayız çocuğu görsen dayı dersim. Gerçi o günde 3 paket iciyor. Sigaranın paket sayisi da yok valla yeni baslayanlar biraksin ben biraktim
Benim çevremdeki tüm içenler annemle yaşıt olduğu halde (42) 50-55 gösteriyorlar neredeyse
Diyorum inanmayanlar var hala
Sigara ve alkol içen beyinsizdir. Net!
Alkol kullanmıyorum ama bende sigara içiyorum. Akıllı bir şey olsak içmeyiz.
Cevap
4Cevap
Kullanmıyorum zaten ama hiç inandırıcı gelmedi 😂 annemin cildi hala çok guzel
Istismalar onlar genetik birseydir
Migdem bulandı.
İyi ki sigara içmiyorum.
icme icme bosvee
Yalan
Site güvenikir yer artık inandirixi gelmediyse o başka.. Ama bence beynin sigarayı bırakmayı reddediyor olmalı o yüzde saçma geldi
Beynime böyle bir teklifte bulunmadım reddetsin
Tamam kardeşim ben sadece vatandaşlık görevimi yaptım 😀
Eyvallah kanka
Esrar ve eroin ile sigarayı karistirma
Benim psikolojimi bozacak ikizim yok 😀
kullanmıyorum zatende bu ne böyle ya 😂
sigaranın pislikleri kullanma bosver
Ben kullandım ama faydasını gormedim bıraktım
Sigara içtiği inandırıcı gelmedi bırakmam
Shop gibi
keşke öyle olsaydı şaka yapmiş olmak isterdim ama aci gercekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?