Arkadaşlar ben çok ateşlenmiştim ve evde ağrı kesici ateş düşürücü şurup vardı ondan içtim ve 2 saat sonra burnuma nane yağı damlattım her burun deliğime 2 damla. Felaket derecede burnumu yaktı. Ardından boğazıma gitti ve su içtim ordan mideme gitti. O 2 saat Aralık’ta sık idrara çıktım. Sizce zehirlenir miyim? İçtiğim şurup; ibu Fort 2 saat sonra nane yağı damlattım her burun deliğime 2 damla felaket yandı sonra boğazıma gitti ve bende onu yuttum. Zehirlenir miyim?
Zehirlenirsin
Bişey olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Nane yağı beyine gitmesi durumunda ne olur? Ya benim beyine gittiyse aradan 8 saat geçti birşey olsaydı olurd şimdiye kadar?
İlaç içtim ardından burnuma nane yağı damlattım zehirlenir miyim? Acil korkuyorum?
He birde ondan önce burnuma viks ondan önce rinoflux sonra gene viks sonra nane yağı sürdüm. Nolur cevap ver rinoflux damla şeklind olan burun damlası. Rinoflux boğazıma gidiyor zaten bundan zehirlenir miyim? Ve nane yapından önce viks kullandım defalarca bir şey olur mu? Bu kullandığım ilaçlar beni zehirlemez dimi?
Pekala beyine giderse bir şey olur mu? Aradan 8 saat geçti ölecek falan olsaydım ölürdüm sanırım. Bu gün kan tahliline geldim. Chech up istedi doktor insülin direncim yüksekti geçen gittiğimizde. Eğer birşey varsa check up ta çıkar?
İçtiğim ilaç; ibu fort 1 veya 2 saat sonra burnuma 4 damla nane yağı damlattım ve çok felaket yandım. Ardından geri çıkaramayacağım için derin nefes aldım ve neredeyse hepsi boğazıma geldi. Boğazım ağrıyordu zaten felaket yandı gene. Bende su içtim midemde ilaçla karışıp zehirlenme yapmaz di mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nane yağı antiseptiktir bir bok olmaz korkma
Ciddi misiniz? Ama boğazıma kaçtı be ben su içip onu mideme gönderdim ilaçla tepkimeye girmez dimi?
Yok la ben eczacılık öğrencisiyim sen rahat ol ikisinin alakası yok
pekala süre önemli mi? Oraya 2 saat yazdım ama 1 saate olabilir?
Nane yağı bir bok yapmaz biz bazen şurupların içine de koyarız tat versin diye. uzatma kardeş
Peki saolun içimi rahatlattınız.
Önemli değil dostum
Mesela nane yağını içtim gene de mi birşey olmaz? Yani nane yağı herhangi bir ilaçla zehirlenmeye yol açmaz?
He birde ondan önce burnuma viks ondan önce rinoflux sonra gene viks sonra nane yağı sürdüm. Nolur cevap ver rinoflux damla şeklind olan burun damlası. Rinoflux boğazıma gidiyor zaten bundan zehirlenir miyim? Ve nane yapından önce viks kullandım defalarca bir şey olur mu? Bu kullandığım ilaçlar beni zehirlemez dimi?
bir seveyim olmaz kardeş sorgulama artık
Viks ve rinofluz ve ibu fort pekala bir zehirlenme söz konusu mu?
La sus artık bir bok olmaz diyom zehirlenmezsin
Peki sol
Pekala beyine giderse bir şey olur mu? Aradan 8 saat geçti ölecek falan olsaydım ölürdüm sanırım. Bu gün kan tahliline geldim. Chech up istedi doktor insülin direncim yüksekti geçen gittiğimizde. Eğer birşey varsa check up ta çıkar?
Bir şey olmaz 😂
Emin misin?
İçtiğim ilaç; ibu fort 1 veya 2 saat sonra burnuma 4 damla nane yağı damlattım ve çok felaket yandım. Ardından geri çıkaramayacağım için derin nefes aldım ve neredeyse hepsi boğazıma geldi. Boğazım ağrıyordu zaten felaket yandı gene. Bende su içtim midemde ilaçla karışıp zehirlenme yapmaz di mi?
Ben bile bu kadar pimpirikli değilim olmaz korkma
Ben ölümden korkuyorum ve okuduğum kabir azabı vs. Şeylerden etkilendim ve şu an da elim ayağın titriyor
Oha abartma ya ahahsj kaç yaşındasın?
19 yaşındayım