Kac yaşında başladınız?
Aileniz den kim yakaladi sizi ilk :)
Ilk zamanlar paketi sakladiginiz yerler neresiydi :)?
Aileniz den kim yakaladi sizi ilk :)
Ilk zamanlar paketi sakladiginiz yerler neresiydi :)?
8 sınıf filandi ama ayda 2 ayda 1 olarak başladık yerde paket buldukca içiyorduk :D sadece arkadaşımla bir araya gelince içmeye başladık sonra 10 sınıfda 1 paket alıyordum 1 2 hafta gidiyordu sonra endüstri meslek kol gibi destek derken 10 ders aynı dersi göre göre 11ci sınıfda her tenefüs içmeye başladım sonrasıda geldii devam etti, bir gün internet cafenin önünde otuyordum ebey içememiştim tam yaktım çekiyorum içimden bir ses sola dönme dedi döndüm annem babam izliyor peder geldi yaklaştı arkadaşdan aldım dedim daha önce paket yakalamıştı arkadaşın yok yerden buldum satıyorum derdim neyse tokatı geçirdi tabi cafe tanıdık kavga var sandı herkes çıktı pederi gördü benim kaçtılar öyleydi neyse sigara bir ara asansörle giderken stop tuşuna basardım boşluk vardı oraya koyardım orayı birisi bulmuş paketimi filan çaldılar sonra yatagın altına geçtim orda yakaladı çarşaf değiştirirken sonra aşagı bölgeye koymaya başladım sonra rahatsız ettiği için artıkda biliyorlar gibi bişey oldu iyice cebimde oluyor babamın yanına filan gidersem direk aşagı bölgeye salıyorum öyle yani qnq :(
Vay be ne hikaye masallah :))
Peki teşekkür ederim:)
14 yasinda basladim..
İlk ictigim dönemler eve girmeden önce bahceye saklardim paketi..
Bir ara cekette unutmusum..
Yıkamak icin makineye atacaklari zaman cepler kontrol edilince bizde paket olduk..
Firca yedik tabi.. Üstüne terlikte yedik kafamiza..
Eyvah Eyvah :)
15 yaşında başladım. İlk defa annem yakaladı ama o zaman üniversitedeydim. Banyoda arka arkaya 2 tane içtim. Sonra da banyo yapacaktım. Çıkana kadar dağılıyordu zaten ama o gün havlumu almayı unutmuşum. Havlumu alıp dönmek için odama gittim. Annem de o ara banyoya girmiş çamaşır yıkamak için. Olan oldu tabi... :D Paketimi hiç saklamadım. Çantamı karıştırmazlardı çünkü. Ama lisedeyken okulda paketi eteğimin kenarına taktığım bir telefon kılıfında saklardım. Üstüme de bol bir gömlek ya da ceket giyerdim. Kimse görmezdi ve aramalarda da üst araması yapmadıkları için bulamazlardı. :)
Ya aslında uzun bu konudaki hikayelerim ilk 16 yaşımda başlamıştım ve yakalanmamak için az şeyler atlatmadım o zamanlar tabii ki küçüktüm :)
Sonra uzun süre bıraktım sonra gene başladım ve şu an 27 yaşındayım bildiğin annemin yanında bacak bacak üstüne atıp keyifle içiyorum sebebi ise şu çünkü ben artık kendi kararlarımı alabilicek yaştayım o yüzden aile karışamıyor bu konularda bir yaştan sonra ;)
Bende içiyorum annemin yaninda ama yine elimin arasina alıyorum bir sıkıntıli haller falan bacak bacak üstüne atmak saygısızlık gibi sanki biraz ya tamam yasimiz gereği saklamayiz ama alenen de ortada yapmak yanlış bence
Cevap
25Cevap
sigara kullanmıyorum ama bir kere meraktan denedim 14 yaşındaydım bir sigarayı sonuna kadar içtim dedim "niye öksürmüyorum yaa ben" :D valla hiç içiyor gibi hissetmedim çok saçma bişeymiş ve o ilk ve son oldu :) ama pasif içiciyim o ayrı :D
ama şu videoya bayılıyorum sigara deyince aklıma bu ufaklık geliyor :D
17 yaşında başladım kendime sigara alıyordum odamın kapısını kitleyip camda içerdim. Sigara paketini pc kasasının içine koyardım. Sabah kalkar kalkmaz sigara içerken evde ses olmayışından dolayı annem çakmak sesini duymuş. Böylece herkes öğrendi kızmadılar ama bırakmamı çok istediler bırakamadım henüz 10 sene olmuş
Ah o cakmak sesi
ovvv tam benlik soru :D
15-16 yasımda başladım
paketimi kilitli kutuda saklardım bir gün eve geldim annemin elinde o kutu odamada oturuyor kutu acılmıs yerde bir levye bana baktı ve dediki bu ne? sinirli bir vaziyet dedim bu benim değil bu bir arkadasıma ait :D
Levye mi :D
ha aynen sonrasında olaylar yumusagınca sordum neden bana ait bişeyi kurcalıosun ve kutumu zorla açtın die mrk ettim dedi ya yav mrk ettiysen bana sor levyeyi almıs kırmıs açmış ya
Merak işte
sonra bir kerede kasa aldım kendime anahtarı cüzdanımdaydı hep bir kaç kerede öyle yakalım almıs acmıs bakıo -_- anahtarımı sakladım artık bakamıo :D
Annen dedektif olsaymis ya :)))
10 senedir içiyorum tiryakiyim annem ilk başta çok kötü yakaladı dövdü sonra bırakacam diye söz verdim hala içiyorum ev küçük kendi odam olmadığı için kokuyu hem tuvalette alıyor hemde ağzım kokuyor ondan sonra sigara mı içtin sen diyor yok diyorum koku ne diyor sen iciyon diyom ama anlıyor uzun lafin kısası biliyor ama salaga yatıyor yakaladığı paketi çakmağı da arkadaşın diyorum her defasında
17 yaşlarında başlamıştım
O sıralar büyük heyecan
babamın sigaralarından asırırken enseye tokat geldi annem yakaladı :))
Sonra vazgectimmi hayırr Ama sonra fark ettim ki o kadarda muhim degil
21 yaşında bıraktım
dahada icmiyorum:)
Annen babana dedi mi peki :)
Anneler bilirsin cocuklari korur genelde:)
demedi
ama sonra bende cesaret edip asirmadim
Dese yine o uzulecek tabi :)
14 yasinda basladim lanet olsun ki 10 senedir iciyorum kimseye yakalanmadim anneme kendim soyledim bende bicok turk genci gibi corabima saklardim evde oldugum zamanlarda ceketime saklardim :D
Ben okul ceketinin astarini sokup icine atiyordum orda kimse bulamiyodu :))
Vaaay bu cok iyiymis yaa ama ben zarar vermiyim diye yapmazdim onu :D
14 yasimda basladim saklamiyodum otlakciydim ama aldigim zamanda camasirlarimin icine sakladim :D ve halamla amcam yakaladi kizmamislardi :D ogut vs verdiler
14 annem bozuk priz vardı onu söktüm kabloları temizledim içeriye sigara kutusu koydum yakalandıktan sonra bile bulamadı kimse hoş o evden taşındık sonrada ^-^
Başladığımda yaşım 20 civarıydı. Baba ben sıgaraya başladım dedim direk paket ilk haftalar pantolon cebindeydi sonra ulu orta heryere koymuşluğum vardır. Bı heyecan atraksyon olmadı.
14 yaşında başladım
Anneme enselendim 18 yaşında
ilk zamanlar kitaplarımın arasında saklıyordum :D
1 Ay önce başladım bir yerden büyük vurgun yiyince, farkına varamadan günde 2.5 pakete yakın içmeye başladım. :( :(
Sigaraya lise hayatında başladım ilk babama yakalandım ve tepkisi benim paramla içme kavat içeceksen kendi paranla iç dedi :)
Hahah iyiymis :)
Aynen biz babam la çok iyi anlaşırız beni çok sever kendisi kavat assagı kavat yukarı :)
İlk okul beşte
3 arkadaş bir paket samsun almıştık yarımsaatte tükettik deli gibi..
Lise yaşlarında anneme yakalandım evde..
18 de başladım. babam kızdı ama yapacak bişey yoktu. işin ilginç tarafı babamdan 3 yıl halamın oğlundan 6 yıl sakladım 😂
Halanin oğlu niye :)
16 yaşımda başladım bir sene bıraktım sonra yeniden başladım. Aileyi bırak akrabalara bile yakalandım :D
O daha kötü :)
Hic icmedim sigara icmek istedim ama kokusu sinince hosuma gitmiyor bir kız sigaara kokmamalı
yatak döşeğimin arasına saklardım. sanırım 15 yaşında idim. Hep özenti bu yaaa başlamayın arkadaşlar çok ciddiyim.
16 yaşında başladım. İlk paketi gitar kutumun içine saklamıştım :D annem yakalamıştı sanırsam
15 yasinda basladim hic yakalanmadim bir süre sorna bn soyledim bizimkilere :) ama surekli yatağımın altına saklardimm
Onuda yaptım :)
7 yaşlarındayken dedemin birinci sigaralarını aşırıp gizli gizli içiyordum.
İlk okul 5 te içime çekmeye başladım.
İçiyordum sürekli ama çok yoğun değildi.
Şu an bile günde üç beş tek anca.
Kimse yakalamadı yakalasaydıda bişey olmazdı gittim kendim söyledim.
15 yaşında başladım. Babam yakaladı eve bir anda girdi. Bıraktı biliyor ama hala içiyorum. Bırakmam herhalde
15 yasinda ilk ablam yakaladi ama yarim yamalak cantada veya botun icine saklardim :DD
Evdekilere ispiyonladi mi :)
Hiç yakalanmadım 23 yaşımdayım liseden beri içiyorum
baba yakalayacaktı az daha. korkudan sigarayı tersten içmeye başladım dudağım yanmıştı o yüzden.
ortaokulda basladim, ne zaman yakalandigimi hic hatirlamiyorum vallahi
14 yaşındayken başladım hiç saklamadım o zamandan beri annemle karsılıklı iciyoruz 😂
Annende baya anlayisliymis 14 cok erken ya :/
Liseye başladığım senesi başladım. Sonra herkes gibi bende evdekilere yakalandım genelde kömürlüğe, okul çantama, ayakkabımın içine bahçeye apartmana kıssaca her yere sakladım :D :D
17 de start verdi babamın cebinden çalarken yakalandım. :)
Lisede başladım ilk annem yakalamıştı çok zulam vardı sıkıntı yoktu saklamakta :)
11 yasinda başladım ve ailemin haberi yoktu sonra elimde görünce anladılar kimseden saklamadim onlarda zaten önemsemedi
Ben ilk okul 8 de başladım babamın sigarasıyla başladım
19 yaşında bir kere içtim tadı güzeldi ve dahada içmedim
Arada içiyorum. ... yakalanmadan ;-) :-)
4 yıl önce basladi hersey
15 yaşındaydım da içmiyorum şimdi
7 sinifta basladim lise 2 de yakalandim :D
12 yaşında başladım aileme kendim söyledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar